Merapi.nl

Url: https://www.merapi.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: verre reizen

Logo van Merapi.nl

Merapi is een reisbureau dat sinds 1994 gespecialiseerd is in reizen naar Indonesië. Een reis naar Sumatra, Java, Bali, Lombok, de Sunda-eilanden, Sulawesi, Papua, Kalimantan of de Molukken? Merapi.nl kan je hierbij helpen. De reisvoorstellen worden volledig afgestemd op jouw wensen en het team staat altijd voor je klaar met leuke en nuttige adviezen. Er is veel kennis over Indonesië en er wordt samengewerkt met lokale agenten. Met agenten op Sumatra, Java en Bali wordt al ruim 25 jaar samengewerkt en voor de andere bestemmingen is dit ruim 10 jaar het geval. Hierdoor kan Merapi.nl je het beste reisaanbod in Indonesië garanderen. Vanaf 2010 worden er ook reizen naar Maleisië, Thailand, Vietnam, Laos en Cambodja aangeboden.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen en bouwstenen op de eilanden. Er is voor iedereen een geschikte reis op maat samen te stellen. Zo kan een reis avontuurlijk zijn waarbij je kunt raften, duiken of snorkelen. Een culturele reis met architectuur, dans, muziek en tradities behoort ook tot de mogelijkheden. Natuur bezoeken? Of juist rustiger aan doen? Relaxen aan schitterende stranden? Ook dan heeft Merapi.nl de ideale vakantie voor je. Voor wie van ultiem comfort wil genieten is er een luxe vakantie te boeken. Denk daarbij aan een spa, golfbanen en privé villas.

Je boekt met gerust hart een reis bij Merapi. De reisorganisatie is namelijk aangesloten bij SGR, Calamiteitenfonds en ANVR.

Ervaringen met Merapi.nl

Merapi.nl krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen