Schrijf een ervaring over Local Hero Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Local Hero Travel

Pagina 2 van 3 met 29 resultaten

op 24 augustus 2018 bestemming: Cuba, reisperiode: augustus 2018

Het verblijf bij mensen thuis, stuk voor stuk even behulpzaam en gastvrij, heeft een extra dimensie gegeven aan onze reis. Als je je best doet om in gesprek te komen, - een beetje Spaans helpt daarbij -, kom je enorm veel te weten over het land, het dagelijks leven en de geschiedenis. Een aanrader is om één van de avonden te eten bij de casa, als dat kan. Zeker zo lekker als in een restaurantje en ze zetten iets heerlijks voor! We hebben gezellig domino gespeeld met onze gastheer in Viñales, hebben ontzettend bijzondere verhalen gehoord in onze casa in Havanna, de liefste mensen die je je kunt wensen. Ondanks de schaarste waarmee iedereen op Cuba te maken heeft, staat men altijd klaar om het je naar de zin te maken. Geweldig! ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 24 augustus 2018 bestemming: Vietnam, reisperiode: juli 2018

Fantastische reis die onze hooggespannen verwachtingen meer dan overtroffen heeft ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 8 augustus 2018 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: juli 2018

Wij hebben een geweldige reis gemaakt door China. Alles was super goed geregeld door Stella en haar team. Tijdens onze reis hadden we ook contact met hen, zodat ze ons tijdens onze reis konden adviseren bijv over welke bus of metro we moesten pakken. Dit was super fijn, want je bent soms in China wel aan de goden overgeleverd aangezien er vrij weinig Engels gesproken wordt en je van het schrift ook niet veel kunt maken. Het is goed reizen door China met de high speed treinen. Dit zijn echt hele mooie treinen en ze brengen je vrij snel van A naar B waardoor je toch in een relatief korte tijd een mooie rondreis kunt maken. Wij hebben echt genoten van de combinatie van oudheid, steden en schitterende natuur. Heel afwisselend en voor ieder wat wils. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 15 juni 2018 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: mei 2018

Deze week zijn we terug gekomen van een 3,5 week durende rondreis door China. Het is een indrukwekkende trip geweest. Een en ander is mede mogelijk gemaakt door / dank zij de inzet van Local Heroes: Stella en Emily.

Bij het ontwerpen van de reis is het prettig dat je direct contact hebt met een locale reisagent (de dames kennen betere locaties en mooiere activiteiten dan de Nederlandse operators).
Het contact in het ‘voortraject’ verliep steeds vriendelijk, duidelijk, snel. De dames stelden zich steeds opnieuw zeer flexibel en meedenkend op.
Tijdens de reis was alles tot in de puntjes verzorgd (afspraken werden stipt nagekomen, tickets waren altijd beschikbaar, goede gidsen beschikbaar, prettig vervoer, etc., enz.)
De enkele keer dat we vragen hadden c.q. hulp nodig hadden waren de dames 24/7 met raad en daad beschikbaar (!!!). En werd er tot onze grote tevredenheid handelend voor ons opgetreden.

Mijn ongevraagde advies voor ieder die in China wil reizen: neem contact op met deze dames (ik ben er van overtuigd dat je een geweldige trip zult hebben).

By the way: door het uitschakelen van diverse 'tussenpersonen' is prijs van de reis zeker acceptabel te noemen (uitstekende verhouding prijs - kwaliteit)... niet onbelangrijk voor de meeste Nederlanders

  • Algemeen 10




op 20 mei 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: mei 2018

Wij hebben met onze agente Tanja een hele fijne reis kunnen samenstellen met al onze wensen. Al onze vragen werden in een dag beantwoord. Tanja is zeer begaand en heeft ons goed geïnformeerd. Onze reis in Zuid Afrika was genieten.

  • Algemeen 8
op 15 mei 2018 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: mei 2018

Het fijne aan het organiseren van een reis met Local Hero is dat je schakelt met een locale reisagent, die toch net met wat leukere en originelere hotels en activiteiten komt dan de reguliere Nederlandse reisbureau's. In ons geval was de local hero (de locale reisagent) zeer flexibel en meedenkend. Zo hebben we samen een reis uitgedacht (en zelfs mijn vierde aanpassing op een reisvoorstel werd verder onderzocht). Op deze manier kwam ik tot een reisplan dat echt voldeed aan mijn wensen: een relatief korte rondreis met drie jonge kinderen (6-11jr oud) waar voor ieder wat wils in terugkwam.

Wij hebben een fantastische en gevarieerder rondreis gemaakt. Alles was goed geregeld. Een prettige en bekwame chauffeur; leuke (ook gevarieerde) hotels en gave activiteiten (safari, tuk tuk trip door de theeplantages, badende olifanten, etc). Kortom, een reis die je zo nog eens over zou willen doen en iedereen zou aanraden!

  • Algemeen 8
op 15 mei 2018 bestemming: Marokko / rondreis, reisperiode: april 2018

We zijn zeer tevreden over Local Hero, Brahim had alles goed geregeld en we hebben per email contact gehad. Ik heb ook een keer naar het kantoor in Nederland gebeld.
We hadden informatie gevraagd voor de 9 daagse "rondreis betaalbaar". De vliegreis moesten we zelf boeken. We zouden in Fes landen met het vliegtuig en aangezien we vanuit Marrakesh terugvlogen hebben we een nacht langer geboekt. Dit was allemaal geen probleem.
We hebben wat vragen gesteld over autoverhuur en daar kregen we ook duidelijk antwoord over, autohuur was n.l. nogal prijzig.
Ver voer vanaf het vliegveld was goed geregeld en naar het vliegveld ook.
De chauffeurs stonden klaar. Hotels met ontbijt waren allemaal geregeld.
De kamelentocht was leuk en het overnachten in de woestijn ook.
We hadden via Brahim ook een auto gehuurd en dat klopte ook allemaal.
Voordat je vertrekt krijg je nuttige informatie over het land en de gebruiken, de gewoontes, autorijden , geld , fooien etc. En een hele rij telefoonnummers voor nood. Over de grote steden geeft hij ook tips wat te gaan zien.

  • Algemeen 9
op 9 februari 2018 bestemming: Myanmar / allerlei, reisperiode: februari 2018

Alles heel goed geregeld; prima gidsen, goed en afwisselend vervoer..alles liep gestroomlijnd

  • Algemeen 9
op 19 januari 2018 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: december 2017

We hebben een culturele rondreis gemaakt om met name de Kmer tempels in het noordoosten te bezoeken.
Daarnaast natuurlijk ook de "normale" hoogtepunten van Thailand bezocht.
Fantastische ervaring met een goede chauffeur en een super gids die ons begreep.
Heb veel reisorganisaties benadert maar Henk van Local Hero Travel begreep precies wat we wilden en heeft dit vervolgens ook voor ons geregeld.
Zonder zijn adviezen was de reis niet zo mooi geweest.
Een dikke pluim voor Local Hero Travel en met name Henk.

  • Algemeen 10
op 2 november 2017 bestemming: Colombia, reisperiode: oktober 2017

Het was een geweldig mooie reis die goed georganiseerd is, zonder dat het als een georganiseerde reis aanvoelt. Je bent vrij om je eigen ding te doen, maar weet wel waar je elke avond slaapt. Top!

  • Algemeen 9
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende