Schrijf een ervaring over AmerikaPLUS en maak kans op mooie prijzen!

AmerikaPLUS

Url: http://www.amerikaplus.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van AmerikaPLUS

AmerikaPLUS is een onafhankelijke organisator en aanbieder van verre reizen naar diverse landen. Het bedrijf is onderdeel van Aeroglobe International en bestaat uit de onderdelen AmerikaPLUS, AfrikaPLUS, AlaskaPLUS en CanadaPLUS. AmerikaPLUS richt zich op de Verenigde staten, waar zij onder andere groepsrondreizen en autorondreizen aanbieden.

Je kunt bij AmerikaPLUS verschillende groepsrondreizen boeken zoals Best of Florida (9 dagen), Best of the Canyons (12 dagen) en Highlights of the West (16 dagen).

Het bedrijf is al bijna 15 jaar actief in de Nederlandse reiswereld en heeft hierdoor een uitstekende kennis van alle mogelijkheden voor jouw vakantie naar Amerika. Bovendien willen ze het zoeken naar een juiste vlucht, accommodatie en het vervoer zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken op hun website. Je hebt op de website de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende regio's, waaronder Florida, Midwesten, Noordoosten, Noordwesten & the Rockies, Zuidoosten en Zuidwesten.

Het kantoor van Aeroglobe International is gevestigd in Midsland. De medewerkers staan je graag telefonisch te woord van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Ook kan je een bericht sturen via het contactformulier of per email. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kun je met een gerust hart een reis boeken bij deze reisorganisatie.

op 13 juni 2018 bestemming: Verenigde Staten / Groepsreis per bus Best of the East, 11 dagen, reisperiode: juni 2018

Goed georganiseerde reis door Amerikaplus, prima gids en veilige chauffeur. Veel gezien en gehoord. We waren al eerder in New York en Washington geweest. Hoogtepunten: Niagara watervallen, zowel de boottocht als het diner in de Skylon tower, het bezoek aan de Amish people, het bezoek aan Boston, de avondwandeling onder begeleiding van een gids door Central Park en het bezoek aan het 9/11 museum (deze beide laatste activiteiten hadden we van thuis uit geregeld). ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 11 juni 2018 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: juni 2018

Leuke reis met veel bezienswaardigheden ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 4 mei 2018 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: april 2018

Wij hebben de 12 daagse Florida rondreis gedaan. Mooie relaxte reis! Fijne reisleidster en genoeg vrije tijd om zelf ook dingen te doen. Een aanrader! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws