Reviews over srprs.me

De Jong Intra Vakanties
8,5
op basis van 1209 reviews

10 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer
Riksja Travel
9,0
op basis van 475 reviews

8 consumenten awards

Riksja Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 1093 reviews

13 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 2 van 5 met 415 resultaten

op 8 november 2017

Wat een heerlijk ontspannen begin van deze citytrip: pas op Schiphol lazen mijn zoon (8) en ik waar we naartoe zouden vliegen. We kwamen in een keurig appartement terecht, vier metrohaltes van het centrale plein in de stad. En van daaruit konden we onbekommerd op avontuur. Op onze sandalen. In de herfstvakantie. Top!

  • Algemeen 9
op 8 november 2017

Een reis in eigen land spreekt meestal minder tot de verbeelding dan in het buitenland. Toch is deze reis ons goed bevallen, we zijn op plekken gekomen waar we anders niet heen zouden zijn gegaan. Prima geregeld!

  • Algemeen 8




op 8 november 2017

Geweldige citytrip via srprs.me naar een onbekende bestemming!
Srprs.me zorgt voor de vlucht; vroeg heen en laat terug, dus optimaal gebruik van de reisdagen.
En ook was er voor een zeer goed hotel gezorgd.
Verder veel persoonlijke aandacht via e-mail en post.

  • Algemeen 9
op 7 november 2017

Een verrassende stad met als ultieme verrassing het aanzoek van de liefde van m’n leven. Surprise in een surprise!

  • Algemeen 9
op 7 november 2017

Door de opdrachten hebben meer gezien van het land dan dat we anders niet zouden doen. Gingen met urn your return

  • Algemeen 10
op 7 november 2017

Hoewel ik deze zomer reeds in Barcelona geweest ben, beleef je de stad op een volledig andere manier als je met een goede vriendin gaat. En zeker als we bijna een halfjaar lang afgeteld hebben naar onze all-night-long! De medewerkers reageren heel snel op mijn mails, ze zijn ook heel vriendelijk geweest om me een srprs.me verjaardagskaart op te sturen die ik kon afgeven. Het concept is gewoonweg geweldig! Volgend jaar doen we het nog eens!

  • Algemeen 10
op 6 november 2017

Het hotel lag midden in het centrum en waren vooraf door srprsme inechecked. Al met al, alles super goed geregeld. We hoefden ons nergens zorgen om te maken. Een top stad met hele vriendelijke bevolking: precies waar we om gevraagd hadden!

  • Algemeen 9
op 6 november 2017

3 dagen weg geweest samen met mijn moeder, we hadden geluk met het weer en de locatie. Het was goed geregeld en een super leuke verassing!

  • Algemeen 8
op 5 november 2017

Alles was super geregeld!

  • Algemeen 9
op 5 november 2017

Mooie stad, met genoeg te doen! Het hostel was super, kortom een hele mooie ervaring met voor het eerst alleen op reis gaan.

  • Algemeen 8
op 5 november 2017

De reis was goed verzorgd. Alle papieren waren oprijd binnen en bevatte persoonlijk geschreven notities. Door het open krassen van de rijrichting en eindbestemming en het onthullen van de envelop bleef het lang spannend. De accommodaties was heel sfeervol en het personeel ontzettend vriendelijk. Zelf zouden we deze locatie nooit gevonden hebben, maar we voelden ons er gelijk thuis!

  • Algemeen 9
op 4 november 2017

De locatie was top. Het hostel ook. De luchthaven waar ik heen moest, vond ik minder leuk. De vluchttijden ook. Maar dat is mijn eigen schuld; dat hoort nu eenmaal bij een Broke reis. Waar srprs me netter ter werk had kunnen gaan, was bij de betaling van het hostel. Bij aankomst werd gezegd dat ik de helft nog moest betalen. Na een stressvol belletje met het srprs me noodnummer zou dit geregeld worden. Helaas werd ik bij het uitchecken met hetzelfde geconfronteerd. Ook toen heb ik srprs me gebeld en kon ik vertrekken. Nog een wens; Europa heb ik gezien. Breng City Worldwide terug! :) Bedankt voor de leuke reis!

  • Algemeen 8
op 4 november 2017

De reis en verblijf was uitstekend geregeld. Het was een erg fijn hostel.

  • Algemeen 9
op 4 november 2017

Heel goed geregeld allemaal, al ingecheckt, zelfs onverwachts gratis ontbij in het hostel, helemaal top!

  • Algemeen 9
op 3 november 2017

Was helemaal niks te doen, we hebben ons nog nooit zo verveeld op een mini vakantie.

  • Algemeen 3
op 3 november 2017

Het was super. De spanning rond de bestemming, niet alleen voor ons, maar voor iedereen die van onze vrienden en familie. Alles was tot in de puntjes geregeld. Super hotel, centraal gelegen. Wij gaan dit zeker meer doen, plus ik vertel het door aan vrienden.

  • Algemeen 10
op 2 november 2017

Super hotel! Echt goed verzorgd en heel erg knus.
Daarnaast een stad met van alles te beleven.
Een dagje naar Pompeii, het beklimmen van de vulkaan, Napels underground en heel veel mooie gebouwen en kerken. Daarnaast nog een prachtige haven en verschillende leuke tentjes en restaurantjes!

  • Algemeen 8
op 2 november 2017

Een super gezellige vakantie gehad met een leuke groep op bestemming onbekend. Het was de eerste keer dat ik met srprsme op vakantie ging, (Solo Together) en alles perfect geregeld.
Zeker een aanrader!

  • Algemeen 9
op 2 november 2017

Srprs.me is een fantastische organisatie.

  • Algemeen 10
op 2 november 2017

Concept is top!
Organisatie super!
Klantvriendelijk.
Enig minpuntje was problematiek rond Catalonia en Spanje...liever een locatie zonder spanningen en betogingen

  • Algemeen 8
op 2 november 2017

Alles was goed geregeld. Mooie vluchttijden (al was de heenreis wel erg vroeg, 5 uur op Eindhoven zijn, voordeel is dan weer een lange eerste dag daar), goed hostel, mooie bestemming die ik zelf niet zo snel zou boeken maar erg blij mee.
Omdat we Earn your Return als (maand)thema hadden moesten we 5 opdrachten doen om ons retourticket te verdienen, deze opdrachten waren leuk en goed te doen.
Srprs.me is zeker een aanrader!

  • Algemeen 9
op 2 november 2017

Verassing ontzettend goed geregeld, plus heel leuk en informeel contact.

  • Algemeen 9
op 1 november 2017

De reis was prima. De tijd van vertrek uit A dam en Nice terug minder geslaagd. Beide dagen moesten we midden in de nacht reizen met de auto

  • Algemeen 8
op 1 november 2017

Erg mooi hotel, fijne locatie. Alles was goed geregeld!

  • Algemeen 9
op 1 november 2017

Alles zorgvuldig geregeld, miste alleen wat extra informatie over de plaats

  • Algemeen 9
op 1 november 2017

De locatie was super tof, maar de vliegtijden waren verre van prettig. Ik had een broke reis geboekt van 3 dagen, maar door mijn vliegtijden (5:00 op Schiphol aanwezig voor de heenreis en rond 10:00 op dag 3 al terug vlliegen) heb ik maar 1,5 dag van de stad kunnen genieten. De volgende keer boek ik meer dagen en zet ik mijn voorkeur bij het vliegveld in Rotterdam, vanwege de reisafstand naar het vliegveld toe (ik woon in Rotterdam en ben afhankelijk van het openbaar vervoer). Hostel was prima! Aardige mensen en heb heel goed kunnen slapen.

  • Algemeen 8
op 1 november 2017

Ik geef onze trip een dikke 8, ik was jarig en er stond een leuke kaart op mijn kamer om mij te feliciteren. Echter bij thuiskomst kreeg ik nog een kaart waar onze namen op waren omgedraaid, en mijn naam in twee varianten geschreven ( zo moeilijk is Natalie nou ook weer niet). Jullie zijn dus super attent maar er moeten nog wel wat puntjes op de I gezet worden!!

  • Algemeen 8
op 1 november 2017

Zo’n toffe reis! Totaal niet verwacht hierheen te gaan, om vervolgens te worden weggeblazen door de magie van deze stad.

  • Algemeen 9
op 1 november 2017

Beide hotels waren zeer goed, echt dichtbij stadscentrum of op een bijzondere plaats/gebouw. Met een roadtrip van srprs.me kom je op plaatsen waar je zelf misschien niet zo gauw heen zou gaan maar wat echt de moeite waard is. Dat je bestemming tot het moment van vertrek nog onbekend is heeft een gevoel van avontuur, het loslaten van controle. En het scheelt je een hoop uitzoekwerk! Dus ideaal voor een spontaan reisje tussendoor.

  • Algemeen 9
op 31 oktober 2017

Het was leuk, maar vooral dankzij onze eigen ontspanning en input, en oh ja! Omdat de zon gelukkig scheen en het land daarom iets minder treurig overkwam. We hadden verwacht compleet overdonderd te worden door dit concept. Maar eigenlijk is het enige overdonderende vooral het concept zelf gebleken.

  • Algemeen 7
op 31 oktober 2017

Ze houden je op de hoogte, geven het weer door, regelen veel en op de laatste dag hadden we nog een extra 'verassing': een upgrade naar een groot appartement. Erg leuk.

  • Algemeen 8
op 31 oktober 2017

De vrijheid die je hebt tijdens een roadtrip was geweldig, daarnaast verbleven we in goede hotels midden in het centrum. De locaties waren verassend en we hadden genoeg tijd om de omgeving en andere steden te ontdekken.

  • Algemeen 9
op 30 oktober 2017

Het was erg gezellig en goed geregeld.. Alleen jammer van de lekkage midden op ons bed.

  • Algemeen 8
op 30 oktober 2017

Prachtige stad en super hotel! Was een super city trip

  • Algemeen 10
op 30 oktober 2017

Mooie, charmante, gezellige stad.

  • Algemeen 8
op 30 oktober 2017

Alles is super verlopen. Zelfs vanaf je boeking heb je al veel plezier! Ook bij de medewerkers voel je enthousiasme.Ook het hotel was in orde.we hadden alleen pech dat onze kamer aan de straatkant lag.wat voor veel lawaai zorgde.vandaar geen 10. Maar we raden het hotel toch wel sterk aan. Ook geniet je nog lang na van het surprise effect als je weer thuisbent. Ik kan niet wachten om nog een keer te gaan.al volop aan het sparen 😊

  • Algemeen 9
op 30 oktober 2017

Omdat alles erg goed geregeld was, de stad was erg leuk en er was van alles te doen. Het weer was ook onwijs lekker en we hadden in het hostel ook erg snel contact wat ook erg leuk en gezellig was !

  • Algemeen 9
op 30 oktober 2017

Er was niks op aan te merken, alles was helemaal geweldig! Verblijf was perfect en de locatie was super!

  • Algemeen 10
op 29 oktober 2017

Ook al was Sofia niet direct ons ding (We hadden niet voor onszelf geboekt) Vonden we het verrassingseffect en het verkennen van de stad wel heel aangenaam

  • Algemeen 7
op 29 oktober 2017

Alles goed geregeld door srprs.me er is genoeg te zien,mooie stad. Genoeg openbaar vervoer. Super goed hotel,op loopafstand van het centrum. Voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 8
op 29 oktober 2017

En de bestemming is...... Gaaf! Toch maar even een boekje gehaald over deze stad waar we al veel over hebben gehoord, maar nog nooit zijn geweest. Eenmaal geland op zoek naar vervoer naar het hotel. Prima ontvangst en een heel ruime kamer. Ook over het ontbijt niets te klagen. Het weer zit mee; we hebben veel gelopen, een fietstocht gemaakt en veel gezien. De sfeer in deze stad is voortreffelijk, ondanks de grote hoeveelheid toeristen. De ...
'keuken' valt wat tegen, maar voldoende restaurants om toch lekker te kunnen eten.
Genoten van onze verrassing. Volgend jaar weer een srprs.me!

  • Algemeen 10
op 28 oktober 2017

Totale reisbeleving vooraf tm terugkeer thuis

  • Algemeen 9
op 28 oktober 2017

De spanning vooraf, de verassing op schiphol en vervolgens de verassing in de stad zelf. Helemaal super!

  • Algemeen 10
op 28 oktober 2017

Lekker een paar dagen er tussenuit geweest

  • Algemeen 10
op 28 oktober 2017

Het concept srprs me vind ik ontzettend leuk! De spanning en de lol die je vooraf hebt is al grappig! Wij moesten even bekomen van de bestemming die we hadden gekregen! Totaal niet verwacht en zeker omdat we 25 jaar getrouwd waren ik dacht we gaan vast naar iets romantisch toe! Niet dus maar we hebben een leuke stedentrip gehad ondanks veel bedelende mensen oplichtende taxichauffeurs en geen aardige bevolking! Maar wel hele leuke restaurantjes en lekker weer en een ervaring rijker! En prima geregeld door srprs me we gaan dit nog een keer doen!

  • Algemeen 6
op 27 oktober 2017

Ik ben wel vaker alleen op vakantie geweest. Maar dit is wel een super toffe ervaring. En ook nog naar een bestemming waar ik al heel lang naar toe wou. In deze zetting maakte het extra leuk.

  • Algemeen 9
op 27 oktober 2017

Originele bestemming. Warschau heeft een fijne sfeer en veel leuke eet- en koffietentjes. Er is ook heel veel te doen! Veel historische musea en Lazienki Park is prachtig!

  • Algemeen 9
op 26 oktober 2017

Goed geregeld! Een stad die je zelf niet snel zou uitkiezen.

  • Algemeen 8
op 26 oktober 2017

Was geweldig, leuk het verrassings effect aan de reis, spannend , leuke stad, goed hotel, perfecte locatie en we hadden het weer ook nog mee

  • Algemeen 10
op 26 oktober 2017

Het was super. Alles was keurig geregeld en liep heerlijk soepel. Je hebt snel contact met srprs.me als je toch een vraag hebt.

We hebben de volle 4 dagen kunnen genieten van onze bestemming. Dat alleen al is geweldig. Het hotel is zalig. Gewoon super vakantie gehad.

  • Algemeen 10
op 26 oktober 2017

Zalig weekendje weg naar een voor ons nog onbekende stad, wat op zich al een hele toer is - we reizen allebei graag en veel! Tot in de puntjes georganiseerd, leuk hotel, goeie vluchturen zodat we't maximum uit ons verblijf konden halen. Ik kies in de toekomst nog voor sprs.me!

  • Algemeen 9
op 26 oktober 2017

Een hele leuke reis gehad! Al vele bestemmingen waren vooraf langs gekomen in het raden waar we naar toe zouden gaan. Deze kwam echter niet voorbij, maar we hebben er heel erg van genoten. Alles was goed geregeld, en ook toen we wat langer moesten blijven vanwege een geannuleerde vlucht stond het team van srprs.me klaar om ons te helpen! Super!

  • Algemeen 8
op 25 oktober 2017

Mooi en leuk stadje enkel jammer van het hotel dat er geen balkons waren (beiden roker)

  • Algemeen 8
op 25 oktober 2017

Goede combinatie van vluchttijden en hotel. Verrassende bestemming.

  • Algemeen 9
op 24 oktober 2017

Leuke (eerste) ervaring van een 5-daagse stedentrip met srprs.me en verrassend om niet te weten waar je naartoe gaat. Ook spannend, want je weet nagenoeg niets: alleen de globale vertrektijd en de weersverwachting worden gecommuniceerd. Leuk, want daardoor blijft de verrassing tot het laatste moment bewaard.
Ga zeker nog eens boeken maar dan voor bv 3 dagen, zodat we ook kans hebben op een kleinere, minder bekende stad.

  • Algemeen 9
op 24 oktober 2017

Hele leuke stad waar we nooit zelf voor zouden hebben gekozen. Locatie hotel echt top, midden in de stad. Leuk geregeld met de mails van te voren en het handgeschreven kaartje achteraf.

  • Algemeen 9
op 23 oktober 2017

Fijne vlieg tijden en goed hotel in het binnenstad

  • Algemeen 8
op 23 oktober 2017

Ik was in geen 2 jaar meer op vakantie geweest. Kwam via internet de site van sprs.me tegen. Op reus zinder dat je weet waar naar toe. Out of my comfort. Normaliter ben ik ienand die wil weten waar ik aan toe ben. sprs.me bied verschillende thema's voor een goede prijs! Gekozen voor het thema " broke" een citytrip 4 dagen in een mooi hostel met alle faciliteiten. Ben erg lovend en hoop snel nog eens op reis te gaan met sprs.me

  • Algemeen 9
op 22 oktober 2017

Ontzettend mooie reis gehad! veel gezien en ook zeker genoten! het hotel was het enige minpunt.. hopelijk gebeurt hier iets mee. Verder zou ik srprs.me aan iedereen aanraden!

  • Algemeen 9
op 22 oktober 2017

Reis is goed georganiseerd, fijne locatie van hotel, houden je goed op de hoogte van de vorderingen, duidelijke informatie. Een zeer geslaagde reis en ontzettend leuke ervaring.

  • Algemeen 9
op 22 oktober 2017

Net als bij de vorige srprs reizen was nu ook alles tiptop geregeld. Bij aankomst bleek er een probleem te zijn met ons hostel, maar na een telefoontje naar srprs was alles meteen opgelost en konden we zorgeloos genieten van onze reis. Onze vorige srprs reis was geweldig dus we wisten dat het moeilijk zou zijn om deze te overtoppen maar het is bijzonder goed gelukt :)

  • Algemeen 10
op 22 oktober 2017

De reis was perfect geregeld en er was rekening gehouden met onze verzoeken (stad+hotel die redelijk rolstoeltoegankelijk waren). De voorpret begon al met de mails die we ontvingen met onze persoonlijke pagina en het weerbericht. Eenmaal op het vliegveld was het moment daar... Waar zouden we heen gaan? En een paar uur later waren we er al! We hebben vijf supertoffe dagen gehad in een prachtige stad waar genoeg te beleven was. Ik zou het zo nog een keer doen, een echte aanrader om je een keer te laten verrassen!

  • Algemeen 9
op 21 oktober 2017

Top concept, zelfs voor erg gestructureerde en perfectionistische mensen. Alles is prima geregeld. De bestemming was top en het hotel was ook in orde. Ter plaatse heb ik me geen seconde verveeld. Iedereen dat ik over mijn reis verteld reageert erg enthousiast. Ik kan het aan iedereen aanraden. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 21 oktober 2017

Zeer goed concept. De 2 hostels die ze geboekt hadden waren super. Zeer proper, zeer vriendelijk, gewoon top. Het is een geweldige ervaring, een stap in het onbekende maar oo zo leuk

  • Algemeen 9
op 20 oktober 2017

Srprs.me heeft een verrassende locatie uitgezocht waar ik zelf niet 123 aan zou denken. Uiteindelijk is het wat je er zelf van maakt maar er was genoeg te doen in de stad en wijdere omgeving. Heerlijk met z’n 2-en even weekendje weg. Pas op Schiphol weten waar je naar toe gaat is een verrassend leuke ervaring.

  • Algemeen 8
op 20 oktober 2017

Mijn zus en ik hebben deze reis geboekt voor onze moeder die 60 werd. Expliciet meerdere keren genoemd dat het een feest weekend was. Nooit iets van gezien, ook al pretenderen ze dat wel te doen!
De steden van de roadtrip waren ook niet anders dan de gebaande paden.
Al met al, super weekend maar het had niet met srprs.me gehoeven!!

  • Algemeen 7
op 20 oktober 2017

Ik heb een geweldige tijd gehad in Lyon. De organisatie is top.
Je kan gemakkelijk contact opnemen met organisatie bij eventuele problemen.

  • Algemeen 8
op 19 oktober 2017

Goed georganiseerd.
Leuke bestemmingen.
Aandacht voor feestelijkheid door wijn op kamer en champagne bij restaurant.
Open.communicatie.

  • Algemeen 8
op 19 oktober 2017

Top vlucht, top Hotel alles super

  • Algemeen 9
op 18 oktober 2017

Alles was super geregeld. Echt leuk om zo op reis te gaan. Prachtig hotel met heerlijk ontbijt ook maar kamers verouderd en dingen stuk plus liften stuk en werden niet gemaakt ook. Het trappenhuis smerig. Zo zonde. Locatie van het hotel de hal, ontbijt en buitenkant prachtig.

  • Algemeen 9
op 18 oktober 2017

Ik heb de solo together reis geboekt en was blij verrast. De sherlock in mij kon het niet laten de mogelijke bestemming te ontrafelen en met vertrek vanaf Eindhoven was dat een peuleschil. Desalniettemin was het hostel en natuurlijk de groep een grote verrassing! De stad vond ik persoonlijk mwah, maar het mooie weer maakte veel goed. Het hostel was basic maar prima voor 3 nachten, de vluchttijden helaas wel heel ongunstig (echter vond ik dat ik voor de door mij betaalde prijs ook niet mocht klagen). Mede dankzij de groep heb ik wel een hele leuke trip gemaakt!

  • Algemeen 7
op 18 oktober 2017

Reis super geregeld! Juiste informatie en prima optijd met alles. Alleen het hostel had beter gekund, maar dat is bijzaak voor een paar dagen dat je er bent.

  • Algemeen 8
op 18 oktober 2017

Vooraf wisten wij niet waar we heen zouden gaan. Op schiphol hoorden wij onze bestemming en waren wij blij verrast. Het hotel dat geboekt was voor ons was top! En de stad Madrid was erg mooi. Ik raad deze organisatie aan als je open staat voor verrassing!!

  • Algemeen 9
op 17 oktober 2017

Het enige wat je hoeft te doen is begin en einddatum van je citytrip bepalen en natuurlijk betalen. Hierna laat je het los.Dit kan ook want alles is goed geregeld. Vlucht,hotel,stad Prima!! Zou deze bestemming zelf niet bedacht hebben. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 16 oktober 2017

Spanning, avontuur, verrassing.. deze roadtrip had het helemaal! Geen idee waar je naar toe gaat.. met een kaart op je schoot in de auto.. enveloppen die je op bepaalde momenten mag openen.. En als je dan op je bestemming bent je laten verrassen zonder dat je alles al hebt volgepland.. We hebben een spetterend weekend gehad en 100% genoten.

  • Algemeen 8
op 16 oktober 2017

Bij SPRSME begint de voorpret direct na de boeking. De accomodatie is uitstekend en perfect geregeld...vandaar het hoge cijfer

  • Algemeen 9
op 16 oktober 2017

De reis was leuk en verrassend. de zoektocht op zich was al heel leuk. de accomodatie super en volledig afgestemd op onze wensen als (niet meer zo jong) pasgetrouwd koppel dat een paar daagjes over had.

  • Algemeen 8
op 16 oktober 2017

Leuk, Goede assistentie vanop hoofdkantoor!
Dank

  • Algemeen 8
op 16 oktober 2017

Er is in deze trip teveel gebeurd om een goed cijfer te geven. Alles was verschrikkelijk, zonde van onze centen. Het is niet leuk om te horen, maar het was helaas wel zo. Nice, FR en omgeving is ook nog een dure bestemming, niet echt haalbaar voor mensen die een broke trip plannen en niet zoveel centen hebben.

  • Algemeen 2
op 15 oktober 2017

Wij hadden voor onze huwelijksreis voor srprsme gekozen na verhalen van familie en vrienden. We hadden al zoveel te plannen voor ons huwelijk dat 1 ding minder om over natte denken super was! De verrassing, de reis en de hele ervaring was geweldig! Absoluut voor herhaling vatbaar en zou t aan iedereen aanraden! We hadden voor avontuur gevraagd en datvis wat we hebben gekregen, bedankt srprsme!!

  • Algemeen 10
op 14 oktober 2017

De reis was goed geregeld. We kwamen aan in de luchthaven en krasten dan vol spanning onze code vrij, wat spannend! Na wat probleempjes met het internet (wat een gedoe om in Zaventem op de Wifi te geraken) kwamen we dan onze bestemming te weten, echt super. Eens daar ging ook daar alles vlekkeloos! Goed hotel, alleen misschien net ietsje te ver van het centrum van de oude stad.

  • Algemeen 8
op 14 oktober 2017

Ik heb nu 2 keer met Srprs.me gereist en beide keren hebben ze mn wensen volledig waar gemaakt terwijl ik totaal niet wist wat deze wensen waren!
Beide keren heb ik een super goed hostel gehad midden in het centrum. De communicatie is precies goed, je kunt ze altijd bereiken en het is fijn om te merken dat er mensen werken met een hart voor de zaak die er alles aan willen doen om jou vakantie zo leuk mogelijk te maken.
Ik kon zelf erg moeilijk beslissen waar ik naar toe op vakantie wilde, laat staan waar ik zou willen overnachten. Dus heb dit met alle vertrouwen uit handen kunnen geven waardoor de vakantiestress totaal niet aan de orde is geweest en je je vakantie dus heel ontspannen in gaat.
Ik ben fan!

  • Algemeen 10
op 12 oktober 2017

De lol vooraf, de hints die je van tevoren wel/niet kreeg, op Schiphol de ontdekking en dan heel hard gaan lachen...wat weten we van deze stad!!?? Perfect hotel, upgraden geen probleem en uit coulance het verschil gewoon terug gekregen, genoten van de stad en met een big smile weer terug...srprs.me...DOEN!!!!

  • Algemeen 9
op 11 oktober 2017

Super georganiseerd, hele leuke bestemming, die ik zelf nooit zou kiezen!
Hotel heel goed op prima locatie!

  • Algemeen 10
op 11 oktober 2017

Superleuke ervaring en de groep was reuze gezellig. Heb een heerlijke na zomer gehad en alles was goed geregeld van begin tot eind. Heb mij zeker vermaakt en zal in de toekomst nogmaals boeken :)

  • Algemeen 9
op 11 oktober 2017

Supergezellig weekendje gehad, in leuke omgeving, mooi hotelletje.
Leuk met de persoonlijke aanpak.
De hele reis is precies een cadeautje!

  • Algemeen 9
op 10 oktober 2017

Alles goed geregeld, geen gedoe. Fijne vluchttijden en goed hotel met heerlijk ontbijt.

  • Algemeen 10
op 10 oktober 2017

Hotel was goed en leuke stad, maar je krijgt echt ontzettend weinig informatie vooraf. We hadden nadrukkelijk gevraagd of rekening gehouden kon worden met het feit dat wij de volgende dag na terugkomst moesten werken, en we dus niet te laat terug wilden vliegen. Werden we op de laatst mogelijke terugvlucht (21.50) gezet, vertraging eroverheen, waren we om 02.00 thuis (ipv 01.00). Dat zet dan zo'n enorme domper op het weekend en dan vind ik ook echt dat er slecht geluisterd wordt naar klanten. Ik raad het niet aan.

  • Algemeen 3
op 9 oktober 2017

Fantastische reis gehad, erg leuk hostel. Alleen hadden we graag geweten van te voren dat we met 12 man op een kamer lagen en hoe we van het vliegveld bij het hostel moesten komen.

  • Algemeen 9
op 9 oktober 2017

Het srprs.me gevoel is onbeschrijfelijk leuk. de reis die ik heb gemaakt was zeer voor herhaling vatbaar en heb daarom ook gelijk bij terugkomst mijn 2e srprs.me reis geboekt. Op het vliegveld had ik wat problemen omdat mijn vlucht op het laatste moment werd gecanceld en ondanks dat srprs me hier niks aan kan doen, hebben ze dit erg goed voor me opgelost. de spanning stijgt als je een week voor vertrek je kraskaart krijgt en toch wil wachten met openmaken tot op het vliegveld. zou het jou lukken ? de spanning en de ervaring die je beleefd als je eenmaal de code intoetst op het vliegveld is onbeschrijfelijk leuk. dit moet je zeker eens gedaan hebben (en als je 1x bent geweest weet ik zeker dat het daar niet bij blijft ;-))

  • Algemeen 10
op 9 oktober 2017

De voorbereiding van de reis verliep niet helemaal vlekkeloos, maar toen we aankwamen bij onze bestemming was dit weer bijgewerkt. Leuke bestemming waar wij in eerste instantie nooit aan hadden gedacht. De volgende strand bestemming was een plaats waar geen of weinig Nederlanders kwamen dus vrij onbekend. Nadeel was daar dat er alleen maar hun eigen taal werd gesproken die wij niet beheerste. Temperatuur was goed, beter dan de voorspellingen.

  • Algemeen 6
op 8 oktober 2017

Superkeuze van stad, goede keuze van hostel, onvoorbereid gaan is echt leuk reizen!

  • Algemeen 10
op 8 oktober 2017

Alles was goed geregeld. Het hotel was Top, de locatie was schitterend, En de vluchttijden waren ook heel gunstig.

  • Algemeen 10
op 7 oktober 2017

Totaal verrassend en een super mooie stad. Er was genoeg te doen, leuk hostel. Ben een super ervaring rijker

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2017

Super stad, goed hostel, goede reis gehad (wel iets meer dan een uur vertraging op de heenweg en helaas niet hele gunstige vliegtijden).
Ook het weer zat mee. Er was voor 3 van de 4 dagen regen voorspelt en gelukkig was het op een paar druppen na alle dagen droog.

  • Algemeen 8
op 6 oktober 2017

Goed hotel, alleen vond het jammer dat we niet naast elkaar zaten in het vliegtuig. Voor de rest top geregeld zoals altijd.

  • Algemeen 8
op 6 oktober 2017

We vonden het een ongelooflijke ervaring. Het begint bij de website waar je netjes updates krijgt over het weer maar niet de locatie. We hadden geluk. We hadden in onze gedachte al een lijstje klaarstaan met steden waar we naartoe wilden. Maar deze stad overtrof alles omdat we dachten dat het enkel minder bekende steden waren die meededen. We speelden het spel correct door pas op de luchthaven de code in te typen. We hadden het evenement gefilmd en op Facebook geplaatst. Vele vrienden waren jaloers en verbaasd over het concept. Groot was onze verrassing dus dat het deze stad werd. Stond misschien onbewust wel op nummer 1. Eenmaal daar aangekomen vonden we makkelijk het centraal gelegen hotel en alles was op wandelafstand bereikbaar. Het hotel zelf was zeer modern en had een hele hoge score op booking.com wat wij enkel konden beamen. Vlieguren waren perfect, we hadden er gemakkelijk nog een dag kunnen spenderen. Wat de daar doen is natuurlijk vrij, maar het is een zeer geruststellend gevoel dat je niet moet zoeken naar een hotel of moet liggen discussiëren naar waar je naartoe wil. Alles wordt voor jou geregeld.

Al bij al een top top top ervaring waar we nog eens gebruik van maken om nog eens een citytrip te doen.

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2017

Alles was goed geregeld door srprs.me, van de vlucht tot het hostel tot de surprise bestemming! Ik ging met een vriendin een lang weekend weg en wij hadden voor het thema 'earn your return' gekozen. Dit hield in dat wij vijf opdrachten kregen en pas na het voltooien van die opdrachten (en bewijs hiervan te hebben gestuurd naar srprs.me) de informatie over onze terugvlucht konden ontvangen. De opdrachten waren goed afgestemd op de locatie, waardoor wij soms echt even goed dingen wilden opzoeken zodat wij wel het optimale uit onze vakantie locatie haalden om de opdracht te voltooien. En ook al had ik een klein beetje paniek op Schiphol omdat ik niet wist waar we onze vliegtickets konden krijgen, bleek na een snel telefoontje (die snel werd beantwoord ook) dat ik die gewoon allang had ontvangen :-) Al met al hele fijne organisatie om mee te reizen (was mijn 2e reis) en er wordt goed rekening gehouden met de kwaliteit van de hostels, met de steden waar je heen gaat en ook zijn ze snel bereikbaar per chat of teletonisch!

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2017

Samen met een vriendin de citytrip geboekt voor vier dagen. Een week van te voren kregen wij een bericht en konden we het weersbericht bekijken. Het raden kon beginnen! Allebei zijn wij wel controlfreaks en vonden dit wel een beetje spannend.. We hebben op het laatste moment gewacht en op het vliegveld de code gekrast. De spanning vooraf, op het vliegveld bekijken wat je kan gaan doen en vervolgens op de plek van bestemming zien dat je in een leuk en netjes hotelletje zit. In de dagen leuke dingen gezien en het openbaar vervoer in de stad ontdekt. Het voelde als een korte vakantie, heerlijk! Kortom, niet twijfelen gewoon boeken!

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2017

We boekten dit betaalbare concept omdat we zin hadden in avontuur/ een verrassende bestemming. Maar we kwamen terecht in Genève. Mooie stad maar ook de duurste stad van Europa én spijtig genoeg weinig bruisend of avontuurlijk. We hebben er absoluut het beste van gemaakt maar we vonden de stad Genève niet in het concept passen en dat was wel een teleurstelling. Voor de rest was alles prima geregeld en ook het hotel was in orde. Ook de communicatie van srprs.me is leuk en duidelijk! Dus ik zou zeker nog eens een srprs.me reis boeken maar Genève zal zeker niet meer op het verlanglijstje staan.

  • Algemeen 6
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende