Tenzing Travel

Url: https://www.tenzingtravel.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: verre reizen

Logo van Tenzing Travel

In 2020 is Tenzing Travel overgenomen door de reisorganisatie Travelnauts B.V. De ervaren reisspecialisten van Tenzing Travel hebben een passie voor reizen. Zij doen er alles aan om je een onvergetelijke reiservaring te laten beleven en te ontzorgen. Voor ieder deel van de wereld heeft deze reisorganisatie reisspecialisten.

Op de website van Tenzing Travel vind je verschillende voorbeeldreizen in Afrika, Azië, Europa, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Je kunt hierop je reis baseren, maar Tenzing Travel is specialist in reizen op maat. Zij stellen dus altijd reizen samen op basis van jouw wensen. Daarnaast geven zij graag deskundig advies uit eigen ervaring bij het uitstippelen van de routes en voor het bezoeken van de meest bijzondere plekjes en het overnachten in unieke verblijven.

Bij Tenzing Travel verzorgen ze complete kwaliteitsreizen en kun je uitgaan van persoonlijk contact. De reisspecialisten nemen contact met je op zodra het uitgebreide voorstel is verstuurd, zodat jij weet dat je verder kunt met de reis voorpret. Ze maken graag een nieuwe afspraak om de reis verder met je door te spreken en jouw eventuele vragen te beantwoorden.

Wil je op de hoogte blijven van Tenzing Travel en de leuke tips die zij je geven? Je kunt ze volgen op Facebook en Instagram. En het geeft je misschien een gerust gevoel om te weten dat de organisatie aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Ervaringen met Tenzing Travel

Tenzing Travel krijgt gemiddeld een 9,5
op basis van 2 ervaringen:

9,5 + Ervaring delen
op 11 juni 2022 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: april 2022

Ook deze keer weer een mooie reis gemaakt met Tenzing Travel. Goed geholpen, veel dieren gezien en overnacht in mooie safari lodges! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 18 april 2022 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: april 2022

Zeer goed geholpen en geweldige reis gehad. Ik snap niet waarom anderen in het verleden zo negatief zijn. Wij hebben een heerlijke reis gemaakt die we nooit gaan vergeten. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Nieuws