Ervaringen Van Nood Reizen

Stedentrips.nl
8,1
op basis van 14 reviews
Lees meer
srprs.me
8,0
op basis van 404 reviews

1 consumenten award

srprs.me won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 3 met 218 resultaten

op 22 december 2018 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: september 2018

Goede verzorging in het algemeen. De deskundige chauffeur/reisleider wist veel over de stad (en het verleden ervan) te vertellen. Veel interessante plekken gezien. Prima hotel, in goede en gezellige restaurants in de avond gegeten. Een prachtige reis!

  • Algemeen 10
op 21 december 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2018

3x In maart zelf musea bezocht in april vacantie met 2 jongens 13 en14, alle aan biedingen van van Nood gedaan, ze waren enthousiast. November weer musea

  • Algemeen 10




op 21 december 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2018

De reisleidster / buschauffeur was top! Vriendelijk, servicegericht, wist heel veel, was in voor een beetje humor en ze reed smouth, ook als het druk was op de weg of als het lang duurde bij een stoplicht. Ze deed extra haar best voor ons om eerder dan andere bussen aan te komen in Versailles, zodat wij maar heel even hoefden te wachten bij de ingang. Ophalen was goed geregeld, het diner bij het hotel was geweldig en ook het ontbijt. En het was heel fijn om in Parijs te zijn! Een aanrader!

  • Algemeen 10
op 21 december 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2018

Goede chauffeur/reisleidster. Hotel prima prijs kwaliteit verhouding

  • Algemeen 9
op 21 december 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: september 2018

Het reisplan klopte. excursies gehad met mensen die de stad kenden + de historie. verder reuze gezellig waar ook Van Noord voor gezorgd heeft.

  • Algemeen 10
op 21 december 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: augustus 2017

De reisleider was echt fantastisch! Veel humor, kennis van de bestemming etc en een super chaufferen!Verder wad de gids ter plaatse ook fantastisch!Het hotel was heel goed en comfortabel!

  • Algemeen 10
op 2 november 2018 bestemming: KroatiŽ / Opatija, reisperiode: oktober 2018

1e keer met Bolderman
Petje af voor deze organisatie
Prima bus
Zeer goede chauffeur Andre en zijn vrouw Mariska
Hotel prima en ontbijt en diner waren goed. Niets op aan te merken.
Gezellige groep

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2018

Allereerst voor de chauffeur Ronald. Gigantisch goede chauffeur en reisleider.Deze chauffeur heeft plezier in zijn werk en doet heel veel extra.
Leuk programma alleen wel lange dagen. Onze voorkeur zou uitgaan naar de mogelijkheid om met de bus begin van de avond al naar het hotel te kunnen gaan.

  • Algemeen 9
op 30 oktober 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2014

…ťn van mijn eerste reizen was Parijs. Ik ging met de bus een lange afstand afleggen. Normaal gesproken ben ik iemand die niet veel geduld heeft en/of niet lang kan stilzitten. Met Van Nood was het reizen geen enkel probleem. Comfortabele stoelen, goed werkende verwarming en een prettige gids. De gids wist veel te vertellen en heeft een goede indruk bij mij achtergelaten. De gids was ook erg behulpzaam wat natuurlijk fijn is als je ergens voor de eerste keer naar toe gaat. Al met al een prettige reis en zeker weten een 9 waard!

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2017 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: augustus 2017

Wij hadden een 4daagse busreis naar Praag. De busreis er naar toe was super gezellig met de andere reisgenoten en de leuke chauffeur/reisbegeleider. Het hotel Ilf was ook een goed hotel, de ligging was prima en de kamers niks op te aan merken. De stad zelf was adembenemend en we hebben in die paar dagen veel gezien. Aantal tours mee gedaan en een boottocht met buffet. We zijn 1 x met openbaar vervoer terug gegaan naar het hotel en dat was ook goed te doen. Wij gaan zeker nog eens terug naar deze mooie stad met van nood het was ons heel goed bevallen!

  • Algemeen 9
op 21 mei 2017 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: april 2017

De reis naar Berlijn was goed georganiseerd prijs kwaliteit verhouding was prima.
De reisleider had alles goed geregeld.

  • Algemeen 8
op 14 mei 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2017

Toen we in london aan kwamen bleek de golden eye al om 18:00 dicht te zijn dus konden we daar niet in. Raar dat de organisatie en chauffeur dat niet wisten. Bij golden eye en later bij hotel had de chauffeur een ongeluk veroorzaakt waardoor bij hotel meerdere politie agenten om onze bus stonde. Bij het hotel bleek dat we geen twee kamers naast elkaar hadden.We hadden van te voren aangegeven dat we twee hotel kamers naast elkaar wouden omdat we met 2 kinderen mee hadden. Aangekomen bleek dat we 1 kamer op de 2e etage hadden en 1 op de 6e etage. Bovendien hadden we een chaufeur mee die totaal niet communiceerde en continue afspraken veranderde. Hij was alleen een chauffeur maar zeker geen reisleider. We bv via via moesten horen dat we s'ochtends om 09:00 weggingen. Hij bv. eerst aangegeven had om 0m 18:30 naar het hotel te gaan maar later zelf besloot om een lichttour te doen (op klaar lichte dag) waardoor mensen nog om 22:00 moesten eten omdat hij ook nog in een file kwam te staan. De boottocht ging in de eerste instantie niet door omdat hij niet wist waar hij de bus kwijt moest en we die dag meerdere dezelfde rondjes hadden gereden. Hierdoor werd de boottocht verplaatst naar de volgende dag. Gevolg was dat we die dag geen tijd hadden om de Tower of london te bekijken. Verder was de chauffeur ook nog 2 keer zonder benzine komen te staan. Kortom geen aanrader

  • Algemeen 3
op 5 december 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2016

Babbelzieke reisleidster en norse chauffeur, totdat fooien uitgedeeld moeten worden. Ophaalplaatsen in Londen zijn te ver afgelegen en het hotel had veel te krappe kamers en slecht verzorgd ontbijtbuffet met vies serviesgoed en bestek. Onbegrijpelijk dat zo'n reisorganisatie op nummer 1 kan belanden.

  • Algemeen 2
op 29 augustus 2016 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2016

Alles was super geregeld met van Nood, heel gezellig, alles gezien! Zoveel verteld. Kan me geen betere reis bedenken.

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2016 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: augustus 2016

Goed verzorgd. In een luxe hotel. Zeer ervaren chauffeuse ,complimenten voor Elke. De reisleider wist ontzettend veel.Petje af.Veel gezien en bijgeleerd over Berlijn.. Ondanks de enorme file op de terugweg ,Perfekt geÔmproviseerd ,dat we toch niet alte laat thuis waren. Zeer de moeite waard. Chapeau.

  • Algemeen 8
op 27 augustus 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2016

Het was een geweldige reis, goede chauffeur en goede reisleiding en geweldig hotel!

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2016 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: augustus 2016

Goede stedentrip gehad samen met mijn dochter. Ik zag erg op tegen het reizen met de bus maar is me 100 % mee gevallen. Vanaf moment van instappen ben je al op vakantie. Chauffeur Richard , een top chauffeur. Rijdt goed en stopt op tijd zodat je toch even de bus uit kan. In Praag meer ons eigen plan getrokken. Wel de rondwandeling door de stad 1 e dag meegedaan om de stad wat te leren kennen. Fijn met een Nederlandstalige gids die uit Praag komt en dus de stad echt goed kent.

  • Algemeen 8
op 25 augustus 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2016

Super leuke reisleidster Astrid en we hebben 3 heerlijke daagjes gehad.

  • Algemeen 8
op 19 augustus 2016 bestemming: Frankrijk, reisperiode: augustus 2016

Fantastische reisleider Rob. Kundig, humoristisch. In 4 dagen liefde voor Parijs bijbrengen in een zeer verschillende groep van 11 tot 80 jaar. TOP. Mede door Rob is het een fantastische reis geworden voor oma en kleindochter

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2016

Gewoon een tien. Geweldig, niets om op te merken wat er fout was of ging. Voortreffelijk! We gaan zeker opnieuw met van noodreizen mee!

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2016

Samen met dochter en kleinzoon een stedentrip naar Londen gemaakt. Eerlijk is eerlijk, wij hadden onze bedenkingen voor onze eerste trip ooit op deze manier. Maar het was geweldig. De reisleidster Maranne, die met veel verve, enthousiasme en humor ons begeleide en ons heel veel wist te vertellen doorspekt met leuke anecdotes,. Patrick die de bus deskundig door de drukke straten van Londen loodste en zorgde dat we veilig thuiskwamen. Dank Marianne en Patrick. Verder het prachtige hotel, mooie kamers, en goed ontbijtbuffet. We hebben genoten en wij hadden het idee dat we een week weg waren geweest. Wij gaan zeker nog een keer mee, en dan met Marianne als reisleidster.

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2016

Schitterende 4 daagjes in londen gehad..super goede reisleiding marianne..en top chauffeur patrick..goede organisatie.veel gezien..marian wat praat jij de boel goed aan elkaar..volgende keer weer..toppie

  • Algemeen 9
op 6 augustus 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: juli 2016

Leuke reis met chauffeur Ferdinand en reisleidster Marianne 4 dagen Londen.Enige minpuntje was dat we de eerste dag s avonds niet naar het hotel gingen maar gelijk door gingen eten en de lichtjestour. De helft van de bus lag al te slapen bij de lichtjestour. Veel gezien en gedaan.Voordeel bij van Nood vind ik,dat je zelf kan kiezen of je mee gaat met een excursie of niet.

  • Algemeen 9
op 20 juli 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2016

Op 3 augustus stond onze reis gepland. We wisten dat de reis gecanceld kon worden tot 7 dagen voor vertrek. Ruim voor vertrek werd echter op hun site gemeld dat vertrek inmiddels gegarandeerd was. Ondanks die garantie dus uiteindelijk toch gecanceld. Wat betekent een "gegarandeerd vertrek" eigenlijk bij Van Nood? Vervolgens tegenstrijdige meldingen aan de telefoon, waarmee het verhaal nog ongeloofwaardiger werd. Inmiddels hebben ze nu ineens alle premium reizen van de site gehaald; vreemde situatie. Dit kan nooit door annuleringen komen. FinanciŽle problemen? ?

  • Algemeen 1
op 2 juli 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2016

De organisatie was echt geweldig. Zelfs toen we wegens omstandigheden moesten wachten in Frankrijk hebben ze goed voor ons gezorgd. Ook werden we aan alle kanten geholpen als je niet mee wou doen met een dagdeel Door bijvoorbeeld mee te rijden. Wel viel het ibis court hotel vrij tegen, tv was stuk, wc liep de hele tijd door en zaten de douche knoppen los dus die vielen eraf. Ook het ontbijt viel tegen aangezien je alleen bij het echte ontbijt mocht als je bij betaalde. Anders kreeg je alleen een chocolade broodje of een crosantje. Maar de organisatie heb ik niets op aan te merken. zowel de reisleider als de buschauffeur zou ik niet geruild willen hebben

  • Algemeen 9
op 8 juni 2016 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juni 2016

Onze 3-daagse Parijs-reis is, ondanks de zeer hoge waterstand van de Seine, niet in het water gevallen. Een compliment aan de zeer ervaren en enthousiaste reisleider Rob en uitstekende chauffeur Farik. Het (alternatieve) programma zonder boottocht heeft ons Parijs op zijn mooist laten zien. Compliment: stipt, bevlogen, allesweter en een persoonlijke touch. Genoten! Een aanrader! Wij kozen voor het totale programma. Prima hotel en restaurants prijs/kwaliteit goed uitgezocht door reisleider.

  • Algemeen 8
op 26 mei 2016 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: mei 2016

De service bij van nood reizen is super. Echter zou ik zelf niet snel weer een busreis naar berlijn doen. het is echt heel lang, je zit een hele dag in de bus en persoonlijk vind ik dat zonde van mijn tijd. Ook het eerste restaurant waar we bij aankomst gingen eten was ronduit slecht. Slecht koud eten, waardeloze bediening en dat tegen een enorme prijs. Mijn advies is dus ga lekker op eigen houtje eten, dat hebben we de andere dagen ook gedaan en toen hebben we heerlijk gegeten en ook nog eens een stuk goedkoper. Verder goede organisatie, leuk aanbod excursies en goede gids.

  • Algemeen 7
op 18 mei 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2016

Eerst zouden mijn moeder en ik 13 mei gaan, kregen we een week vantevoren te horen dat de reis niet doorging. Dat is balen, maar nog wel te begrijpen als er te weinig aanmeldingen zijn. Toen hadden we de reis omgeboekt naar 30 mei, kregen we gisteren te horen dat de reis weer niet doorgaat. Daar balen wij ontzettend van en zijn we best heel pissig over. 2 keer achterelkaar cancellen, is toch echt wel belachelijk. Het is bijna zo van als je met Van Nood gaat dat de reis gegarandeerd niet doorgaat.

  • Algemeen 1
op 12 mei 2016 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: mei 2016

Een fijne reis gehad naar Berlijn met een goede chauffeur Nico en reisleider Bart. Hij weet zoveel over de stad dat je na twee dagen het gevoel hebt dat je er al een week rondloopt. Zeer goed bevallen en we gaan vast nog een keer met van Nood mee.

  • Algemeen 9
op 10 mei 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2016

Geweldig leuke chauffeur, kundig. we hebben veel gezien in 4dagen. We gaan nog een keer terug, marianne geweldig jullie krijgen een dikke pluim. wij waren met onze kleindochter van 14 sanne. kei goed hotel in premier inn. heel goed ontbijt leuk personeel gr fam smits uit helmond.

  • Algemeen 9
op 10 mei 2016 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2016

Net terug van een 3daagse busreis naar Parijs met mijn moeder. De reis was echt supergoed geregeld door van Nood. Hele leuke en goede chauffeur en reisleidster. Hotel was ook super en het ontbijt ook. We werden overal heen gebracht door de bus en hebben alles gezien en je kon ook je eigen ding doen. Zaterdag zijn wij op eigen gelegenheid naar de Moulin Rouge gegaan en met de taxi terug naar het hotel, was goed te doen. Metro station hotel ligt namelijk op ongeveer 15min lopen van het hotel af. Echt een dikke 10 voor deze georganiseerde trip!

  • Algemeen 10
op 10 mei 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2016

Prima trip naar Londen gehad. Reisleider Miguel was zeer vakkundig en chauffeur Wouter heeft ons geweldig door Londen geloosd. Het was ons boven verwachting goed bevallen. Ik kan van Nood zeker aanbevelen!

  • Algemeen 9
op 9 mei 2016 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2016

We zijn 4 dagen geweest je kon kiezen of met de groep mee of op jezelf dat was erg prettig.Het enige minpunt was bij het ontbijt dat je steeds moest wachten dat er weer werd aangevuld maar voor de rest 👍en een pluim voor Henry en Cisca die 2 verstaan hun vak 🗼

  • Algemeen 8
op 7 mei 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2016

Een zeer prettige reis naar londen gehad.het hotel premier inn croydon was netjes verzorgd. Ontbijt heerlijk,kamers schoon en goede bedden. Het enige minpuntje was de temperatuur in de kamer (erg warm).complimenten voor onze chauffeur Wouter die ons overal bracht :))

  • Algemeen 8
op 30 april 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2016

4 daagse reis Londen. We hebben een top reis gehad. Alles zeer goed geregeld.Een goed en schoon Travelodge Hotel. De reisleider Jan-Willem heel goed en stond voor iedereen klaar. Fijn persoon. En natuurlijk petje af voor de chauffeur Alex. We kijken met heel veel plezier terug naar deze trip Londen. Groetjes Fam. Bodde

  • Algemeen 8
op 28 april 2016 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2016

De trip was goed , alleen werd het programma in hoog tempo af gewerkt. Dus heel veel gezien van uit de bus, helaas. Stop bij de Eiffeltoren was maar 25 min. Dit had wel wat langer mogen duren. De 2uurtjes bij de Sacre-Coeur was oke. Het winkelen was ook goed. Beter was geweest om maar naar een drietal hoofd attracties te gaan en daar de personen een paar uur laten vertoeven.
Het hotel lag redelijk ver weg en lopend naar de stad zonder stoep en op de weg is zeker geen aanrader in Parijs.

Een gekookt eitje moest je zelf doen , wat je zeker 15min. kostte en je moest er bij blijven staan , anders nam iemand anders je eitje mee. De croissants waren snel op en bij vragen naar enkele meer keek men nogal nors op.
Het avondeten gepland bij een Indiaas restaurant was geen aanrader. Niet iedereen is gecharmeerd van Indiaas eten. Bij de bediening kon trouwens ook geen lachje vanaf.

Nog een item: De Parijzenaars die wij zijn tegen gekomen waren onbeschoft en onvriendelijk. Deze stad is zeker geen aanrader voor mensen met een getinte huidskleur. Stad van de liefde...hmmm , niet echt. Ook is zeker dat Frankrijk en/of Parijs nooit meer voor herhaling vatbaar is.

  • Algemeen 6
op 10 maart 2016 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2016

Ik ben vaker met van Nood naar Parijs geweest. Maar nu is dat afgelopen denk ik. Eerst geboekt voor 3 dagen parijs op 21 22 en 23 maart. Op het laatste moment geannuleerd uwerzijds. Voorstel was om dan te kiezen voor 18 19 en 20 maart. Dit heb ik direct gedaan voor 3 personen. Dit heb ik snel gedaan omdat anderen voor de 4 daagse reis ook iets anders moesten kiezen. Er zouden maar 7 personen nodig zijn voor de 3 daagse reis. In de avond keek ik op internet en zag dat 18 19 20 maart volgeboekt waren. Goed geregeld dacht ik.
Een week vantevoren kreeg ik bericht dat deze ook niet doorging. Op de site volgeboekt met rood vlaggetje. Toch gaat de reis niet door. Vreemd verhaal. Mogelijkerwijs is een grotere groep gekomen en hebben ze mij maar gedumpt. Een andere verklaring is hier niet voor. Nooit geen problemen gehad met van Nood. Doch dit geeft me te denken wat de werkelijke reden hiervan is. Niet achter te komen namelijk. En dat is vreemd. Erg onprofessioneel. Henk S

  • Algemeen 1
op 5 maart 2016 bestemming: Duitsland / DŁsseldorf, reisperiode: december 2015

Op zich prima geregeld. Op de terugweg hadden we alleen een andere bus en die vond ik best wel krap. De dame aan de telefoon had wat vriendelijker kunnen zijn.

  • Algemeen 8
op 21 februari 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2016

4 dagen Londen met onze dochter was prima verzorgd door Van Nood.Veel gezien,gedaan en geleerd dankzij chauffeur Abdel en gids Miguel.Hotel Ibis Earl"s Court was ook prima en de bus stopt voor de deur en de metro is ook vlakbij.We gaan altijd in december met Van Nood 5 dagen naar Londen maar die ging helaas niet door,voor deze mooie stad heb je gewoon meer tijd nodig.

  • Algemeen 8
op 18 januari 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2015

Weekend london met mijn moeder het was super leuk hebben lekker gewinkelt en van London genoten.

  • Algemeen 9
op 16 januari 2016 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: februari 2015

Het was zo gaaf dat we dit jaar weer gaan ik kan niet wachten van nood reizen is een top organisatie alles van top tot teen geregeld geweldig ik ga vaker bij ze boeken.

  • Algemeen 9
op 26 december 2015 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2015

We hebben een reis geboekt van vier dagen londen .t was super de chauffeur (danny) EN (JAN WILLEM )hebben ons echt alle leuke bezienswaardig heden laten zien t was perfect geregeld t hotel was ook goed nergens problemen mee gehad . t is zeker een aanrader om t eens te proberen met van noot reizen. de sfeer in de bus was perfect al met al een super 4 dagen gehad petje af mannen

  • Algemeen 10
op 15 december 2015 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2015

3 dagen Parijs 11 t/m 13 december

Rond 08.45 vertrokken vanaf Den Haag CS met fantastische chauffeur Abdel. Bij het wisselpunt in Hazeldonk stond reisleidster Sybilla klaar met de rest van de passagiers. Vanaf Hazeldonk met z'n allen vertrokken naar Parijs. Onderweg 2x gestopt voor een pauze wat erg prettig was. Tijdens de busreis kwam Sybilla langs om te vragen aan welke excursies je wilt meedoen. Aan het einde van de middag aangekomen in Parijs en direct begonnen met avondprogramma. Na het avondprogramma door naar het Ibis hotel aan de rand van Parijs. Keurig hotel met prima ontbijt!

Dag 2 was een lange maar leuke dag. Overdag een stadstour door Parijs met o.a. een wandeling onder begeleiding van reisleidster Sybilla door de wijk Le Marais. Daarna door voor een bezoek aan de Eiffeltoren en in de middag werden we afgezet bij warenhuis La Fayette, waar we enkele uurtjes op eigen gelegenheid konden doorbrengen. Rond 18.00 werden we weer opgehaald en gingen we door naar de Champs Elysees met als afsluiting een gezellig diner en revue show.

Laatste dag in de ochtend een boottocht over de Seine en in de middag een bezoek aan Montmartre en de Sacre Coeur. Rond 13.00 vertrek richting Nederland.

Grote complimenten aan reisleidster Sybilla die ons de drie dagen perfect heeft begeleid en ontzettend leuk wist te vertellen. Ook grote complimenten aan chauffeur Abdel die ons zonder enige moeite veilig door Parijs heeft geloodst.

  • Algemeen 8
op 30 november 2015 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: november 2015

4 daagse Londen reis was geweldig. Met dank aan David, de chauffeur en Miquel, de reisleider, hebben we genoten van Londen. Veel gezien en veel informatie gehad. Ook het Ibis hotel Earls Court was een prima hotel om in te verblijven. Een aanrader.

  • Algemeen 8
op 27 november 2015 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: juni 2016

Ik ben samen met een vriendin (beide 16 jaar oud) 4 dagen met de bus naar Londen geweest en hebben het heel erg naar onze zin gehad. Gelukkig hadden we een leuke groep met een leuke gids die ons voldoende vertelde. Het programma was goed gevuld, zo kreeg je van alle kanten van de stad wel iets te zien. Gelukkig was ook heel normaal als je niet mee deed aan bepaalde bezichtigingen, zo kreeg je ook de mogelijkheid om zelf de stad in te gaan. Ook het hotel (Premier Inn Croydon) is ons heel erg bevallen. Mijn reisgenoot heeft een gluten allergie maar ook daar hebben ze goed rekening mee gehouden, heel erg vriendelijk! Wij zouden de reis zeker nog een keer maken en kunnen het heel erg aanbevelen!

  • Algemeen 9
op 4 november 2015 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2015

Een stedentrip naar Parijs met 4 vriendinnen. We troffen een fantastische gids Robert die veel weet van Parijs. In 4 dagen veel gezien en beleefd doordat we ons voor alle excursies hebben op gegeven. Alles goed verzorgd. Een echte aanrader.

  • Algemeen 9
op 1 november 2015 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: oktober 2015

Ik 'en mijn zonen hebben een prachtig weekend gehad in berlijn. Goeie service de beste chauffeur en een goeie reisleider.

  • Algemeen 10
op 31 oktober 2015 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: oktober 2015

5 daagse Berlijn, voor de eerste keer met Van Nood.Met chauffeur Ed en gids Ben een fantastische ervaring. Veel gedaan en de excursieprijs meer dan waard. Voor iedereen was aandacht, van groot tot klein, en ook geduld met mensen die minder goed ter been waren. Onze gids Ben woonde al 23 jaar in Berlijn en had daar geschiedenis gestudeerd. Hij wist ons alles goed uit te leggen en was duidelijk verstaanbaar. Ed onze chauffeur reed rustig en veilig, zat ook vol grappen op zijn amsterdams. Wij gaan zeker nog eens met Van Nood.

  • Algemeen 10
op 25 oktober 2015 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2015

Geweldig georganiseerde reis, veel gezien. Zeer goede gids (Sybilla) met veel kennis van de stad. Vrouwelijke buschauffeur (Jenny) reed geweldig door het Parijse verkeer.

  • Algemeen 9
op 8 oktober 2015 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: december 2014

Een mooie betaalbare stedentrip naar Berlijn gemaakt met Van Noord Reizen waarin we leuke afwisselende excursies hebben gedaan met enthousiaste reisleiding en waarbij er genoeg flexibele uren aan vrije tijd werd geboden. Kortom, een top stedentrip!

  • Algemeen 9
op 6 oktober 2015 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2015

Samen met onze Amerikaanse familie een geweldige reis gehad

  • Algemeen 9
op 5 oktober 2015 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: september 2015

Woensdag vertrokken uit Arnhem voor 5 dagen Berlijn. Buschauffeur Farik stond klaar om ons naar Berlijn te loodsen. Hebben nog nooit zo'n chauffeur meegemaakt die ons met het grootste gemak door het drukke verkeer loodste. Onderweg was onze gids Bart ingestapt die met zijn verkleinwoordjes tijdens de excursie alles nog leuker maakte. Volgens ons was het ook zijn Berlijn. Hij wist interessante anektodes te verhalen. Al met al hebben we zeker door hen een schitterende reis gehad en ons rest er ook niets dan lof. Voor ons is Farik de buschauffeur van het jaar. Wij willen zeker nog eens met Vannood een trip maken en zullen hen zeker aanbevelen.

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2015 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2015

Perfect verlopen busreis met vele excursies.

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2015 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: september 2015

Woensdag 30-09-2015 vertrokken via Hengelo voor een 5 daagse trip naar naar Berlijn, onze buschauffeur was farik ( weet niet of ik het goed schrijf), onze gids Bart stapte later in, geef niet gauw een 10 maar in dit geval dik verdiend. Farik en Bart regelden alles tot in de puntjes, en niks was hun te veel. Ze waren echt bezorgd om hun passagiers en zorgden elke keer weer dat we heel bij het Hotel kwamen. Een super leuke stedentrip gehad, veel gezien en veel informatie van Bart gekregen. Bedankt voor een meer dan geslaagde citytrip. volgend jaar maar weer met van nood, en dan een andere bestemming.

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2015 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: september 2015

Ongelooflijk hoeveel we in drie dagen van de cultuur en geschiedenis van Berlijn hebben gezien en opgestoken. Dankzij het enthousiasme en de grote feitenkennis van de onvermoeibare gids Bart. En dankzij Farik, onze handige, behulpzame, goeduitziende en aardige chauffeur. Die uitstekend rijdt en met groot gemak door de drukke stad manoeuvreert en altijd wel weer een gaatje vlak voor de ingang van het hotel weet te vinden. Hulde!
Dat de vloerbedekking in het hotel Holiday Inn East End hard aan vervanging toe is, nemen we dan maar voor lief. Prima bedden en ontbijtbuffet.

  • Algemeen 8
op 1 oktober 2015 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2015

Rondtrip door Londen en omgeving, hotel bij het Chelsea stadion we waren er samen met 2 van onze kleinkinderen en ze hebben genoten van de gehele reis.

  • Algemeen 9
op 26 september 2015 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: september 2015

Super leuke trip gehad naar Praag. Hotel is prima. Ontbijt genoeg keus. Dan de prachtige rondleiding door Praag door de leuke vriendelijke reisleidster. En niet te vergeten de gezellig bus chauffeur Richard. Wat hebben we gelachen met hem. En vergeet de Folklore avond niet. Top top top.

  • Algemeen 8
op 21 september 2015 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2015

3 daagse Parijs
Wat een geweldige weekeind.Alles tot de punt verzorgd;reis .hotel. eten. bezigheden in Parijs..en alles dankzij heel. heel erg lieve chauffeur Abdel..en zooooooo aardige Cisca als reisleider. Twee toppers van reis. Mijn zus en ik waren heel erg blij mee. Voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 10
op 19 september 2015 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2015

Prachtige stedentrip. Dikke pluim voor reisleider Rob en chauffeur Jurgen. Alles klopte. Het zal moeilijk zijn bij een volgende stedentrip deze te overtreffen.

  • Algemeen 8
op 11 september 2015 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2015

Fijne stedentrip ,goeie reisleiding, goed hotel, bedankt voor drie heerlijke dagen

  • Algemeen 8
op 7 september 2015 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2015

Leuke 3 daagse busreis.
Veel gezien in zeer korte tijd en zeker de moeite waard om de stad Parijs nog eens te bezoeken. En al het mooie van de stad eens rustig te bekijken.
Chauffeur en reisleidster chapeau!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 6 september 2015 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2015

De heenreis met Van Nood verliep goed op een half uurtje extra wachttijd in de regen in Hazeldonck. Het Ibis hotel was ondermaats. Tot overmaat van ramp bedwantsen! We werden halverwege de nacht in een ander hotel ondergebracht. Ik zal de rest van mijn leven niet meer met een gerust hart in een vreemd bed stappen.

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 3
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 6
op 1 september 2015 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: juli 2015

Praag is een interessante stad en met van Nood prima te doen. Hotel eenvoudig maar goed. Ontbijt ook gewoon goed. Gezien de prijs die de reis kost worden de verwachtingen ruim overtroffen. Enig minpunt is feit dat men paspoort moet afgeven in hotel en dat is volgens Nederlandse Wet verboden om het uit handen te geven en dat moet van Nood duidelijk maken hoteldirectie. Gaf het niet af en toen dreigde men geen kamer te geven. Uiteindelijk maakte men kopie en dus kan het wel zonder afgeven, maar hebben wel mij ruim en uur laten wachten, een beetje stijl van vroegere tijden misschien. Chauffeur kwam inderdaad wat stug over maar blijkt uiteindelijk toch een toffe peer te zijn en rijdt verdomd goed. Ook dat is wat waard.
Was derde reis bij van Nood met mijn kleindochter en er zullen er nog wel meer volgen met van Nood.

  • Algemeen 8
op 16 augustus 2015 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: augustus 2015

Leuke reis naar Praag gehad .
Ontbijt in hotel was goed te doen.
Richard,de buschauffeur was leuk en attent.
Zelfs toen bleek,toen ik zelf een plas moest doen,dat het toilet in de bus ontzettend smerig was achter gelaten door een persoon,die er een grote boodschap had gedaan.Dit doorgegeven aan Richard en deze heeft het toilet weer netjes schoon gemaakt.
Richard,bedankt voor de fijne reis!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 15 augustus 2015 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: augustus 2015

Super leuke 5 daagse reis naar Berlijn gehad. het is ons prima bevallen, volgend jaar misschien weer met van nood!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 10
op 15 augustus 2015 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: juli 2015

Samen met mn tante 4 dagen naar Londen geweest. Wat een geweldige reis! We hadden een erg leuke reisleidster, Marianne. Zij heeft ons veel van de bekende trekpleisters in de stad laten zien en ook veel verteld. Buschauffeur Frans reed voor de eerste keer in Londen en deed dat hartstikke goed. Het hotel was ook prima voor elkaar. Al deze punten maakte de reis zeker de moeite waard. Enige echte minpunt was de enorm vieze wc in de bus.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 10 augustus 2015 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2015

5-Daagse reis naar Parijs is prima bevallen. Dankzij de geweldige chauffeur Dennis en de unieke reisleider Rob is deze reis een succes geweest. Rob wist ontzettend veel te vertellen over Parijs en alles wat daarmee samenhangt. Met de nodige humor en te volgen voor iedereen. Vooral de excursie naar kasteel Vaux de Vicomte is een aanrader. Wat opviel was dat het reisgezelschap bestond uit een groep mensen van alle leeftijden zodat het ook voor mijn 13-jarige zoon leuk was. Hij vond meteen aansluiting bij leeftijdgenoten. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 9 augustus 2015 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: augustus 2015

De leiding van Van Nood moet aan kwaliteitcontrole gaan doen m.b.t. hun personeel. Reis Praag: buschauffeur moet cursus klantvriendelijkheid gaan volgen. Reisgids was zeer slecht te verstaan, was van origine Tjechisch. Ontbijt : zeer karig en geen fruit. Jammer, volgende keer geen Van Nood meer!

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 4
  • Excursies 6
  • Prijs / kwaliteit 5
op 8 augustus 2015 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: augustus 2015

Super reis gehad naar Praag ! De excursies waren erg leuk en goed georganiseerd. Het hotel zat dicht bij een metro station wat super handig was. In ieder geval veel gezien en genoten van de mooie stad. Ik ging samen heen met mijn vriend en we willen toch even de complimenten geven aan de gezelligste en leukste buschauffeur, Richard ! Tot volgend jaar.
Gr Naomi en David

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 8 augustus 2015 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: augustus 2015

We hebben een fantastische trip naar Praag gemaakt, mede dankzij chauffeur Richard (die rijdt als een dijk) en de gezellige gids Hanka. Enige nadeel was dat we vanaf de Metro omhoog moesten lopen naar hotel Globus. Daar was het goed toeven en het ontbijt was zeer goed! Mensen die hier zeuren over het ontbijt zijn niets gewend vrees ik!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 7 augustus 2015 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2015

Wat een super reis goede chauffeur en reisleider.we konden met alle vragen bij hun terecht en ze deden alles om het ons naar onze zin temaken

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 3 augustus 2015 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: juli 2015

Wij hebben een hele mooie en vooral gezellige reis gehad! We hadden een hele leuke vrolijke reisgids! En alle complimenten aan busschauffeur Richard die het helemaal leuk maakte. We hebben genoten, van alles gezien. Enige minpuntje was het hotel waarvan wij het ontbijt niet super vonden, maar behalve dat hebben wij alles geleerd van de stad praag, onze reisgids wist werkelijk alles, voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 29 juli 2015 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: juli 2015

Hebben een geweldig leuke reis naar Praag gehad. Compliment aan Wouter de chauffeur, heeft ons veilig overal heen gebracht, prima georganiseerd, ook dank aan onze gids voor de goede uitleg en de vele mooie plekken die ze ons heeft laten zien! Hotel inclusief ontbijt waren prima.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 29 juli 2015 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: juli 2015

Mooie reis naar de prachtige stad Praag. Veel gezien, leuke excursies. Fijn dat deze optioneel zijn! Het hotel was prima, het ontbijt ruime keus. Maar deze reis was niet compleet geweest zonder onze geweldige chauffeur Wouter. Zonder andere chauffeurs tekort te doen, was het wel erg leuk om ook eens zo'n jonge chauffeur aan het stuur te hebben. Een kundige humoristische chauffeur die ons overal veilig bracht. Een groot compliment voor en veel dank aan Wouter.
De dames met de mooiste kamer uit het hotel.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 28 juli 2015 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: juli 2015

Bij excursies geen overzicht wie er mee zouden gaan .
bij terug reis wc in de bus afgesloten.

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 5
  • Reisbegeleiding 5
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 6
op 27 juli 2015 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: juli 2015

Perfecte reisleiding door jan Willem en altijd behulpzaam.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 25 juli 2015 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2015

Op 6 juli gingen we met 4 personen 4 dagen naar parijs mijn ouders uit australie waren er en die wouden parijs zien net zoals wij dus bij van nood geboekt.
het was de eerste keer dat we met een busreis gingen.
we werden iets later opgehaald dan de tijd ervoor stond maardat had zijn redenen achteraf,toen alle mensen opgepikt waren door naar hazeldonk gereden voor de wisseling van de bussen,daar kregen we jennie als chauffeuse en Jan-Willem als reisleider.niet wetende wat ons allemaal te wachten stond werden we heel goed ingelicht wat er ging gebeuren door jan-willen,hij is zo n fijne reisleider echt waar we hebben echt genoten van zijn leuke uitleg,grappen tussendoor en ook wel soms serieuse momenten want dat wassoms wel even nodig bij sommige mensen in de bus helaas ,zo n goede uitleg over alles wat er tezien was in parijs hij weet echt heel veel echt een ervaren reisleider die zich er ook echt in verdiept we hebben ook heel veel gezien met deze reis.dan kom ik bij jennie wat een toffe meid wat een ervaring met het rijden in die ozo drukke stad parijs echt mijn petje af jennie wat heb je ons weer goed in en uit parijs gereden je bent echt een top chauffeuse,namens ons heel erg bedankt jennie en jan-willen ook heel erg bedankt we hebben echt genoten

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 9 juli 2015 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juni 2015

Op 29 juni 2015 zijn wij met van Nood Reizen met de bus vertrokken vanuit Capelse Brug Rotterdam naar Parijs voor 5 dagen. Parijs is ook tijdens een hittegolf een geweldige stad. Onze buschauffeur Wouter en reisleider Rob hebben ons een fantastische tijd bezorgd en we hebben Parijs deze dagen goed leren kennen. shappoo!! Rob weet alles over Parijs en verteld het ook zo leuk. Hij zorgde er echt voor dat we alles te zien en te horen kregen. Zelfs nog even snel de Eiffel toren in diamant verlichting gezien. Kleine straatjes en steegjes en een heerlijke proeverij van een kleine bakkerij. Heerlijk was het! Wouter bestuurde de bus alsof het een klein frans eendje was. Over de rotondes, door kleine tunnels en smalle drukke straten.

We hebben echt genoten van deze reis. Veel gelachen, veel gezien, veel gelopen en natuurlijk alles met een lekker wijntje erbij. Vive Paris!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 7 juli 2015 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2015

Wij zijn met VAN Nood Reizen 3 dagen Parijs geweest incl Disneyland. Wat hebben wij genoten zeg! Alles wat top geregeld van A tot Z. Onze gids, Ciska en chauffeur Ger hebben het ons zeker naar onze zin gemaakt en er voor gezorgd dat we deze dagen niet meer zullen vergeten. Het enthousiasme straalt van beide af.
Ciska met haar interessante verhalen over Parijs en de bezienswaardigheden. En Ger wist wel hoe hij zich een weg moest banen door het drukke verkeer. Ondanks het drukke verkeren het typische Franse rijgedrag hebben we alles gezien. Van de Eiffeltoren tot Montmatre, van Arc de Triomphe tot aan de Champs-…lysťes en de Sacrť-Coeur.

De busreis is heel goed bevallen. De luxe dubbeldekker van VAN NOOD zelf, heeft de ideale stoelen om even een dutje te doen en om van het uitzicht van buiten te genieten. Onderweg 2 keer gestopt voor een kleine pauze.

De excursies zijn zeker de moeite waard. Doordat je helaas (wat bleek achteraf) veel te kort in deze wereldstad bent, is het verstandig om een ervaren gids mee te nemen en niet op eigen houtje door de stad te trekken als je er voor het eerst komt. De lichtjestour, de show, de rondvaart over de Seine, een bezoek bij de Eiffeltoren maar vooral de foto's zijn prachtige herrieneringen aan deze reis.

Hotel Ibis Porte 'd Italie is een uitstekend hotel. Kamers niet te klein en niet te groot, lekkere zachte bedden en een tv op de kamer. Het ontbijt wat goed te doen, verse croissantjes en verse chocoladebroodjes, stokbrood en brood dat je zelf kon roosteren met een gekookt eitje erop. Sommige vinden het er van buiten wat verouderd uitzien, van binnen is daar niets van terug te zien. Het personeel is overigens zeer klantvriendelijk. Hang het kaartje op de deur als je wilt dat je kamer wordt schoongemaakt.
Wij zullen zeker nog een keer naar Parijs gaan en zullen zeker voor VAN NOOD kiezen!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 24 juni 2015 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juni 2015

Hotel was zwaar flut!!! Van Nood Reizen doe er iets aan.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 5
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 21 juni 2015 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juni 2015

Ik heb een fantastisch reis achter de rug . Met mij 80 jarige moeder 3 dagen Parijs.Bedankt Rob de Graaf (onze gids)en Angelo (chauffeur). Eerste keer met de groepsreis (voor mij) maar Rob heeft gezorgd voor een onvergetelijke belevenis. Wat een deskundige, charmante gids.Bedankt en hopelijk tot ziens

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 13 juni 2015 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: juni 2015

We hebben een geweldige herinnering aan 4 dagen Londen! Volledig verzorgd met een prima hotel, een goede chauffeur(Adri) en een prima reisleider(Miguel), petje af hoor! Hartelijk bedankt!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 4 juni 2015 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: mei 2015

Op 21 mei 2015 vertrokken met van Nood voor een stedentrip naar Praag.
Vertrek 08:00 vanuit Den Bosch en gingen pas om 12:15 de Nederland-Duitse grens over om vervolgens omstreeks 23:00 uur aan te komen in Praag.
De chauffeur had alleen water aan boord en voor koffieapparaat was het antwoord dat hij niet wist hoe deze werkte.
De gehele reis heeft hij niet meer gezegd, bij de sporadische stops, we gaan stoppen en over 15 minuten gaan we weer rijden. Verder heeft deze chauffeur NIETS gezegd.
De gids in Praag had geen respect voor de minder validen en rende gewoon door tot we zelfs een echtpaar in rolsoel zijn kwijt geraakt.
Kortom : NOOIT MEER NET VAN NOOD !!

  • Algemeen 4
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 5
  • Reisbegeleiding 1
  • Excursies 2
  • Prijs / kwaliteit 2
op 24 mei 2015 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2015

Het was de eerste keer dat we met Van Nood Reizen een stedentrip deden. De bus was fantastischer goed herkenbaar namelijk oranje gekleurd! Onze reisgids Marjan was erg enthousiast en vertelde zeer veel over de geschiedenis van Londen. Ze was erg betrokken met de reizigers en altijd behulpzaam. De Amsterdamse humor die ze samen met de chauffeur Ger deelde en met ons was erg komisch en werkte op onze lachspieren😆 ze had veel energie en nadat ze ons naar het hotel bracht s' avonds was ze altijd nog 10 minuten bereid om vragen e.d te beantwoorden. Alle lof voor haar!!
We hebben een goede indruk gekregen van Londen, maar 4 dagen zijn toch tekort om alles te bekijken. De highlights hebben we gezien en Marjan deed haar uiterste best om alles in goede banen te leiden. Hoogtepunten waren toch wel Londen eye, Tower Hill, Westminster, Piccadilly Circus. We hebben genoten👍

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 12 mei 2015 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2015

Prima geregeld, Astrid en Adrie hebben geweldig gezorgd voor hun gasten en maakten er voor allen een feest van. Of je deel nam aan excursies of niet iedereen werd gelijk behandeld. Astrid weet erg veel van London en is gedreven dit te delen met haar gasten. Hotel bij stadion was goed verzorgd.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 10
op 21 april 2015 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2015

Het is een super midweek naar Parijs geweest. Geweldige chauffeur Wouter en gids Jan Willem die ons zeer veel van Parijs heeft laten zien en laten proeven. Een echte aanrader voor iedereen die die zich door Parijs heen wil laten gidsen.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 8
op 24 februari 2015 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2015

Het was tot in de puntjes georganiseerd. Petje af voor chauffeur en gids. Het was genieten....

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 24 december 2014 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: december 2014

We zijn net terug van 4 dagen Praag met van Nood Reizen. Geweldige mooie stad . De busreis met een zeer prettige buschauffeur ( Farik ) die het erg goed deed. Reed zeer goed wat een veilig gevoel gaf. De uitleg was ook duidelijk wat we gingen doen , en wat er van ons verwacht werd en wat we van hem konden verwachten. Een geboren chauffeur / reisleider die weet wat hoe je met reizigers om moet gaan. Klasse Farik !!!! Volgende keer naar Parijs met jou op de bus ha ha.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 23 december 2014 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: december 2014

Geweldige 4 daagse reis naar Praag gehad. Superleuke buschauffeur en echt goede reisleider. Had ik eerlijk gezegd eerst niet verwacht, kende Praag ook helemaal niet.. Zag toevallig een aanbieding ervan op de site van van nood en dacht: why not? Achteraf bleek het een goeie keus te zijn!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 10
op 8 december 2014 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2014

Samen met mijn beste vriendin naar Parijs, vanaf de eerste minuut alles perfect geregeld. super hotel incl ontbijt. rondleidingen konden niet beter qua organisatie . de bus stond er altijd op tijd. wij hebben genoten. dikke pluim voor Alex en Jan - Willem ( mijn broertje). volgend jaar zeker weer maar dan n andere bestemming. chapeau voor van Nood Reizen.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 27 oktober 2014 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2014

Top ervaring leuke stad goede buschauffeur farik, leuke reisleidster mariane echt een gezellige kwebel .we hebben ons prima vermaakt in londen.mooie dingen gedaan en gezien .kortom de moeite waard om met van nood nog een keer te gaan.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 17 oktober 2014 bestemming: Frankrijk / Lourdes, reisperiode: oktober 2014

De reis is geboekt bij van Nood en uitgevoerd door Maaskant. Prima bus met veel beenruimte. We hadden 2 overnachtingen en onderweg werd meerdere malen gestopt, dus zaten we nooit te lang achter elkaar in de bus. De hotels waren goed voor deze prijs en het eten was ook van goede kwaliteit. De chauffeur heeft ons veilig vervoerd, dus daar geen commentaar over. Wťl vond hij het nodig verbaal nogal sterk te reageren op verkeerssituaties. Dat is een paar keer leuk, maar het leidt al snel tot irritatie. Wťl heb ik klachten over de chauffeur in zijn rol als reisleider. In zijn communicatie naar de medepassagiers liet hij vele steken vallen. Niet iedereen werd van afspraken of veranderingen op de hoogte gesteld, waardoor er nog wel eens misverstanden ontstonden. Ook had hij weinig geduld met de mensen, die wat minder snel ter been waren, iets wat je kunt verwachten bij een reis naar Lourdes, waar vrij veel ouderen meegaan. Het gevolg hiervan was, dat wij in de drukte erg veel moeite hadden om bij de groep te blijven, terwijl wij helemaal niet langzaam liepen. De allereerste dag verloren er dan ook 3 personen de aansluiting met de groep. Toen ik hem daarover aansprak reageerde hij zeer laconiek. De klap op de vuurpijl was wel, dat hij een kaars bestelde, waarop onze namen zouden komen te staan. Hij heeft nooit gesproken over kosten hiervoor, zodat wij de indruk kregen dat dit bij de reis hoorde. Zeker toen bleek dat de naam Maaskant groot bovenaan de kaars stond. Achteraf bleek tůch dat we Ä 5,-- p.p. moesten bijdragen, waarop ik aangaf dat ik dat niet in de haak vond. Bij navraag naar de prijs van de kaars bleek dat hij bijna het dubbele van de prijs bij ons had geÔncasseerd. Wij voelen ons dus door hem belazerd.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 16 oktober 2014 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: augustus 2014

Londen is een prachtige stad, veel kunst, cultuur maar ook musicals en vermaak. Zomer of winter, er is altijd wat te doen. Een aanrader met Van Nood Reizen!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 6
  • Prijs / kwaliteit 8
op 12 oktober 2014 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: juli 2014

Hele goede dagen gehad, was weer prima verzorgd door Van Nood. Goede reisleidster. Prima hotel. Was heel leuk en veel gezien. Londen is geweldig.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 11 oktober 2014 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: oktober 2014

Voor de eerste keer mee met een busreis. Is ons prima bevallen. Onze buschauffeur Jenny , reed voor de eerste keer op Berlijn maar ze reed echt geweldig , je voelt je veilig bij haar.
arno was onze gids, deze man weet zoveel te vertellen is gewoon niet normaal. Hij liet ons de stad zien zoals maar heel weinig mensen dit kunnen. Van Nood , Jenny en Arno verdienen een dikke pluim!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 7 oktober 2014 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: augustus 2014

Met mijn zoon geweldige dagen gehad in Berlijn met Van Nood Reizen, goed hotel schone kamers lekker ontbijt, buschauffeur met zijn vrouw Toos, ook top! Geweldige gids een Nederlander die zelf in Berlijn woont en ons heel veel verteld heeft en dingen laten zien die niet op het progamma stond vermeld, wij vonden het weer geweldig, verleden jaar naar Londen geweest was ook geweldig! Het is echt aan te bevelen, weer voor herhaling vatbaar:)

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 7 oktober 2014 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: september 2014

Goed georganiseerd door Van Nood Reizen. Betaalbaar!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 6 oktober 2014 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2014

De chauffeur Denis en reisleidster Siska van Van Nood Reizen hebben dit perfect gedaan, dikke pluim.
Wat beter kan is de duur van het bezoek aan Montmartre, dit mag makkelijk een uurtje of 2 langer duren.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 22 september 2014 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2014

Het was voor ons de 1 ste keer met van Nood reizen, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn prima bevallen! De ervaren reisleiding en prima chauffeur maakte van deze reis een feestje!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 6 september 2014 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2014

1. De bus was oud, weinig beenruimte, airco stond hele tijd te hard aan dus het was heel koud in de bus.
2. Alle excursier moet je ZELF BETALEN. ZELFS DE EXCURSIES DIE STAAN VERMELD ALS iNCLUSIEV. Wij hebben voor de rondleiding door de stad ( waar echt niks bijzonders te zien was ) betaald 14,50 pp. Andere excursies nog duurder. Pakket inclusiev eten ( 20 Ä pp elke dag) kost 160 euro voor 2.
DUS VERGIES JE NIET MET GOEDKOPE REIZEN VAN VAN NOOD ! IN DE BUS MOET JE GEWOON EXTRA BEALEN !
3. HET ETEN WAS SMERIG. Het 1ste dag waren wij naar het restaurant gebracht waar wij dus 20 pp voor het eten moeten betalen. In het engels stond het prijs van het 3 ganagen menu: 13,50 pp. Het eten was eht vies, vet,het stonk in het restaurant en borden en bestek waren vuil . In Parijs kan je makkelijk voor 20 euro samen ergens gaan eten in een betere plaats.
NIET DOEN DUS! Wij voelden ons opgelicht!
4. Het hotel was ok, maar: het stond op de website `` het centrum van de stad``. Als wij niet mee gingen, moesten wij zelf met de bus- metro terugkomen. Er stopt niks direct bij het hotel, dus wij moesten van de bushalte nog zo`n 30 minuten lopen onder de brug . Onder deze brug sliepen van allerij soorten arme, bedelaars, en echt aangenaam was het dus niet. Als je dus niet met excursie doen en niet voor het eten betaald, dan moet je maar !
5. Onze reisleidster was een arrogante mens die helemaal niet flexiebel was . Als je om hulp vroeg, was het gelijk ``nee, doen wij niet``. Wel goede kennis van Parijs, dat wel. Maar elke keer een brutale antwoord als wij wat vroegen, het sloeg echt nergens op.
6. HAD GELIJK SPIJT VAN , DUS ALS U NAAR PARIJS WILT, DOE HET MET ANDERE ORGANISATIE MAAR NIET MET VAN NOOD ! AFSHUWELIJK !

  • Algemeen 3
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 3
  • Reisbegeleiding 4
  • Excursies 2
  • Prijs / kwaliteit 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende