Schrijf een ervaring over AfrikaPLUS en maak kans op mooie prijzen!

AfrikaPLUS

Url: https://www.afrikaplus.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van AfrikaPLUS

AfrikaPLUS is onderdeel van Aeroglobe International, een onafhankelijke aanbieder en organisator van verre reizen. Aeroglobe International bestaat uit AmerikaPLUS, AlaskaPLUS, CanadaPLUS, CostaRicaPLUS en AfrikaPLUS. Zij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in rondreizen. AfrikaPLUS biedt autorondreizen en camperrondreizen aan in Zuid-Afrika en Namibië. Wanneer je meer opzoek bent naar kleinschalige rondreis door het zuiden van Afrika, bieden zij ook groepsreizen. Al deze groepsreizen zijn op basis van “Small-Group Lodge Safari”. Dat houdt in dat de groepen maximaal 14 personen hebben. Op deze manier ontstaat er een persoonlijke sfeer.

Het aanbod van AfrikaPLUS is heel divers zodat er voor ieder wat wils is. Ze organiseren o.a. de rondreis 'Parels van Zuid-Afrika', tijdens deze 28-daagse privé-rondreis ontdek je niet alleen Zuid-Afrika maar ook Lesotho en Swaziland. Is er geen rondreis die helemaal naar wens is dan kun je bij AfrikaPLUS ook een reis op maat laten samenstellen. Op basis van jouw wensen wordt er dan een persoonlijke reis samengesteld. Het kantoor van Aeroglobe is gevestigd in Midsland. De medewerkers staan je graag telefonisch te woord van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. Er is natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om zelf je reis te boeken via de site. De reisorganisatie is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

op 27 juli 2018 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: juli 2018

Goed geregeld,mooie hotels en guesthouse. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 4 december 2017 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: november 2017

De door Aeroglobe International via Afrika Plus geboekte reis was uitstekend verzorgd. mooie spreiding in diverse bezienswaardigheden en delen van zuid afrika.
zou iedereen deze reis organisatie aanbevelen. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 1 oktober 2017 bestemming: Botswana / divers, reisperiode: september 2017

Prijs/kwaliteit verhouding niet goed. Veelal midden op de dag in Nationale Parken, dan zijn er geen beesten. Oorzaak: de lodges waren te ver van de parken ... Lees meer

  • Algemeen 4

Meer ervaringen