Schrijf een ervaring over AmerikaPLUS en maak kans op mooie prijzen!

AmerikaPLUS

Url: http://www.amerikaplus.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van AmerikaPLUS

AmerikaPLUS is een onafhankelijke organisator en aanbieder van verre reizen naar diverse landen. Het bedrijf is onderdeel van Aeroglobe International en bestaat uit de onderdelen AmerikaPLUS, AfrikaPLUS, AlaskaPLUS, CanadaPLUS en CostaRicaPLUS. AmerikaPLUS richt zich op de Verenigde staten, waar zij onder andere groepsrondreizen en autorondreizen aanbieden.

Je kunt bij AmerikaPLUS verschillende groepsrondreizen boeken zoals Best of Florida (9 dagen), Best of the Canyons (12 dagen) en Highlights of the West (16 dagen).

Het bedrijf is al bijna 15 jaar actief in de Nederlandse reiswereld en heeft hierdoor een uitstekende kennis van alle mogelijkheden voor jouw vakantie naar Amerika. Bovendien willen ze het zoeken naar een juiste vlucht, accommodatie en het vervoer zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken op hun website. Je hebt op de website de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende regio's, waaronder Florida, Midwesten, Noordoosten, Noordwesten & the Rockies, Zuidoosten en Zuidwesten.

Het kantoor van Aeroglobe International is gevestigd in Midsland. De medewerkers staan je graag telefonisch te woord van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Ook kan je een bericht sturen via het contactformulier of per email. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart een reis boeken bij deze reisorganisatie.

op 11 juni 2017 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: mei 2017

Zeer goed georganiseerd, snelle en duidelijke communicatie met het reisbureau.
Goede hotels op leuke plekken. Heel veel gezien en een goede balans tussen de reistijd per dag en de mogelijkheid om dingen te zien en parken te bezoeken.
Koop direct bij het eerste national park een 'annual pass'van $80. Haal je er dubbel en dwars weer uit. Let op sommige parken zijn 'state parks' en hier moet nog wel voor betaald worden. Eten en drinken in Amerika is relatief duur.
Jammer dat 'Yoshua Tree' niet in het programma was opgenomen, was leuker geweest dan de trip via Needles en Barstow. Alcatraz zeer aan te bevelen, indrukwekkend. Front Line pass voor Univesal relatief duur maar absoluut geen wachtrij, dus bij iedere attractie zonder wachten op de eerste rij.
Kortom hele leuke vakantie, heel veel gezien en heel veel gedaan.... Lees meer

  • Algemeen 8
op 7 juni 2017 bestemming: Verenigde Staten / New York, reisperiode: mei 2017

Mijn zoon en ik hebben een stedentrip gemaakt naar New York en Washington DC. Alles was uitstekend geregeld en georganiseerd. Ik had al eerdere zeer positieve ervaringen me dit reisburo en ben daar ook niet weer niet in teleur gesteld.... Lees meer

  • Algemeen 9
op 6 juni 2017 bestemming: Canada / Rockys Trail, reisperiode: mei 2017

Fantastische rondreis, veel gezien. Goed georganiseerd.... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws