Schrijf een ervaring over Undiscovered en maak kans op mooie prijzen!

Undiscovered

Url: https://www.undiscovered.nl/
Aangesloten bij: Calamiteitenfonds / GGTO / VvKR
Type reizen: verre reizen

Logo van Undiscovered

Undiscovered is een Nederlandse reisorganisatie die reizen op maat aanbiedt naar onontdekte reisbestemmingen. Het streven van de organisatie is om reizigers ongekende ervaringen te bieden op bestemmingen die door weinigen bezocht worden en uitdagend zijn. Iedere reis van Undiscoverd wordt uniek samengesteld aan de hand van jouw interesses en wensen. Bij de reisorganisatie reis je zelf met privé gidsen terwijl je de toeristische hoogtepunten ontdekt op jouw reisbestemming. Aangezien de medewerkers van Undiscovered de bestemmingen regelmatig bezoeken hebben zij veel kennis en weten ze waarover ze praten. De aangeboden reizen worden constant bijgewerkt en verfijnt.

De reisorganisatie heeft vakantiebestemmingen in Afrika en Azië. In Azië kun je de Filipijnen, Sri Lanka en Borneo ontdekken. In Afrika kun je op vakantie gaan naar Madagaskar, Oeganda en Réunion. Daarnaast biedt Undiscovered themareizen aan. Zo kun je kiezen uit individuele rondreizen, duikreizen, huwelijksreizen en familiereizen. Bezoek tijdens je reis bijvoorbeeld unieke en onontdekte natuurgebieden, indrukwekkende watervallen, groene omgevingen met theeplantages, geweldige stranden en eilanden, afgelegen dorpjes en ontmoet de lokale bevolking.

Via de website kun je je oriënteren en ideeën opdoen voor je reis. De voorbeeldreizen dienen ter inspiratie en worden naar wens aangepast. Daarna kun je een offerte aanvragen zodat je samen met de reisorganisatie een uniek reisplan kunt samenstellen. Hierna ontvang je een offerte, deze offerte kan net zolang aangepast worden tot het precies is zoals jij wil.

op 24 december 2019 bestemming: Filipijnen / Siquijor, reisperiode: december 2019

De reis sloot helemaal aan bij onze persoonlijke wensen. Alles was uitstekend geregeld. De hele reis klopte gewoon! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 6 september 2018 bestemming: Filipijnen, reisperiode: augustus 2018

De reis was fantastisch en hebben we gemaakt met ons gezin (met 3 volwassen kinderen). Vooraf heeft Eric heel goed geluisterd naar onze wensen zodat hij een top programma heeft samengesteld dat goed aansloot.

Ter plekke was alles perfect geregeld, mede dankzij een goede partner in het land zelf. Wij hadden nergens omkijken naar. De accommodaties waren prachtig, er zat een goede balans in het programma tussen dingen doen en rustmomenten en wij zijn overweldigd door de hospitality van de mensen ter plekke.

Wij zouden Undiscovered dan ook aanbevelen bij iedereen! Als wij zelf weer een verre reis willen maken, kloppen wij zonder aarzelen weer bij hen aan. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 25 december 2016 bestemming: , reisperiode: december 2016

Madagascar zou het worden, hadden we ons bedacht. Nu heeft bepaald niet iedere reisorganisatie dit eiland in het aanbod en zo kwamen we uit bij UNDISCOVERED. Eerst wat informatie opgevraagd en naar aanleiding hiervan werd ik door Tom gebeld. Vriendelijk, zeer kundig en vooral ook geïnteresseerd in waarom we naar Madagascar wilden gaan. Naar aanleiding van dit gesprek hebben we een offerte op laten maken en hieruit bleek hoe goed Tom naar me had geluisterd. Alle punten die ik tijdens ons gesprek had genoemd waren in deze offerte verwerkt. Dit was allemaal zo professioneel gedaan dat we besloten er voor te gaan.
En dan Madagascar! Voor mij de eerste keer dat ik die kant opging en ik kan het niet anders omschrijven dan overweldigend, indrukwekkend, heel mooi, prachtige mensen en dus een ervaring om nooit te vergeten. De film speelt nog steeds door mijn hoofd. Als alles overdag zo overweldigend is, is het fijn dat de chauffeur, de lokale gidsen en de hotels zeer goed zijn. En dit was top geregeld. Onze chauffeur was goed op de hoogte van dat wat op het eiland speelt, de gidsen vriendelijk en zeer kundig en de hotels boden ons de gelegenheid om alles wat we overdag hadden meegemaakt, op een rijtje te zetten.
UNDISCOVERED heeft voor ons een reis verzorgd die we nooit gaan vergeten op een zeer betrokken en professionele manier. Je merkt aan alles dat zij zeer goed weten wat ze aanbieden en in staat zijn persoonlijke voorkeuren op een prachtige manier in de reis te verwerken.
Een echte aanrader!!! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws