Ervaringen Cirkel Vakanties

Pagina 1 van 1 met 22 resultaten

op 2 augustus 2020 bestemming: Nederland / panningen, reisperiode: juli 2020

Super vakantie gehad leuke animatie en een geweldig team! Zowel voor de ouders als de kids
Ga zeker nog een keer met cirkel weg naar camping beringerzand!

  • Algemeen 10
op 4 september 2019 bestemming: Nederland / Diemen, reisperiode: augustus 2019

Slecht geregeld. Bedrijf laat zowel gasten en reisleiding in de steek. Volgensmij staan ze aan de afgrond. Personeel wordt niet betaald. Zo krijg je ook geen gemotiveerd team.

  • Algemeen 2




op 21 oktober 2018 bestemming: BelgiŽ / Polleur, reisperiode: augustus 2018

De op de site beloofde medewerkers waren er niet, slechts 1, niet goed functionerense begeleider met grof taal gebruik, niet capabel om mensen te begeleiden, of problemen op te lossen. Enige aanvulling van begeleiders kwamen pas na paar dagen. Geen sun en fun spullen, zeer vieze tent, onvolledige inventaris. Nooit meer met Cirkel

  • Algemeen 4
op 3 september 2018 bestemming: Spanje / Platanen d aro, reisperiode: augustus 2018

Zeer slecht geregeld. Slechte communicatie. Weinig begeleiders. Had ervaring met Estivant, dan is Cirkel een dikke domper!

  • Algemeen 2
op 30 juli 2018 bestemming: KroatiŽ / Fazana, reisperiode: juli 2018

Heel slecht georganiseerd. Sun en fun sloeg nergens op. Deden geen leuke spelletjes. Die persoon had grof taal gebruik. Ga nooit meer mee met cirkel.

  • Algemeen 1
op 18 september 2017 bestemming: , reisperiode: juli 2017

Taxi bestellen 2 busjes voor vervoer kinderen van Bergerhoeve Bergeijk om te gaan zwemmen op de Kempervenne in westerhoven tegen een speciale prijs zoals afgesproken met de leidster, taxi Netjes zijn werk gedaan weg gebracht en weer op gehaald op rekening.
Maar helaas zit het taxi bedrijf nu nog op zijn centen te wachten na 2.5 maand na veel mailen, bellen en herineringen zelf beantwoorden is te veel werk .
Erg spijtig van jullie zeker omdat het nog over de rug van kinderen gaat.
Dit is geen zuivere koffie en zeker geen goed reclame hopenlijk gaan jullie zo niet met jullie reiziger en klanten om
Dit was eens maar nooit meer echt geen aanrader.

  • Algemeen 1
op 14 maart 2017 bestemming: Oostenrijk / saalbach, reisperiode: februari 2017

Als je 2 weken voor vertrek een mail ontvangt waarin vermeld staat dat de reis niet door kan gaan wegens een zogenaamde overboeking van het hotel wordt je niet blij! Zeker niet als het aangeboden alternatief geen echt alternatief is als je reist met jonge kinderen en op eens ipv in het hotel zelf iedere avond een stuk moet gaan lopen om te gaan eten ergens in een restaurant. Daarvoor boek je juist HP bij je wintersport! Geheel niet tevreden dus.

  • Algemeen 2
op 21 februari 2017 bestemming: KroatiŽ / Pakostane, reisperiode: augustus 2016

Uitstekende camping in Pakostane, enthousiaste reisbegeleiding die meedenken. Prima tent accommodatie. Schone en nette faciliteiten. Prachtige locatie. Alleen een rotsstrand, beetje oncomfortabel, maar je zit toch in het glasheldere water. Verder geen dure bestemming en vriendelijke Kroaten. Echte aanrader, maar niet met de bus gaan.....gruwelijke reistijd. Gewoon lekker vliegen.

  • Algemeen 8
op 9 september 2016 bestemming: Nederland / Kamperland, reisperiode: juli 2016

Het team was helemaal niet gemotiveerd om iets met de kinderen te doen. Verder warden tijdens aangeboden activiteiten op het Veerse meer de kinderen zonder reddings/zwemvesten meegenomen. Ze gingen op kajakken het hele meer oversteken zonder zwemvesten. een andere dag bij het standup paddeling warden de kinderen zonder begleider het water opgestuurd. Vanaf het oever waren ze niet meer te zien. Als ouder zit je dan maar te wachten of alles goed gaat en of en wanneer ze weer weer terug komen. Totaal onverantwoord. Ik kan het niet aanraden.

  • Algemeen 1
op 30 augustus 2016 bestemming: KroatiŽ / Pacostane, reisperiode: september 2016

Ik had op 10 september een reis naar kroatie geboekt met cirkel. Deze stond als gegarandeerd vertrek op de site. Tevens ben ik gebeld om de reis te bevestigen. Toch wordt ik 2 weken van te voren gebeld dat de reis niet doorgaat vanwege te weinig deelnemers ondanks gegarandeerd vertrek. Cirkel deed een ander aanbod waarvoor ik dan ook nog bij moest betalen. Ga niet voor cirkel reizen

  • Algemeen 1
op 23 juli 2016 bestemming: Nederland / Vinkel, reisperiode: juli 2016

Te klein animatieteam. 1 programma voor alle kinderen wat niet goed werkte. Een kind van 5 heeft heel ander niveau dan een kind van 10. Er was weinig individuele aandacht en geen specifieke activiteiten voor de kleinsten. Het animatieteam was echt te klein waardoor er niet goed op de kids werd gelet. Daardoor zelf met alle activiteiten meegeweest, waardoor er weinig tijd was om zelf iets of even niets te doen.

  • Algemeen 3
op 21 december 2015 bestemming: KroatiŽ / Sibenik, reisperiode: september 2015

Mooie locatie, goed geregeld vervoer, uitstekende camping, mooie ruime en complete tenten, super reisleiding, leuke, diverse, en goed geregelde excursies, en een erg leuke sfeer in de groep

  • Algemeen 8
op 13 juli 2015 bestemming: ItaliŽ / Dimaro, reisperiode: juli 2015

Mijn verwachtingen kwamen niet overeen met wat Cirkel mij bood. De reisleiders deden erg hun best om de leiding te nemen binnen de groep. Helaas resulteerde dit erin dat er weinig overleg was tussen de deelnemers en reisleiders. Initiatieven van individuen werden genegeerd.
De organisatie van het eten en de afwas was ronduit slecht. Zo werden wij gedwongen met de hele groep uiteten te gaan, werd er geen ruimte geboden om zelf te koken terwijl de middelen er wel waren..
Toen er voor de hele groep gekookt werd was er veel te weinig eten, de reisleiders zelf hebben pizza besteld. Het verbaasde mij enorm dat de privť boodschappen van de deelnemers betaald moesten worden door de andere deelnemers uit de groep. De excursies die gepland waren via het rafting centrum werden aangeprezen, activiteiten buiten het rafting centrum werden niet benoemd. Ik kreeg niet de indruk dat Cirkel op de hoogte was van wat er in de omgeving allemaal te doen was.
Daarnaast werd er diverse malen gewezen op het leeftijdsverschil dat er in de groep was. Ik denk niet dat dit bevordelijk is voor de groepsdynamiek.
Mede door deze ervaringen ga ik niet meer met Cirkel op reis.. Ik raad het anderen ook af. Er zijn andere reisorganisaties die hun zaken beter op orde hebben.

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 4
  • Reisbegeleiding 4
  • Excursies 6
  • Prijs / kwaliteit 5
op 3 september 2014 bestemming: Oostenrijk / Kirchberg, reisperiode: december 2012

Ik ben meerdere keren mee geweest met Cirkel reizen (zowel naar Zell am Ziller als naar Kirchberg), waarbij over het algemeen het transport, het hotel (Kirchbergerhof) van goede kwaliteit zijn. Het niveau van de reisleiding wisselt van zeer goed tot redelijk. Er wordt voldoende geregeld m.b.t. uitbreiding skipas, ski's etc. Wat ik wel jammer vind is dat de extra bij te boeken skisafari zo extreem veel geld moet kosten terwijl het niet echt veel oplevert. Met een groepje een skileraar boeken voor een dag kost minder en levert meer op. De totale reis is een ruime voldoende die kan groeien naar zeer goed bij zeer goede reisleider.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 7
  • Excursies 6
  • Prijs / kwaliteit 8
op 17 december 2013 bestemming: Frankrijk / Champs-Romain, reisperiode: juli 2013

Wij zijn afgelopen zomer voor de eerste keer op eenoudervakantie geweest met Cirkel Vakanties naar Champs Romain. De compleet ingerichte nette huurtent was direct beschikbaar toen wij aankwamen op de camping. De Nederlandse reisleiding zorgde voor leuke activiteiten en de het vermaak van mijn kinderen tijdens de Sun en Fun activiteiten. Wij hebben een fijne vakantie gehad en zijn van plan komende zomer een andere leuke Cirkel bestemming te boeken.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 29 november 2012 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: juli 2012

Als je 1000 euro betaald voor 1 week op een zeilboot (en dat nog zonder 250 euro aan eten/drinken/benzine) ga je er vanuit dat dit goed besteed is... helaas.... Je ligt met zīn allen in mini-hokjes waar je geen oog dicht doet omdat de matrassen keihard zijn en de kussens ontbreken. Daarnaast liet het eten erg te wensen over. Wat waren we blij als we weer aan wal waren. En hier heb je nog meer de pech dat als je groep niet leuk is, je echt geen kant op kunt want je zit gemiddeld van 11 tot 5 op zee. Geen aanrader deze reis van Cirkel Vakanties! Zonde van je geld!!!

  • Algemeen 3
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 2
  • Reisbegeleiding 2
  • Prijs / kwaliteit 1
op 6 augustus 2012 bestemming: KroatiŽ / Sibenik, reisperiode: juli 2012

De communicatie over de reis was onvolledig. Zo is een andere busmaatschappij ingezet. Hierover is niet gecommuniceerd, met als gevolg dat mensen de bus hebben "gemist". Vervolgens een hoop gedoe met het noodnummer, enz. De chauffeurs wisten niet waar ze heen moesten rijden. Daardoor veel tijd verloren in KroatiŽ.

De deelnemerslijsten voor de bus waren niet volledig. Sommigen stonden niet op de lijst, waardoor er "wederom" onrust kwam. Als de bus in 23 uur terug kan rijden, waarom dan 32 uur op de heenweg? Voor mijn gevoel stond de bus elke 2 uur voor 15 minuten stil. Op de terugweg 3 stops en werd er 4 uur doorgereden.

De communicatie op de accommodoatie was onvolledig. De geplande excursies die Cirkel heeft aangeboden, zijn niet doorgegaan, omdat de reisbegeleiding niet wist wat de bedoeling van de excursie was. De reisleidster heeft voor het eerst deze reis gedaan en geen overdracht gehad vanuit het hoofdbureau of ter plekke van de vorige reisleidster. Dus ook voor de reisleidster was er veel onduidelijk.

Het concept: busreis/camperen/tent en bed gereed, is op zich wel een goed concept. Cirkel vakanties zal zeker meer aandacht moeten besteden aan de communicatie voor vertrek en ter plaatse.

  • Algemeen 4
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 4
  • Reisbegeleiding 5
  • Excursies 6
  • Prijs / kwaliteit 6
op 26 augustus 2010 bestemming: Nederland / Texel, reisperiode: juli 2010

Camping was okť, op Texel veel te doen, crew van Cirkel vakanties deed hun best en was zeker aardig maar weinig ervaring (stagiaires), de coŲrdinator te weinig actief, te weinig informeren bij mensen naar wensen en te weinig vanuit hun aangegeven wat je zou kunnen doen, niet goed gekeken naar wie in welke tent kwam, als je op veld van 3 tenten staat en jong kind hebt kun je de babyfoon wel meenemen anders hoor je je kind niet en kun je niet even 's avonds een kop koffie o.i.d. bij de 'buren' gaan drinken.

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 4
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 5
  • Excursies 6
  • Prijs / kwaliteit 5
op 22 februari 2009 bestemming: Frankrijk / Axat, reisperiode: juli 2008

Nu 3 keer singles wandelreizen gemaakt met Cirkel reizen. Allereerst is het belangrijk om te weten dat, hoewel ze bij Cirkel zeggen dat dit zelden gebeurt, reizen regelmatig niet doorgaan waardoor je een alternatief moet kiezen(2 v/d 3 bij mij). Ook wordt telefonisch (bewust???) foute informatie gegeven mbt het aantal boekingen. De reisleiding is wisselend en varieert van echt goede wandelgidsen tot mensen die meer voor de eigen lol meegaan. Campings zijn zeer basic. Eten is prima. Pension in niederau zat vol met (eenouder) gezinnen wat veel drukte meebracht in de tuin en tijdens het eten. Op de campings zijn deze gezinnen er ook maar staan dan apart. Busreizen is nooit echt leuk maar cirkel geeft aan zo min mogelijk opstappunten te hanteren. Beetje jammer dat ze dan een bus delen met een organisatie die wel veel punten heeft waardoor je alsnog half nederland door moet rijden. De wandelingen zijn wel erg mooi!

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 4
  • Vervoer 5
  • Reisbegeleiding 7
  • Prijs / kwaliteit 6
op 27 december 2008 bestemming: Cyprus, reisperiode: juli 2008

Waardeloos hotel, slecht ontbijt, heel veel chloor in het zwemwater, veel gasten kregen onstoken ogen of oren. Ik had van het cirkel reizen team veel meer verwacht.

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 5
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 6
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 4
op 11 december 2008 bestemming: Frankrijk / Axat, reisperiode: juli 2008

Slechte reisleiding van Cirkel Vakanties!

  • Algemeen 4
  • Accommodatie 3
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 4
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 3
op 26 oktober 2008 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2008

Nadat wij geboekt en betaald hadden, ging de produktmanager van Cirkel Vakanties op bezoek bij de eigenaresse van de bungalows en ineens waren de excursies veranderd. Sommige excursies waarvoor we hebben betaald gingen gewoon niet door. De handdoeken stonken en je moet bijna smeken om een schone te krijgen, er is te weinig beddengoed voor iedereen, wasmachine is niet aanwezig. De eigenaresse heeft maar voor 3 bungalows stroom aangevraagd maar er staan 5 bungalows op het terrein. Gevolg: elke dag(!) uren stroomuitval. Je kunt niet douchen, geen water tappen, niet naar het toilet (want de waterpomp valt ook uit. Die waterpomp maakt een dusdanige herrie dat wanneer een van je reisgenootjes naar de wc gaat, het hele terrein wakker wordt. Een vreselijk geluid, dat soms wel een kwartier door blijft sneren. De boiler staat naast je matras. Ze zeggen dat er drie bedden staan, maar er staat maar een bed. Verder liggen er op een ontzettend smerige en benauwde vliering twee doorgelegen matrassen. Je moet een steile trap op om daar te komen dus dat mogen ze vantevoren wel even zeggen. De airco zit vol troep, de filters zijn nog nooit gereinigd, je kunt die maar beter niet aanzetten. Overigens als je dat wel doet, dan zet de eigenares hem wel voor je uit, want dan bespaart ze energiekosten. Zo zet ze ook gewoon de waterpomp zomaar uit. Je wordt als vee vervoerd, met zijn zessen opgepropt in een auto. Overal lagen muizenkeutels (nu gif achter de koelkast enzovoorts).

Verder probeert de eigenaresse je voortdurend een poot uit te draaien. Zo gingen wij naar een wijnproverij, daar moest je 5 euro voor betalen. Het was amper vijf minuten rijden met de auto dus het was een duur ritje want de proeverij is gewoon gratis.

  • Algemeen 3
  • Accommodatie 3
  • Vervoer 1
  • Reisbegeleiding 1
  • Excursies 2
  • Prijs / kwaliteit 2
  • 1