Schrijf een ervaring over Effeweg.nl en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Effeweg.nl

Pagina 1 van 107 met 1064 resultaten

op 9 december 2018 bestemming: Duitsland / Bonn, reisperiode: december 2018

Plaatsen Keulen en Bonn heel leuk voor de kerst markten hotel klein en ontbijt eenvoudig maar wel verzorgd en smakelijk ervaren chauffeur michel maakte onze reis verder erg compleet en gezellig een dikke pluim voor hem . Alleen een heel groot min punt was de terug weg vanaf Didam naar onze opstap plaatsen daar werdt Michel gewisseld voor een chauffeur die ons weer naar onze opstap plaats zou brengen ,deze chauffeur volgens mij zonder enige ervaring liet ons wachten in een ijskoude bus omdat de bus uit oberhausen vertraagd was eenmaal toen het gezelschap kompleet was gingen we richting Veenendaal ik vroeg hem als de kachel aan mocht kreeg ik als antwoord ,geen idee weet niet hoe het werkt ? Dus ik weer naar me plaats terug en verder kou lijden met andere passagiers die met mutsen en handschoenen ook in de bus zaten ,eenmaal in Veenendaal aangekomen en de chauffeur buiten de bus stond ben ik weer naar voren gelopen en even op zijn dashboard gekeken en daar ik ervaring in het transport heb zag ik dat de airco volop koude lucht stond te blazen en bij terug komst van chauffeur gemeld en hem uitgelegd hoe de kachel en airco werkte dus probleem ťťn opgelost alleen daar bleef het niet bij chauffeur wist niet hoe de achterste deur open moest dus alle mensen met de tassen met kerst spullen aan de wandel door de bus van achter naar de voorste deur , probleem 3 hebben wij ook nog meegemaakt in Amsterdam daar parkeerde hij de bus niet op de parkeerplaats op de europa boulevard maar tot onze verbazing op de doorgaande weg met de koffers aan de linker kant van de bus wat een zeer onveilige situatie opleverde met de voorbijgaande autoís en passagiers die hun koffer via de doorgaande weg moesten pakken , daar vandaan reisde wij verder naar Haarlem waar wij er uit moesten en konden onze erg natte koffers pakken omdat chauffeur in Didam met het wachten op de bus vanuit oberhausen de bagage kleppen open liet staan terwijl de regen met bakken uit de lucht kwam en de wind vol in het bagage ruim stond , maar al met al mede door chauffeur Michel een erg gezellige kerst reis hebben gehad met alleen een niet te al te leuke terug reis door de wissel chauffeur die ons met bus 14 naar onze opstap plaatsen moest brengen

  • Algemeen 8
op 27 oktober 2018 bestemming: Ierland, reisperiode: oktober 2018

De rondreis door Ierland was mooi, de chauffeur/reisleider was goed op de hoogte van Ierland, regelde veel zaken voor de groep en was duidelijk in zijn uitleg. Maar wat Effeweg nalaat om te vermelden zijn meerdere excursies en de prijzen hiervan, dit is een onaangename verrassing die toch meer geld gaat kosten. Tevens zijn de hotelkosten uitgeknepen wat bleek uit weinig variatie in de diners. De grootste ergernis komt op het eind, na het afscheidsdiner wordt je via een hele grote omweg naar je opstapplaats teruggebracht. Om 19.15 uur begint de rondreis en eindigt om 23.30 uur. Zelfs de chauffeur was er klaar mee.
Hopelijk wordt de planning bij Effeweg een keer wakker en bedenkt logische routes, deze klacht is vaker voorgekomen. Het geeft zowel bij reizigers en chauffeurs minder frustratie!!!

  • Algemeen 7
op 21 oktober 2018 bestemming: KroatiŽ / Opatija, Lovran, reisperiode: oktober 2018

Mooi hotel in Opatija met uitzicht op zee. Ontbijt en diner prima. Laatste hotel op de terugweg in Duitsland zwaar onder de maat. Geen wifi, tv en verwarming. Avondeten ronduit vies.
Excursie naar de grotten in Postina erg mooi, Plitvicemeren adembenemend mooi. Dag naar Krk viel wat tegen, met name de eerste stop waar we een lunch konden gebruiken. Dit was een uitgestorven dorp waar niets te beleven viel. In onze beleving zonde van de tijd. De stad Krk was wel leuk om doorheen te lopen. Reisleidster en chauffeuse Ilse is een echte topper. Excursies kostten meer geld dan in de brochure vermeld stond.
Het leuke reisgezelschap maakte veel goed.

  • Algemeen 7
op 17 oktober 2018 bestemming: Frankrijk / Euro disney, reisperiode: oktober 2018

Eerst moet je om kwart over 8 op het opstappunt zijn.Dan krijg je te horen dat ie pas om 9 uur gaat rijden,vervolgens rijden ze pas om 10 over 9 weg.Dan doen ze er 9 uur over om naar Disneyland Parijs te rijden.Omdat er onderweg idioot veel in en over moeten stappen.De chauufeur intereseert het allemaal niks.Ze niet gewoon ;We gaan gezellig naar Euro Disney,nee hij zegt;Nou dan gaan we maar naar dat Disney-gedoe.
In de beschrijving en in de mail staat duidelijk dat de terug reis om 11 begint.Maar nee,je moet gewoon om kwart voor 9 al klaar staan(en dat is al t laatste hotel waar ie mensen oppikt)
Wat een vreselijke slechte en waardeloze service!

  • Algemeen 2




op 15 oktober 2018 bestemming: Polen, reisperiode: september 2018

8 daagse reis Krakau.

Algehele indruk:
- De chauffeur was een goede chauffeur maar geen reis/leider. Geen uitleg, geen overleg, geen uitleg
- We hadden geen telefoonnummer van de chauffeur.
- Niemand was in het hotel te bereiken bij urgentie.
- Tijdens het verblijf in Polen was er geen gelegenheid tot lunchen.
- We voelden ons als een stel schapen die ergens gedumpt werden.

Dag 1 Vertrek 9.00 uur.
Dag 2 Wroclaw. We werden op een parkeerplaats afgezet.
Geen uitleg over wat en waar iets te zien was. 112 bruggen niet gezien. Kathedraal eiland Ostrow niet gezien.
Aankomst hotel Galicja:
- Slecht matras. De planken voelde je er doorheen.
- Ontbijt om 07.00 of 08.00 uur. Ook als de ochtend vrij was. Terwijl in het hotel stond aangegeven ontbijt tot 10.00
- Geen gelegenheid om nog even gezellig na te praten.
Dag 3 Joodse wijk en stadswandeling.
Dag 4 Volgens de planning na het ontbijt naar Auschwitz Birkenau.
Het vertrek was pas om 11.30 uur. Veel te laat met als gevolg Birkenau in het donker
te bezichtigen.
Dag 5 Dunajec kloof en Zakopane Op de parkeerplaats gedropt.
Waar is de houten kerk of kabelbaan ??? Jammer gemist!!!!
Dag 6 Na het ontbijt zouden we de zoutmijn gaan bezichtigen. Dat werd 11.30 uur.
Daardoor was er geen tijd meer om de fabriek van Oskar Schindler te bezoeken
ís Avonds zou er om 18.00 uur in Krakau een folklore diner zijn. Dit werd 19.30.
We werden in Krakau gedropt. Geen folklore en de groep zat verspreid.

  • Algemeen 4
op 14 oktober 2018 bestemming: KroatiŽ / Ijpatja, reisperiode: september 2018

Omdat hetzwaaar tegen viel geen lift in het hotel .laatste keer dat wij met effenweg mee gaan zeer slecht.

  • Algemeen 5
op 7 oktober 2018 bestemming: Zwitserland / Saas Grund, reisperiode: juli 2018

We hebben enorm genoten van deze mooie reis.We reisden met vrienden en tot onze verbazing werden we ondergebracht in een heel mooi appartement met uitzicht op de bergen en de plaatselijke kabelbaan.Prachtig!!Het reisgezelschap in de bus was ook dit jaar weer gezellig en niet te vergeten onze topchauffeuse Mayke.Wat een kanjer,daar kan effe weg trots op zijn!Wat een gezellige meid!Volgend jaar weer weg met effe weg en wat ons betreft...Mayke ga je weer met ons mee?😂😂

  • Algemeen 10
op 7 oktober 2018 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: september 2018

Mede dankzij chauffeur Koop HYLKEMA een hele mooie reis gehad. Veel indrukken opgedaan en dankzij de gidsen veel informatie gekregen. Jammer dat veel mensen een 5☆ locatie verwachten voor een minimaal bedrag aan reiskosten. Wil je de steden echt goed bekijken ga dan niet met deze reis mee maar doe elke stad een paar dagen. Wij hebben genoten en voor deze prijs gewoon goed gegeten!

  • Algemeen 8
op 30 september 2018 bestemming: Duitsland / Bremm, reisperiode: september 2018

Wij Ine en Ria uit Enschede hebben een prachtige reis gehad bestemming Moezel en Rijn.Chauffeur Frenk heeft ons veel laten zien,goed Hotel,eten en drinken was niets op aan te merken!Alles was perfect in orde zeker een aanrader en de chauffeur krijgt een dikke pluim hij vertelde onderweg veel!

  • Algemeen 10
op 29 september 2018 bestemming: Zwitserland / GenŤve, reisperiode: november 2018

Chauffeur was goed alleen chaotisch jammer dat ie rouleringssysteem niet toe ging passen nu een hoop onvrede onder de reizigers. Eten in overnachtingshitel heel slecht terugweg zijn we weggegaan bij het hoofdgerechr

  • Algemeen 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende