srprs.me wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 8 januari 2018 door Paula

srprs.me wint Reisgraag Award 2018
srprs.me wint Reisgraag Award 2018
Reisorganisatie srprs.me heeft dit jaar voor de eerst keer de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Stedentrips gewonnen. Uit alle reviews van 2017 behaalde zij binnen deze categorie het hoogste cijfer. Met een gemiddeld cijfer van een 8,6 mocht deze reisorganisatie uit Amsterdam deze publieksprijs in ontvangst nemen.

Bas Geerdink (van srprs.me): "We zijn erg blij met de Reisgraag Award in de categorie Stedentrips, tevreden reizigers is echt waar we het voor doen. We willen je het gevoel geven dat een vriend jouw reis boekt. Daarom doen we er alles aan om rekening te houden met wensen en zo reizigers blij te maken. Het winnen van een publieksprijs is dus een absoluut feestje. Die insteek zit in ons DNA. Dat merk je al als je hier binnenkomt en hoe de telefoon wordt opgenomen. Daarnaast hebben we vanaf het eerste moment gekozen voor een kwalitatief hoogwaardig product. Bestemmingen, accommodaties en vliegtickets worden echt met liefde en aandacht uitgekozen. We willen reizigers simpelweg een onvergetelijke ervaring geven en voegen daar goede, menselijke service aan toe."

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws