Schrijf een ervaring over Undiscovered en maak kans op mooie prijzen!

Undiscovered

Url: https://www.undiscovered.nl/
Aangesloten bij: Calamiteitenfonds / GGTO / VvKR
Type reizen: verre reizen

Logo van Undiscovered

Op zoek naar unieke belevingen op bijzondere locaties? Kijk dan eens bij het aanbod van de reisorganisatie Undiscovered. Zoals de naam al doet vermoeden is Undiscovered gespecialiseerd in het aanbieden van reizen naar onontdekte reisbestemmingen. Deze Nederlandse reisorganisatie houdt daarbij graag rekening met je persoonlijke wensen en voorkeuren door de reis op maat te maken. Je bent daarom niet afhankelijk van anderen of een vast reisprogramma.

Ter inspiratie zijn de hoogtepunten van de mogelijke bestemmingen toegelicht en zijn de reizen ingedeeld in drie thema's: individuele reizen, huwelijksreizen, duikreizen en familiereizen. Op dit moment kun je reizen boeken naar Borneo, Filipijnen, Sri Lanka, Réunion, Madagaskar en Oeganda. Als expert op het gebied van reizen in deze landen geeft Undiscovered een overzicht van alle mogelijkheden. Van strand en eilanden tot activiteiten of natuur en cultuur. Tijdens de reizen draait alles om het ontdekken. Het ontdekken van afgelegen locaties zoals dat ene verlaten paradijselijke strand, dat kleine afgelegen dorpje waar eens per jaar een westerling komt, of juist naar die unieke trektocht in uitzonderlijk mooie natuurgebieden. Mocht je er nog niet uitkomen dan kun je een kijkje nemen bij de voorbeeldreizen die Undiscovered heeft samengesteld. Deze zijn direct boekbaar of naar eigen wens aanpasbaar.

Het kantoor van Undiscovered bevindt zich in Leidschendam. Ze zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Wil je liever s`avonds of in het weekend teruggebeld worden, dan is dat ook geen probleem.

op 25 december 2016 bestemming: , reisperiode: december 2016

Madagascar zou het worden, hadden we ons bedacht. Nu heeft bepaald niet iedere reisorganisatie dit eiland in het aanbod en zo kwamen we uit bij UNDISCOVERED. Eerst wat informatie opgevraagd en naar aanleiding hiervan werd ik door Tom gebeld. Vriendelijk, zeer kundig en vooral ook geïnteresseerd in waarom we naar Madagascar wilden gaan. Naar aanleiding van dit gesprek hebben we een offerte op laten maken en hieruit bleek hoe goed Tom naar me had geluisterd. Alle punten die ik tijdens ons gesprek had genoemd waren in deze offerte verwerkt. Dit was allemaal zo professioneel gedaan dat we besloten er voor te gaan.
En dan Madagascar! Voor mij de eerste keer dat ik die kant opging en ik kan het niet anders omschrijven dan overweldigend, indrukwekkend, heel mooi, prachtige mensen en dus een ervaring om nooit te vergeten. De film speelt nog steeds door mijn hoofd. Als alles overdag zo overweldigend is, is het fijn dat de chauffeur, de lokale gidsen en de hotels zeer goed zijn. En dit was top geregeld. Onze chauffeur was goed op de hoogte van dat wat op het eiland speelt, de gidsen vriendelijk en zeer kundig en de hotels boden ons de gelegenheid om alles wat we overdag hadden meegemaakt, op een rijtje te zetten.
UNDISCOVERED heeft voor ons een reis verzorgd die we nooit gaan vergeten op een zeer betrokken en professionele manier. Je merkt aan alles dat zij zeer goed weten wat ze aanbieden en in staat zijn persoonlijke voorkeuren op een prachtige manier in de reis te verwerken.
Een echte aanrader!!! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 17 december 2016 bestemming: Filipijnen / Visayas, reisperiode: november 2016

Vanaf het eerste contact al een persoonlijk contact met Eric. Vakantie wensen doorgesproken en op basis daarvan een reis samengesteld. Alles is super goed georganiseerd. Waardoor we optimaal hebben kunnen genieten van onze vakantie.
Gestart in Dumaguette en daarna door naar Siquijor. CocoGrove is echt een perfecte plek met geweldig vriendelijke bediening en super mooi snorkelen voor 'de deur'.
Na even wennen aan de drukte van AlonaBeach, met mountainbike door de ChocalateHills getoerd ook genoten van de rustigere locale strandjes waarbij Panglau een echte aanrader is (mooier en rustiger dan AlonaBeach).

Vervolgens door naar Boracay / WhiteBeach waarbij we gelukkig hebben gekozen voor Station 1. Op loopafstand (ca 10mins) van het (voor ons) te drukke Station2; een prima afsluiting van een heerlijke vakantie!

Alle transfers verliepen perfect met aardige en geïnteresseerde locals die je keurig op tijd kwamen ophalen en naar de volgende bestemming brachten. En tussendoor nog veel vertelden over de locale gebruiken en de cultuur; erg leuk.

Undiscovered is dus echt van toegevoegde waarde geweest en een aanrader.
Volgend jaar gaan wij zeker terug naar de Filipijnen. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 29 november 2016 bestemming: Filipijnen, reisperiode: november 2016

Verreweg een uitstekende vakantie. De afwisseling tussen actieve en relax dagen was perfect. Alles was tot in de puntjes goed geregeld en het contact met Undiscovered hebben wij als zeer positief ervaren. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen