Schrijf een ervaring over Sunny Cars en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Sunny Cars

Pagina 1 van 2 met 68 resultaten

op 30 oktober 2020 bestemming: Portugal / Faro, reisperiode: september 2020

Heel slechte service. Bij de afrekening is ons 147 euro teveel aangerekend.
Sunny Cars heeft deels onderzocht waar het geld naartoe was (Avis die ons opgelicht heeft door nog extra verzekering aan te smeren = 100 euro ongeveer). Echter weten we nog altijd niet waar de andere 47 euro naartoe is. Sunny Cars kiest hierbij duidelijk de kant van hun partner (Avis) en weigert te onderzoeken waarom wij nog extra moesten betalen en waar ons geld naartoe is. Het antwoord van de klantendienst komt er op neer dat we zelf maar moeten uitzoeken waar ons geld naartoe is...
Boek geen auto bij deze maatschappij! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 17 maart 2020 bestemming: Spanje / Fuerteventura, reisperiode: maart 2020

We moesten de gehuurde en betaalde auto annuleren i.v.m. de corona-crisis. Geen enkel probleem: 1 telefoontje en de volledige huursom werd binnen 2 dagen teruggestort. Wat een service!
Ook onze eerdere ervaringen met Sunny Cars waren optimaal. Mooie nieuwe auto van een duurdere categorie dan we gereserveerd hadden en geen gezeur over allerlei extra's die we zouden moeten bijboeken. Inderdaad all inclusive. ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 30 januari 2020 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: december 2019

Topservice en zeer vriendelijk en klantgericht personeel bij de lokale verhuurder, Schade aan de auto snel en netjes afgewikkeld. Vriendelijke helpdesk bij Sunnycars ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 18 januari 2020 bestemming: Spanje / Sevilla, reisperiode: december 2019

Prachtige rondreis gemaakt, Sevilla, Grenada, Malaga, auto stond netjes klaar, geen zorgen alle risico's afgedekt, rijd toch wel heel relaxt, onze auto had bij het ophalen nogal wat schade aan de zijkant, wat bij pas de volgende dag zagen, maar daar niet ongerust over geweest, bij het inleveren netjes vol afgeleverd en verteld dat de schade al aanwezig was, maar dat wisten ze al, de volgende keer huren we weer bij Sunny Carrs, uiterst vriendelijke service.

  • Algemeen 10
op 28 december 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

Zeer goede service, vriendelijk personeel aan de balie en in de garage waar de auto's staan. Een medewerker gaf aan dat als wij niet tevreden waren met de auto, hij de volgende dag met zijn manager zou overleggen om ons een betere auto aan te bieden. Zeer geweldig aanbod waar wij geen gebruik van gemaakt hebben. De auto die wij kregen was prima. Wij boeken altijd een economy car en krijgen altijd een veel grotere auto. Dus een behoorlijke upgrade zonder bij betaling

  • Algemeen 9
op 24 december 2019 bestemming: Spanje, reisperiode: maart 2019

Vlugge afhandeling + altijd zekerheid.

  • Algemeen 9
op 24 december 2019 bestemming: Spanje, reisperiode: januari 2019

Bij Sunny weet je waar je aan toe bent omdat je goed verzekerd bent.

  • Algemeen 8
op 23 december 2019 bestemming: Spanje / Málaga, reisperiode: december 2019

Auto huren bij Sunnycars is tot nu toe uitstekend bevallen.
Geen gezeik van extra verzekering aansmeren.
Auto ophalen en rijden.
Terug brengen: sleutel inleveren, handtekening, en weer naar huis.
Zo hoort het !

  • Algemeen 9
op 18 december 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

Snelle afhandeling bij ophalen. We konden zelf een keuze maken uit de auto’s die klaar stonden en zo wegrijden.
Het inleveren verliep ook vlot met een shuttle service naar ons hotel.

  • Algemeen 9
op 14 december 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: november 2019

Autohuur was prima geregeld.

  • Algemeen 10
op 14 december 2019 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: november 2019

We werden snel geholpen omdat de formulieren al klaar lagen. Geen gezeur over extra verzekeringen. Alleen de vraag of we nog een luxere auto wilden.

  • Algemeen 9
op 13 december 2019 bestemming: Spanje / Málaga, reisperiode: november 2019

Prima service en goede auto

  • Algemeen 9
op 12 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / Los Angeles, reisperiode: november 2019

Het is niet de eerste keer dat ik naar Los Angeles ga, want ik heb daar familie, maar wel de eerste keer dat ik via Sunny Cars een auto geboekt heb. Ik heb al eerder bij Alamo een auto gehad. Goede ervaring. Mooie auto's. Mijn "compacte" auto was een Nissan Sentra (4deurs, koffer en achteruitrij camera en start-stop knop). Ook het feit dat Sunny Cars ten allen tijde bereikbaar is ter ondersteuning indien nodig, geeft gemoedsrust. En ik vind de prijs-kwaliteitverhouding heel goed

  • Algemeen 10
op 11 december 2019 bestemming: Schotland / Glasgow, reisperiode: november 2019

Sunny heeft alles heel netjes geregeld. Dat is een 10!
Maar je bent altijd afhankelijk van de interpretatie van de lokale verhuurder. In ons geval Herz.
Het type auto dat wij gehuurd hadden was niet beschikbaar. Dat gebeurt vaker, geen probleem.

Herz wilde ons een busje voor 6 to 8 personen "aansmeren" terwijl met 2 personen waren.Dat vond ik niet zo netjes.

Uiteindelijk kregen wijn een SUV mee, eigenlijk te groot voor de smalle Schotse wegen.

Wel goed opgelost door Herz. Daarom een 8 i.v.m. een 10.

Sunny doet het heel goed. Laat je per sms zelfs een nummer achter waarmee je kunt bellen als er ter plaatse zaken niet kloppen.

Vorig jaar heeff Sunny voor ons de auto's in de VS en Canada geregeld! Top! over twee weken weer in Oostenrijk!

  • Algemeen 8
op 11 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / Los Angeles, reisperiode: november 2019

Los Angeles en Californie is prachtige bestemming waarbij gebruik auto belangrijk is om prachtige gebieden te zien.

  • Algemeen 9
op 11 december 2019 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: november 2019

Alles prima geregeld, auto stond klaar, geen gevraag over extra verzekering, kortom alles goed

  • Algemeen 10
op 11 december 2019 bestemming: Paraguay / Asunción, reisperiode: november 2019

Auto was precies zoals beloofd, reed goed, we hebben er een rondreis door bijna het het land mee kunnen maken. Geen autopech gehad, hield zich ook goed op onverharde wegen.

  • Algemeen 10
op 11 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / Houston, reisperiode: november 2019

Reis via KLM was rechtstreeks en kalme reis gehad
Sunny cars heeft ons netjes en snel geholpen Wij hadden een normale auto besteld en konden bij het uitzoeken een grotere zonder meerprijs meekrijgen. Prima!

  • Algemeen 10
op 11 december 2019 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: november 2019

Fijn eiland fijne auto

  • Algemeen 9
op 11 december 2019 bestemming: Spanje / La Palma luchthaven, reisperiode: november 2019

Net als altijd mijn huurauto ook deze keer weer geregeld via Sunny Cars. Heerlijk idee dat daarmee alles goed geregeld is en ik niet bang hoef te zijn voor nare financiele gevolgen als ik per ongeluk schade rijdt. Huren snel online geregeld, alle documenten snel en overzichtelijk in mijn mail. Ophalen van de huurauto was top. Bij de balie van onze verhuurder stonden maar een paar mensen. Bij de balie ernaast stond een lange rij, dus wij waren alleen hierom al blij met de lokale partner van Sunny Cars. Invullen van de papieren was snel gedaan, zeer vriendelijke medewerker en min creditcard was zelfs niet nodig voor een waarborg. We kregen een prima auto mee, die heerlijk reed en ik keurige staat was. Het inleveren ging ook weer snel en makkelijk. Opnieuw een prima ervaring met zowel Sunny Cars als met de lokale partner.

  • Algemeen 10
op 11 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / Washington D.C., reisperiode: november 2019

Snelle afhandeling. Zeer goede huurauto en zeer gemakkelijke voorwaarden. Bij volgende reis zeker weer Sunny Cars.

  • Algemeen 9
op 11 december 2019 bestemming: Portugal / Faro, reisperiode: december 2019

Zoals altijd een vriendelijk onthaal en alle vlotjes verlopen zowel bij het ophalen als het afleren van de wagen

  • Algemeen 9
op 11 december 2019 bestemming: Spanje / Las Palmas, reisperiode: november 2019

Auto stond klaar. Meenemen zonder wachten en creditcard, vrij nieuw.
afleveren ging ook erg snel.
Beetje onduidelijk waar wij de auto moesten afhalen.

  • Algemeen 10
op 11 december 2019 bestemming: Spanje / Puerto del Carmen, reisperiode: november 2019

Zorgeloze reis met zo goed als nieuwe wagen.

  • Algemeen 9
op 11 december 2019 bestemming: Spanje / Málaga, reisperiode: november 2019

Perfecte service. Zeer vlotte bediening

  • Algemeen 10
op 11 december 2019 bestemming: Spanje / Nerja, reisperiode: december 2019

Alles goed verlopen. Vlotte incheck auto ter plaatse en goede informatie via Sunny Cars

  • Algemeen 10
op 11 december 2019 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: november 2019

Papieren lagen klaar. Helaas een auto van 2 jaar oud met wat schade. Kreeg een map met foto's van de schades, bleek het van een andere auto te zijn. Na veel praten nieuwe papieren. Daarna geen problemen meer. Volgende keer weer Sunny Cars

  • Algemeen 9
op 11 december 2019 bestemming: Australië / Adelaide, reisperiode: november 2019

Sunny Cats heeft in Adelaide geen eigen kantoor.
Wordt uitbesteed aan Herz
Prima geholpen
Auto volgens boeking

  • Algemeen 10
op 11 december 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

Goede service en fijne auto

  • Algemeen 9
op 11 december 2019 bestemming: Curaçao / Willemstad, reisperiode: december 2019

Top geregeld, netjes afgehandeld via Herz op het vliegveld

  • Algemeen 10
op 10 december 2019 bestemming: Spanje / Málaga, reisperiode: november 2019

Prima auto, snelle aflevering, er waren meerdere balies beschikbaar om gasten te helpen. Geen opdringerige verkooppraatjes.

  • Algemeen 10
op 10 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / Miami, reisperiode: november 2019

Gewoon ons eerste bezoek als gezin, veel nieuwe zaken en situaties.
betreft autohuur; we hebben toch een extra verzekering afgesloten voor het geval je pech onderweg (lekke band of zo) zou krijgen. Uit jullie voorwaarden is niet geheel duidelijk of je eerst alles moet voorschieten en daarna pas je geld terugkrijgt. Gezien de Amerikaanse werkwijze leek het beter om te verzekeren, $50 (je weet nooit hoeveel je moet betalen). Helaas heb ik het aftanken afgekocht($50 incl.servicekst!) maar dit is niet nodig, zelf aftanken toch goedkoper! Maar weten we het voor volgende keer. Voor de rest alles prima, ook de partner (Alamo). De auto (Nissan Pathfinder) beviel uitstekend.Afhalen en inleveren verliep ook prima!

  • Algemeen 8
op 10 december 2019 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: november 2019

Alles fantasties geregeld.zeer tevreden

  • Algemeen 9
op 10 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / West Palm Beach, FL, reisperiode: oktober 2019

Alles is goed gegaan zover ik weet! The car was a bit noisy, but ran well and no complaints.

  • Algemeen 10
op 10 december 2019 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: november 2019

Vooraf alles kunnen regelen, top.
Alleen de borg met creditcard nog op de luchthaven pinnen. Sleutel mee en wegrijden. Lekker snel dus!

  • Algemeen 10
op 10 december 2019 bestemming: Spanje / Marbella, reisperiode: november 2019

Zeer aangename eerste kennismaking met Sunny-cars. Alles verliep zoals op de website omschreven is. Waren wel een beetje bang of het allemaal zou kloppen, vermits we in het verleden slechte ervaringen gehad hebben (met Delpaso). Geen verrassingen ter plaatse of gepush voor extra verzekering. Vlotte ophaling van en naar de luchthaven door pendeldienst. Voor herhaling vatbaar. Een aanrader!!!

  • Algemeen 10
op 10 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / Miami, reisperiode: november 2019

De service van Alamo was prima; geen wachtrij; we kregen snel een ruime auto. Fijn dat we bij Sunny Cars van te voren alle verzekeringen, extra bestuurder konden regelen, zodat we niets meer hoefden bij te betalen. Het inleveren van de auto verliep ook heel soepel

  • Algemeen 10
op 10 december 2019 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: december 2019

Sunny cars is Top

  • Algemeen 10
op 10 december 2019 bestemming: Spanje / Fuerteventura, reisperiode: november 2019

Lange wachtrij bij de balie om auto op te halen. Zou prettiger zijn als de medewerker van de verhuurmaatschappij met de huurder samen de auto check doen als auto wordt opgehaald. Zo kunnen beiden eventuele reeds ontstane schades doornemen samen met de overhandigde documenten.

  • Algemeen 7
op 10 december 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

Omdat alles zo goed geregeld is: geen gezeur (wilt u extra dit, dat etc: nee, nee, nee), geen problemen en fijn dat ik mijn "eigen" auto mag kiezen. Moest even in de rij staan bij het ophalen, maar als ik had gewild had ik ook naar zelf inchecken kunnen gaan, voldoende terminals beschikbaar. Inleveren ging ook snel, voordat ik in de transferbus stapte had ik mijn rekening al, uiteraard € 0,00. Volgend keer weer Sunny Cars!!!

  • Algemeen 10
op 10 december 2019 bestemming: , reisperiode: december 2019

Zoals altijd alles prima geregeld. Bij de verhuurder kon in een compleet nieuwe auto kiezen, met slechts 5 mijl op de teller.

  • Algemeen 10
op 10 december 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

Kreeg bij het inchecken een interresante upgrade aangeboden. Ik heb hier gebruik van gemaakt en de hele week met een gloednieuwe MPV rondgereden.

  • Algemeen 10
op 10 december 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

Goeie schone auto en prijs kan niet beter

  • Algemeen 10
op 10 december 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

Wij zijn de laatste 3 dagen verhuist naar Puerto de la Cruz ivm kakkerlakken in het appartement. Voor de rest was de auto super.

  • Algemeen 8
op 10 december 2019 bestemming: Spanje / Málaga, reisperiode: november 2019

Alles prima geregeld. Prima auto. Zowel bij ophalen als bij terugbrengen geen wachttijden.

  • Algemeen 10
op 10 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / key west, reisperiode: december 2019

Auto stond netjes klaar om de afgeproken tijd, snel op kunnen halen en prima verzekerd voor een goede prijs. helaas werd de prijs verdubbelt omdat ik onder de 25 ben, terwijl chauffeur zijn mijn beroep is en dus genoeg ervaring heb.

  • Algemeen 7
op 10 december 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

Wij huren altijd via Sunnycars, er staat altijd een mooie auto klaar en nooit problemen gehad

  • Algemeen 10
op 10 december 2019 bestemming: , reisperiode: december 2019

Alles perfect geregeld. Geen rare dingen en het weer viel mee
Lekker rustig

  • Algemeen 9
op 20 oktober 2019 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: juli 2019

Geven een kleinere maar duurdere auto mee en je krijgt onverwacht een hoge creditcard afschrijving. de 2 is omdat de auto prima was, maar je verwacht service en verantwoordelijkheid. Deze nemen ze vanaf Nederland niet. Ondanks de all inn dekking etc. Op vakantie gaat het om ruimte en niet om de catalogus prijs. Misleidend vanuit Mallorca en geen verantwoordelijkheid vanuit Nederland

  • Algemeen 2
op 11 september 2019 bestemming: Italië / Alghero, reisperiode: september 2019

Online boeken is zeer eenvoudig en betaling via CreditCard verliep ook vlot. Had een mailtje gestuurd en kreeg supersnel een antwoord, klantenservice is een dikke 10.

Op ontvangen boekingsbevestiging staat duidelijk aan de linker bovenkant waar je de auto kan ophalen en het bedrijfsnaam van lokale verhuurder.

De wachtrij was redelijk lang aan de luchthaven op Alghero ( Sardinie), ondanks 2 medewerkers bij Sicily by Car. Duurde bijna een uur en uitleg was ook niet erg duidelijk, hierdoor weer een uurtje lopen zoeken.

We hadden een volkswagen polo geboekt en kreeg een upgrade naar een Fiat 500L omdat ze geen gelijkwaardige meer hadden staan.

Het inleveren van de wagen was ook vlot en borg heel snel via CC teruggekregen.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • Volgende