Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen srprs.me

De Jong Intra Vakanties
8,5
op basis van 1096 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Riksja Travel
9,0
op basis van 471 reviews

6 consumenten awards

Riksja Travel won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 968 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 39 met 387 resultaten

op 17 januari 2020

Wat een klote bestemming zeg.. kunnen ze nog een suffere reis boeken dan dit. Weggegooid geld.

  • Algemeen 1
op 31 december 2019

Klok stond op 0 en de bestemming etc of iets van informatie komt er niet op, we weten dus niet waar we naartoe moeten en hoelaat we moeten vertrekken etc. Het noodnummer was dag en nacht bereikbaar?? Meermaals gebelt en het us gewoon een band die afspeelt en deze sluit vanzelf de lijn dus ik krijg niemand te horen om mij uit de nood te helpen? Leuke vakantie echt... wil zo graag mijn geld terug

  • Algemeen 3




op 18 december 2019

Ik houd van dit concept! Okť misschien niet zo milieuvriendelijk met het vliegtuig... maar ik heb echt een geweldige driedaagse citytrip gehad!
Alles was prima geregeld door Srprs.Me.
Zoals de bedoeling was, heb ik op het vliegveld de bestemming onthuld. Vervoer naar slaapverblijf zat er niet bij in, maar dit was allemaal heel makkelijk te doen vanaf het vliegveld, en ook in de stad alles prima geregeld qua openbaar vervoer.
Ik verbleef in een hostel, er werd eea gerenoveerd daar dus er was wat onrust, maar op de kamer merkte je daar niks van. Ik had als voorkeur een vrouwenkamer gevraagd en dat was gelukt. Zag er netjes uit voor een hostel.
Ik had gekozen voor een Europese citytrip waarbij je aan kon geven in welke steden je al geweest was. Daar is gehoor aan gegeven.
Het weerbericht kon ik, zoals aangegeven, een week voor vertrek online bekijken. De kraskaart kwam 2 dagen later met de post, maar goed op tijd.
Gewoon een hele leuke ervaring gehad, kan niet anders zeggen.

  • Algemeen 10
op 16 december 2019

Zeer fijn concept in theorie, echter viel onze ervaring zeer sterk tegen. We hadden met 4 een autoreis geboekt van een nacht. De prijs die je vindt op sprsme is al prijzig maar er kwamen onvoorziene extra's bij zoals 20Ä toeristentax. Ook was er geen parking voorzien zoals beloofd op de site bij het boeken van een autoreis en moesten we in een prijzige garage van 25Ä per dag parkeren. Als je de prijzen van het hotel opzoekt waarin we verbleven waren voor de zelfde periode de prijzen meer dan 50% lager. Verder zou je verwachten dat men in deze verrassingstrip ook suggesties of ideeen geeft om je dag in te vullen,maar enkel hotel was voorzien. Bij contactname met de klantendienst was deze bijna ronduit onbeschoft.

  • Algemeen 4
op 16 december 2019

Wij boekten een stedelijk verblijf in de buurt (maximum 4 uur rijden) voor 1 overnachting. We werden vanuit Lokeren naar Haarlem gestuurd en verbleven in het The niu Dairy Haarlem. Je betaalt op Booking.com 70 euro per kamer (voor 2p) voor komend weekend. Dit zou voor ons gezelschap van 4 140 euro vormen. Wij betaalden maar liefst 300 euro! Tuurlijk zijn we er ons van bewust dat prijzen variŽren, maar meer dan het dubbel... Daarenboven biedt de organisatie ook weinig meerwaarde buiten de boeking an sich. Ze gaven ons geen informatie over het gebrek aan parkeermogelijkheid, geen informatie over toeristentoeslag, geen tips en info rond wat te doen in deze toch wel niet echt bekende stad... Hierbij werkte hun app niet op de moment van de bekendmaking van de bestemming. De app begon pas met het onthullen van verschillende finale tips tot aan de bestemming, terwijl we reeds een mail hadden gekregen met info over het hotel. Wanneer dit alles op een vriendelijk wijze telefonisch wordt teruggekoppeld, werd ik zeer onbeschoft bejegend door een van de medewerkers. Daarnaast kreeg ik ook geen terugkoppeling waarom al deze zaken zo fout waren gelopen. Oprechte excuses waren op zijn minst op hun plaats geweest, nog maar te zwijgen over een compensatie. SRPRS.ME=absoluut te vermijden!!

  • Algemeen 2
op 3 december 2019

Het was echt verassend en vooral geweldig! Met hond geboekt en ik werrd een beetje bang van alle recenties op paginas over sprs.me maar oprecht heb ik een geweldige b amd b gehad .. wel aan te raden niet ontbijt incl! Te doen!!! Want wij kregen toch ontbijt erbij! Al had ik mijzelf wel voorbereid op een lunch pakketje al voor in de ochtend

  • Algemeen 10
op 2 december 2019

Wat een afzetterij! Ons hotel met ontbijt was 120 euro en wij hebben 175 euro aan surpris me betaald voor een minikamer. Nooit meer boek ik via hun.

  • Algemeen 1
op 18 oktober 2019

Gisteren teruggekomen van een waanzinnige leuke reis in Krakau. Wij hebben in juni geboekt. Zoals staat aangegeven krijg je een week van tevoren het weerbericht en de kraskaart per post. We hebben alleen het weerbericht ontvangen en voor de kraskaart heb ik 2x contact gehad met het kantoor van srprs me (niet ontvangen), die overigens goed bereikbaar waren. Alles werd netjes opgelost en de kraskaart kreeg ik uiteindelijk per mail. Het blijft een spannend concept en ook een stad die wij normaal gesproken niet hadden uitgekozen. Het hotel was goed bereikbaar vanuit de luchthaven en alles zag er netjes uit. Verschillende activiteiten hebben wij ter plekke geboekt, dit was prima. De 4 dagen waren voor deze trip perfect en we hebben alles kunnen zien wat we wilde. Het is een zeker een aanrader als je eens wat anders wilt en alles toch goed voor je word geregeld.

  • Algemeen 9
op 8 september 2019

De reis was, zoals het concept ook zegt, een verrassing. Dit moet je beseffen en je er ook voor openstellen. We hadden wel een ruim budget maar onze trip voldeed aan alle verwachtingen, en meer. Onze bestemming werd Stockholm en verbleven in het prachtige, moderne At Six hotel. Net aangekomen op onze hotelkamer voorzien van alle luxe waren we helemaal in gelukkig met de keuze die door SRPRS.ME voor ons heeft gemaakt. Als kers op de taart werd er ook nog een gekoelde fles wijn op onze kamer bezorgd met een persoonlijk bericht van het SPRS.ME team. Wij hebben 3 dagen genoten van een prachtige stad met vriendelijke mensen, en van elkaar natuurlijk. Dankjewel SRPS.ME , het was top en voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2019

Hele leuke vakantie gehad. Alles was super goed geregeld en we belandden in een stad die we zelf nooit hadden uitgekozen maar die ons heel positief had verrast! Dat is nou net het leuke van het concept. We hadden om de kosten laag te houden aangegeven bereid te zijn in een hostel te slapen, maar als opmerking wel bijgevoegd dat we als jonge meiden ons het liefst wel veilig wilden voelen. Daar is perfect rekening mee gehouden. We zaten in een super leuk hostel met iedere avond activiteiten en hadden een eigen kamer met zijn zessen. Dus tip: als je met een groep bent kom je in een hostel waarschijnlijk wel in een kamer met elkaar zonder onbekenden, desnoods even in de opmerkingen vragen. Al met al een topvakantie gehad! Ook iedereen van srprsme met wie we contact hebben gehad waren erg vriendelijk.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende