Better Places in top 3 duurzaamste reisorganisatie

Geschreven op 26 september 2019 door Vanessa

Landschap Peru
Landschap Peru
Columbus Travel is o.a. bekend van het tijdschrift Columbus Magazine en de verschillende boeken die ze uitgeven. Motto van deze organisatie is de wereld ontdekken buiten de gebaande paden. Zij hebben onlangs een onderzoek gedaan naar de duurzaamheid van reizen en hier is een top 3 van reisorganisaties uitgekomen waarvan men vindt dat ze op het gebied van duurzaamheid hun beste beentje voorzetten. De top 3 meest duurzame reisorganisaties volgens de Nederlandse reiziger is:

1. SNP Natuurreizen
2. Koning Aap
3. Better Places

Deze organisaties profileren zich actief als duurzaamheidsspecialist in de reisbranche. Bij SNP Natuurreizen en Koning Aap hebben ze bijvoorbeeld een DTO-coördinator (Duurzaam Toeristisch Ondernemen) in dienst. Oprichter Saskia Griep van Better Places is er enorm trots op om zo gewaardeerd te worden door de Nederlandse reiziger.

Reisorganisatie Better Places brengt je rechtstreeks in contact met een lokale reisspecialist. Dit kunnen Nederlanders of Belgen zijn die er al jaren wonen of mensen uit het land zelf. Samen stel je jouw unieke verre reis op maat samen. De bestemmingen bevinden zich in Azië, Afrika, Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Daarnaast biedt Better Places ook familiereizen aan op diverse bestemmingen over de hele wereld. De lokale experts kunnen je perfect adviseren omdat zij alles weten van de desbetreffende locatie en de bijzondere plekjes kennen. Je maakt kennis met de lokale bevolking, wat voor een unieke reis zorgt.

Better Places krijgt op dit moment een 9,3 uit 682 reviews op onze site, dat zegt natuurlijk ook al heel veel!

Nieuws