Nieuwe accommodaties Karin's Choice Portugal

Geschreven op 20 april 2017 door Renee

Strand van Albufeira, Algarve
Strand van Albufeira, Algarve
Reisorganisatie Karin's Choice heeft het aanbod in Portugal uitgebreid met nieuwe appartementen en hotels. Dit brengt het totale aanbod in Portugal van de reisorganisatie op 32 verschillende accommodaties. Allen liggen in de Algarve, een van de meest populaire streken van Zuid-Europa. Het weer en de natuur zijn in deze streek zijn fenomenaal. De nieuwe accommodaties beschikken dan ook allemaal over een zwembad. Bovendien zijn bij alle vakanties van Karin's Choice de vlucht en huurauto inbegrepen, zodat je optimaal kunt genieten van Portugal.

Quinta dos Poetas

De eerste nieuwe accommodaties in het aanbod van Karin's Choice zijn de 2-kamerappartementen Quinta dos Poetas. Voorheen was dit enkel een luxe boetiek hotel en een van de populairste accommodaties van Karin's Choice in Portugal. Nu zijn er ook appartementen bij Quinta dos Poetas te boeken die zijn voorzien van dezelfde faciliteiten als het luxe hotel. Er is een eigen keuken, 2 terrassen en een balkon. 

Quinta dos Poetas
Quinta dos Poetas

Costa d’Oiro Ambiance Village

Het Costa d’Oiro Ambiance Village is een groter complex met zes zwembaden, een sauna en een fitnessruimte. Je kunt kiezen voor 2-persoonskamers, studio's en 2-kamerappartementen. Alles is ingericht in mediterraanse stijl en af en toe wordt er een thema-avond georganiseerd met Portugese Fado muziek. 

Balaia-Sol Holiday Club

Deze studio's en appartementen zijn gebouwd in de typische stijl van de Algarve, inclusief kleurrijke tegelkunstwerkjes en oranje daken. De Balaia-Sol Holiday Club ligt in een zeer natuurrijke omgeving en op slechts 4 kilometer van Albufeira. Naast ontspannen op het eigen zonneterras met zwembad kun je ook ervoor kiezen om naar het strand te gaan. 

Balaia Sol Holiday Club
Balaia Sol Holiday Club

Nieuws