Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen srprs.me

Pagina 1 van 38 met 374 resultaten

op 12 juni 2019

We hebben een fantastische city trip gemaakt met srprs.me! De reis bracht ons naar Liverpool; een enorm leuke, verrassende en hippe stad met lieve mensen. Genoeg te zien, te doen en heerlijk gegeten. Goede vluchten en fijn hotel verzorgd door srprs.me. Zeker een aanrader! ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 11 juni 2019

Al jaren boeken we onze jaarlijkse citytrip zelf. Dit jaar lieten we het over aan srprm. Spannend! Perfect geregelde vluchten, transfer naar mooie accommodatie...en bovenop de wondermooie stad Praag (en stralend weer)! Dit zorgde voor een relaxe en zalige glimlach op de gezichten van 6 vriendinnen! Dikke duim voor de organisatie! Tip: een welkomsgeschenkje terugvinden in de accommodatie zoals stadsplan/aanraders musea/resto... zou de reis helemaal afmaken. Top! ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 20 mei 2019

Alles was top geregeld. Zeer mooi, proper en charmant hotel. Enige klein nadeel is dat de link enkel werkte met firefox dus dit nog extra moeten installeren op smartphone ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 7 april 2019

Van begin tot eind was de reis goed geregeld. Ontzettend leuk om op Schiphol te horen waar je naartoe vliegt. Prachtig hotel vlakbij de stad. Transfer ook bijgeboekt en achteraf waren we daar erg blij mee. Enige tip voor sprsme: voeg een simpele stadsplattegrond toe; dan kun je gelijk de eerste dag de weg vinden. Verder alles prima. Dit gaan we volgend jaar weer doen!!

 • Algemeen 9
op 31 maart 2019

Bestemming was leuke verrassing, maar hotel viel tegen, (ver) buiten het centrum en min of meer in een ziekenhuis gebouwd. Ontbijt bijgeboekt, extra kosten, maar bleek hotel met gratis ontbijt, geld ontbijt terug bleek onbespreekbaar. Al met al veel geld voor weinig, vooral goed verdienmodel voor Srprs.me. Volgende keer geef ik het geld aan goede bekende die iets boekt wat waar geeft voor mijn geld.

 • Algemeen 6
op 26 maart 2019

Door een fout van surprise me gingen we niet naar mediterraan Europa maar naar Ierland. Dat was al heel jammer en ze wilde hier ook niks meer aan veranderen. Vervolgens kwamen we in Ierland we zaten in een goedkoop hotel (geen vier sterren wat wel was aangegeven bij het boeken). Als goedmaker van de fout van surprise me kregen we een trip voor op reis als verrassing. Deze trip was gaan klimmen in een buiten klim park. Het regende de hele dag en het was 8 graden buiten. Wij zijn beide geen types die van klimmen houden en al helemaal niet met dat weer. Verder was er in Ierland helemaal niks te doen. Behalve naar de bioscoop of naar een pub waar de mensen zo extreem dronken waren dat je er bijna bang van werd. De buurt was ook extreem slecht in een straat naast het hotel stonden 4 autoís op een rij waar de ramen van waren ingeslagen en waar de naalden nog op de grond lagen.

 • Algemeen 1
op 20 maart 2019

Het werd een prachtige reis naar Praag. Veel gezien, gefietst (90km rond Praag), heerlijk gegeten ( vooral koffietjes met heerlijke taarten), musea bezocht, gesport ( fitness gevonden + 15 km door de stadsparken gelopen om 7uís ochtends) en vooral heel leuke mensen ontmoet.
Jullie deel verliep ook perfect zowel het online gedeelte, de vluchten alsook het hotel ter plaatse ( ligging en accommodatie ).
Kortom perfect.
Dit was mijn derde srprs.me - reis (of 4de?) en steeds als single-traveller en net dat leidde steeds tot mooie ontdekkingen en ontmoetingen, precies omdat je verplicht bent het zelf uit te zoeken en mensen ter plekke aan te spreken. Deze keer had ik in Praag zelfs een tour met een Ďprivť-gidsí gevolgd door een lekker etentje waarmee ik toevallig aan de praat was geraakt via Tinder-achtige apps 🙂.
Laat het toeval zijn werk doen !
Dirk

 • Algemeen 9
op 17 maart 2019

Het was een fantastisch avontuur, een goed geŲrganiseerde reis inclusief vervoer per taxi/vliegtuig, prima hotel voor prijs/kwaliteitverhouding.

 • Algemeen 10
op 24 februari 2019

Alles wat perfect geregeld maar een 8 voor wat er hier te zien viel dat was iets minder.

 • Algemeen 8
op 24 januari 2019

Voor 1 nacht slapen was het vereist 3,5 uur te rijden, er was geen begrip toen wij dit bespraken met de hulplijn

 • Algemeen 1
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende