Schrijf een ervaring over Cirkel Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Cirkel Vakanties

Pagina 1 van 3 met 21 resultaten

op 4 september 2019 bestemming: Nederland / Diemen, reisperiode: augustus 2019

Slecht geregeld. Bedrijf laat zowel gasten en reisleiding in de steek. Volgensmij staan ze aan de afgrond. Personeel wordt niet betaald. Zo krijg je ook geen gemotiveerd team. ... Lees meer

 • Algemeen 2
op 21 oktober 2018 bestemming: BelgiŽ / Polleur, reisperiode: augustus 2018

De op de site beloofde medewerkers waren er niet, slechts 1, niet goed functionerense begeleider met grof taal gebruik, niet capabel om mensen te begeleiden, of problemen op te lossen. Enige aanvulling van begeleiders kwamen pas na paar dagen. Geen sun en fun spullen, zeer vieze tent, onvolledige inventaris. Nooit meer met Cirkel ... Lees meer

 • Algemeen 4
op 3 september 2018 bestemming: Spanje / Platanen d aro, reisperiode: augustus 2018

Zeer slecht geregeld. Slechte communicatie. Weinig begeleiders. Had ervaring met Estivant, dan is Cirkel een dikke domper! ... Lees meer

 • Algemeen 2
op 30 juli 2018 bestemming: KroatiŽ / Fazana, reisperiode: juli 2018

Heel slecht georganiseerd. Sun en fun sloeg nergens op. Deden geen leuke spelletjes. Die persoon had grof taal gebruik. Ga nooit meer mee met cirkel.

 • Algemeen 1
op 18 september 2017 bestemming: , reisperiode: juli 2017

Taxi bestellen 2 busjes voor vervoer kinderen van Bergerhoeve Bergeijk om te gaan zwemmen op de Kempervenne in westerhoven tegen een speciale prijs zoals afgesproken met de leidster, taxi Netjes zijn werk gedaan weg gebracht en weer op gehaald op rekening.
Maar helaas zit het taxi bedrijf nu nog op zijn centen te wachten na 2.5 maand na veel mailen, bellen en herineringen zelf beantwoorden is te veel werk .
Erg spijtig van jullie zeker omdat het nog over de rug van kinderen gaat.
Dit is geen zuivere koffie en zeker geen goed reclame hopenlijk gaan jullie zo niet met jullie reiziger en klanten om
Dit was eens maar nooit meer echt geen aanrader.

 • Algemeen 1
op 14 maart 2017 bestemming: Oostenrijk / saalbach, reisperiode: februari 2017

Als je 2 weken voor vertrek een mail ontvangt waarin vermeld staat dat de reis niet door kan gaan wegens een zogenaamde overboeking van het hotel wordt je niet blij! Zeker niet als het aangeboden alternatief geen echt alternatief is als je reist met jonge kinderen en op eens ipv in het hotel zelf iedere avond een stuk moet gaan lopen om te gaan eten ergens in een restaurant. Daarvoor boek je juist HP bij je wintersport! Geheel niet tevreden dus.

 • Algemeen 2
op 21 februari 2017 bestemming: KroatiŽ / Pakostane, reisperiode: augustus 2016

Uitstekende camping in Pakostane, enthousiaste reisbegeleiding die meedenken. Prima tent accommodatie. Schone en nette faciliteiten. Prachtige locatie. Alleen een rotsstrand, beetje oncomfortabel, maar je zit toch in het glasheldere water. Verder geen dure bestemming en vriendelijke Kroaten. Echte aanrader, maar niet met de bus gaan.....gruwelijke reistijd. Gewoon lekker vliegen.

 • Algemeen 8
op 9 september 2016 bestemming: Nederland / Kamperland, reisperiode: juli 2016

Het team was helemaal niet gemotiveerd om iets met de kinderen te doen. Verder warden tijdens aangeboden activiteiten op het Veerse meer de kinderen zonder reddings/zwemvesten meegenomen. Ze gingen op kajakken het hele meer oversteken zonder zwemvesten. een andere dag bij het standup paddeling warden de kinderen zonder begleider het water opgestuurd. Vanaf het oever waren ze niet meer te zien. Als ouder zit je dan maar te wachten of alles goed gaat en of en wanneer ze weer weer terug komen. Totaal onverantwoord. Ik kan het niet aanraden.

 • Algemeen 1
op 30 augustus 2016 bestemming: KroatiŽ / Pacostane, reisperiode: september 2016

Ik had op 10 september een reis naar kroatie geboekt met cirkel. Deze stond als gegarandeerd vertrek op de site. Tevens ben ik gebeld om de reis te bevestigen. Toch wordt ik 2 weken van te voren gebeld dat de reis niet doorgaat vanwege te weinig deelnemers ondanks gegarandeerd vertrek. Cirkel deed een ander aanbod waarvoor ik dan ook nog bij moest betalen. Ga niet voor cirkel reizen

 • Algemeen 1
op 23 juli 2016 bestemming: Nederland / Vinkel, reisperiode: juli 2016

Te klein animatieteam. 1 programma voor alle kinderen wat niet goed werkte. Een kind van 5 heeft heel ander niveau dan een kind van 10. Er was weinig individuele aandacht en geen specifieke activiteiten voor de kleinsten. Het animatieteam was echt te klein waardoor er niet goed op de kids werd gelet. Daardoor zelf met alle activiteiten meegeweest, waardoor er weinig tijd was om zelf iets of even niets te doen.

 • Algemeen 3
 • 1
 • 2
 • 3
 • Volgende