Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen srprs.me

De Jong Intra Vakanties
8,5
op basis van 1097 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Riksja Travel
9,0
op basis van 471 reviews

6 consumenten awards

Riksja Travel won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 969 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 40 met 395 resultaten

op 17 maart 2020

Erg bijzonder hoe deze organisatie met je omgaat. Ze zijn enorm slecht bereikbaar. Vanwege de corona crisis zijn er door heel europa maatregelen dus we hebben eerder onze bestemming te horen gekregen. Onze bestemming is in gehele lockdown en mag je niet de straat op want dan komt er een boete. Dus hoe kom je de luchthaven af? Totaal geen flexibiliteit en medeleven. ‘Je kan gewoon gaan’. Voor mij nooit meer deze organisatie.

  • Algemeen 1
op 16 maart 2020

Als ik nul sterren kon geven deed ik dat. Wij wouden vanwege het corona virus een andere datum krijgen, we voelde ons niet veilig om te vertrekken. Toen ik hiervoor telefonisch contact opnam was het antwoord "probeer je gewoon zo goed mogelijk te amuseren". Ons weekendje kende dus geen goede start. Het werd nog erger toen we aankwamen op onze bestemming bleek er geen parking te zijn. De parkings in de buurt waren allemaal boven de 25 euro voor één dag. Voor 150 euro de nacht zonder ontbijt zou je verwachten dat je in een degelijk hotel ligt, maar niets bleek minder waar. Onze verblijf was gewoon een hostel. Hier vroegen ze dan ook nog eens 10 euro toeristen tax. Wij dachten dat bij deze reis alles in zat niet dus!!
Om in een kamer van 80 euro te liggen en 150 te hebben betaald voelde wij ons bedrogen.
DIT WAS EEN ABSOLUTE AFRADER. DIT NOOIT MEER.

  • Algemeen 1




op 26 februari 2020

Teleurstellend. Je betaald oneindig veel meer dan je zelf boekt. Het is dat ik een bon heb gekregen en het vervelend vond om niet te gebruiken maar we hebben meer dan €100,- per nacht te veel betaald voor een weggestopte kamer. Na terugkomst contact gehad met surprise me maar zij nemen geen enkele verantwoordelijkheid en compensatie voor de slechte prestatie.
een absoluut negatieve verrassing. Ik zou het je afraden.

  • Algemeen 1
op 26 februari 2020

Als afscheid van mijn werk kreeg ik een bon van €120,-. Een tijd geen gelegenheid hier gebruik van te maken en uiteindelijk een roadtrip kunnen boeken en maar liefst € 258,- moeten bijbetalen en daarbovenop nog €10,- toeristenbelasting. Totaal €388,- betaald voor een onbekende bestemming voor 2 nachten. Met de app ging het mis en na 9:00 het kantoor gebeld te hebben konden we vertrekken naar Antwerpen. We kregen een heel klein donker kamertje zonder raam wat te openen was met een open verbinding slaapkamer/badkamer. Het hotel was vol dus er was geen gelegenheid voor een ander kamer. De prijs van de kamer werd aangeboden voor €82,- per nacht, dus voor 2 nachten €164,- ! Wij hebben €388,- betaald dus meer dan €220,- verdiend voor hun diensten. Parkeren zou daar nog bovenop komen voor €20,- per dag. Er is gratis parkeergelegenheid maar daar moet je zelf achter komen.
Na terugkomst contact gehad met surprise me over deze negatieve verrassing maar daar is met hen niet uit te komen. Ze denken weg te komen met weer een bon ter waarde van €20,- p.p

Een ware ripp-off. Niet intrappen!!

  • Algemeen 1
op 26 februari 2020

De app van Srprs.me werkt alles behalve goed. Nuja, geen ramp want dit is zeker niet het meest storende van de ervaring. Het meest treurige van de hele ervaring was het verblijf en naservice. Wat het verblijf betreft: de badkamer en vuilnisemmer waren ronduit vies en vuil. Het ontbijt was alles behalve hygiënisch: iemand die voor je niest en daarna met zijn handen door de ontbijtkoeken graaft, alles is met de blote hand te nemen, de “vers gewassen borden” hadden plekken van etensresten en kruimels en de vloer plakte zo hard dat we schrik hadden om onze schoenzolen te verliezen. Daarnaast zouden we voor een glaasje bruiswater moeten bijbetalen?! Tot slot waren de kamers erg slecht geïsoleerd. Je kon de buren horen praten en andere dingen horen doen alsof ze naast jou zaten. Onze vorige srprs.me trip was al triestig (waarvoor we deze als compensatie kregen), maar dit was nog een pak slechter.

Wat de service betreft: we geven aan dat ons verblijf niet van een leien dakje verliep. Als compensatie krijgen we “een tegoed van 20 euro per persoon” (ongelofelijk). Omdat we het zelf niet meer zien zitten om hier nog eens onze tijd in te steken, vragen we een compensatie van het bedrag dat we opgelegd hebben boven de cadeaubon die we van vrienden kregen (een schamele 15 euro, dus we vragen minder dan de helft van de compensatie). Als antwoord krijgen we eerst dat ze alleen kunnen compenseren in de vorm van tegoed, daarna krijgen we de boodschap dat ze ons gaan bellen. Meerdere malen wordt er gebeld door hen tijdens de werkuren, terwijl ik aangegeven heb dat ik pas bereikbaar ben om 17 uur. Nadien maakten we een afspraak om gebeld te worden om 17 uur, maar helaas werden we niet gebeld. Enorm jammer dat zo’n organisatie dit van service levert.

Bottom line: 175 euro zeker niet waard. Triestig!

  • Algemeen 1
op 19 februari 2020

Superleuke verrassing-citytrip naar het mooie en prachtige Praag gehad! Zó leuk om de bestemming kort voor vertrek te horen. Goed geregeld allemaal en na een gemailde vraag per ommegaande reactie gehad. Prima, sfeervol hotel. Aanrader!!!!

  • Algemeen 9
op 19 februari 2020

Ik kreeg een bon van 300 euro cadeau. We besloten een autovakantie te boeken van 3 dagen. Hiervoor moesten we 40 euro extra betalen. En dan ook nog 6 x 12 euro voor het ontbijt. Totaal 412 euro. We kozen voor totale verrassing.
Eerste bestemming 2 dagen Eerbeek in een B&B. Alles ok maar wel zelf bed opmaken, 1 handdoek per persoon voor 2 dagen. Ontbijt eten wat je krijgt. Prijs 2 pers 2 nachten ontbijt inbegrepen bij B&B zelf 152 euro. Dan woensdagmorgen de tweede bestemming Middelburg! 235 km van Eerbeek. Derde dag dus 4 u in de wagen, een echte surprise!
Deze B&B is een tot vakantiehuisje omgebouwd atelier of garage. Prijs op Booking.com 95 euro ontbijt inbegrepen.
We waren te laat, hadden een kind bij, eigenares was aan de telefoon eerst onvriendelijk tot vijandig. We konden blijven als we 50 euro extra betaalden. Dat deden we niet dan zou de teller naar 462 euro gaan voor verblijf waar we zelf nooit voor zouden kiezen. Contact met SPRS.ME leverde oplossing dat zij 50 euro wilden betalen. Maar na het ongemakkelijke, vijandige gevoel na een rit van 4 uur hoefde dat voor ons niet. Als we niet welkom zijn met ons kleindochtertje hoeft het niet meer voor ons. SRPRS.ME zou dan ander verblijf zoeken waar we op eigen kosten zouden kunnen logeren. Niet dus dat deden we zelf wel.
Aangezien zij bijna zeker nog commissie hebben op het verblijf lijkt mij de originele bon van 300 euro ruim voldoende om ons verblijf te betalen ( 152 + 95 euro = 247 euro ontbijt inbegrepen). Ik betaalde hiervoor 412 euro. Waarom 6 x 12 euro voor in prijs boeking inbegrepen ontbijt aanrekenen?
Klant kiest voor 3 overnachtingen op 2 bestemmingen. Waarom dan van uiterste oosten van Nederland naar uiterste westen van Nederland? 235 km , derde dag in de auto.
Als je voor 412 euro 3 dagen op hotel gaat verwacht je wel klasse hotels, eerste B&B was ok maar tweede was echt niets voor ons. Ik ben absoluut niet tevreden en krijg nu ook geen reactie op mijn mail aan SRPRS.ME om oplossing te zoeken.

  • Algemeen 1
op 10 februari 2020

Super service, bij problemen direct een oplossing voorgesteld van surprise me en inorde gebracht ons weekend in Valkenburg was gigantisch geslaagd

  • Algemeen 9
op 17 januari 2020

Wat een klote bestemming zeg.. kunnen ze nog een suffere reis boeken dan dit. Weggegooid geld.

  • Algemeen 1
op 31 december 2019

Klok stond op 0 en de bestemming etc of iets van informatie komt er niet op, we weten dus niet waar we naartoe moeten en hoelaat we moeten vertrekken etc. Het noodnummer was dag en nacht bereikbaar?? Meermaals gebelt en het us gewoon een band die afspeelt en deze sluit vanzelf de lijn dus ik krijg niemand te horen om mij uit de nood te helpen? Leuke vakantie echt... wil zo graag mijn geld terug

  • Algemeen 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende