BM Air Reizen beste reisorganisatie 2013

Geschreven op 28 januari 2013 door Vanessa

NIJMEGEN - BM Air Reizen is door onze bezoekers verkozen tot de beste reisorganisatie van 2013. In 2012 zijn er 12 ervaringen ingevuld en dit heeft geleid tot het eindcijfer 7,3. Hiermee heeft BM Air Reizen het hoogste cijfer gekregen in de categorie 'Verre Reizen' en mag zichzelf het hele jaar de beste noemen.

Awards

Om een award te winnen moesten er in 2012 minimaal 3 ervaringen zijn ingevuld en het gemiddelde cijfer moest uiteraard voldoende zijn. Wij vinden het namelijk belangrijker dat de award wordt uitgereikt aan degene met de beste waardering en niet degene met het grootste bereik. Dit zegt pas echt iets over hoe goed een organisatie haar werk doet en hoe de klant dit ervaart.

BM Air Reizen

BM Air Reizen is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van betaalbare reizen naar het Verre Oosten. In eerste instantie gingen de reizen vooral naar Thailand, maar tegenwoordig ook naar de rest van het Verre Oosten. BM Air Reizen heeft een veelzijdig reisaanbod naar bestemmingen in verschillende werelddelen.

Nieuws