Schrijf een ervaring over AmerikaPLUS en maak kans op mooie prijzen!

AmerikaPLUS

Url: http://www.amerikaplus.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van AmerikaPLUS

AmerikaPLUS is een onafhankelijke organisator en aanbieder van verre reizen naar diverse landen. Het bedrijf is onderdeel van Aeroglobe International en bestaat uit de onderdelen AmerikaPLUS, AfrikaPLUS, AlaskaPLUS en CanadaPLUS. AmerikaPLUS richt zich op de Verenigde staten, waar zij onder andere groepsrondreizen en autorondreizen aanbieden.

Je kunt bij AmerikaPLUS verschillende groepsrondreizen boeken zoals Best of Florida (9 dagen), Best of the Canyons (12 dagen) en Highlights of the West (16 dagen).

Het bedrijf is al bijna 15 jaar actief in de Nederlandse reiswereld en heeft hierdoor een uitstekende kennis van alle mogelijkheden voor jouw vakantie naar Amerika. Bovendien willen ze het zoeken naar een juiste vlucht, accommodatie en het vervoer zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken op hun website. Je hebt op de website de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende regio's, waaronder Florida, Midwesten, Noordoosten, Noordwesten & the Rockies, Zuidoosten en Zuidwesten.

Het kantoor van Aeroglobe International is gevestigd in Midsland. De medewerkers staan je graag telefonisch te woord van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Ook kan je een bericht sturen via het contactformulier of per email. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart een reis boeken bij deze reisorganisatie.

op 21 april 2018 bestemming: Verenigde Staten / Las Vegas, reisperiode: april 2018

Omdat Alles Amerika alles perfect gedaan heeft. Ik heb werkelijk niks aan te merken ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 24 november 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: november 2017

Veruit goedkoopste offerte, maar alles was super goed geregeld met geweldige accommodaties en locaties! Ook naar West Amerika geweest met dit bedrijf en hopelijk volgend jaar naar Canada. Snel, behulpzaam en goedkoop. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 15 oktober 2017 bestemming: Verenigde Staten / Westkust, reisperiode: september 2017

Wij zijn 24 dagen naar de westkust van de VS geweest en hebben een super vakantie gehad! AmerikaPLUS was altijd bereid om vragen te beantwoorden en er werd zeer snel op e-mails gereageerd, zelfs in het weekend. Zij hebben onze reis volledig naar onze wensen aangepast en gaven ook advies over de beste route. Alle hotels, excursies en de huur van de auto waren goed geregeld en tijdens onze reis hebben wij hier geen problemen van ondervonden. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws