Schrijf een ervaring over BM Air Reizen en maak kans op mooie prijzen!

BM Air Reizen

Url: http://www.bmair.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: verre reizen

Logo van BM Air Reizen
BM Air Reizen won in 2013 de Reisgraag award

BM Air Reizen is opgericht in 1988. Sindsdien is de reisorganisatie uitgegroeid tot echte specialist op het gebied van betaalbare vakanties naar het Verre Oosten. De reisorganisatie biedt rondreizen en strandvakanties aan naar diverse landen in Azië. BM Air Reizen begon met het aanbieden van reizen naar Thailand, maar door de jaren heen is het aantal bestemmingen een stuk uitgebreid. BM Air Reizen biedt nu ook prachtige vakanties aan naar de Filipijnen, Indonesië, Sri Lanka, Cambodja, China en Vietnam.

Alle bestemmingen zijn door de medewerkers van BM Air Reizen zelf bezocht, zodat ze je op ieder moment het beste advies kunnen geven. Je kunt de reizen namelijk ook op maat laten maken door de medewerkers. Zij kunnen tips en suggesties geven om ervoor te zeggen dat je volgende reis een zo bijzonder mogelijke ervaring wordt. De reizen van BM Air Reizen zijn compleet te boeken, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan met bouwstenen. Je kunt de vlucht, transfers, accommodaties en excursies apart boeken via de website van de reisorganisatie. Er zijn veel mogelijke bestemmingen voor de vluchten en veel typen accommodaties beschikbaar. Op die manier heb je de vrijheid om je reis naar eigen voorkeur aan te passen.

Hoewel BM Air Reizen een Nederlandse reisorganisatie is hebben ze ook een kantoor in Thailand en op Bali. Het hoofdkantoor van BM Air Reizen is gevestigd in Maarssen. Hier staan de medewerkers klaar om te helpen bij het op maat maken van een reis. BM Air Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en de IATA (International Air Transport Association).

op 22 november 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: november 2018

Enkele dagen geleden zijn wij terug gekomen van een prachtige opmaat reis naar Thailand. Wij zijn bij BM Air langs geweest op het kantoor in Maarssen om een reis samen te stellen. Alles was tot op de puntjes goed geregeld, van a tot z. Als wij in de toekomst nogmaals een reis naar Azië willen maken, komen wij zeker weer terug bij BM Air! Iedereen bij BM Air, bedankt voor de onvergetelijke reis. Groetjes van henk, irma & de kids uit Amersfoort ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 22 november 2018 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: november 2018

Omdat we een fantastische rondreis hebben gemaakt Roos van Het Noorden zeer goed verzorgd en ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 11 september 2018 bestemming: Thailand / 3 parels van het Zuiden, reisperiode: juli 2018

Wij hadden al eerder een retour ticket Bangkok geboekt. Daarna hebben we pas de 3 parels van het Zuiden geboekt. De rondreis zou beginnen op het vliegveld van Phuket, maar wij kwamen met de bus aan op het station. Er was ons verteld dat wij zelf vervoer naar het hotel moesten regelen, maar toen Ab met ons de reis doorsprak bleek dat we toch opgehaald werden. Reis was prima geregeld. Excursies en transfers uitstekend geregeld. Hotels ook niets mis mee (prijs kwaliteit prima). Wij hebben genoten van de reis. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen