Footprint Travel

Url: https://footprinttravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: verre reizen

Logo van Footprint Travel

In het jaar 2008 is Footprint Travel opgericht door Ferry en Paulien, twee ervaren reizigers met een eigen visie op reizen. Ze hebben inmiddels een heel team achter zich, die de reis van jouw dromen samenstelt en tips geeft voor een geweldige reis naar verre landen zoals Suriname, Namibië, Vietnam en Cambodja. Het unieke van deze reisorganisatie is dat je zelf de reis kunt samenstellen. Footprint Travel is gespecialiseerd in individuele reizen.

Footprint Travel onderscheidt zich doordat ze zich houden aan zes kernwaarden die een meerwaarde zijn voor een onvergetelijke reis. Een ervan is het contact met de lokale bevolking, het Go Local principe, wat een indrukwekkende indruk achterlaat bij de reiziger. Het Go Fair principe is belangrijk omdat het eerlijke contact met de locals begrip oplevert. Footprint Travel kiest altijd voor kleine, lokale hotels en activiteiten. De locaties van de reizen zijn bezocht door de oprichters van de reisorganisatie zelf of door andere ervaren reizigers. Bovendien kun je in elk land, waar Footprint Travel reizen aanbiedt, een lokaal contactpersoon vinden die je helpt met vragen.

De reizen worden samengesteld aan de hand van bouwstenen die voor ieder land op de website overzichtelijk worden beschreven. Door middel van de bouwstenen creëer je jou ideale reis. Daarnaast is de reisorganisatie aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Ervaringen met Footprint Travel

Footprint Travel krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen