BM Air Reizen

Url: https://www.bmair.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: verre reizen

Logo van BM Air Reizen
BM Air Reizen won in 2013 de Reisgraag award

BM Air Reizen is opgericht in 1988. Met ruim 30 jaar ervaring is de reisorganisatie een echte specialist op het gebied van betaalbare vakanties naar het Verre Oosten. Deze reisorganisatie biedt rondreizen en strandvakanties aan naar diverse landen in Azië. BM Air Reizen is begonnen met het aanbieden van reizen naar Thailand, Indonesië, Sri Lanka, Vietnam, Cambodja, Laos en de Filipijnen. Het assortiment is aanzienlijk uitgebreid tot een veelzijdig aanbod met bestemmingen in verschillende werelddelen.

Alle bestemmingen zijn door de medewerkers van BM Air Reizen zelf bezocht, zodat ze je het beste advies kunnen geven. BM Air Reizen maakt reizen echt op maat en alles kan geregeld worden: van een geheel verzorgde reis tot alleen een vliegticket en alle wensen daar tussenin. Hierbij wordt gewerkt met bouwstenen, zoals vluchten, transfer, accommodaties en excursies. Je stelt met dit systeem een reis samen die echt bij jou past. Uit het ruime aanbod bestemmingen, vluchten en accommodaties kun je zelf een keuze maken. Op die manier heb je de vrijheid om je reis naar eigen voorkeur aan te passen. De ervaren medewerkers kunnen tips en suggesties geven om ervoor te zorgen dat je volgende reis een zo bijzonder mogelijke ervaring wordt.

Het hoofdkantoor van BM Air Reizen is gevestigd in Maarssen. Hier staan de medewerkers klaar om je te helpen bij het op maat maken van een reis. Bovendien zijn er ook twee kantoren op locatie, in Thailand en op Bali. BM Air Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en de IATA (International Air Transport Association).

op 26 september 2021 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: januari 2021

Keurig geregeld, helaas kon het niet doorgaan vanwege COVID.
Geld terug binnen afzienbare tijd.

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2020 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: maart 2020

De communicatie met BM AIR in de moeilijke coronatijd met betrekking tot de refund van de door mij geboekte losse vlucht naar Sri-Lanka verdient een dikke pluim. Zowel per email en telefonisch kreeg ik antwoord. Ik ga zeker weer boeken bij BM AIR REIZEN
En mijn geld retour ontvangen.

  • Algemeen 10
op 23 februari 2020 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: februari 2020

Onze reis naar Thailand geregeld via BM Air, alles was uitstekend georganiseerd, alle transfers precies op tijd, de extra excursies waren eenvoudig bij te boeken via contactpersoon Ab, die altijd te bereiken was en ons op de eerste avond persoonlijk verwelkomde. De hotels in Bangkok (Nouvo city) en Phuket (Patong Palace) waren ruim voldoende. Wij hebben een prima vakantie gehad dankzij BM Air. Voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 10
op 8 januari 2020 bestemming: Thailand / Bangkok en Chang Mai, reisperiode: december 2019

Alles top geregeld. Aankomst alles goed uitgelegd door Ab en tijdens de reis bereikbaar via de Whatsapp, fijn. Geen zorgen over hoe en wat en wanneer.
Hotel in Bangkok, Nouvo City, was heerlijk. Fijn centraal v alles, schoon, modern, fijne zwembaden en goede fitness, fijn personeel.
Hotel in Chang Mai, Chang Mai Plaza, erg gedateerd. Dit is niet erg, maar was niet echt schoon. Viezigheid op muren kamer, lag nog leeg condoomverpakking en wc was niet echt schoon. Fitness was al in tijden niet schoon gemaakt. Hotel lag wel op goede locatie. Nieuwjaar hier gevierd. Super bij de Tha Phae gate.
Nachttrein v Bangkok naar Chang Mai vv, super ervaring.
De activiteiten die we hadden geboekt, fantastisch. Zo zie je het land. Was 2x met Max 15 mensen en op de 3dgse tour naar watervallen en r.k bridge waren we met zn tween. De gids Jojo, echt fantastisch lief mens en vertelde leuk. Omdat we met zn tween waren, veel leuke mooie gesprekken gehad.
Bedankt voor onze onvergetelijke vakantie.

  • Algemeen 9
op 30 september 2019 bestemming: Thailand / Koh penang, reisperiode: oktober 2019

Geweldig geregeld ! ontzettend aardige mensen die er werken een dikke 10 zou daar direct weer boeken voor een volgende reis .

  • Algemeen 10
op 27 september 2019 bestemming: Sri Lanka / rondreis, reisperiode: augustus 2019

Compliment voor de communicatie met BM Air, voor het samenstellen van een rondreis in 8 dagen, eerst met 5 personen, daarna weer gewijzigd naar 3 personen. Alles netjes geregeld.
Alleen landarrangement geboekt. Alles volgens afspraak verlopen, tijdig afgehaald op het vliegveld, gids/chauffeur voor een hele week zelfde persoon. Onzr gids Fernando heeft alle moeite gedaan zelfs extra bezoekjes voor ons gepland. Keurige hotels, kamers, eten drinken alles in orde. Drukke maar prachtige week gehad.

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Super van begin tot het eind. Met Dian via mail en telrfoon reis geregeld en ter plaatse was Ab altijd beschikbaar voor vragen. BM Air top

  • Algemeen 10
op 6 maart 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: januari 2018

Telefonisch met Patrick gesproken over tickets Thailand en eventueel hotel in Bangkok, binnen 1 dag alles geregeld, tickets en voucher hotel de volgende dag al binnen, Compliment aan Patrick die je uitstekend te woord staat!

  • Algemeen 9
op 3 januari 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: december 2018

Samen met Andy in Maarsen op het reisbureau onze rondreis met het hele gezin uitgestippeld. Voor de eerste keer Azie dus een beetje spannend. Eenmaal aangekomen goed opgevangen door Ab en we hebben een fantastische reis gehad alles klopte en was geregeld. Super !
Ab reageerde meteen op een apje als je een vraag had. Wij hebben met ons gezin een top rondreis gehad ! dankjewel Volgende keer komen wij weer naar Maarsen :)

  • Algemeen 10
op 22 november 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: november 2018

Enkele dagen geleden zijn wij terug gekomen van een prachtige opmaat reis naar Thailand. Wij zijn bij BM Air langs geweest op het kantoor in Maarssen om een reis samen te stellen. Alles was tot op de puntjes goed geregeld, van a tot z. Als wij in de toekomst nogmaals een reis naar Azi willen maken, komen wij zeker weer terug bij BM Air! Iedereen bij BM Air, bedankt voor de onvergetelijke reis. Groetjes van henk, irma & de kids uit Amersfoort

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen