Ervaringen One2gether travel

Pagina 1 van 1 met 95 resultaten

op 20 augustus 2021 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: augustus 2021

In aug 2021 met eenoudervakantie naar Friesland: vooraf goed en vriendelijk geholpen door kantoorpersoneel, ter plaatse enthousiaste en bereidwillige reisleiders die leuk met de kinderen omgingen en hun best deden het ons zo veel mogelijk naar de zin te maken. Leuke activiteiten, zeer goede accommodatie, leuke groep gelijkgestemden en kinderen gelukkig allemaal min of meer dezelfde leeftijd. Kortom; top vakantie!

  • Algemeen 9
op 26 september 2020 bestemming: Griekenland / Ammoudia, reisperiode: augustus 2019

Omdat het een fantastische bestemming is in deze tijd, veel ruimte en heel veel gezelligheid en rust. Het hotel en de verzorging zijn super. Super eten. en drinken!

  • Algemeen 10




op 15 september 2020 bestemming: Griekenland / Ammoudia, reisperiode: augustus 2020

Voor het eerst op singlereis en ik vond het heerlijk! Niet alles kunnen doen zoals de bedoeling was, vanwege Corona (wat ook was aangeven in de reisbescheiden) Maar ik vond het een cadeautje dát ik weg kon! Heerlijk strand, prima hotel (hotel Roxani), simpel, maar je kunt er echt heel lekker eten! We hadden een fijne groep en leuke reisleider. Ammoudia is een rustig vissersplaatsje, waar weinig te doen is. Voor vertier moet je elders heen, maar als je tot rust wilt komen, kunt genieten van de kleine dingen, houdt van strand en zee, dan is het zeker aan te raden! Er is altijd ruimte voor verbetering, maar hoe Coronaproof een vakantie is, heb je grotendeels zelf in de hand. Ik wil zeker nog wel eens terug naar Ammoudia en dan alsnog de excursies doen die nu niet konden doorgaan of die ik bewust niet heb gedaan, vanwege Corona. Kortom, ik heb echt van elke dag genoten en ben nog nooit zó ontspannen geweest! Heerlijk! Daarom een 8!

  • Algemeen 8
op 14 september 2020 bestemming: Griekenland / Ammoudia, reisperiode: augustus 2020

Niet corona proof, gecancelde activiteiten door smoesjes. Te dure alternatieven. Geen waar voor je geld.
Omgeving is leuk. Daarom een 3 anders een 1

  • Algemeen 3
op 29 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Ammoudia, reisperiode: augustus 2020

De prijs/kwaliteit verhouding. Het is een hele kale reis, waar ze veel geld voor vragen. Deze reis is zeker niet Corona proof en de organisatie laat het volledig afweten. Voor mij de eerste en laatste keer One 2 Gether Travel ... € 30,- tot € 40,- voor slecht vervoer per activiteit ... met vijven in een Golfje gepropt in Corona-tijd ... Het hotel was eenvoudig maar oké en de keuken prima!

  • Algemeen 3
op 2 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Ammoudia, reisperiode: juli 2020

Geweldige bestemming in deze corona omstandigheden. je hebt overal zeer veel ruimte en het is niet zo druk op de stranden en in de dorpjes

  • Algemeen 10
op 27 december 2019 bestemming: Zweden / Kallsedet, reisperiode: december 2019

Prima georganiseerd. Activiteiten top. Met name de sneeuwscootertocht. En het landschap is echt adembenemend.

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Ammoudia, reisperiode: juli 2019

Geweldige reis met alleen maar leuke mensen! Alles tot in de top geregeld, zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 10
op 9 december 2018 bestemming: Gambia / Kololi Beach, reisperiode: november 2018

Goede duidelijke reisbescheiden. Reis was precies zoals beschreven. Hele leuke groep met een hele fijne reisleidster. We werden goed begeleid hoe om te gaan met de cultuur van de Gambianen en we voelden ons daardoor al snel thuis. Het was echt een top vakantie! Als je enkel alleen voor een strandvakantie gaat, is Gambia misschien niet je bestemming. Maar zoek je daarbij ook cultuur en wil je eens wat nieuws beleven, dan zeker doen! Ik heb heel erg genoten en zou er graag nog een keer terug komen!

  • Algemeen 8
op 7 december 2018 bestemming: Gambia, reisperiode: november 2018

Omdat het gewoon een geweldige mooie reis was met een leuke groep en goeie reisleidster.

  • Algemeen 9
op 3 december 2018 bestemming: Gambia / Kololi Beach, reisperiode: november 2018

Geweldige reis gehad, goed verzorgde excursies, prima uitleg en begeleiding.

  • Algemeen 9
op 2 november 2018 bestemming: Gambia / Banjul, reisperiode: oktober 2018

Superleuke reis, genoeg te doen. Enthousiaste reisleiding. Mooi weer, extreem vriendelijke bevolking.

  • Algemeen 9
op 12 oktober 2018 bestemming: Griekenland / Ammoudia, reisperiode: september 2018

Het was een heerlijke vakantie veel zien en doen, perfecte combinatie. Aardige en lieve mensen

  • Algemeen 10
op 1 oktober 2018 bestemming: Italië / Sardinië, reisperiode: september 2018

Door een onverwachte omboeking had ik niet zoveel verwachtingen van deze reis. Ong. 36u van te voren deze reis geboekt. Ik heb veel plezier gehad. Plaats was goed. Transfer van vliegveld naar bestemming was wel lang. Stand was dichtbij het hotel moest wel een drukke weg oversteken. En je moest toch voor de strand bedjes / parasol betalen en die waren erg duur. Hotel was schoon, basic kamers er was helaas geen balkon, ontbijt is niet heel uitgebreid maar opzich wel goed.
Leuke excursies aangeboden.

  • Algemeen 7
op 1 oktober 2018 bestemming: Italië / Sardinië, reisperiode: september 2018

Mooie excursies maar op strandjes en boot wel erg druk. Een prima reisbegeleidster.Schoon hotel ruime kamer en ontbijt was goed. Jammer dat het al einde seizoen was en daar door de strandbedden eigenlijk al opgeruimd waren en niet gratis meer was en. openbaar vervoer minder aan het rijden was. Verder een gezellige groep. Ook jammer dat castelsardo wel iets verder lag en daar door er niet heen kon lopen. Maar over het algemeen een prima vakantie.

  • Algemeen 7
op 28 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: augustus 2018

Omdat het een op en top geweldige vakantie was! Super toffe reisleidster "Kimberly". Die alles duidelijk heeft voorgesteld. Ik raad deze reis aan iedereen 100% aan.

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: augustus 2018

Echt de beste vakantie! Vanaf het eerste moment al een gezellige sfeer. Verder hadden we echt een super reisleidster die de hele vakantie voor ons klaarstond! Volgend jaar ga ik weer mee!

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: augustus 2018

Goede reisleiding, leuke activiteiten, leuke groep en vooral ook een leuke bestemming met leuke eet- en dansgelegenheden

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: augustus 2018

Erg gezellig, leuke groep en veel lol gehad!!

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: augustus 2018

Een fijne reisleidster, enthousiast en zeer begaan met alle reisgenoten. We hebben een leuke groep waar het eenvoudig was om met iedereen contact te hebben. Het hotel was ook prima

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: augustus 2018

Het was een geweldige vakantie!! Heb dit niet willen missen. En Kimberly was ook een goede reisleidster. Heeft me erg goed geholpen en alles goed geregeld!

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: augustus 2018

Top reisleiding!

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: augustus 2018

Het was een hele gave vakantie! Leuke groep en vooral een hele goede sfeer! We zijn vaak naar feestjes gegaan / gaan stappen met heel de groep. Maar er was ook voldoende tijd om te doen waar je zin in had.
Daarnaast hadden we een hele goede reidleidster die veel van sunnybeach af wist en altijd voor ons klaar stond!

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: augustus 2018

Reisleidster 11
Groep 10
Een en al gezelligheid
Hotel netjes, schoon, 10 min van centrum af.
Vlucht/transfer-heen en terug ) top geregeld

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: augustus 2018

Geweldig georganiseerde vakantie met top begeleidster. Erg leuk voor jonge mensen die een weekje willen feesten.

  • Algemeen 10
op 2 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Super leuke en enthousiaste reisleidster, betrokken bij de groep. Niets was haar teveel.

  • Algemeen 9
op 2 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Superleuke vakantie met een leuk stel mensen. De locatie was prima en reisleidster Kimberley zorgde ervoor dat je zelf nergens aan hoefde te denken.
Het was top!

  • Algemeen 10
op 30 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Een topvakantie! Niets moet, alles mag en kan. Een gezellige groep mensen leren kennen, waarmee ik heel veel plezier heb gehad!

  • Algemeen 10
op 26 juli 2018 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: juli 2018

Omdat het een top vakantie was accomendatie was goed de activiteiten was gewoon top en de reisleidster was geweldig! Ze had alles goed geregeld! Ging gezellig met de groep mee en als er wat was kon je gewoon bij haar terecht

  • Algemeen 10
op 23 juli 2018 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: juli 2018

De reis was GOUD! Ik heb zo genoten, de eerste keer voor mij met one2gethertravel en het is zo goed bevallen. We hadden een leuke groep, een en al gezelligheid. Onze reisleidster Kimberley had iedere avond gezorgd voor een leuk restaurant waar we gezamenlijk gingen eten. We waren goed ingelicht over de excursies die er waren en de dingen die we konden doen. Ik heb echt een top week gehad!

  • Algemeen 10
op 20 juli 2018 bestemming: Montenegro / Tivat, reisperiode: juni 2018

De hele groep was overgeboekt naar een ander hotel. Ipv palmon Bay naar hotel Palma in Tivat. Zwembad geboekt, in ons hotel geen zwembad. Rustige ligging geboekt, we zaten onder de startbaan van het vliegveld, hostess aanwezig, deze ging na 4 dagen weg! Kamer was een veredelde kast....Eten was abominabel slecht. Nog nooit zo slecht meegemaakt! Kortom een aaneenschakeling van teleurstellingen.
Maar eigenaar Michael Langhout blijft volhouden dat hotels gelijkwaardig zijn!! Dus wel of geen zwembad.....is gelijkwaardig!? Ligging in een leuk plaatsje of naast een vliegveld...ook gelijkwaardig!? Vele keren contact gehad maar op geen enkele wijze een tegemoetkoming of excuus ontvangen. En dat voor zo’n dure reis!!
GA NIET MET DEZE ORGANISATIE OP REIS!!! Er zijn betere organisaties. Langhout met z’n One2gether heeft mailing aan je.

  • Algemeen 5
op 16 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Onze reisleidster had alles voor de groep over, de excursies waren daardoor top geregeld. Champagneontbijt op de dag dat er iemand jarig was 😃 De restaurants waren divers. Vond wel dat er weinig bij de prijs inbegrepen zat. Topvakantie gehad

  • Algemeen 9
op 16 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Er zijn veel afwisselende activiteiten mogelijk tijdens de reis.
Ideale ligging met strand en zwembad in de buurt. Verder erg goede begeleiding, met kennis van zaken.
De activiteiten waar je wel/niet aan meedoet kunnen zelf bepaald worden, waardoor je zeker vrijheid hebt tijdens de vakantie/reis.
Dit concept bevalt me verder erg goed op deze manier.

  • Algemeen 9
op 16 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Fantastische groep, fantastisch land en fantastische reisleiding!

  • Algemeen 10
op 16 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Erg fijne reisleiding behulpzaam echt een aanrader

  • Algemeen 10
op 16 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Echt een super vakantie gehad. Veel gedaan en mogen zien op eigen invulling. De groep was super gezellig!! Dit is een vakantie om nooit meer te vergeten!!

  • Algemeen 9
op 16 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Ik geef dit cijfer, omdat de reisleider het hartstikke goed heeft gedaan! Excursies goed geregeld, voor iedereen persoonlijk papiertje met excursie, benodigdheden en tijden.

Zelf ook leuk meedoet en gezellig is.

De groep ook geweldig was
En ik mij top vermaakt hebt.

  • Algemeen 10
op 16 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Alles was echt super geregeld. Je hoefde nergens over na te denken. Dit was de 1e keer dat ik een groepsreis heb gedaan en het was geweldig. Heb intens genoten van de omgeving en ik heb nieuwe vrienden erbij.

  • Algemeen 10
op 4 juli 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juni 2018

Vanaf het begin tot het eind super begeleid door de reisbegeleidster. Een fantastisch lieve vrouw die echt altijd voor je klaar staat en alles voor je wilt regelen. De groep was geweldig leuk waardoor het een top vakantie was. Ik vond het alleen erg jammer dat het een 8-daagse reis zou zijn en er uiteindelijk maar 6 volle dagen overbleven.

Persoonlijk vind ik dat de organisatie wel meer aandacht kan besteden aan het regelen van de vliegtijden, want als je betaald voor 8 en vervolgens maar 6 dagen hebt dan is dat erg jammer. De vakantie is dan ook direct erg kort. Aangezien je de vliegtijden ook pas een week van te voren hoort kan je er nog weinig mee doen.

  • Algemeen 8
op 13 juni 2018 bestemming: Montenegro, reisperiode: mei 2018

Ik heb al 2 keer geboekt bij one2gethertravel. Het derde reisje is alweer geboekt. Hele leuke groepen en goede organisatie met leuke mensen, activiteiten, lekker eten en een hoop lol. En niet te vergeten de fantastische reisleiding die altijd weer tip top in orde is!

  • Algemeen 10
op 9 juni 2018 bestemming: Montenegro / Tivat, reisperiode: juni 2018

Zonder overleg naar een hotel gebracht waar zelfs geen zwembad was! Geen compensatie ! De stemming werd hierdoor negatief beïnvloed!
Het was voor mij de eerste singlereis, maar bij deze organisatie de laatste!!!
Lauw diner ,

  • Algemeen 2
op 17 maart 2018 bestemming: Gambia, reisperiode: januari 2018

Reis was ok. Hotel was overboekt en veel gedoe eromheen, toen besproken dat ze zouden compenseren met twee diners en een tegoed bon voor toekomstige reis.. helaas maar 1 keer en klachten doen we niet aan want je hebt het niet gemeld per email aan het info@ account. Slechte opvolging nu na vier weken nog geen reactie terug.. land aanrader organisatie niet doen!!

  • Algemeen 3
op 2 november 2017 bestemming: Griekenland / Leidschendam, reisperiode: september 2017

Wat een mooie omgeving is het daar. Reisleidster Claartje was geweldig. Alles was gewoon goed. Perfect hotel, eten en leuke excursies voor een goede prijs. Ik zie dat er mensen schrijven dat excursies duur zijn maar dat is echt niet het geval. Super geregelde excursies met onze eigen groep en eigen bus en niet duur.

  • Algemeen 10
op 9 september 2017 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2017

Een hele leuke reis met een super Reisleidster, top. Je moet echt naar het verlaten strand gaan met de boot!

  • Algemeen 10
op 3 september 2017 bestemming: Oostenrijk / Tauplitz, reisperiode: juli 2017

Het was echt een fijne vakantie, alhoewel ik Duits ben was het toch erg leuk om in een Nederlandse groep te zijn. Iedereen was erg aardig !

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2017 bestemming: Griekenland / Ammoudia, reisperiode: juli 2017

Het is een fantastische bestemming als je heerlijk rust wilt en veel wil zien! Hotel heeft heerlijk eten en alles is altijd vers! Lekker vers visje van de grill en nooit een probleem alles is goed!

  • Algemeen 10
op 22 augustus 2017 bestemming: Egypte, reisperiode: januari 2017

Door politieke omstandigheden werd de reis naar Gambia geannuleerd. One2gether kwam daarom met de optie Egypte. Om een lang verhaal kort te maken: na afloop van de reis hebben we met de groep gezamenlijk een klacht ingediend. Bij klachten doet One2gether eerst of ze de klacht niet ontvangen hebben. Vervolgens gaat er een tijd overheen voordat ze reageren en herkennen zich dan totaal niet in het verhaal. Ze ontkennen dan gewoon alles. De voornaamste reden van onze klacht was dat we veel te veel betaald hebben. Bijna 3x zoveel dan normaal. Ik heb veel singlereizen gedaan en natuurlijk gaat er wel eens wat mis maar One2gether travel is de slechtste reisorganisatie waar ik ooit mee op reis ben gegaan. Slecht georganiseerd, reisleidster was alleen maar met zichzelf bezig en vooral informatie verstrekt over de reis die achteraf totaal niet bleek te kloppen (als we dit van tevoren hadden geweten had niemand deze reis geboekt). Wees gewaarschuwd want als er dingen misgaan is het allemaal niet waar.

  • Algemeen 1
op 11 juli 2017 bestemming: Griekenland / Ammoudia, reisperiode: juni 2017

Ik heb een heerlijke vakantie gehad in Ammoudia. De groep was erg gezellig en goede reisleiding! Ligging van Babos hotel is perfect! Aan een rustig strand en een voordeel: zandstrand, dus geen zere voeten. Gratis tipje: neem de cocktail van de week in het hotel. Smullen maar!

  • Algemeen 10
op 22 juni 2017 bestemming: Griekenland / Ammoudia, reisperiode: mei 2017

Hotel Babos in Ammoudia stikt van de bedwantsen , de hoteleigenaar heeft op alle vlakken dollars in zn ogen en van fatsoenlijke klachtenafhandeling is geen sprake!

  • Algemeen 1
op 5 april 2017 bestemming: Gambia / Kololi Beach, reisperiode: februari 2017

Top Vakantie gehad mede dankzij Rebecca. Een onvergetelijke week in Gambia gehad, mede door onze enthousiaste reisleidster Rebecca, de aardige eigenaren van het hotel (Nederlandse vrouw)en de leuke groep die we hadden! Djeliba heeft een prachtige tropische tuin

  • Algemeen 9
op 5 april 2017 bestemming: Gambia, reisperiode: februari 2017

Super leuke en gezellige zonnige vakantie. Ik heb deze eerste single vakantie als een super leuke en gezellige zonnige vakantie ervaren. Ik snap eerdere bericht van Ron niet, uiteraard is een reis duurder wanneer er reisleiding meegaat en in super hoogseizoen gaat. Hotel is super en de ligging ook ideaal.
We hadden een hele leuke groep mensen, Wat al gelijk goed klikte bij iedereen, Je was nergens toe verplicht, je kon doen wat jezelf wilde..

  • Algemeen 10
op 17 maart 2017 bestemming: Zwitserland / Nendaz, reisperiode: februari 2017

Zeer slecht eten....gaarkeuken. Er stond een 3 gangen keuzemenu in de beschrijving. Niet dus! Nog nooit zo slecht gegeten. Geen reactie van mijn klacht gekregen, kwalijke zaak. Prijs /kwaliteit verhouding komt zeker niet overeen. Kies een andere organisatie zou ik zeggen.

  • Algemeen 2
op 15 januari 2017 bestemming: Gambia, reisperiode: december 2016

Veel geld betaald voor een reis die ook bij andere organisaties in hetzelfde hotel voor minder dan de helft geboekt kunnen worden.
Kamers zijn zeer sober en er ontbreekt enige vorm van luxe, geen airco, geen zeep/shampoo of iets dergelijks in de badkamer. Warm water is vaak niet aanwezig.
Klachten over deze reis worden door one2gethertravel afgedaan met algemene opmerkingen, waarbij er gezinspeeld wordt dat jou klachten eigenlijk niet waar zijn.
Zo melden ze dat alle kamers gelijk zijn, iets dat absoluut niet waar is. Dat de kosten voor de reis bij andere maatschappijen vergelijkbaar zijn. One2gethertravel rekent ongeveer 2,5x zoveel. Tegemoetkoming cq een gebaar is hun volledig vreemd.
Ik adviseer met klem om zeker verder te kijken bij andere maatschappijen. One2gethertravel is geen organisatie waar je op aan kunt.

  • Algemeen 2
op 2 januari 2017 bestemming: België / meerle, reisperiode: december 2016

Fantastisch georganiseerd weekend op een heerlijk landgoed en een top reisleider

  • Algemeen 10
op 18 december 2016 bestemming: Griekenland / Ammoudia, reisperiode: september 2016

Leuke vakantie gehad met een geweldige groep, fantastische reisleiding, vriendelijk en behulpzaam personeel (Hotel Babos Holidays & Panaroma Hotel) en aardige lokale bevolking. In het hotel en het dorp zijn een aantal goede restaurants aanwezig. Er zijn geen kroegen in het dorp, maar de bar in het hotel is wel tot `s avonds laat open. Het strand bevindt op 100 meter van het hotel en is gelegen in rustige baai. Daarnaast zijn er tijdens de reis veel leuke activiteiten georganiseerd, waaronder een excursie naar Meteora, paragliden en een boottocht langs de eilanden Paxos en Antipaxos.

Uiteindelijk heb ik zelfs nog drie dagen bijgeboekt. Voor mij was het een zeer geslaagde single vakantie, waar ik een leuke nieuwe vrienden/vriendinnen heb leren kennen.

  • Algemeen 9
op 21 november 2016 bestemming: Griekenland / Ammoudia, reisperiode: september 2016

Top hotel en fantastische reisleiding excursies

  • Algemeen 10
op 19 november 2016 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2016

Fantastische plek en top Reisleiding.

  • Algemeen 10
op 15 november 2016 bestemming: Griekenland / Ammoudia, reisperiode: september 2016

Erg gezellige en mooie reis gehad. De reisleider ging op zoek naar dingen om te ondernemen. Hierbij werd rekening gehouden met de wens van de mede reizigers. Een reis om nooit te vergeten.

  • Algemeen 8
op 12 november 2016 bestemming: Griekenland / ammoudia, reisperiode: september 2016

Dit was mijn vijfde keer net deze organisatie en het is steeds weer prima! Dit was wel het leukst! Jaap deed alles goed, bedankt Jaap!!!

  • Algemeen 10
op 12 november 2016 bestemming: Griekenland / ammoudia, reisperiode: september 2016

Het was weer een super reis met een erg leuke reisleider! Jaap wat was het leuk!

  • Algemeen 10
op 11 november 2016 bestemming: Griekenland / Ammoudia, reisperiode: september 2016

Goed georganiseerd, eenvoudig maar gezellig en knus hotel met zeer gastvrije mensen. Enthousiaste reisleider die het iedereen naar zijn zin probeert te maken

  • Algemeen 8
op 9 november 2016 bestemming: Curaçao, reisperiode: augustus 2016

Ik heb een super ervaring met deze touroperator gehad naar Curacao. Goed geadviseerd door de mensen op kantoor.

  • Algemeen 10
op 9 november 2016 bestemming: Gambia / Kololi, reisperiode: oktober 2016

Dit was een super vakantie! Alles klopte van top tot teen en was perfect geregeld. Reisleidster Wilma heeft alles voor iedereen top geregeld!

  • Algemeen 10
op 9 november 2016 bestemming: Griekenland / Ammoudia, reisperiode: september 2016

Ondanks dat de locatie misschien niet ''perfect'' was, het lag niet centraal, heb ik een heerlijke vakantie gehad. De groep was qua groepsgrootte fijn: 12 personen, de sfeer was goed. Qua locatie zaten we niet ideaal, maar de reisleider heeft dit slim opgelost door zelf een auto te huren en tegen een kleine vergoeding onze ''taxichauffeur'' te zijn samen met de eigenaar van het hotel waar we zaten. We hebben daardoor leuke en mooie dingen gedaan en gezien, daardoor was het een gevarieerde vakantie. Het hotel was eenvoudig, het ontbijt niet uitgebreid, maar de slaapkamers waren schoon. De eigenaren waren sympathiek en stonden open voor onze tips, bijvoorbeeld voor het ontbijt. De reisleider heeft door zijn enthousiasme gezorgd voor een prettige sfeer in de groep. Kortom: ik kijk terug op een heerlijke, gevarieerde, gezellige vakantie!!

  • Algemeen 8
op 6 november 2016 bestemming: Griekenland / ammoundia, reisperiode: september 2016

Beetje door de reisleider had leuk programma in elkaar gezet en dat de mensen allemaal te vreden waren is het een leuke vakantie geworden we hebben savond vaak met een paar mensen zitten kletsen over van alles. in en om het hotel was eigenlijk niks te doen maar dat de groep best intiem met elkaar waren gezellige avonden gehad.misschien mocht het ontbijt iets uitbreiden goed maar heel weinig keus .de eigenaar en vrouw en hulp waren echt heel leuk alles voor je doen als je het vroeg.

  • Algemeen 8
op 6 november 2016 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2016

Dit was mijn eerste vakantie met One2gether travel en het is me goed bevallen. De groep bestond uit 12 man, dit was prima; niet te klein en niet te groot. Accommodatie had wat mij betreft wat luxer gemogen, maar voor deze prijs mag je ook niet teveel verwachten. Maar indien mogelijk had ik wel iets meer willen betalen voor iets meer luxe. De eigenaren hebben echter erg hun best gedaan om het ons naar ons zin te maken, dus prima. De lokatie was wat afgelegen, maar mooi rustig strand direct bij hotel en genoeg te doen in de omgeving, alhoewel sommige excursies wel op afstand waren. Compliment vooral voor onze reisleider Jaap. Mede door hem was deze reis een 8 waard. Hij heeft erg zijn best gedaan, heeft ons dagelijks naar de excursies gebracht, ook al was het een flink stuk rijden. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk en heeft ook voor gezelligheid gezorgd.

  • Algemeen 8
op 4 november 2016 bestemming: Griekenland / Ammoudia, reisperiode: september 2016

De groep was leuk en er was een programma in elkaar gezet voor iedereen wat wils niks moet en alles mag verder moet je er natuurlijk zelf wat van maken er is altijd wel wat mij is het goed bevallen en zou volgende keer weer met deze organisatie mee gaan.

  • Algemeen 8
op 12 oktober 2016 bestemming: Curaçao, reisperiode: oktober 2016

Boek geen reis bij deze organisatie, zeer onprofessioneel. Geen duidelijke uitleg. De reis is niet doorgegaan ze melden te laat af en om je geld terug te krijgen moet je bijna op je knieën.

  • Algemeen 1
op 22 augustus 2016 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: augustus 2015

Je moet het treffen met de reizen van one2gether Travel. Ik ben al 6x met ze meegeweest, en over het algemeen gaat het wel. Verwacht niet al teveel luxe in de accommodaties die one2gether aanbied. Vorig jaar (aug. 2015) ben ik met one2gether naar Tenerife geweest. De groep was leuk, maar het hotel (ponderosa)en de reisleidster waren om te janken. Ik heb het gevoel dat ik teveel heb betaald voor deze reis. In 2009 was mijn 1e single reis naar Bulgarije Sunny beach. Uitstekende reisleidster, leuke groep, hotel was 👎👎
In 2010 met o2g naar Kreta. Echt een topreis! Bijna alles klopte aan deze reis. 2011- naar rhodos. Prima groep. Hotel was zo slecht nog niet.
Reisleidster was onprofessioneel. 2012- Turkije Side. Prima hotel.
Leuke groep. Reisleidster was ook Oké. 2013- Turkije Gumbet. De groep was oké. Ik heb leukere groepen meegemaakt. Hotel was ook nog net te doen. En een prima reisleidster. Onervaren, maar ze deed ontzettend haar best.

Zo zie je maar: one2gether heeft hele wisselvallige reizen.
Er kleven pluspunten en minpunten aan hun reizen.
Perfect krijg je het nooit.

One2gether als geheel(de hotels, de reisleidsters)zou ik als cijfer een 7 1/2 geven.

  • Algemeen 7
op 10 juli 2016 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: juni 2016

One2gether Travel: premium prijs met low cost prestatie!

Singlesreis naar Tenerife in juni 2016 geboekt bij One2gether Travel.

Het beloofde Apart Hotel Club Bonanza (Actual Hotel Ocean View) (adres: Urbanizacion America, Playa de las Américas) was overboekt en wij werden in het Ponderosa Apart Hotel (adres: Avenida Venezuela, Playa de las Américas) gedumpt: een oud en vervallen hotel met onvriendelijk personeel, herrie van klusmannen, gaten in de muren, defecte toiletten, kamers die niet werden schoongemaakt, geen handdoeken, bruin water uit de kraan en veel betalen voor slechte WiFi (is gratis in Bonanza). One2gether Travel loste de problemen niet op maar kwam slechts met faal excuses.

Dat het hotel overboekt was is niet mijn probleem, One2gether Travel had ons een beter hotel moeten geven. Nu waren 17 mensen er de dupe van dat One2gether Travel een slechte inkoper is.

Reisleider had zich slecht voorbereid, kon op de eerste avond het gereserveerde restaurant vinden, wist niets van het eiland en wat er te doen is en sprak geen Spaans. Als ik reisleider was geweest dan had ik ter voorbereiding: een lijstje gemaakt van excursies, een lijstje gemaakt van verschillende soorten restaurants en voorgelegd zodat de mensen kunnen kiezen, een lijstje gemaakt van activiteiten en sight seeing, een agenda gemaakt, en ik had kennismakingsspelletjes gedaan en activiteiten georganiseerd, maar niets van dit alles. De reisleider heeft verzaakt een positieve sfeer te creëren.

Uiteraard heeft het hele gezelschap tijdens de reis direct aan de bel getrokken, maar One2gether Travel sprak slechts de gevleugelde woorden “ben in gesprek” en “ben aan het onderhandelen”, maar geen resultaat.

Na 7 dagen (één dag voor vertrek voor het merendeel van de groep) deed One2gether Travel een voorstel ter compensatie: wij mochten later uitchecken en kregen een klein bedrag terug ter compensatie: € 50 (voor de mensen die 8 dagen hadden geboekt) en € 75 (voor de mensen die 10 dagen hadden geboekt).

In het vliegtuig sprak ik een koppel dat bij D Reizen het nabijgelegen luxe hotel H10 Gran Tinerife **** (Av. Rafael Puig Lluvina) had geboekt voor tweederde van de prijs (en zij hadden ook een reisleider).

Conclusie: One2gether Travel: premium prijs met low cost prestatie.

  • Algemeen 1
op 8 juli 2016 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: juni 2016

Geweldige vakantie gehad in Gumbet, Palm Garden Hotel. Reisleidster Edith deed het fantastisch. Leeftijd verschil tussen de deelnemers maakte helemaal niks uit. Allemaal naar onze zin gehad elke avond gestapt. Een van de beste vakanties van mijn leven!

  • Algemeen 9
op 20 juni 2016 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: juni 2016

Het was een slechte vakantie. We kwamen in een hotel die op instorten stond.terwijl we voor een ander hotel hadden geboekt,na vijf dagen was er nog niet schoon gemaakt en geen schone handdoeken,een dag zonder water gezeten,ontbijt was niet te eten,het douchebak wat gewoon geel was,gaten in de muren,gaten in de lakens,en dan bel je daar al one 2gether op en dan doen ze zo onverschillig en eerst misschien worden we wel overgeplaatst wat gewoon niet gebeurd en dan krijgen we een lunch aangeboden waar natuurlijk niemand mee accordeon ging.
En dan zetten ze je daar uiteindelijk voor t blok met een vergoeding van 50 wat je dus eigenlijk wel aan moet nemen omdat je weet dat als je terug bent ze niks meer doen, wat dus ook klopt want ze reageren niet eens op mailtje van ons.
Ik heb vaker met deze organisatie gereisd maar dit was dus de laatste keer.als je via een organisatie boekt verwacht je ook dat er wat meer actie wordt ondernemen!!

  • Algemeen 2
op 29 mei 2016 bestemming: Kroatië, reisperiode: augustus 2015

Top vakantie gehad. Spontane reisleidster, leuke activiteiten. Helemaal top! Dit jaar ga ik weer met One2gether.

  • Algemeen 9
op 2 mei 2016 bestemming: Gambia / Kololi Beach, reisperiode: april 2016

One together travel. Reisorganisatie voor singelreizen.

Prima organisatie alles goed georganiseerd en een leuke spontane reisleidster.
Leuk hotel van een Nederlandse eigenaresse Djeliba. Goede ontbijt, mooi strand.

Gambia is een zeer bijzonder land.

  • Algemeen 8
op 19 april 2016 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: augustus 2015

Super vakantie gehad. Leuke reisleiding en excursies. Stappen was erg leuk en ik ben verder helemaal tot rust gekomen.

  • Algemeen 9
op 3 februari 2016 bestemming: Oostenrijk / berwang, reisperiode: januari 2016

De communicatie tussen one2gether en hotel was nihil.hoteleigenaar Ruud alle lof hoe hij het organiseerde, om die dingen te doen die one2gether beloofde in de reispapieren. Ook in Maarheeze was Ruud niet, stond in de papieren, hij wist van niets. busreis terug, half uur in de regen, om half elf bij een tankstation moeten wachten,wat gesloten was. slechte communicatie van taxibusje tot reisbus.dit kan echt niet als je als vrouw alleen zijnde daar staat te wachten,in een verlaten gebied.

  • Algemeen 6
op 18 januari 2016 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: augustus 2015

Zwaar tegen gevallen

  • Algemeen 3
op 17 oktober 2015 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: oktober 2015

Fantastische vakantie gehad; reisleiding leuk, mooi hotel

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2015 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: juli 2015

Afgelopen zomer voor de eerste keer op reis geweest met One2gether Travel. De reisleidster Dominque was erg enthousiast en zorgde voor een goede sfeer in de groep. Ik heb echt een super vakantie gehad samen met de groep. Ben benieuwd welke reizen ze volgend jaar te bieden hebben. Misschien een leuke cruise? Ik zeg iedergeval tot volgend jaar!

  • Algemeen 9
op 29 september 2015 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: augustus 2015

Ik augustus ben ik mee wezen zeilen met de zeilvakantie in Kos. Leuk gezelschap, mooie route gevaren en veel gezien. Duidelijke aanwijzingen gehad en de basis stappen van het zeilen geleerd: ik heb het erg leuk gehad! Eerste keer op single reis, maar dit is voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 8
op 15 september 2015 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: juni 2015

Ga vooral nooit met One2Gether op stap en dan vooral ook niet de Kos zeilreis. Kapitein is dronken, zorgt voor onveilige situaties. En als je dan om die reden afstapt en het noodnummer belt (die niet bereikbaar zijn, ook niet terugbellen...) dat wordt er gezegd "is je eigen keuze". Geen enkele hulp of begaandheid. 3 van de 9 medereizigers hebben geklaagd, allemaal worden ze afgepooierd. Een andere reiziger zou "verklaard" hebben dat er geen onveilige situaties was, maar die verklaring wordt niet overhandigd.
Er wordt een "oplossing" geboden, terug aan boord gaan, wat natuurlijk geen oplossing is.
Thuis nogmaals contact gezocht, maar pas na een aangetekende brief wordt er gereageerd, antwoord is hetzelfde. Bij de geschillenscommissie kunnen ze niets doen, want One2Gether: IS GEEN LID VAN DE ANVR. Ook de geschillencommissie thuiswinkel kan niets doen.
Ik laat het hier niet bij zitten, maar wilde jullie in ieder geval allemaal waarschuwen!!

  • Algemeen 3
op 17 augustus 2015 bestemming: Italië / Grosetto, reisperiode: augustus 2015

Nou, net een week terug van de slechtste vakantie ooit!! Boek je een singlereis met 25-45 jarigen, kom je terecht in een groepsreis met kiddo's van 15 jaar, gemiddelde leeftijd 20 en meer dan de helft is zwaar gelovig en heeft bij een christelijke organisatie geboekt...!! Zit je dan elke avond de psalmen en haleluja liedjes aan te horen. Blijkbaar is het normaal om 4 verschillende reizen bij elkaar te zetten, omdat het kamp anders niet vol is. Tenten die met duketape aan elkaar geplakt zijn, stoelen, die er al te weinig waren, die kapot zijn, beschimmeld broodbeleg bij het ontbijt, een reisleiding die niks weet te vertellen bij excursies, of er helemaal niet is... Te erg voor woorden!! En klagen mag, maar dan wel meteen ter plaatse. En dan krijg je reactie met daarin alleen slechte argumenten waarom het wel zou moeten kloppen. Aan compensatie doen ze al helemaal niet. Dus klagen is eigenlijk zinloos.
Mocht je hier een reis willen boeken, doe het niet!! Echt, voor die prijs zijn er veel betere reizen te boeken.

  • Algemeen 1
  • Accommodatie 4
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 3
  • Excursies 4
  • Prijs / kwaliteit 2
op 19 maart 2015 bestemming: Zweden / Zweden, reisperiode: februari 2015

Als je graag back to basic gaat en veel geld daarvoor wilt betalen dan moet je deze reis boeken. Dat douche en wc zich op de gang bevonden was van te voren bekend. Dat er 1 dames wc op tig mensen was niet en ook niet dat de 2 douches die er waren voor de dames zich in 1 ruimte bevonden. Bovendien stapelbedden waarin je dus niet normaal een boekje kunt lezen als je je even terug wilt trekken, ook door het ontbreken van bedverlichting. Ontbreken van een gezellige ruimte waar je je vrije tijd kunt doorbrengen. Singles en eenouders in 1 accomodatie! op dezelfde gang.
Excursies verder prima.

  • Algemeen 6
  • Prijs / kwaliteit 1
op 23 april 2014 bestemming: Gambia / Kololi Beach, reisperiode: april 2014

Top vakantie gehad met een hele gezellige groep. Echt genoten mede dankzij de reisleiding die alles perfect begeleiden. Hotel was helemaal in orde en op een prima locatie. Een reis met One2gether travel is zeker een aanrader!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 30 juni 2013 bestemming: Spanje / Spaanse pyrineeën, reisperiode: juni 2013

Erg negatief over de reisorganisatie One2Gether travel. Een reis geboekt met vertrekgarantie die zij toch annuleerden. Wat is het nut van een vertrek garantie, als je dan niet gegarandeerd vertrekt? Deze zelfde reis werd later nog zelfs aangeboden als zijnde last minute. Als of dat nog niet genoeg was, hebben ze in een mail ook nog gelogen over de data waarop er contact is geweest met mij hierover. Vertrouw deze reisorganisatie niet!

  • Algemeen 1
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 1
  • Reisbegeleiding 1
  • Excursies 1
  • Prijs / kwaliteit 1
op 2 augustus 2011 bestemming: Italië / Toscane, reisperiode: juli 2011

Hotel werd een week van te voren veranderd maar we kwamen in een dependance terecht zonder zwembad en met slechte service (er was bijna nooit iemand aanwezig) als je iets wilde bestellen na een dagje weg was dat niet mogelijk. eten was matig, je verwacht in Italië heel wat anders dan grote slabladen met verrotte randen en een paar stukken tomaat en pasta met een vleugje saus en chapignon. kamer was redelijk maar veel klachten over de bedden gehoord van medereizigers. reisleider was er niet alleen een buschauffeur die voor het eerst in Italië was en wel zijn best deed maar zijn onvrede tot vervelens toe uitsprak naar de groep. koffie en thee onderweg in de bus was er niet stond wel in de brochure. kortom slecht geregeld door One2gether reizen.

  • Algemeen 3
  • Accommodatie 4
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 2
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 3
op 4 augustus 2010 bestemming: Bulgarije, reisperiode: augustus 2009

Matig hotel. Slechte kamer. All inclusieve geboekt maar op het laatste moment door One2gether Travel omgeboekt naar hotel met LO.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 4
  • Reisbegeleiding 7
  • Prijs / kwaliteit 7
op 19 mei 2008 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: april 2008

In april 2008 voor de negende keer binnen 4 jaar meegeweest op vakantie met One2gether. Diverse soorten reizen: Turkije, Frankrijk, Nederland, Blue Dream Cruise, Single Beach Club, vliegtuig, eigen auto. Daarvoor 1 keer alleen op vakantie geweest en me compleet rot gevoeld, omdat ik iedere avond alleen aan tafel zat. One2gether ... inderdaad overdag vermaakt iedereen zich wel .. excursie, strand, zwembad, wat jij wil, einde van de middag verzamelen bij een bar, daarna douchen, omkleden, dineren en groepsactiviteiten.

Excursies met One2gether in/bij Side zijn heel speciaal. Geen bezoek aan een goudsmid, leerfabriek of tapijtenknoperij. Je wilt raften, je gaat raften! Er gaan geen bejaarden of kinderen mee, dus ergens in de bergen 2 kilometer verder stroomopwaarts in een rivier springen en dan in een boot klimmen moet kunnen. Uiteraard wordt het normale toeristische uitstapplekje ook ruim voorbij gevaren. Ik heb geen idee waar we uitgestapt zijn.

Ik heb maar 1 tip voor singles die echt op vakantie willen ... boek een reis bij One2gether. Voor het boeken van de eerste reis heeft iedereen een drempel, maar hoe hoog is die drempel nog als binnen een week na terugkomst van die eerste reis de tweede al geboekt wordt?!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 7 april 2008 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2007

Ook wij zaten bij de een-ouder reis die een week voor vertrek ineens een paar dagen later vertrok. Omdat er geen andere optie was zijn we hier maar mee akkoord gegaan. We zouden toen 's middags rond 1 uur vertrekken maar bij het inchecken bleek dat het vliegtuig op Cuba stond met pech. De passagiers werden verdeeld over 2 vluchten, 1 einde vd middag en 1 midden in de nacht. Onze groep, allen met kleine kinderen, werd ingedeeld voor de vlucht 's nachts. One2gether heeft hier niets aan gedaan. Volgens One2gether Travel zouden we elke avond samen eten maar de manager van het hotel was absoluut niet bereid om tafels aan elkaar te schuiven zodat we werkelijk samen konden eten. We spraken wel met elkaar af hoe laat we gingen eten maar we zaten verdeeld over de hele eetzaal. Na een akkefietje met de manager bleek dat dit een dictator eerste klas was die niets goeds zag in onze "opvoedstijl" of het gebrek daaraan. De reisbegeleiding die ter plekke was heeft zijn best gedaan maar dit was een jongen die verder niets heeft met One2gether en er waarschijnlijk ook nooit meer voor gaat werken. De terugvlucht hadden we wederom vertraging. Al met al was het organisatorisch een slechte reis. Dat het toch nog een 6 heeft gekregen was omdat we een ontzettend leuke groep hadden.

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 5
  • Vervoer 4
  • Reisbegeleiding 4
  • Prijs / kwaliteit 4
op 4 januari 2008 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2007

Het was voor mij de eerste ervaring met een éénoudervakantie van One2gether Travel en ging mee naar Kreta. Mijn kinderen en ik hebben een super vakantie gehad, we hadden een hele leuke groep, goede reisleiding en jonge Kids2gether medewerksters voor de kinderen. De sfeer was super, accommodatie prima, elke avond samen gegeten aan een eigen tafel samen met de andere single-ouders. De kids hadden een leuk contact en willen dit jaar absoluut weer mee. Dit jaar zal ik naar Turkije gaan en we verheugen ons er nu al op.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 16 december 2007 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2007

Lekker vroeg geboekt voor éénoudervakantie dus denk je op tijd te vertrekken, nou nee hoor. Een week voor vertrek wordt gemeld dat je of twee dagen later kunt vertrekken of annuleren. Daar sta je dan, nog een alternatief boeken binnen een week voor het hoogseizoen lukt niet, dus accepteren maar. One2gether Travel heeft niets gedaan om ons op andere wijze naar de bestemming te krijgen! Op de bestemming blijkt de manager het niet zo op te hebben met groepen en alleenstaande ouders, hommeles dus. Na een aantal klachtenbrieven aan One2gether blijken ze totaal niet ontvankelijk te zijn voor onze argumenten. We hebben de alternatieve datum geaccepteerd en daarmee is de kous af. Dat het hotel ook niet aan de prijs/kwaliteitsverhouding voldoet wordt ook volledig aan voorbij gegaan. Dat we uiteindelijk een leuke vakantie hebben gehad was niet te danken aan One2gether maar aan de ontzettend leuke groep mensen.

Kortom, dit was eens maar nooit meer One2gether!

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 5
  • Vervoer 4
  • Reisbegeleiding 6
  • Excursies 5
  • Prijs / kwaliteit 4
op 22 augustus 2007 bestemming: Egypte, reisperiode: april 2007

Dit was mijn eerste ervaring met One2gether travel en heb een SUPER vakantie gehad. Wij zijn na overboeking van het Hilton Hotel in het nog luxere Steigenberger ondergebracht. Leuke groep mensen, lekker eten en een luxe eigen kamer. De reisleider was een gezellige enthousiaste begeleider die zijn uiterste best heeft gedaan. Al met al zeer zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 15 augustus 2007 bestemming: Egypte, reisperiode: april 2007

- Hoewel wordt gezegd dat er niet extra betaald hoeft te worden voor een eenspersoonskamer of dat er slechts een kleine verhoging van pas zal zijn, was dit toch niet het geval. Het ging om een paar honderd euro meer
- Hilton was overboekt en daarvan was One2gether niet op de hoogte! De tussenpersoon Corendon boekte de groep zonder kennisgeving over naar een ander hotel. Dit terwijl de voucher voor het hotel die werd uitgedeeld door Corendon op Schiphol nog steeds Hilton vermeldde terwijl al bekend was bij hen dat het Hilton overboekt was. Pas voor de deur van het andere hotel werd medegedeeld dat er een overboeking was naar Steigenberger. Het Steigenberger was erg goed, maar niet Europees zoals Hilton. Excuses van One2gether travel bleef uit!
- Reisleiding betrof een onervaren medereiziger. Beetje amateuristisch en niet in staat om problemen effectief op te lossen.
- Groep was half om half, man - vrouw. De formule ´alles mag en niets moet´ is erg relaxed.

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 5
  • Prijs / kwaliteit 7
op 12 juli 2007 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: mei 2007

Heb al meerdere malen een single reis gemaakt maar was de eerste keer met One2gether travel. Wauw....in een woord SUPER! Nog nooit zo'n inspannende en tegelijkertijd relaxte vakantie meegemaakt. Het hotel(Corinthia Excelsior) heeft het allervriendelijkste personeel en zeer goede service! Niets was teveel...dit geldt ook voor de reisbegeleidster en het outdoorteam ter plekke...van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat (lees 's nachts) zorgden zij ervoor dat ons singles aan niets ontbrak! De hele dag actief in de bergen(als je dit wilt natuurlijk) van de ene verrassing in de andere...en 's avonds met zijn allen in de disco lekker los! Dikke pluim! One2gether maakt de belofte "alles mag niets hoeft" meer dan waar. Heb er leuke vrienden aan overgehouden...en wij allemaal hebben alweer snode plannen (mochten we nog single zijn) volgend jaar weer van de partij te zijn!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 5 juni 2007 bestemming: Turkije, reisperiode: september 2006

Op het forum van One2gether Travel waren er al contacten met reisgenoten. Door deze voorpret kom je als single dan toch niet helemaal alleen op Schiphol.

De opvang van de reisbegeleiding was super, al op de luchthaven werd iedereen even persoonlijk opgevangen. Gedurende de vakantie zorgde de reisleidster voor interactie en kwam met gevarieerde ideeën. Voor ieder wat wils want je was niet verplicht met de groep dingen te doen.

Het hotel had alles wat nodig was. Het all-inclusive concept is heerlijk: eten en drinken wat je wilt en wanneer je het wilt.

Een prettige ervaring om als single op vakantie te zijn zonder je single te voelen.

Al met al een onvergetelijke vakantie!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
  • 1