Schrijf een ervaring over AmerikaPLUS en maak kans op mooie prijzen!

AmerikaPLUS

Url: https://www.amerikaplus.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van AmerikaPLUS

AmerikaPLUS is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in rondreizen in Amerika. Het bedrijf is onderdeel van Aeroglobe International en bestaat uit de onderdelen AmerikaPLUS, AfrikaPLUS en CanadaPLUS. AmerikaPLUS richt zich op de Verenigde Staten, waar zij onder andere groepsrondreizen en autorondreizen aanbieden.

Je kunt bij AmerikaPLUS verschillende groepsrondreizen boeken zoals Best of Florida (9 dagen), Best of the Canyons (12 dagen) en Highlights of the West (16 dagen). Wanneer je tussen het aanbod van rondreizen geen reis kunt vinden die naar wens is, is het ook mogelijk om een offerte op maat aan te vragen. Op basis van jouw wensen wordt dan een rondreis op maat samengesteld. Bovendien worden er verschillende autorondreizen aangeboden. Je ziet hierbij de belangrijkste hoogtepunten en overnacht in verschillende hotels langs de route. De routebeschrijving is uiteraard in het Nederlands.

De reisorganisatie heeft jarenlange ervaring en een uitstekende kennis van alle mogelijkheden voor jouw vakantie naar Amerika. Bovendien maken ze het zoeken naar een juiste vlucht, accommodatie en het vervoer op hun website zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Op de website heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende regio's, namelijk Florida, Midwesten, Noordoosten, Noordwesten & the Rockies, Zuidoosten en Zuidwesten.

Het kantoor van Aeroglobe International is gevestigd in Midsland op Terschelling. De medewerkers staan je graag telefonisch te woord van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Ook is het mogelijk om een bericht te sturen via het contactformulier of per email. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart een reis boeken bij deze reisorganisatie.

op 12 juni 2019 bestemming: Verenigde Staten / New York, reisperiode: juni 2019

Perfect geregeld. Amerika Plus is heel goed bereikbaar. Antwoord op vragen nog dezelfde dag. Heel klantvriendelijk. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 3 juni 2019 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis Oosten, reisperiode: mei 2019

Wat een heerlijke probleemloze vakantie, alles vlekkeloos gepland en geregeld, buitengewone gids, meer gezien dan verwacht ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 5 mei 2019 bestemming: Verenigde Staten / New York, reisperiode: april 2019

De reis kon volledig naar wens worden samengesteld en alle informatie wordt overzichtelijk en duidelijk aangeleverd. Daarbij konden we alle vluchten (zowel Internationaal als binnen Amerika) via een app bekijken. Verder ontvingen we bijvoorbeeld een duidelijk tourboek van de reis met allerlei praktische (verkeers)regels in Amerika.

We waren toevallig op dit reisbureau uitgekomen, aangezien onze eerder geboekte reis bij een andere touroperator helaas overboekt was. We werden door AmerikaPlus super goed geholpen en de prijs en kwaliteitsverhouding is ook heel goed! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws