Schrijf een ervaring over Boosten en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Boosten

Pagina 1 van 19 met 182 resultaten

op 17 december 2019 bestemming: Engeland / London, reisperiode: december 2019

Wat een geweldige ervaring deze London reis!🤩
Super luxe bus met veel comfort!
En vooral de warme douche voor onze chauffeur Paul ! Die koste nog moeite heeft gespaard om alle ins en outs te laten zien/en erover te vertellen.
Dat maakt een reis wel heel bijzonder!!
Voor ons de vlgd keer zeker weer met Boosten reizen!👌🎄 ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 8 december 2019 bestemming: Spanje / caella, reisperiode: oktober 2019

Wij vonden het een rommelige reis doen we niet weer liever solmar ... Lees meer

  • Algemeen 6




op 13 november 2019 bestemming: Spanje / Malgrat, reisperiode: september 2019

Gewéldige organisatie vanaf boeking tot aan thuiskomst! Met deze zin is alles gezegd, méér woorden zijn NIET nodig! Mijn bijzondere dank aan host Kevin voor zijn lieve, hartelijke hulp, toen ik die nodig had in de bus! Team Boosten: een dikke knuffel van mij en mijn dochter en zeker weten zien we ons weer in 2020 en 2021 en 2022 enz. en ik ben van plan 100 jaar te worden! Bea, X ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 5 september 2019 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: augustus 2019

Veilige en goede busreiziger gehad, zowel op de heen als ook de terugreis. Met name de chauffeurs van bus 1 op de terugreis, geweldig. Super vriendelijk, enthousiast en onderhoudsarm. Een aanrader en nogmaals dank aan hun en ook aan Sandra, perfect team.

  • Algemeen 9
op 25 juli 2019 bestemming: Spanje / Malgrat, reisperiode: juli 2019

Geweldige organisatie vanaf het moment van boeking tot aan het moment van thuiskomst.
Hotel reymar was wederom geweldig en ik heb daar heerlijk gegeten, genoeg keuze.s zowel bij ontbijt als avondeten.
Team Boosten wederom bedankt en zeker weten tot volgend jaar !

  • Algemeen 10
op 23 juli 2019 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juli 2019

Goede reis, prima chauffeurs en een enthousiaste hostes in de bus! Prima hotel, La Palmera. Maar ook de hostes in Lloret, heeft ons geholpen omdat we onze koffer niet open kregen. Ze heeft er voor gezorgd dat de koffer opengebroken werd door de onderhoudsmonteur van La Palmera. Kostte ons wel een nieuwe koffer maar Alla. Wat een lieve vrouw! Ingeborg, Boosten ze is een aanwinst voor jullie bedrijf ook wat betreft aandacht, SUPER!! Hou haar vast hoor!

  • Algemeen 10
op 15 juli 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: juli 2019

Wij zijn voor de 9e keer naar benidom geweest, met Boosten , met chauffeurs Hein en Ralph, hostess Marijke , en zoals altyd was het Bijzonder goed verzorgd, veilig en goed getimed , kortom, voor herhaling vatbaar , dank U wel !!!!!

  • Algemeen 10
op 25 april 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: augustus 2018

Top chauffeurs, top bediening, top bedrijf!!! Alleen vol tarief betalen voor een hondje van 2 kilo dat dan duurder is dan het vervoer met het vliegtuig(60euro)is onverteerbaar . De kosten voor ons kleine hondje in augustus, zijn 150 euro. Hoop dat Boosten gaat inzien dat deze klantonvriendelijke omgangsvorm echt ongepast is!!! Ons paradoxale gevoel omtrent Boosten hebben wij waarschijnlijk te danken aan iemand binnen de Boosten organisatie zonder inlevingsvermogen. Naar onze mening moet een buspendel laagdrempelig en voor iedereen betaalbaar blijven. Met vriendelijke groet, de klant

  • Algemeen 1
op 14 april 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2019

Hele goede ervaring gehad. Leuke vriendelijke chauffeur. Goede reis gehad. Zeker een aanrader

  • Algemeen 10
op 29 maart 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: maart 2019

We hebben een fantastische reis gehad , en een prima hotel, niets dan lof. Ik denk dat we misschien al voor de 15e keer met jullie gereisd hebben.
MAar deze keer waren er 10 mensen in de bus die een bagage bij zich hadden, wat niet normaal was. OP de terugreis moest de halve bus leeg voordat de mensen uit Salou mee konden. Het formaat koffers en de hoeveelheid was extreem, we hebben dit nog nooit meegemaakt. Om nog maar niet te spreken over de rommel die ze achter lieten, we troffen de bus waarin zij gezeten hadden. In het begin van onze heenreis hadden ze al bijna slaande ruzie met een passagier.
Sorry dit zijn geen mensen die in uw bedrijf passen. Bij thuiskomst stond er een heater bij de ontvangst, die werd door hun meteen uitgezet. Hoe brutaal kan men zijn!! We hopen dat u dit ter harte neemt, want dit gaat gegarandeerd klanten kosten.
Veel succes verder!!

  • Algemeen 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende