Schrijf een ervaring over BM Air Reizen en maak kans op mooie prijzen!

BM Air Reizen

Url: http://www.bmair.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: verre reizen

Logo van BM Air Reizen
BM Air Reizen won in 2013 de Reisgraag award

BM Air Reizen is opgericht in 1988. Sindsdien is de reisorganisatie uitgegroeid tot echte specialist op het gebied van betaalbare vakanties naar het Verre Oosten. De reisorganisatie biedt rondreizen en strandvakanties aan naar diverse landen in Azië. BM Air Reizen begon met het aanbieden van reizen naar Thailand, maar door de jaren heen is het aantal bestemmingen een stuk uitgebreid. BM Air Reizen biedt nu ook prachtige vakanties aan naar de Filipijnen, Indonesië, Sri Lanka, Cambodja, China en Vietnam.

Alle bestemmingen zijn door de medewerkers van BM Air Reizen zelf bezocht, zodat ze je op ieder moment het beste advies kunnen geven. Je kunt de reizen namelijk ook op maat laten maken door de medewerkers. Zij kunnen tips en suggesties geven om ervoor te zeggen dat je volgende reis een zo bijzonder mogelijke ervaring wordt. De reizen van BM Air Reizen zijn compleet te boeken, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan met bouwstenen. Je kunt de vlucht, transfers, accommodaties en excursies apart boeken via de website van de reisorganisatie. Er zijn veel mogelijke bestemmingen voor de vluchten en veel typen accommodaties beschikbaar. Op die manier heb je de vrijheid om je reis naar eigen voorkeur aan te passen.

Hoewel BM Air Reizen een Nederlandse reisorganisatie is hebben ze ook een kantoor in Thailand en op Bali. Het hoofdkantoor van BM Air Reizen is gevestigd in Maarssen. Hier staan de medewerkers klaar om te helpen bij het op maat maken van een reis. BM Air Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en de IATA (International Air Transport Association).

Wil je op vakantie met BM Air Reizen? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,2
op basis van 194 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
9,2
op basis van 375 reviews

3 consumenten awards

Better Places won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
op 27 maart 2018 bestemming: Thailand / Koh Samui, reisperiode: februari 2018

De vlucht met Eva was perfect. Via bmr zowel heen- als terug plaatsen in Elite kunnen voorbespreken. Een 8 omdat de gecombineerde trein-bus-boottrip mn vwb de ferry tegenviel. Het bleek de autoferry te zijn waar je als toerist met zware koffers nauwelijks via een smal gevaarlijk trappetje op bovendek komt. Zeer nare ervaring en nooit meer. Er zijn nog 2 andere bootaanbieders - Lomparaya en seatran. Deze zijn absoluut kwalitatief 10 klassen beter.

  • Algemeen 8
op 26 maart 2018 bestemming: Thailand / diverse, reisperiode: februari 2018

Wij hebben prima ervaringen opgedaan met BMair. Duidelijke beschrijving van de mogelijkheden de reis zelf in te delen. De bouwsteen Chiang Rai Paradise kunnen wij bijzonder aanbevelen. Goede gidsen die er erg veel werk van maken om het u naar de zin te maken en zoveel mogelijk te genieten van de reis. Opvang in Bangkok was ook prima en alle afspraken werden nagekomen. Tot slot een aantal heerlijke stranddagen in Hua Hin. Volgend jaar weer BMair en weer Thailand.

  • Algemeen 9
op 9 januari 2018 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: december 2017

Echt alles(vliegreis, taxi,hotels) was prima geregeld.Medewerker Ab van het buro in Bangkok bracht alle benodigde vouchers naar ons eerste hotel.
Volgende keer weer met Bm air!!

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen