Schrijf een ervaring over AmerikaPLUS en maak kans op mooie prijzen!

AmerikaPLUS

Url: http://www.amerikaplus.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van AmerikaPLUS

AmerikaPLUS is een onafhankelijke organisator en aanbieder van verre reizen naar diverse landen. Het bedrijf is onderdeel van Aeroglobe International en bestaat uit de onderdelen AmerikaPLUS, AfrikaPLUS, AlaskaPLUS en CanadaPLUS. AmerikaPLUS richt zich op de Verenigde staten, waar zij onder andere groepsrondreizen en autorondreizen aanbieden.

Je kunt bij AmerikaPLUS verschillende groepsrondreizen boeken zoals Best of Florida (9 dagen), Best of the Canyons (12 dagen) en Highlights of the West (16 dagen).

Het bedrijf is al bijna 15 jaar actief in de Nederlandse reiswereld en heeft hierdoor een uitstekende kennis van alle mogelijkheden voor jouw vakantie naar Amerika. Bovendien willen ze het zoeken naar een juiste vlucht, accommodatie en het vervoer zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken op hun website. Je hebt op de website de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende regio's, waaronder Florida, Midwesten, Noordoosten, Noordwesten & the Rockies, Zuidoosten en Zuidwesten.

Het kantoor van Aeroglobe International is gevestigd in Midsland. De medewerkers staan je graag telefonisch te woord van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Ook kan je een bericht sturen via het contactformulier of per email. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart een reis boeken bij deze reisorganisatie.

op 15 augustus 2018 bestemming: , reisperiode: augustus 2018

Schitterende reis, goede hotels. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2018 bestemming: , reisperiode: juli 2018

Wij hadden een reis optie naar hun toegestuurd en AmerikaPLUS heeft daar op een heel serieuze manier naar gekeken en hun aanbevelingen doorgegeven. Hun voorstel hebben we geaccepteerd en de totale reis was fantastisch geregeld (incl. nazorg daar Yosemite gesloten was door brand). Ook de reisbeschrijving (dag-per-dag) was erg goed. Als ik weer naar amerika op vakantie zou gaan zou ik AmerikaPLUS weer kiezen. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2018 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juli 2018

Super leuke rei gehad, verzorgde hotls en alles zat heell goed in elkaar. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws