Schrijf een ervaring over Tenzing Travel en maak kans op mooie prijzen!

Tenzing Travel

Url: https://www.tenzingtravel.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: verre reizen

Logo van Tenzing Travel

Tenzing Travel is eind augustus 2020 overgenomen door TravelNauts.

Heb je een boeking bij Tenzing Travel waarvoor je een claimaanvraag moet doen bij de SGR neem dan contact met ons op; we helpen je daar graag mee!

Tenzing Travel bestaat al meer dan 35 jaar en is een reisorganisatie die reizen organiseert naar verre bestemmingen. Bij Tenzing Travel hebben de medewerkers een passie voor reizen en doen ze er alles aan doen om de reizigers een onvergetelijke ervaring te bieding. Voor ieder deel van de wereld heeft de reisorganisatie reisspecialisten. Deze reisspecialisten bezoeken jaarlijks de bestemmingen om up-to-date te blijven, de mooiste routes uit te stippelen, bijzondere bezienswaardigheden te ontdekken en unieke accommodaties aan te bieden. Tenzing Travel werkt samen met geselecteerde lokale vertegenwoordigers. Verder stelt de reisorganisatie je reis samen op basis van specifieke wensen en is de organisatie 24/7 bereikbaar als je op reis bent.

Op de website van Tenzing Travel vind je verschillende voorbeeldreizen in Afrika, Azië, de Caribbean, Australië en Amerika. Je kunt hierop je reis baseren maar je kunt ook een reis op maat laten samenstellen zodat de reis helemaal bij jou past. Als je liever een vakantie boekt op basis van een thema is dit ook mogelijk. De volgende reisthema's worden aangeboden: kampeerreizen, huwelijksreizen, cruise, op safari, strandvakanties, familiereizen, luxe, natuur, actief/ avontuur en culinair. Daarnaast kun je aangeven of je individueel wil reizen of in groepsverband. Je kunt ook aangeven met welk vervoersmiddel je wil reizen.

Bij Tenzing Travel kun je uitgaan van persoonlijk contact. Zo kun je langsgaan bij een reisbureau bij jou in de buurt maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken bij jouw thuis. Je kunt daarnaast contact opnemen via de mail of bellen naar de reisorganisatie. Als je op de hoogte wil blijven van de reisorganisatie kun je ze volgen op Facebook, Instagram en Twitter. Tevens is de organisatie aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds zodat je gerust op reis kunt gaan.

op 6 november 2019 bestemming: Verenigde Staten / San diego, reisperiode: oktober 2019

Zeer onbetrouwbaar bedrijf GEEN ZAKEN MEE DOEN. Annuleringskosten rekenen zonder daadwerkelijk een akkoord hiervoor te geven, ik en meerdere partijen hebben dit helaas ondervonden. Zij spelen mooi weer door je persoonlijk erg enthousiast te maken om vervolgens op een slinkse manier extra kosten te rekenen. 1 x NOOIT MEER ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 30 juni 2019 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juni 2019

We hebben alle highlights gezien maar organisatorisch ontbrak er vanalles aan. Bovendien aangeboden als groepsrondreis. Die was het dus echt niet! 5 verschillende doorreisbestemmingen na het eerste gedeelte van de groepsreis.(van Washington naar New York, Amsterdam, Hawai, San Francisco en Florida.) Bleek dat verschillende reisorganisatoren deze reis aangeboden hadden voor zo'n 1500 euro minder( nrv, tui, american plus),terwijl wij dachten voor kwaliteit te kiezen met Tenzing. Tweede helft ( Florida) weer practisch een nieuwe groep met ook weer een andere reisleider! Het voelde voor ons als een samengevoegd zooitje. Bied dit dan niet aan als een groepsrondreis. Terugreis weer hetzelfde. Iedereen andere luchthavens en andere tijden! Accomodaties waren bovendien over het algemeen ook minder dan bij onze groepsrondreis vorig jaar met Fox.
Voor ons geen Tenzing meer! ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 18 december 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: oktober 2017

Alles was vooraf perfect geregeld, en ook ter plaatse is er veel geregeld door ze. We hadden te maken met overstromingen en ze hebben dat toen heel fijn opgelost ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws