Schrijf een ervaring over AfrikaPLUS en maak kans op mooie prijzen!

AfrikaPLUS

Url: https://www.afrikaplus.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van AfrikaPLUS

AfrikaPLUS is onderdeel van Aeroglobe International, een onafhankelijke aanbieder en organisator van verre reizen. Aeroglobe International bestaat uit AmerikaPLUS, CanadaPLUS en AfrikaPLUS. Zij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in rondreizen. AfrikaPLUS biedt autorondreizen en camperrondreizen aan in Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zambia. Voor wie op zoek is naar een kleinschalige rondreis door het zuiden van Afrika, bieden zij ook groepsreizen aan. Al deze groepsreizen zijn op basis van Small-Group Lodge Safari, wat inhoudt dat de groepen uit maximaal 14 personen bestaan. Op deze manier ontstaat er een persoonlijke sfeer. Ook de Fly-In Safari is aan te raden. Hierbij vlieg je met een sportvliegtuigje van lodge naar lodge, waardoor je veel tijd overhoudt om bij de lodge te spenderen.

Het aanbod van AfrikaPLUS is heel divers zodat er altijd accommodaties en arrangementen te vinden zijn die aansluiten op jouw wensen. Ze organiseren o.a. de rondreis 'Parels van Zuid-Afrika'. Tijdens deze 28-daagse privé-rondreis ontdek je niet alleen Zuid-Afrika maar ook Lesotho en Swaziland. Is er geen rondreis die helemaal naar wens is dan kun je bij AfrikaPLUS ook terecht voor een reis op maat. Op basis van jouw wensen wordt er dan een persoonlijke reis samengesteld. Het kantoor van Aeroglobe is gevestigd in Midsland. De medewerkers staan je graag telefonisch te woord van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. Er is natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om zelf je reis te boeken via de site. De reisorganisatie is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Kuyo Afrika
9,5
op basis van 17 reviews
Lees meer
Selva Travel
9,4
op basis van 97 reviews
Lees meer
Kaipara Reizen
9,3
op basis van 29 reviews
Lees meer
op 11 december 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: november 2019

Zuid Afrika en Lesotho zijn landen waar je direct verslaafd aan raakt.
De natuur is geweldig en de mensen zijn hartelijk en vriendelijk, in dit land weet men nog wat service is. De door Afrika plus
geregelde privé rondreis was prefect.
Mooie B&B's en een prima mooie route van johannesburg dwars door zuid Afrika naar Kaapstad waar we nog heerlijk 5 dagen hebben genieten van deze heerlijk stad

  • Algemeen 10
op 11 december 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: november 2019

Zeer gevarieerde rondreis met kleine groep in 4 x 4 truck . Goede begeleiding ( gids + chauffeur ). Mogelijk om extra uitstappen, safari's, wandelingen te doen.

  • Algemeen 10
op 18 november 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: oktober 2019

Veel informatie vooraf. Veel gezien in korte tijd. Goed georganiseerde reis met nette overnachtingsadressen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws