Reviews over Boosten

Pagina 2 van 2 met 187 resultaten

op 10 september 2016 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: augustus 2016

Dit was de eerste keer dat ik met de bus naar spanje ging op vacantie
Best wel spannend omdat ik ook nog eens alleen ging
Het is me goed bevallen zowel de bus als t hotel vriendelijke chauffeurs en hostessen
En ook het hotel reymar was uitstekend mooie schone kamers eten was goed dus voor mij volgend jaar weer bootsen top ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 8 september 2016 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: augustus 2016

Hele mooie vakantie gehad, busreis was heel relaxed. De opstap plaats/ overstapplaats ook heel erg prettig. Ontzettend vriendelijke dames in de kantine! Boosten reizen is een aanrader ... Lees meer

  • Algemeen 8




op 5 september 2016 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juni 2016

Ik kom er al 20 jaar en altijd super goed ......vandaar die 20 jaar ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 3 september 2016 bestemming: Spanje, reisperiode: augustus 2016

Omdat we al om 5:30 vertrokken, dit omdat de organisatie minder bussen in had gezet waardoor chauffeur op meer bestemmingen mensen moest ophalen. Vervolgens kom je om 11:30 uur aan in Hoensbroek en vertrek je pas weer om 2 uur. Dit is trouwens ook weer zo op de terugweg. Dat is heel vermoeiend en dan ben je nog in Nederland. Hier mogen ze wel wat aan veranderen maar zodra je Nederland uit rijdt dan begint je reis echt en dat gaat het heel snel (volgende ochtend 7 uur aankomen) je maakt een paar stops wat heel prettig is, er is en hostess aan boord die regelmatig langs loopt om een bestelling op te nemen. Je stoel kan best wel ver naar achteren en je hebt ook wel wat beenruimte. Voor de rest was het personeel professioneel en vriendelijk. Je bent natuurlijk wat langer onderweg maar al met al zeker wel te doen met Boosten reizen.

  • Algemeen 7
op 28 augustus 2016 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: mei 2016

Wij zijn in mei 2016 met busorganisatie Boosten naar Spanje geweest,en wat een feest was dit vanaf het vertrek punt in hoensbroek tot in Spanje werd je vermaakt door de chauffeurs en de Hosstes. Het is een Super reisorganisatie.

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2016 bestemming: Spanje, reisperiode: februari 2016

Alles optijd, goeie chauffeurs .top service, makkelijk parkeren.

  • Algemeen 9
op 17 augustus 2016 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: juli 2016

De reis was super

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2016 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: augustus 2016

Busreis was goed georganiseerd. chauffeurs en hostess waren erg vriendelijk. avondpauze ivm eten mag wat langer. voor herhaling zeker vatbaar.

  • Algemeen 8
op 28 juli 2016 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juni 2016

Wederom met Boosten naar Spanje gereisd, ook nu weer heel goed bevallen. Zowel hotel (Montagut), als rij-vaardigheid chauffeurs en bediening hostess (zowel heen- als terugreis)!

  • Algemeen 8
op 5 juli 2016 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: juni 2016

Boosten Reizen is in gebreke gebleven omdat: a. bij boeken van de reis gevraagd om gelijkwaardig hotel, zoals we die hebben gehad in Malgrat('Ona Brava) maar nu in Benidorm. Bij aankomst bleek Fiesta Park totaal niet vergelijkbaar omdat schimmels in de badkamer, kakkerlakken, verbouwing van kamers op de dag, continue geluids van bouwplaats voor de deur, gedateerde kleine kamers, alles was smoezelig, eten van minimale kwaliteit; b: na een reis van 22 uur worden zowel gasten die naar huis gaan als gasten die arriveren in/uitgeladen, dit geeft onrust en ruzie in de bus. Dit wordt afgedaan door de reisleiding met de opmerking "dit scheelt Boosten 1 uur"; c.: na aankomst blijkt dat Hotel totaal niet aan de verwachtingen te voldoen. Deze klachten bij Boosten Hostess Cora neergelegd maar werd totaal niet op de klachten ingegaan, er werd slechts de mogelijkheid geboden om met bijbetaling van 116 euro p.p. naar een ander hotel te gaan, met de vermelding "het personeel is toch aardig en alle waar naar zijn geld". Wij vinden dat een hotel minimaal, ongeacht de prijs, schoon, zonder schimmel en vrij van kakkerlakken moet zijn en vinden ook dat Boosten Reizen hiervoor verantwoordelijk is.

  • Algemeen 3
op 27 juni 2016 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juni 2016

Het was toppie 👍

  • Algemeen 10
op 25 juni 2016 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: juni 2016

De heenreis was heerlijk, ontspannen. Goede chauffeurs en nette hostess.
Aankomst hotel, viel iets tegen, omdat de kamers nog niet klaar waren. We hebben bijna 4u zitten wachten.
Verder is er toch nog heel mooi hotel en ondanks wat kleinigheidheidjes onzer zijde, n hele mooie vakantie.

Wat ik eenieder wil afraden...... ( is ons heel slecht bevallen).....
Indien u een scootmobiel wilt huren, doe dit NOOOOOIT bij Easyhire in Benidorm. Het zijn Nederlanders, maar je wordt er schandalig en onbeschoft behandeld. Was écht de grootste vergissing, die we dit jaar hebben genomen!
Bedenk uzelf, want je gaat het schip in.

  • Algemeen 8
op 23 juni 2016 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: juni 2016

Al meerdere keren met Boosten naar Spanje geweest, en nu 1ste keer Salou. Hotel was prima net als de heen en terugreis. Misschien weer in het najaar .

  • Algemeen 9
op 16 juni 2016 bestemming: Spanje / Pineda del Mar, reisperiode: juni 2016

Voor de eerste keer met Boosten gereisd. Prima verzorgd. Goed hotel. Vriendelijke chauffeurs en hosteses aan boord van de bus.

  • Algemeen 8
op 15 juni 2016 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: mei 2015

Voor de 8e x in Benidorm geweest maar voorlopig ook voor de laatste keer. Niet voor Boosten Reizen of wie dan ook maar Benidorm raakt in verval. Het mooie is er van af. tegels defect op boulevard, verlichting op boulevard wordt niet gerepareerd, trottoirs worden onbegaanbaar door omhoogduwende boomwortels en losliggende tegels (diverse mensen zien afvoeren met ambulance na valpartijen) honden (en mensen) plassen overal waar het hun uitkomt en wellicht waren wij er op de verkeerde tijd maar de Engelsen hielden onze appartementen "wakker" en "vuil" . En de nacht-wacht die er iedere nacht zou moeten zijn hebben wij nog nooit gezien. Ga je verhaal halen bij een onderhouds-medewerker van het appartement hoor je dat dit 24 uur per dag een probleem is en het nog veel erger kan zoals het Urineren en zelfs poepen vanaf het balkon. Gelukkig hebben wij dit niet mee gemaakt maar de vuilniszakken en sigarettenpeuken die naar beneden vallen zijn overvloedig aanwezig t/m brandplekken in balkontafel . Oud Benidorm is misschien een ander verhaal maar richting de "Engelse wijk" is de overlast niet te harden.

  • Algemeen 4
op 12 juni 2016 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: september 2015

Wij zijn al meerdere keren met Boosten naar Malgrat geweest. 2x Hotel Reymar en 1x Hotel Riviera. Beide hotels prima hotels niks op aan te merken..voor het geld dat je betaald prima ! Maarja sommige mensen hebben overal iets op aan te merken. Chauffeurs super gezellig leuke sfeer in de bus ga dit jaar zeker weer boeken bij Boosten!

  • Algemeen 8
op 5 juni 2016 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: mei 2016

Goede en leuke chaufeurs(lucas&klaas) en de vrolijke hostes Judith voor de 5e keer met boosten gewoon super pendel naar salou prima hotel alles gewoon goed!we gaan zeker weer met Boosten reizen👍

  • Algemeen 9
op 4 mei 2016 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2015

Ik heb 3 geweldige dagen Parijs gehad. De bus was heel schoon en erg comfortabel. De busschauffeur was ook erg vriendelijk. Het hotel was ook heel mooi en gastvriendelijk. De bezienswaardigheden waren ook allemaal zeer de moeite waard.

  • Algemeen 10
op 4 mei 2016 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: oktober 2015

Oktober 2015 met Boosten reizen naar Llorett de Mar geweest. Hotel La Palmera en Spa. Geweldige rit gehad met de bus. Kei leuke chauffeurs en hostess Super goed hotel waar we elkaar jaar heen gaan. Vrijdag 6 mei gaan we weergegeven deze top bus richting Spanje. Naar Hotel La Palmera en Spa. Wij willen niet anders. Echt geweldige prijs/kwaliteit.

  • Algemeen 9
op 4 mei 2016 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: oktober 2015

Een hele goede reis en een zeer goed hotel dus een mooie vakantie verzorgd door Boosten reizen.

  • Algemeen 9
op 3 mei 2016 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: april 2016

Reisje geboekt uit aanbieding naar Malgrat de Mar in hotel Reymar Playa.
Gaby, Hans en Jos of George waren onze hostess en chauffeurs. Geweldig wat een trio, wat een voortreffelijke verzorging en animatie hebben we gehad en zelfs met uitleg en tips over de bezienswaardigheden onderweg. Ook een boswandeling van 4 á 500m, met het aanschouwen van houtsnijwerk van, door storm afgeknakte/ omgevallen bomen. Tapa's en zelfs een bekertje cava hebben we gehad, een voorproefje naar ons gastland. Rustig en fijn gereden...het was helemaal top! Bedankt! Reymar Playa, prima hotel, kamer netjes en schoon, goede matrassen en op het eten niets op aan te merken! Terugreis; ...chauffeurs van een iets ander kaliber, rustig en hadden niet zo veel te missen en Melvin onze hosst was een aardige gast. Voorbij Luxemburg tot aan Luik werden wij verrast door sneeuwbuien 27-4-2016...en werd er door ons inziens wel stevig en misschien wel te hard doorgereden...continu links en personenwagens werden constant voorbijgereden! Godzijdank zijn we toch goed aangekomen in Hoensbroek. Maar toch blijft bij mij de vraag, waarom wordt er op de thuisreis altijd zo hard gereden...????? Is het dan een race tegen de klok? (Tachograaf) Of ruikt het paard de stal? Ook begrip...want ga er maar aanstaan 2 nachten achter elkaar zo'n rit te moeten rijden!!! Kortom met Boosten reizen...dan zit je goed!

  • Algemeen 9
op 18 april 2016 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: april 2016

Bijzonder goede reis , chauffeurs,hostess en appartement aquarium2, al 6 jaar.

  • Algemeen 10
op 12 maart 2016 bestemming: Spanje / Blanes, reisperiode: mei 2015

Hotel Park Beverly heerlijk !!!

  • Algemeen 8
op 16 februari 2016 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2015

Nóóit meer Boosten reizen. Op de terugweg kwamen we enkele keren langs Hoensbroek(onze uitstapplek) maar de buschauffeur wilde hier niet stoppen omdat dit zijn eindpunt was. We zijn bijna 2 uur omgereden door Zuid-Limburg.
Het ergste was nog dat de buschauffeur samen met zijn assistente begonnen te roken in de bus. Mijn vriend en ik zijn hier zó misselijk om geweest. Toen ik vroeg of ze de sigaret uit wilden maken zeiden ze dat ze de airco wel aan zouden zetten. Nee, voor ons nóóit meer Boosten Reizen.

  • Algemeen 1
op 14 januari 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2013

2 jaar terug naar Londen geweest maar weinig gezien daar.. er was toen een storing in de channel tunnel uiteindelijk in totaal aan heenreis geloof ik rond de 15uur in de bus gezeten. Kwamen rond 13u pas in Londen. Te kort dag toen. Als tegenmoet koming wel een gratis reis aangeboden gekregen maar die ene datum hadden we een andere reis staan 😕 heel graag zou ik nog eens naar Londen gaan en hopen op meer tijd in Londen zelf!

  • Algemeen 7
op 7 januari 2016 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: december 15

Heb net even de ervaringen bekeken die anderen hebben met Boosten Spanje reizen en hoe wij hen beleeft hebben. Daar schrok ik van, ruikt naar grootschalig bedrog. Je weet wel referentie’s over diensten en producten met hoge score. Zijn 9 van de tien maal gekocht of in opdracht geplaatst. Om zo goed uit de bus te komen. Wat ik zag was heel hoog of heel laag. In mijn ogen niet geloofwaardig die hoge cijfers. Zo als bij de negatieve reacties al stond hebben wij het ook ondervonden.

Om positief te beginnen. Accommodatie was top, Mooie jonge bussen. Ja waar gaat het dan fout. In de communicatie. Kwamen aan bij onze appartement, bleek dat zij niet op de hoogte waren dat we twee hondjes bij ons hadden, Kan gebeuren. Een week later kwam me schoonzus het haar hondje, wederom was dat niet doorgegeven. Portier melde ons dat niet in alle appartementen honden toegestaan zijn, hij nu met de rug tegen de muur staat, wil en kan geen nee verkopen. Kan ons toch zo niet weigeren, waar zouden we dan naar toe moeten. Gaat zo doende buiten zijn boekje werken. € 10,00 extra rekent voor schoonmaken van de appartementen, zo dat de volgende niet geconfronteerd worden het honden haar. De stond toch echt op de tickit twee hondjes. Boosten verzuimen gewoonweg dit door te geven. Bij terugreis moet je de hostess tussen 10.00 en 10.30 bellen wanneer de bus in Benidorm is. Zo ik vernomen heb meestal rond 12.00 uur. De word rond 10.00 uur vanaf de bus naar de hostess gebeld met verwachte aankomst tijd. Nu bleek dat hij de al om 10.30 al in Benidorm is. De hostess word nu met een groot probleem opgezadeld. Hoe krijg ik zo snel alle mensen op de oppik plek. De terugweg liep niet zo als verwacht. Door een terreur dreiging staat de voor de grens Spanje Frankrijk 30km file. Dit is overmacht of toch niet, Ze rijden met navigatie en daar bij weet ik dat file’s tegenwoordig aangegeven worden en ze alternatief roette berekenen. Zijn perslot van rekening moderne bussen. Of dat het hoofdkantoor dit constateert en in grijpt. Een file van 30 km staat de niet in eens lijkt mij. Maar dit laat ik in het midden. Ja met zo veel vertraging 5 uur kom je in de problemen met de rijtijden besluit. Dan communiceer je zo iets toch met de reizigers. Nee de word op eigen houtje een vervolg plan gemaakt en die is alleen bekent bij de chauffeurs, word niet gedeeld. Hebben continu door gereden op een pauze van 10 minuten na. Wisselen deden ze op de vluchtstrook. Denk dat ze niet weten waar de parkeerplaatsen zijn in Frankrijk. De zal maar een vrachtwagen aan komen die even niet oplet en een stuk van de vluchtstrook mee neemt. Ziet u het voor u. Is de ramp niet te overzien. Normaliter. Weten we in Luxemburg al wanneer we in Zwolle zijn. Konden ze bij van Ham goed berekenen. Die wisten waar ze nog naar toe moesten en konden aan de hand van die gegevens zeer goed berekenen hoe laat waar te zijn. Bij Boosten kunnen ze dat niet, zal wel te moeilijk zijn. Zelfs niet toen we uit Hoensbroek weg reden. Nu komt het, dit verzin je niet. Kregen een chauffeur die niet weet waar de stopplaatsen pressies zijn. De plaatsen wel. Maar adressen niet. Ook geen idee hoe laat waar. Hij vroeg steeds aan een van de reizigers uit de desbetreffende plaats hem te helpen.

Samengevat. Accomidatie goed materieel goed, maar inhoudelijk communiceren. Kunnen ze niet. Zou me kleinzoon van 6 nog beter kunnen. Een vriend van me is ook touringcar chauffeur. Viel van verbazing van zen stoel. Of wij ooit nog met Boosten gaan reizen denk het niet. Heb nare nasmaak. Amateuristisch, en zo ik al schreef aan de goede referenties heb ik zo me twijfel of ze wel echt zijn.

  • Algemeen 5
op 7 januari 2016 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: juli 2015

Wij zijn een tevreden reiziger van Boosten, geen klachten en voor de prijs hoeven wij het niet te laten. Dus dikke 8 voor Boosten en voor 2016 een fijne vakantie weer boeken, TOPPIE reisbureau

  • Algemeen 8
op 19 december 2015 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: oktober 2015

We gaan al jaren met Boosten naar Spanje en het is altijd zeer goed verzorgd.

  • Algemeen 10
op 15 december 2015 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juni 2014

Een top organisatie voor vakantie! zou zo weer gaan.

  • Algemeen 10
op 8 december 2015 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: december 2016

Wij gaan al jaren met boosten twee maanden op vakantie, heel fijn en goed ook de hostes en chaufeurs.

  • Algemeen 9
op 1 december 2015 bestemming: Spanje / Calella, reisperiode: juni 2015

Ik beoordeel de busreis. In het voorjaar gaan wij altijd met Boosten busreizen naar hotel Kaktus Playa in Calella. De combinatie busreis en dat hotel blijft super. In september zijn we met Boosten naar Malgrat gereisd. Vier weken op eigen gelegenheid door Spanje getrokken. Daarna weekje hotel en weer terug met Boosten naar Maastricht. Ook deze reis werd weer prima geregeld. Wij verheugen ons weer op eind mei.

  • Algemeen 9
op 15 november 2015 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: november 2015

Uitmuntende dedicatie aan reizigers tijdens (bus)reis door chauffeurs/meereizend personeel.

  • Algemeen 9
op 7 november 2015 bestemming: Spanje / pineda de mar, reisperiode: september 2015

Bij deze wil ik graag reisbureau boosten bedanken vooral john die werkzaam is aan de costabrava jullie verdienen een dikkepluim dit mag ook gezegd worden, we zijn bijna 5 weken in spanje geweest wegens opnamen van moeders in het ziekenhuis in mataro ik kan het niet schrijven op de boostensite van daar op deze manier jullie verdienen de warme douche en uiteraard hotel merce met de liefde en steun van Marta Bosch Buch Joan Bosch Buch josep bosch buch en mv merce voor altijd in mij we love you forever.

  • Algemeen 9
op 2 november 2015 bestemming: Spanje / St.Susanna, reisperiode: september 2015

Wij gaan al vanaf 2010 met Boosten reizen naar Hotel Sirius in St.Susanna. Wij zijn super tevreden over Boosten, hun chauffeurs en hostessen. Dit jaar kwam Boostenreizen al 15 jaar in Hotel Sirius en stond er bij aankomst een heerlijk flesje wijn klaar op de kamer. Wij hopen nog vele jaren met Boosten reizen onze vakantie te kunnen doorbrengen in Spanje.

  • Algemeen 10
op 22 oktober 2015 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: oktober 2015

Prima reisorganisatie

  • Algemeen 9
op 22 oktober 2015 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: september 2015

Het is gewoon de beste, vriendelijk, gezellig buspendel, ala je in Spanje woont en je moet zo een lange reis maken dan zie je er tegen op naar boosten zorgt ervoor dat die rit snel gaat door het gezellig personeel gewoon toppie en ze verdienen deze arward!!!

  • Algemeen 10
op 22 oktober 2015 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juni 2015

2x op vakantie geweest in juni naar Lloret de Mar geweest en eind september naar Benidorm geweest allebei de reizen geweldig. Vriendelijk personeel. Gezellige chauffeurs en hostess. Accommodatie ook super met allebei de vakanties. Kortom volgend jaar weer met Boosten Reizen.

  • Algemeen 10
op 21 oktober 2015 bestemming: Spanje / Calella, reisperiode: augustus 2015

Prettige heen en terugreis gehad, heel vriendelijke chauffeurs die ons veilig naar onze bestemming hebben gebracht. Al jaren gaan we met Boosten naar Spanje, nog nooit een slechte ervaring gehad met hotels. Dit jaar Hotel Calella Palace.... super !!

  • Algemeen 9
op 21 oktober 2015 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: september 2015

Heerlijke vakantie gehad van 10 dagen in Hotel Onabrava,
fijne en voorspoedige busreis gehad, met vriendelijk personeel.

  • Algemeen 8
op 21 oktober 2015 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: oktober 2015

Alles super geregeld!!

  • Algemeen 9
op 21 oktober 2015 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: oktober 2014

We gaan al jaren met Boosten naar Spanje en er zullen nog veel volgen. Altijd op tijd , voldoende stops en een goede prijs / kwaliteit verhouding.
De volgende reis is al geboekt.

  • Algemeen 10
op 21 oktober 2015 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: september 2015

Super vakantie gehad,busreis was echt heel goed verzorgd

  • Algemeen 8
op 21 oktober 2015 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juni 2015

Heel tevreden ......goedkoop en volgend jaar zeker weer!

  • Algemeen 8
op 21 oktober 2015 bestemming: Spanje / Calella, reisperiode: september 2015

Heenreis perfect, hotel Volga uitstekend, terugreis minder de stops waren verkeerd(na de nacht pas om half negen stoppen op een plaats met 1 wc) een ADHD er als host vergat mensen te bedienen en pas om elf uur lang stoppen in Luxemburg vanwege de sigaretten en shag inkoop

  • Algemeen 8
op 15 oktober 2015 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: oktober 2015

Vriendelijk personeel alleen de reis naar Benidorm in combinatie met andere Costa,s is veel te lang

  • Algemeen 8
op 11 oktober 2015 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: september 2015

Leuke vakantie gehad. We vertrokken 's nachts. De bus was keurig op tijd.
Onderweg zijn we even in Brugge gestopt vanwege de rijtijden. Hier konden we wat eten/drinken en naar de wc gaan. Rond 6 uur kwamen we aan bij de boot voor de oversteek. Omdat een stel hun paspoort was vergeten zorgde dit voor oponthoud en miste we de boot. Hier kon de chauffeur niks aan doen aangezien hij al had verteld dat dit zwaar gecontroleerd zou worden. Eenmaal aangekomen in Londen kregen we een korte rondleiding. De chauffeur wist erg veel en leuke dingen te vertellen. Rond de middag werden we bij de Londen Eye afgezet en konden we in de stad doen wat we zelf wilde. Om 7 uur kwamen we weer bij elkaar bij de Londen Eye. Helaas kregen we nu geen tour meer door Londen omdat de chauffeur al aan zijn uren zat. Daarom moest iedereen met de metro. De chauffeur betaalde voor ons de kaartjes wat ik netjes geregeld vond.
Eenmaal bij het hotel bleek dat het een normaal standaard hotel was. Prima om te slapen. We zijn nog 2,5 dag in londen geweest. En we hebben het erg naar onze zin gehad. De chauffeur luisterde goed naar onze wensen en was een erg gezellige man.

  • Algemeen 8
op 3 oktober 2015 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: september 2015

Geweldige vakantie gehad in hotel sirius. Fijne busreis, vriendelijke chauffeurs en hostess.

  • Algemeen 9
op 2 oktober 2015 bestemming: Spanje / sante sussane, reisperiode:

Leuke schafeurs vooral hans kon leuk vertellen en hostes gaby fijne bus en fantasties hotel florida park in santa susanna nu voor de 2e keer maar was nu nog beter als afgelopen jaar mijn complimenten en tot 2016 boosten reizen.

  • Algemeen 8
op 2 oktober 2015 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: december 2014

Deze reis is altijd op en top georganiseerd! Leuke mensen en klantvriendelijk personeel. Ga dus altijd graag met deze busreizen mee!

  • Algemeen 9
op 1 oktober 2015 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: september 2015

We hebben een fantastische vakantie gehad in Spanje. We zijn met bus maatschappij Boosten reizen geweest dit was echt geweldig.

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2015 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juli 2015

Wij met boosten reizen, deze zomer naar spanje geweest. En alles was super in orde. Goede chauffeurs , voldoende stops, helemaal top! Mijn dochter van 12 en zoontje van 5 vonden de busreis prachtig! Accommodatie was fantastisch! Malgrat de mar was super leuk.Wij gaan volgend jaar zeker weer met boosten reizen naar Spanje :) top organisatie!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 22 augustus 2015 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: augustus 2015

Heeft totaal nog niet gereageert op mijn klacht ben nu 4 dagen thuis en 2 mails verder en is gewoon niet op gereageert ook niet terug gebeld bij aan komstdag. had geboekt in hoofdgebouw werdt in bij gebouw geplaats waar vorig jaar de jeugd werdt gestopt. schimmel ,geen schone handdoeken, heb 2 keer schone handdoeken gehad de 2de keer omdat ik de vuile bij de schoonmaker heb neer gegooid en zelf nieuwe heb gepakt.

  • Algemeen 4
  • Accommodatie 2
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 4
  • Prijs / kwaliteit 2
op 17 augustus 2015 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juli 2015

Zeer tevreden over van boosten reizen. Vriendelijk personeel zowel de chauffeurs als personeel wat je aan de telefoon krijgt.
Hotel Reymar is zeker een aanrader heel proper vriendelijke personeel en iedere avond animatie.
En Mustafa van de receptie is een schat .
volgende jaar zeker weer. En laat je niet gek maken Door programma's zoals red mijn vakantie dat is gewoon oplichting. Ze klampen mensen aan en dikke alles aan

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 12 augustus 2015 bestemming: Spanje / Pineda de mar, reisperiode: juli 2015

Voor de tweede keer met Boosten reizen naar spanje geweest. Prima chauffeurs/hostess en begeleiding in spanje. Allemaal erg vriendelijk. Hebben het geweldig gehad.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 25 juni 2015 bestemming: Spanje / santa susanna, reisperiode: juni 2015

Wij zijn met boosten naar Hotel Sirius geweest.Een geweldig hotel met zeer goed eten, mooie kamers en zeer vriendelijk personeel. Goede chauffeurs en de terug reis Maria als hostess, Boosten en hotel Sirius onze hartelijke dank voor deze geweldige vakantie!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 20 juni 2015 bestemming: Spanje / santa susanna, reisperiode: juni 2015

Geweldig Hotel met zeer goed eten.10 dagen met 3 zusjes geweest. Gezellige chauffeurs op heen- & terug reis. En extra lof voor Hostess Maria. jammer dat Boosten geen kamers verhuurd met extra slaapkamer/ruimte, terwijl deze wel aanwezig zijn in hotel.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 6
  • Prijs / kwaliteit 9
op 14 juni 2015 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: mei 2015

In mei 2015 voor de 7de keer Benidorm geweest. Wij hadden hier een Vol pension geboekt via Boosten Reizen en dit Hotel heeft alles wat je maar kunt bedenken: Zeer nette kamers, vriendelijk personeel, uitzonderlijk lekker eten incl. toetjes, voldoende entertainment voor jong en oud, prachtig binnen en buitenzwemgelegenheid, ook kun je tegen
betaling gebruik maken van fitness, sauna, massage en nog veel meer.
Natuurlijk valt er altijd wat te ergeren en/of te verbeteren maar dan kun je beter thuis blijven.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 30 mei 2015 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: mei 2015

In een woord geweldig
goede chauffeurs en hostess
goed hotel eten prima geregeld geen
wacht tijden.hotel was netjes schoon
vriendelijk personeel ..
we waren zeer te Vreden over Boosten reizen !!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 23 april 2015 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: april 2015

Een zeer comfortabele busreis gemaakt naar Spanje. Hotel Golden Port Salou was geweldig. Prima service van het personeel, niets was hun teveel. Super maaltijden, Antonio, Javier en crew, een grote pluim. Voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 30 december 2014 bestemming: , reisperiode: december 2014

Ik ben net terug van mijn weekend naar Londen met Boosten. De busreis was enorm goed geregeld en alles wat je nodig hebt was in orde. We hebben overnacht bij het Ibis Excel Hotel, niet te verwarren met het Ibis Excel Styles Hotel. Buiten kon je precies zien dat de kamers 130 euro per nacht kosten. En dat was de kamer zeker waard! Persoonlijk vond ik dat onze kamer meer waard was. Er was een prachtige, grote badkamer. Alles was in orde en het hotel is ook heel groen. De slaapkamer was ook prima, met thee, een televisie, extra kussens, gordijnen... Alles zat erbij. De ligging van het hotel is ook fantastisch. Geen geluiden en nét buiten het centrum. Dit was de tweede reis die ik met Boosten gemaakt heb en waarschijnlijk ook niet de laatste. De chauffeur (Rudy) was ook heel aardig. Je leert elkaar goed kennen tijdens de reis. Hij heeft ons alles uitgelegd over Londen en fantastisch gereden. Boosten is zeker een aanrader!! De Limburgse sfeer is zeker ook te voelen!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 10
op 17 december 2014 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2014

Geweldig weekend gehad met Boosten reizen!
Gezelschap van 6 personen kerstshoppen in Londen.
Ibis excel hotel gehad incl uitgebreid ontbijt.
Prima hotel dat van alle gemakken was voorzien en dat voor een budget hotel!
Leuke tocht met super bus chauffeur Arno en dat voor nog geen € 120,- pp van zaterdag morgen 8 uur in Londen tot zondag 15 uur vertrek Londen.
Doen we gegarandeerd over.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 10
op 18 november 2014 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: november 2014

Ben net terug van een 17 daagse SUPER vakantie in Benidorm hotel Fiesta Park met Boosten. het was allemaal perfect geregeld en heb gister al een volgende reis geboekt naar Malgrat de Mar hotel reymar. hier ga ik al jaren naar toe en bevalt me elke keer weer hartstikke goed! kort om Super Organisatie vooral de prijs en service. die zorgt ervoor dat ik elk jaar weer kan gaan.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 5 november 2014 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: oktober 2014

Echt een super vakantie gehad met Boosten! lekker een weekje weg met de hele familie
@hotel florida park. zowel de reis als het verblijf was super bevallen.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 5 november 2014 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: oktober 2014

Superleuke vakantie gehad in malgrat. Was heel gezellig leuke mensen en goede service boosten, volgend jaar zeker weer.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 10 september 2014 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: mei 2014

Prima organisatie is Boosten prijs kwaliteit verhouding is prima.
Zeker als je de aanbiedingen pakt is thuisblijven duurder.
Verwacht voor deze Euries geen vijf sterren die krijg je niet / Kan ook niet.
Maar alles is aanwezig.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 31 augustus 2014 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: augustus 2014

Zeer tevreden over de servicelijn bus die ons in de buurt van thuisadres ons ophaalt en ook weer terug brengt. Dus geen zorgen over het thuiskomen. De nieuwe overstapplaats is zeer fijn te noemen: goede facilitaire voorzieningen als voldoende ruimte, zitplaatsen en toiletten. Daarbij is daar aanspreekbaar personeel, vertrektijden met busnummers staan duidelijk op de tv schermen en service is meer dan prima! De reis naar Spanje is comfortabel en goed verlopen, goede chauffeurs en aardige hostes. Het was een gezellige rit met voldoende stops en leuke bingo prijzen. Volgende vakantie weer Boosten!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 24 augustus 2014 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: juli 2014

Was een leuke prettige vakantie met Boosten met een zeer comfortabele vrij nieuwe bus en vriendelijke prima rijdende chauffeurs. Zelf had ik mijn fotocamara in de bus laten liggen...een van de chauffeurs is toen helemaal met mij teruggelopen naar de parkeerplaats om dat toestel op te halen !!!!!! Menig ander zou gezegd hebben :Morgen ben je de eerste.....En de hostess heeft persoonlijk een meisje wat geld geleend wiens beurs verloren of gestolen was. goed he...We hadden alleen 2 dagen regen.Maar daar kon de reisorganisatie niks aan doen.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 22 augustus 2014 bestemming: Spanje / Costa Brava, reisperiode: juni 2014

Afhandelijng van de Boeking altijd correct, Wijzigingen worden altijd op tijd aan de klant gemeld. Bussen zijn comfortabel,en niet ouder dan 3 jaar,of minder.
Ervaren Chauffeurs,die zowel chauffeur zijn en reisleider.
Ruime keuze in Hotels,in div plaatsen aan de Costa Brava.
Al met al niet lang zoeken,bij Boosten Reizen Boeken. !!!!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 13 augustus 2014 bestemming: Spanje / Spanje en londen, reisperiode: juni 2014

Ga al vele jaren met boosten naar Spanje en ook vaak naar Londen. Alles is altijd prima in orde en de reizen zijn fijn. Het personeel is aardig. Vaak maken wij gebruik van de leuke aanbiedingen van boosten. Wij zeggen, ga zo door! Groetjes van moniek.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 13 augustus 2014 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: juli 2014

Goed en vriendelijk personeel van Boosten Reizen. Lekker eten in het hotel, waar je vaker zelfs biefstuk te eten kreeg. De bus had hele fijne stoelen. Volgend jaar zeker weer met Boosten Reizen!!!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 1 augustus 2014 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juni 2014

Ik heb zelden zo'n slecht vervoer en hotel gehad, eerlijk voor niets nog te duur. ik had in de bus een plaats bij een verstopte wc en een stoel waar je niet op kon liggen. als je er iets van zegt krijg je als antwoord ik heb geen andere en als die niet bevalt blijf je maar hier. na 2 dagen terug in Nederland ga je een klacht in dienen ben je al te laat had je bij de chauffeur moeten doen.
wat moet je daar dan mee nee voor mij nooit meer BOOSTEN

  • Algemeen 2
  • Accommodatie 3
  • Vervoer 1
  • Reisbegeleiding 2
  • Prijs / kwaliteit 1
op 8 juli 2014 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juni 2014

Reisorganisatie heeft weinig tot niets met onze klachten gedaan. Schandalig. En dan voor een 4-sterren hotel. Nog nooit zo'n slecht hotel gehad en het eten was waardeloos. Hebben we meteen aangegeven. Ook al een mail en brief gestuurd naar Boosten maar nog geen reactie gekregen.

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 2
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 1
op 24 juni 2014 bestemming: Spanje / Nederland, reisperiode: april 2014

Wij zijn in april 2014 meegeweest met boosten na een 2 sterren hotel maar van mij mag hotel merce een ster erbij hebben en dat voor 109 euros het eten verdienden van mij minimaal een 8 en dat voor de prijs ongelooflijk als ze het volgend jaar weer aanbieden en is duurder ga ik ook weer mee vriendelijk personeel en goed hollands sprekend

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 7
  • Prijs / kwaliteit 10
op 20 december 2013 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: oktober 2013

Ga al jaren met Boosten op reis en de prijs/kwaliteitsverhouding is goed en waarvan ik soms denk hoe kan het voor die prijs

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 7 december 2013 bestemming: Spanje / santa susana, reisperiode: september 2013

Reeds 4x geweest met Boosten naar Sirius, Santa Susana. Was de laatste keer, hebben nu de bestemming ontdekt bij Solmar en overgestapt. Bij Boosten zijn de chauffeurs vaak zo bot, tegen het onbeschofte af. Hebben dit nu een paar reizen gepikt maar niet meer. Dit hoorden we ook vaker onder medereizigers dus bevreemden mij eerdere reviews. Dacht dat de reisbranche een service gerichte branche was maar vanaf dat je in de bus stapt ben je overgeleverd aan de chauffeurs. Reisleiding alleen uit op commissies maar geen service. Er zijn 1 of 2 goede bij maar wij hebben al een paar maal pech gehad, ook op de terugbrengroute.

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 2
  • Reisbegeleiding 2
  • Prijs / kwaliteit 5
op 22 september 2013 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: augustus 2013

Het was een negatieve ervaring. accomadatie was slecht.in een uur tijd 2d e kamer ook niet zo goed wat keukengerij klopt e ook niet en heel veel kalk in de keukenkraan en de ligbad ook met veel kalk en het balkon balustrade zat ook los en tuin deur zat rolluikenop aan een kant links was kapot kon niet open gemaakt worden de halvede rechterkant kon alleen nog de keuken pannen klopt niet en de tefal panne zat de handvat los geen koffiezet apparaat en geen tv dat wel op het blaadje stond, we zijn niet tevreden wat we voor geboekt hebben en 100eu borg betalen, het was een app;arquus11 in Salou voor 2prs kamer met een lift en een zwembad. maar hebben het zwembad niet gebruikt van gemaakt het geen kip in het zwembad het heel klein is bestem voor kleine kinderen . ik vind het wel jammer daar heb ik extra voor geboekt . want 15september was het binnen zwembad dicht. en daarom hebben een wijziging naar 30 aug 2013t14 sept 2013het kost ons "(50, eu voor 2prs.....en nog voor heen en terugreis essentieplaatsvoor 2prs . en kosten 25euro voor 1prs dus (50,eu voor 2prs en administratiekosten 6 euro. in totaal hadden we (923,00 euro) betaald voor 17 daags busreis naar Salou !het was niet wat we voor geboekt hebben.. want daarom heb ik extra gevraagd om dat ik artrose heb aan me been en armen en aan me rug Isias en botontkalking aan me linker arm. ik vind het heel schandalig dat een hostes zoiets regeld met de buschaffeur dat ze niks kon doen zei ze, Terwijl op de brief van boostenreizen staat op , dat ze geen wijzigen mogen doen er staan zwart op wit in mij blaadje chauffeur en hostes niks mogen regelen. wij een plopvakantie en voor mij is boosten reizen de eerste en de laatste keernooit meer zal gebruik van maken,. ik wil mij geld terug waar we betaals hebbenen niet van gebruik is gemaakt . als we het geld niet terug krijgt gaan we in hogerberoep, en schakelen ook tegelijk robert stegemanvan Red me vakantie inlichten met alles erop en eraan ..reken er maar op ! en hebben met moeite gespaard voor onze vakantiegeld bij elkaar te sparen ! maar het iseen miskoopje dat hebben we niet verdiend. en bij deze de klachten van boosten bus reizen naar spanje in Salou.ik vindt het maar hele slechte reisorganisatie. we zullen nooit en nimmer meer met Boostenreizen gaan boeken ik vindt dat we slecht behandeld zijn

  • Algemeen 1
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 1
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 1
op 19 september 2013 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: april 2013

Zeer tevreden. Reeds vele keren met Boosten meegeweest. Weer een nieuwe reis geboekt uit de wintercatalogus naar Benidorm. De reis naar de Costa's is altijd perfect verzorgd

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 10
op 5 september 2013 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juni 2013

In alle opzichten een geslaagde trip, mede door het nakomen van vooraf gemaakte afspraken met de reisorganisatie Boosten over plaatsen in de bus en in hotel.
Niet onbelangrijk als het gezelschap bestaat uit 8 personen.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 4 september 2013 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: april 2013

Zeer goede reisorganisatie, reis al jaren met Boosten.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 22 mei 2013 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: mei 2013

Super vakantie gehad was voor ons de eerste keer met boosten reizen en kan het iedereen aanraden.Alleen vonden wij de pendeldienst in nederland een ramp half 12 in limburg 2 uur wachten op de pendel op zich niet zo heel erg want het was goed weer. maar dan naar huis 10 keer stoppen voor andere mensen ook dat is normaal want je ben niet alleen al met al waren wij om 7 uur pas in rotterdam pffffff. volgende keer beter met eigen vervoer naar limburg dat scheelt je 5 uur minimaal maar je al met al was het goed geregeld super een aanrader voor wie voordelig naar spanje wilt gaan.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 10
op 16 mei 2013 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: mei 2013

Vanuit Hoofddorp zijn wij met eigen vervoer naar de opstapplaats Hoensbroek gereden. Parkeren aldaar is goed door Boosten geregeld. Prima kwaliteit van het busmateriaal (nagenoeg nieuw). Zo nieuw zelfs dat het koffiewater de smaak van nieuwigheid nog in zich had. Na de vertoonde film ging om 00.15 uur het licht uit. Tot onze verbazing ging de muziek en het licht in de bus om, let wel, 04.15 uur weer aan. Reden: we zaten in een combibus die na ons door zou rijden naar Salou.ingevolge de rijdtjdenwet hadden zij hiervoor nog twee uurtjes voor beschikbaar. dus zaten wij om 05.45 met kleine oogjes in de barruimte van het hotel. Om 09.00 uur arriveerde het barpersoneel. Om 13.00 uur kregen wij de sleutel van de kamer. prima hotel. Goed eten en slapen en vriendelijk personeel. iedere avond was er entertainment. Onze terugreis is over twee dagen. Wordt vervolgd.

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 29 april 2013 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: april 2013

Was een top reis met Boosten niks te klagen gehad goeie gezelligechauffeurs ook de bediening uit de kunst een top bus

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 25 april 2013 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: april 2013

Een heerlijk reis super snel in en uit spanje .maar vanaf de terug keer in nederland een complete ramp om 13:00in nederland en dan eerst de bus leegmaken duurt maar half uurtje was dus en meer dan en uur voor dat we richting huis gaan naar huis haha geintje van boosten reizen om half 8 s avonds pas in utrecht er zaten mensen in de bus om 12:00 vertrokken uit benidorm en als ze mazzel hebben 35 uur later thuis .boosten ik als chauffeur vee transport zorg dat mijn gasten(vee) sneller thuis zijn(stallen) en dan ook nog water krijgen en verzorgt worden dat moet in europa.dus hoop ik dat boosten reizen de volgende keer de mensen in de bus als DIE ZE TOCH ALS vee zien ook als vee behandelen regelmatig natje en en droogje krijgen BOOSTEN schaam u eigen zeer diep na zo n heerlijke reis de mensen zo uitkots met zoveel stops om mensen met 2 bussen naar huis te brengen waar 4 a 5 bussen normaal zou zijn en dan geen water aan boord is wc overestroomt u verdient een zeer grote pluim maar dan op een plek waar de zon nooit schijnt

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 1
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 27 oktober 2012 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: september 2012

Gezelige chauffers van Boosten genoeg stops gehad goed hotel alleen wat druk en rommelig in eetzaal maar goed en lekker eten genoeg keus voor herhaling

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 13 september 2012 bestemming: Spanje / Calella, reisperiode: april 2012

Fijne reis met boosten
prima hotel
prima prijs

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 20 augustus 2012 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juli 2012

Boosten Reizen is een goede maatschappij. Er zit niet veel verschil tussen de touringcarbedrijven die busreizen naar Spanje organiseren. Solmar Tours is naar mijn inziens onveilig gezien het aantal ongelukken dat er in de afgelopen 20 jaar zijn gebeurt. In vergelijking met andere bedrijven die in de afgelopen 20 jaar pendels hebben uitgevoerd naar Spanje (eveneens met veel bussen), valt het mij op dat Solmar veel ongelukken heeft gehad. Boosten heeft de reis prima verzorgd. Nette touroperator. In sommige onderdelen (reisbescheiden) een beetje amateuristisch. Nieuwe website erg duidelijk en net.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 10
op 21 september 2010 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: september 2010

Hotel sirius geboekt bij Boosten 4 sterren kamers groot maar zijn wat gedatteerd eten vonden wij wat minder maar dat is ieder zijn smaak is niet veel tedoen in het hotel hotel is wel zeer schoon.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 7
  • Prijs / kwaliteit 10
  • Vorige
  • 1
  • 2