Ervaringen Effeweg.nl

Pagina 1 van 12 met 1151 resultaten

op 25 augustus 2021 bestemming: ItaliŽ / Garda, reisperiode: augustus 2021

Bij aankomst ging het al fout bij uitreiking sleutels,we hadden 2 kamers geboekt de eerste kamer was al bezet bij andere kamer ging de deur niet open. Terug naar de receptie kreeg een andere kamer en de sleutel van onze reisgenoten zou nu goed zijn. Boven aangekomen was deze kamer in de zelfde toestand zoals de vorige gasten hem hadden verlaten,bedden niet opgemaakt totaal niet schoongemaakt handdoeken lagen op de grond etc etc. De andere kamer ging nog steeds niet open en degene die op de koffers paste had mensen uit die kamer zien komen,weer naar de receptie maar die zeiden dat ons verhaal niet klopte en ze zou zelf wel meegaan
Met haar loper ging de deur open en ze zag dat ook deze kamer ook bezet was. Intussen was er anderhalf uur verstreken en na protest kregen voor een nacht 2kamers in hotel Suite de waren eindelijk goed,intussen was het 20.00 uur en heeft dit ruim 3 uur geduurd,
Voor ons nooit meer hotel Palma/Suite in Garda
Van Effenweg een schamele 75 euro met koppel gekregen maar wel 2 dagen ellende gehad en dan zullen het maar niet over het slechte eten en personeel hebben

  • Algemeen 2
op 11 december 2020 bestemming: Nederland, reisperiode: oktober 2020

Omdat we de reis naar Kroatie zelf vanwege corona hadden we geannuleerd,was volgens de telefoniste de reis naar Valkenburg een goed alternatief. het zou in de bus goed geregeld zijn, Belgie en Duitsland waren al geannuleerd, maar we moeste wel 90 procent van de reis inleveren, en als geschenk kreeg ik nog een klaplong en als toetje corona erbij met als gevolg ruim twee weken opgenomen in het ziekenhuis.

  • Algemeen 5




op 20 juli 2020 bestemming: Nederland / Belgie, reisperiode: augustus 2020

Zodra je geboet hebt en betaald krijg je drie dagen later bericht dat de reis niet door gaat maar je krijgt je geld niet terug dag vakantie

  • Algemeen 3
op 14 mei 2020 bestemming: Zwitserland / Zwitserland, reisperiode: januari 2020

Het was een fantastische reis veel mooie dingen gezien een goede reisleider Henk.
Een reis om nog een keer te doen ,we genieten er nog van.!!

  • Algemeen 8
op 13 maart 2020 bestemming: Nederland / valkenburg, reisperiode: maart 2020

Afgebeld wegens long problemen en fires corona
dit is onmensselijk dat je zoveel geld moet inleveren terwijl ons aangeraden is niet te gaan en probleem niet opzoeken

  • Algemeen 1
op 24 februari 2020 bestemming: Zwitserland / Brig, reisperiode: februari 2020

Geweldige reis met een geweldige chauffeur ( Rob ) die tevens een geweldige reisleider was

  • Algemeen 10
op 3 januari 2020 bestemming: Duitsland / bremm, reisperiode: december 2019

Ik was deze keer voor de 5de keer met een oud en nieuwreis van Effeweg mee.
Altijd zeer tevreden, maar deze keer wil ik toch wat opmerkingen maken ! Ten eerste begin ik met de positieve dingen !
Mijn Kamer was prima en het eten wel goed , de chauffeur ook niks op aan te merken , de bus had qua zitcomfort wat beter gekund !
Waar ik erg over teleurgesteld was , dat de kamers slecht schoongemaakt werden en waar ik me ook aan stoorde was, dat er donkere handdoeken waren en ik het idee had , wanneer ik graag een schone wilde , dat ze gewoon weer opgehangen werden !
Ik ben echt niet iemand , die iedere dag een schone wil ,maar als ik vind, dat er een schone voor moet komen , moet ik niet het idee krijgen dat ze dat aan hun laars lappen !!
Tot slot zeg ik, dat ik het naar mijn zin heb gehad, maar ik zal niet voor de tweede maal Hotel Hutter kiezen en ook niemand aan bevelen !!
Ik hoop dat ze er iets mee gaan doen.

  • Algemeen 7
op 2 januari 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2019

De reis was een teleurstelling. Je boekt 4daagse reis terwijl je maar 2 dagen echt geniet van het land zelf. 1e dag lang onderweg naar het hotel. Ongeveer 12 uur gereisd heenweg waardoor je pas in de avond aankomt bij het hotel. 4e dag moet je heel vroeg op om vervolgens weer 12uur te reizen. Bustrip totaal niet aan te raden met effe weg en het geld ook echt niet waard. Indien je naar Londen wilt beter een vliegticket of trein. Chauffeur was aardig

  • Algemeen 2
op 9 december 2019 bestemming: Duitsland / Lupeck, reisperiode: december 2019

Heek goed georganiseerd(heb een mini cruise gedaan van 2 tot 5 dec.
was ontzettend leuk, veel gezien, en dit was mijn 3e reis al met jullie

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Duitsland / smallenberg, reisperiode: november 2019

Het begin was slecht gingen 2 uur eerder weg dan normaal dus 2 uur zitten wachten bij juffrouw Tok ,toen we in bus kwamen moesten we gaan zitten waar de chauffeur wilde en 5 dagen daar blijven zitten ,er zaten een paar dames op de eerste stoelen waren zo genaamd wagen ziek [dan ga je met een bus op vakantie] dit was een enorme tegenvaller .chauffeur vertelde weinig was erg met zijn telefoon bezig .als er s,nachts wat gebeurd was hadden we niet eens een telefoon nr van hem ,hij was totaal niet met ons bezig .er zijn altijd mensen die slecht ter been zijn nou hij hielp ze niet uit de bus ,want weer die telefoon ,wat ons ook tegenviel dat we voor de derde keer werden afgezet bij CENTRO in Oberhausen om 3 uur te winkelen [kunnen we thuis ook ]terwijl er in de reisbeschrijving stond dat we s.morgens vrij waren .wij zijn veel met Effeweg mee geweest maar nu niet meer gelukkig zijn er ook nog andere busmaatschappijen

  • Algemeen 2
op 10 november 2019 bestemming: Frankrijk / Lille/Reims, reisperiode: oktober 2019

HOTEL in Lille was buiten centrum. De ene passagier kon wel te eten krijgen terwijl de ander die ernaast zat niks mocht bestellen. Slechte kamer met douche waar je amper kon staan
Camponile HOTEL in REIMS was tig kilometers buiten stad, pal aan de snelweg naast een wip in hotel. Onbeschoft personeel hotel (ook hier mochten we met de groep niet eten) slechte bedden en je kon je kont niet keren in de kamer. Geen lift en de oudere mensen van de groep (70+) moesten 4 trappen op met koffer

  • Algemeen 2
op 29 oktober 2019 bestemming: KroatiŽ / Porec, reisperiode: september 2019

Ondanks wat kleine haperingen aan het begin van de reis (overboekt overnachtingshotel en een ander hotel in KroatiŽ als op de papieren vermeld stond) heb ik deze reis als zeer positief ervaren. Ik merkte wel dat sommige medereizig(st)ers in een negatieve spiraal bleven hangen door dat gedoe met de hotels.
Alle lof voor de chauffeur. Hij bleef geduldig en positief.

  • Algemeen 8
op 24 oktober 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2018

Geweldige 4dg gehad met busschauffer Sjaak veel gezien en gelopen . En met veel humor mooie verhalen verteld en tips geven. Daarom een dikke 10

  • Algemeen 10
op 20 oktober 2019 bestemming: Duitsland / Dresden, reisperiode: oktober 2019

Busreis en chauffeur Kees erg goed eten eenvoudige maar lekker
excursies leuk. Hotel nette kamers prima badkamer.
Receptie bij aankomst goed ontvangen laatste avond bij afrekenen bitse tante .En laatste avond barman erg onvriendelijk naar andere gasten.En er was voor de avonden geen leuke ruimte om samen te zijn met reisgezelschap.Verder een minpunt je kon er niet wegkomen met openbaar vervoer.

  • Algemeen 8
op 19 oktober 2019 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: september 2019

We hebben een super vac gehad maar die 10 is zeker voor de chauffeur Bart hij is voor ons de chauffeur v/d Maand

  • Algemeen 10
op 15 oktober 2019 bestemming: KroatiŽ / Porec, reisperiode: september 2019

Wij hadden ook een chauffeur van Peereboom. Het begon al met :Ik ben jullie chauffeur en reisleider, r niet jullie gids. Hij vertelde dan ook helemaal niets. Efffe weg had een indicatie van de excursie prijzen gegegeven de eerste was 30 euro, dat netjes betaald, voor de tweede excursie stond er 23,50 euro, maar hij vroeg 30 euro. Wij hadden op internet nagekeken en het koste 25,80 toen hebben wij tegen hem gezegd dat hij dat niet aken kon, toen vroeg hioj of 27,50 acceptabel was, want een chauffeur moet ook iets verdienen. u heb ik al veel gereist, maar dit nog nooit meegemaakt.

  • Algemeen 4
op 29 september 2019 bestemming: Duitsland / Velzingen, reisperiode: september 2019

Ik geef een 10..omdat de reis
Fantastisch was!!
Het hotel..schoon een fantastische
Kok vriendelijke bediening en
Schitterende excursies met een
Byzonder aardige en bekwame
Chauffeur..reisleider
..coen is zijn naam.
Kortom vanaf de eerste tot
De laatste minuut genieten.
Naam van hotel is :hotel botter in velden.

  • Algemeen 10
op 28 september 2019 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: september 2019

Te veel in de bus. Matige hotels, soms verschrikkelijk slecht, ontbijt en diner minimaal. Chauffeur wel aardig soms bot en vaak dingen herhalend. Beloofd sixtijnse kapel, kon er niet in, kaarten moesten eerder besteld worden, en dat gebeurde nog een keer bij een andere gelegenheid. Kortom armoe troef. Enige pluspunt, een aantal erg leuke mensen ontmoet.

  • Algemeen 3
op 26 september 2019 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: september 2019

Veel gehoord goede buschauffeur die. Veel weet van Oostenrijk
Ik heeft van genoten

  • Algemeen 10
op 25 september 2019 bestemming: Schotland / vliegbusreis, reisperiode: september 2018

Op de eerste plaats omdat wij een geweldige Jan chauffeur / reisleider hadden. Alles was goed verzorgt en wij allen kregen de juiste aandacht. Mooie reis met heel veel nieuws te zien en voor elk wat wils. Schotland is een prachtige land om te bezoeken, Wij zouden zeker een tweede keer gaan met Effeweg.

  • Algemeen 9
op 23 september 2019 bestemming: Spanje / Diva., reisperiode: september 2019

Een zeer slechte chauffeur, Michel van de firma Peerenboom. Een zeer onbeschofte man geschikt om op een veewagen te rijden. Toilet 11 dagen niet schoongemaakt!! Smerige voorruit, dus slecht zicht. Afvalzakjes werden niet verwisseld. Was gekleed als de gemiddelde toerist, in korte broek. Geen visitekaartje voor Effeweg en Peerenboom. Klacht uitgebreid neergelegd bij Effeweg en Peerenboom. Tot nu toe niets gehoord. Was mijn 5de reis met Effeweg, maar als het de 1ste x was dan tevens de laatste x

  • Algemeen 4
op 18 september 2019 bestemming: Zwitserland, reisperiode: september 2019

Excursies bij boeken erg veel en duur.Volgens Henny de chauffeur als je niet mee gaat zie je niks.Begeleiding excursies zeer slecht begeleid.Henny weinig informatie tijdens de hele reis.Hotel prima. Volgende keer voor boeken de eventuele excursies kenbaar maken zoals Bolderman dat doet met een plus pakket.

  • Algemeen 5
op 17 september 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: september 2019

Super mooie dagen gehad in londen, alles was door Effeweg uitstekend geregeld. Mooi en schoon hotel dus dit alles was een 10 waard. Chauffeur Siegfried heeft er helaas voor gezorgd dat het cijfer naar een 6 is gegaan. Hij had er totaal geen zin aan, was nors, gaf weinig tot geen informatie, maar de druppel was op de terugreis, een sanitaire stop in BelgiŽ waar het zo smerig was dat de dames het maar gingen ophouden en de mannen in de bosjes gingen staan, waaronder hijzelf, terwijl we 20 minuten van Breda af waren, waar het wel schoon was. Zijn reactie, is niet mijn schuld.

  • Algemeen 6
op 11 september 2019 bestemming: Frankrijk / Chatel, reisperiode: september 2019

Goed georganiseerde reis met een goede chauffeur en een goed hotel met een jong enthousiast team die altijd voor je klaar staat
Een leuke en een afwisselende dagprogramma en daardoor veel gezien deze 8 dagen.
Een kundige chauffeur en zijn vrouw regelde in de bus de drankjes en de avond bezigheden in het hotel voor de mensen. Het eten en drinken in het hotel waren goed niets op aan te merken. Goed reis gezelschap en de leeftijd was van 20 tot 90 jaar
Een goed georganiseerde reis voor een goede prijs het kon niet beter.
Wel 2 opmerkingen de reis is minder geschikt voor mensen slecht ter been en bij de reissom komt wel ca 132 euro pp bij voor de excursies als men deze allemaal wil meedoen maar dat staat pas vermeld in de reisbescheiden die men 1 week voor aanvang ontvangt verder perfect en een reis die men een keer moet mee maken

  • Algemeen 9
op 8 september 2019 bestemming: Oostenrijk / Salzburng/meren, reisperiode: augustus 2019

Reis prachtig,hotel goed maar overnachten in hotels Duirsland geen lift dat kan niet meer met deze leeftijdsgroepen, het is geen jongerenreis dat kan Effeweg zelf ook zien, met boeken, Jammer

  • Algemeen 7
op 4 september 2019 bestemming: Duitsland / Veldenz, reisperiode: augustus 2019

Na een niet geplande reis voor onze buschauffeuse / reisleidster Ilse heeft zij er mede voor ons een onvergetelijke reis van gemaakt. het hotel is goe maar qua eten kan er meer gevarieerd worden. Zeker voor de vegetariers onder de gasten.

  • Algemeen 8
op 2 september 2019 bestemming: Oostenrijk / FEICHTEN IM KAUERTAL, reisperiode: september 2019

4Alpenlandentocht, een mooie reis. Het vertrek en de heenreis verliepen prima. Door late aankomst (21:00) geen ontvangst en gelijk naar de kamer die ruim was en schoon met goede bedden. De toegang naar het hotel is met trappen zonder helling, dit was lastig met de koffers. Het ontbijt voorzien van brood, broodjes, ei, DIV. Kaas en vleeswaren en zoet beleg met toe yoghurt /fruit . De koffie in het begin goed , wat later veel te sterk en bitter. Bedienend personeel waarvan sommige. onvriendelijk en snauwerig. ( Hongaars personeel ) diner was eenvoudig maar voldoende.
All. Inclusief gaf regelmatig reden tot discussie, de middagsnack die bestond uit cakegebak was voor de andere gasten maar niet voor gasten Effenweg. Bij de drankjes hoorde geen cola light en alcoholvrij bier.
Entertainment stelde niks voor, Bingo avond duurde 10 minuten en muziekquis duurde 20 minuten en niet verstaanbaar. Fakkeltocht is met kaarsen wat klachten gaf aangaande kaarsvlekken op kleding, ook was door de steile helling de tocht niet geschikt voor een aantal oudere mensen. Verder geen vertier, erg saai s-avonds.
Frans was een professionele chauffeur, wel informatie onderweg maar niet uitgebreid, geen sfeermaker. De excursies waren prima, veel gezien en ervaren. De vertrektijd van de laatste dag ( 04:15). Was extreem vroeg en zou van te voren in de gids genoemd moeten worden, diverse gasten gaven aan als men dat geweten had, hadden ze deze reis niet geboekt.
Zou het beter kunnen? Ja de terugreis met een overnachting. I.p.v. de zgn bingoavond op vrijdag in het seizoen is er elke vrijdagavond een gratis Tiroler muziek concert bij het gemeentehuis van Feichten.

  • Algemeen 7
op 1 september 2019 bestemming: Zwitserland / Brig, reisperiode: januari 2019

Een fijne vakantie gehad ..chauffeur Steven bedankt dat jij hier een groot aandeel in had..TOP CHAUFFEUR./ reisleider en het leuke gezelschap.

  • Algemeen 8
op 1 september 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: januari 2019

Met mijn kleinzoon,hele fijne tijd in londen gehad!Sjaal de buschauffeur was erg aardig en behulpzaam en wist met humor heel veel te vertellen!!
Met de avond tour van bijna 3uur heel veel gezien waar ik nog niet was geweest bij eerdere bezoeken aan londen ,super!
OOok het hotel was erg goed ,mooie kamer en fijn en lekker ontbijt!
Mijn kleinzoon was erg onder de indruk en samen hebben wij erg genoten!
Dikke pluim voor effeweg en Sjaal!
Wij gaan zeker snel weer !

  • Algemeen 9
op 1 september 2019 bestemming: Noorwegen / Stavanger, reisperiode: augustus 2019

Reis naar de Prekestolen geweldig!
Chauffeur was matig geen info, reed op de TomTom dus dat ging wel eens verkeerd, excursies in Denemarken zijn waardeloos daar tegen in Hamburg en Bremen helemaal top.
Ontbijtbuffet en dinerbuffet in overnachting hotels dikke 10 ook het ontbijt buffet op de boot dikke 10! Geweldige reis.

  • Algemeen 8
op 27 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2019

Perfecte chauffeur Magda. En prima reisgids Ellen.
Hotel was simpel maar goed.
Hotelpersoneel chagrijnig en geen motivatie om klantvriendelijk te zijn.

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2019

Vanaf de reis tot het hotel een en al slechte kwaliteit en alles draait om geld af troggelen hele arrogante buschauffeur niet aan te raden dit!

  • Algemeen 1
op 13 augustus 2019 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2019

Een geweldige reis met een SUPER buschauffeur Erik

  • Algemeen 9
op 9 augustus 2019 bestemming: Duitsland / Moezel- Eifel, reisperiode: augustus 2018

Zeer arrogante en vreselijk buschauffeur gehad! Hotelkamer was erg gehorig en sterk verouderd. Een klacht neergelegd bij Effenweg, geen reactie op gehad. Mijn review is niet geplaatst, dat zegt genoeg. Voor ons nooit meer een busreis via Effeweg

  • Algemeen 2
op 30 juli 2019 bestemming: ItaliŽ / Diano marina, reisperiode: juli 2019

Mooie plaatsen gezien. Hotel iva prima,alleen de airco op de kamer kon je huren. Twintig euro PER DAG. Beetje veel als je twee kamers hebt. Ook kwam er nog aardig wat bij als je de optionele excursies bij ging boeken. Het zou prettig zijn als effe weg dat er al in de brochure bij zet. Kan je er alvast rekening mee houden en evt het geld ervoor al mee nemen. Maar je bent op vakantie dus je hoeft niet mee.

  • Algemeen 8
op 16 juli 2019 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: juli 2019

We zijn op de terugweg van Praag, superleuke dagen gehad. Hotel was basic maar schoon, ontbijt ook maar goed te doen. We zijn 2 xmeegegaan met de stadswandeling, gedaan door Jana. Leuk gedaan veel informatie, vriendelijk en alle tijd. Ook de lichttour is een aanrader. Zelf een keer met de metro gegaan, 1 euro voor half uur en dan ben je makkelijk weer bij het hotel. We raden aan om niet het pakket van ffweg.nl te nemen. Zelf wat lekker eten opzoeken, er is keuze genoeg. Tip : La Boca! Heerlijk!
Dan nog ff de busschauffeur Paul, man van de tijd! Prima chauffeur, vriendelijk en behulpzaam.
Bedankt Jana en Paul, dankzij jullie leuke dagen gehad!

  • Algemeen 9
op 15 juli 2019 bestemming: ItaliŽ / Amalfi, reisperiode: augustus 2018

Een reis geboekt met gegarandeerde vertrekgarantie .. totaal zinloos want in de kleine lettertjes staat : onder voorbehoud van annuleringen . Best lastig als je een baan hebt waarbij je heel moeilijk vrij kan krijgen.. als je dan zelf bij toeval ziet dat de reis niet door gaat is dat toch een teleurstelling aangezien effeweg zelf niet meldt om te melden dat reis niet doorgaat. Conclusie : nooit meer iets boeken bij deze organisatie.. kan echt veel meer klantgericht

  • Algemeen 1
op 9 juli 2019 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: juli 2018

Reis was prima goede chauffeur hotel minpunten

  • Algemeen 8
op 8 juli 2019 bestemming: Denemarken / Kopenhagen, reisperiode: juli 2019

Goede georganiseerde reis, prima hotel en leuke trips

  • Algemeen 9
op 7 juli 2019 bestemming: Zwitserland / Chatel, reisperiode: juli 2019

Prachtige reis, veel gezien. Geweldige chauffeur Henny, zijn vrouw Joke was super. Hotel Panoramic met jong team verdient een pluim, eten en drinken perfect.

  • Algemeen 9
op 6 juli 2019 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: juni 2019

SardiniŽ is een mooi eiland met leuke plaatsjes. De hotels waren goed en het eten in de hotels redelijk. Helaas maakte onze buschauffeur Frits die tevens als reisleider fungeerde een erg ongeintereseerde indruk. Zuchten en steunen wanneer iets gedaan moest worden omdat de beste man het warm had, denigrerende grapjes tegen sommige reizigers en hij had geen kennis van SardiniŽ. Er werd tijdens de lange ritten dan ook geen achtergrondinformatie over het land en gewoontes van de bevolking verteld. Wanneer iets werd gevraagd was het antwoord dat Frits het zou gaan uitzoeken. Wanneer een bestemming werd benaderd werd plichtmatig wat informate vanaf een briefje voorgelezen hetgeen m.i. nogal risicovol is tijdens het rijden. Diverse bestemmingen werden door Frits† negatief benaderd met als gevolg dat een aantal reizigers sommige bezienswaardigheden oversloegen waar ze later spijt van hadden omdat de bezienswaardigheden zeker de moeite waard bleken te zijn. Frits had er overduidelijk geen zin in wekte veel irritatie op. Hij was teveel onderwerp van gesprek in de groep en dat kan niet de bedoeling zijn. Na terugkomst een email ontvangen met het verzoek om een review te schrijven. Dit review is niet door Effeweg.nl gepubliceerd. Blijkbaar publiceert Effeweg.nl geen kritische reviews. Dat is jammer want zo ontstaat voor geintereseerde reizigers een onjuist beeld.

  • Algemeen 6
op 4 juli 2019 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: juni 2019

Wat Jan al op de site schrijft, waren er weinig positieve dingen. Ik ben het helemaal eens met wat hij schrijft.
De chauffeur als reisleider was werkelijk een ramp. De 6 geef ik omdat hij wel een goede chauffeur is.

  • Algemeen 6
op 3 juli 2019 bestemming: Oostenrijk / Kaprun, reisperiode: juni 2019

Het was een geweldige reis van Effeweg veel gezien fantastische chauffeur Richard en prima hotel

  • Algemeen 9
op 3 juli 2019 bestemming: Oostenrijk / Kaprun, reisperiode: juni 2019

Topreis gehad

  • Algemeen 9
op 28 juni 2019 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: juni 2019

Hele leuke groep mensen, hotels waren redelijk. Helaas geen enkele vorm van menukeuze en 2e hotel vreselijk harde bedden. Leuke maar ook overbodige excursie onderdelen. Te veel tijd in de bus gezeten naar onbeduidende bestemmingen, vooral de rondrit Corsica was een aanfluiting. De chauffeur (tevens reisleider) was een ramp. Hij voorzag ons van zeer weinig informatie, en dan vaak nog foutief of tegenstrijdig. Hij reed elke dag wel een keer verkeerd, met de verontschuldiging dat hij even was afgeleid of zich ergens over zat op te winden...? Toen een van de gasten uiteindelijk kritiek uitte werd hij onredelijk schreeuwerig boos, gelukkig bleef het betreffende groepslid rustig en beleefd...
Al met al geen reisje om ooit te herhalen.

  • Algemeen 5
op 25 juni 2019 bestemming: TsjechiŽ / Blansco, reisperiode: juli 2019

Geweldig genoten vooral erg goede chauffeur .wout heet hij .dikke pluim voor hem .gezellige avond gehad met hem .wist er veel .vr gr fam van leussen

  • Algemeen 8
op 23 juni 2019 bestemming: Frankrijk / Disney, reisperiode: juni 2019

Alles is perfect geregeld, wat een fantastische chauffeur(Sander)
Fijne bus, goed hotel en Disney is altijd fijn om te zijn. Prijs/kwaliteit prima.
Effeweg wederom bedankt voor 3 onvergetelijke dagen👍

  • Algemeen 10
op 14 juni 2019 bestemming: KroatiŽ / Porec, reisperiode: mei 2019

Goed georganiseerde reis veel gezien ondanks het slechte weer.
Fijne chauffeur reed perfect.
Hotel vond ik prima heerlijk eten voor elk wat wils ook de onderweg hotels redelijk.
Ik ga hem zeker nog een keer doen hopelijk met mooi weer.

  • Algemeen 9
op 13 juni 2019 bestemming: KroatiŽ / Sibenik rondreis, reisperiode: juni 2019

De rondreis was fantastisch mede ook door Frans de chauffeur . Hij leidde ons langs de kustroutes en meed de snelwegen . Waarom ik geen 10 geeft komt omdat de excursie naar BosniŽ een behoorlijke tegenvaller was. Een circus rond de verschijning van Maria en de strenge douane controles ..spijt van deze excursie dag. Verder was het een top vakantie .Hotel Bella Vista een aanrader voor ieder die kleinschalig de vakantie wil beleven. Met dank aan onze chauffeur die zich goed kon inleven aan de wens van de tourist.

  • Algemeen 9
op 15 mei 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: mei 2019

1) Het was een goede introductie van Berlijn.
2) In de bus werd ons duidelijk gemaakt dat gebruik van de wc alleen voor noodgevallen was. Maar als je moet gaan hoef je niet gestraft te worden met een gore toilet. De walm van urinelucht vind ik ongehoord. Daarbij was geen handvat aanwezig om je vast te houden. Op iedere passagiersstoel wel. 'Om veiligheidsredenen' zei de chauffeur. Ik heb een blauwe plek op mijn achterhoofd overgehouden omdat ik naar achteren bonkte toen de bus (zachtjes!) stopte. Er waren voornamelijk senioren passagiers.
3) Verder viel me op dat het ontbijt van hotel Azimut nogal verschilde met de foto van het ontbijt op de site..
4) Effeweg stuurde mij een verzoek om een review te geven maar ik merkte op dat ze het niet op de site hebben geplaatst. 'Helaas plaatsen wij niet alle reviews' werd mij meegedeeld..?? Waarom stuur je dan zo'n verzoek? Ik heb er wel moeite voor gedaan en de informatie die ik gaf zou ik zelf belangrijk vinden voordat ik iets zou boeken. Bij deze.

  • Algemeen 7
op 13 mei 2019 bestemming: , reisperiode: mei 2019

Een prachtige reis en heel veel gezien. Goeie hotels en lekker eten. Frits een hele ervaren en leuke chauffeur. Hij heeft goed zijn best voor ons gedaan om het tot een onvergetelijke vakantie te maken.

  • Algemeen 9
op 8 mei 2019 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: april 2018

Wat een fijne service is er gegeven. Ze stonden ons voor de reis altijd vriendelijk te woord en tijdens de reis dachten ze mee. We moesten terug naar een andere stad en van de chauffeur mochten weg mee met de andere reizigers die die kant op moesten. Scheelde heel veel reistijd. Dikke vette top!!!!

  • Algemeen 10
op 5 mei 2019 bestemming: Noorwegen / Stavanger, reisperiode: april 2019

Het was een fantastische reis met een grote (58 pers.) groep en een uitstekende chauffeur! Eťn dag echter was ee misser...Vanaf de boot van Stavanger werden we 's morgens om 7-45 u al in het centrum van een ijskoud Stavanger afgezet. Alles, maar dan ook echt alles was gesloeten en er zat niets anders op dan maar wat rond te lopen tot onze geboekte fjordentocht begon om 10 uur, Om 13 uur weer terug en we hadden nog tijd tot 18 uur! Het was 1 mei en dat wordt in Noorwegen ook gevierd en dat betekende dat alle winkels gesloten zijn!
Voor deze reis niets dan lof. het was allemaal prima geregeld. De mogelijkheid aan boord te blijven en mee heen en terug te varen naar Bergen is kosteloos en kan altijd!

  • Algemeen 8
op 26 april 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2019

Wat een heerlijke reis hebben we gehad naar Londen. Alles tip top geregeld. Een top chaufeur. Fabian reed ons heel rustig door Londen heen en was duidelijk in wat wij van hem en hij van ons konden verwachten. Voor het eerst een reis waar iedereen op tijd bij de bus was! Dank je wel nogmaals Fabian! We hebben genoten! Windsor en Hampton Court waren prachtig!

  • Algemeen 10
op 15 april 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2019

Heerlijke citytrip. Sjaak weet hoe je een groep moet begeleiden. Rijkunsten in deze drukke stad perfect. Afspraken zijn afspraken. Heeft ons als groep gewaarschuwt voor kleine dingen, toch wisten mensen zich niet aan deze dingen te houden. Goede stem om naar te luisteren. Hotel was goed, ontbijt vonden wij minder, maar genoeg te koop in deze fantastische stad. Het enige wat van ons niet gehoeven had was het eten in Terheijden. Wij wouden wel graag naar huis! Al met al top dagen, met hele leuke andere gasten. Veel gelachen en heerlijk gewinkeld, voetbal gekeken, de stad bekeken en heel veel gebruikt gemaakt van t fantastische ov

  • Algemeen 10
op 25 februari 2019 bestemming: Zwitserland / Brig, reisperiode: februari 2019

Perfecte reis, zeer goede chauffeur/reisleider. heeft ons de mooiste plekjes laten zien tijdens de verplichte rustpauzes.

  • Algemeen 10
op 16 februari 2019 bestemming: Zwitserland / Brigg, reisperiode: februari 2019

Het zou een droomreis zijn en dat werd het ook.😁
We hebben gemerkt, dat effeweg er alles aan heeft gedaan heeft.
Het waren lange ritten heen en terug, maar mede door de zeer ervaren chauffeur/reisbegeleider goed te doen. Ruim de tijd nemen bij de tussenstops en weer op tijd vertrekken.
De hotels van de tussenstops in Duitsland waren beide goed proffesioneel gezellig en vriendelijk, tupisch Deutsch.
Het hotel in Brigg vonden we een heerlijk verblijf, ruime kamer heerlijke douche, uitzicht op de sneeuwtoppen.
Ontbijt met volop keuze, genoeg om te nuttigen. N eitje, fruit , yoghurt met van alles erbij. Div. Broodjes, koffiekeuzes thee ed.
Avondeten 3 gangen ruim voldoende met telkens de vraag of er meer gewendt werd. Het eten was altijd heet opgediend, bravo.
De trips met de trein, bus met de groep ging telkens weer goed. Als de man van effeweg n mogelijkheid zag om iets moois te latrn zien dan koos hij daarvoor. Mede door zijn keuzes hebben we n fotoalbum straks met de mooiste kiekjes. We hebben ook het geluk aan onze zijde gehad met het weer, elke dag werd het mooier, en wij enthousiaster. Nog meer mooie spots en hele leuke gesprekken met verschillende mensen, soms heel serieus en vaak ook met heel veel lol erbij. De bonte avond kon niet bonter met gezellige muziek na het avondeten in Duitsland.
Kanniet wachten om weer n reis te maken. Henk nogmaals dank.

  • Algemeen 10
op 4 februari 2019 bestemming: Zwitserland / Brigg, reisperiode: januari 2019

Mooie reis;goede informatie van chaufeur prima hotel

  • Algemeen 8
op 31 december 2018 bestemming: , reisperiode: augustus 2018

Wat kregen we veel aangeboden voor deze reis: prachtig landschap, mooie dagtochten, veel te zien, uitstekend (eenvoudig) hotel maar wel met heerlijk eten (zelfs de lunch was inbergrepen) en een bijzonder aardige en rustige chauffeur. We maken niet vaak 2 dezelfde reis maar nu denken we er hard over dit toch te doen: De beste reis van 2018!

  • Algemeen 9
op 29 december 2018 bestemming: Schotland / rondreis, reisperiode: oktober 2018

De reis en de chauffeur waren top, de hotels en eten ook. De thuiskomst, ja wat moet ik zeggen, chaotisch, vakantiestemming weg. Mede ook doordat wij niet goed gelezen hadden. Maar met ons nog andere, dus dom voelden wij ons niet

  • Algemeen 7
op 22 december 2018 bestemming: Zwitserland / Briq, reisperiode: november 2018

Prima, gezelllllige reis

  • Algemeen 8
op 20 december 2018 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: november 2018

Een geweldige organisatie en een super chauffeur zeker een aanrader, we hebben een paar dagen ontzettend veel gezien en bezocht.

  • Algemeen 10
op 20 december 2018 bestemming: Zwitserland / o.a. Brigg, reisperiode: december 2018

Hele mooie reis met een chauffeur die ontzettend veel wist te vertellen en ons de allerbeste tips meegaf. Enkel de hotels in Schwarzwald , voor de overnachting op de heen en terugreis, waren niet zo geweldig. Vandaar een 8

  • Algemeen 8
op 20 december 2018 bestemming: KroatiŽ / Opatija, reisperiode: oktober 2018

Het was een prachtige reis. prima prijs. zeer goed verzorgd, prima chauffeur. Een 10 is ultiem, dus het wordt een hele dikke 9.
Ga graag weer op reis met Effeweg.

  • Algemeen 9
op 19 december 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: november 2018

Goede en vriendelijke schauffeur. Een hele goede gids.erg behulpzaam na dat een van ons was bestolen.we zijn al vaker met jullie weggeweest al tijd goed

  • Algemeen 10
op 19 december 2018 bestemming: Zwitserland, reisperiode: oktober 2018

Omdat wij het grandioos hebben gevonden

  • Algemeen 10
op 19 december 2018 bestemming: Polen / Diverse, reisperiode: oktober 2018

Zeer goed verzorgde excursie reis langs diverse steden

  • Algemeen 9
op 19 december 2018 bestemming: Polen, reisperiode: juni 2018

Interessante reis, vol emoties bij het vernietigingskamp, zeer verrassend hoe goed het met polen gaat. Kinderen lopen goed gekleed en met mobieltjes net als bij ons. De steden waar we geweest zijn , zijn zeer schoon. Er ligt geen papiertje op de grond. Ook klasse hoe zij hun verwoeste steden weer zo mooi hebben opgebouwd.

  • Algemeen 8
op 18 december 2018 bestemming: Zwitserland / Brig, reisperiode: november 2018

Een 9 heb je ruimte om ter verbeteren
de Chauffeur was een plus op deze reis vertelde veel wist veel over Zwitserland excursies goed georganiseerd daar door veel gezien
Hotels op de weg er na toe en in Brig ook goed eten prima was niks mis mee ontbijt sober maar goed.
Terug reis prima verzorgt zo als de heenreis pauzes waren tot een kunst verheven we gingen via Bern in deze stad nog mooi mee kunnen nemen naar het Duitse hotel vandaar naar de thuis haven.
Prima afscheid diner goed verzorgd en netjes weer thuis gebracht.

De volgende keer zo weer was fantastisch

  • Algemeen 9
op 18 december 2018 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: december 2018

Het was een super 4 daagse reis naar Berlijn! Wat een prachtige stad is dat zeg! We vertrokken vrijdag 14 December voor 4 dagen naar Berlijn, met een voorspoedig reis waren we s'avonds al in Berlijn! Alweer we heerlijk gegeten hebben in het super gezellige restaurant van Ziko! Beetje Grieksachtig heerlijk leuke sfeer met live muziek! S'avonds naar het hotel Holiday in airport! Beetje ver uit het centrum! Maar wel een super goed schoon en goede bedden hotel met een verrukkelijk gevarieerd ontbijt! De dagen erna enorm veel gezien met een fantastische Chauffeur Roger die ons al de mooiste plekjes heeft laten zien! Ook was daar Paul, een Amsterdammer die al 20 jaar in Berlijn woont, hij was onze Gids wat een super leuke man met fantastische verhalen over Berlijn met zijn geschiedenis! Paul wist enorm veel te vertellen over Berlijn en deed dit met zeer veel enthousiasme top! Kortom een prachtige reis met een hele goede Chauffeur Roger en Paul de Gids die het plaatje af maakte! Mooie bussen met voldoende ruimte! We zaten in een dubbel Dekker, was goed te doen! De reden waarom ik geen 10 geeft heeft te maken! Dat er niet een rustdag in het programma zat! Dit zou voor de chauffeur en de mensen veel plezieriger zijn! Omdat het best een vermoeiende reis is, en nogmaals ook voor de chauffeur! Maar dit had ik ook al gemeld over de reis naar het meer van GenŤve! Ook een prachtige reis! Die wij in augustus hebben gemaakt! Ff weg krijgt mijn complimenten voor hoe de organisatie fantastisch hun werk doen! En ook zeker de vakbekwame Chauffeurs.

  • Algemeen 9
op 18 december 2018 bestemming: Zwitserland / Brig, reisperiode: november 2018

Prachtig reis, in korte tijd veel gezien, uitstekend reisleider, prima hotel!

  • Algemeen 10
op 18 december 2018 bestemming: Duitsland / Keulen/Bonn, reisperiode: december 2018

Keulen was te druk voor ons.

  • Algemeen 8
op 18 december 2018 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: november 2018

Het was geweldig. Heel goed geregeld

  • Algemeen 10
op 18 december 2018 bestemming: Zwitserland / BRIGG, reisperiode: oktober 2018

Busreis verliep prima, chauffeur geweldig, excursies heel mooi en interessant, hotels prima, eigenlijk verdient de chauffeur een 10 plus!

  • Algemeen 10
op 18 december 2018 bestemming: Zwitserland / Brig, reisperiode: november 2018

Veel gedaan in een paar dagen, uitstekende chauffeur, prijs/kwaliteit verhouding, alles goed geregeld 🌝

  • Algemeen 9
op 18 december 2018 bestemming: Zwitserland / Brixs, reisperiode: november 2018

Goed hotel ervaren chauffeur vele mooie tochten en goed uitleg van de chauffeur

  • Algemeen 9
op 18 december 2018 bestemming: Zwitserland / Trein en bus, reisperiode: december 2018

Prima chauffeur en reisleider te gelijk primahotels en goed eten voor deze reis mooie omgeving .

  • Algemeen 9
op 18 december 2018 bestemming: Zwitserland, reisperiode: oktober 2018

Geweldige reis veel gezien en goed verzorgd

  • Algemeen 9
op 18 december 2018 bestemming: Zwitserland / Brig, reisperiode: november 2018

Het begon al met de vertrekdag, ophaaldag in Harderwijk.
De chauffeuse was stipt op tijd en heeft onze koffers netjes in de bus geplaatst. Bij aankomst op de verzamelplaats werden we netjes geholpen, na een kop koffie te hebben gedronken, werden we begeleid naar onze bus. De koffers hadden we geen omkijken naar.
Na een ontspannen reis waarbij onze chauffeur Ron uit Vollenhove de rit zeer ontspannen en met allerlei uitleg over de omgeving volbracht naar ons overnachtingshotel in Duitsland. Na een heerlijk diner, overnachting en goed ontbijt werd de reis voortgezet naar onze eindbestemming Brig in Zwitserland. Ook hier een prima hotel. De gehele week hebben we genoten van alles wat we te zien en te beleven kregen. Ron een echte gastheer voor ons gezelschap verdient een dikke kus van ons, wat een behulpzame man was hij. De week was veel te snel om, maar goed, de terugreis moesten we ook nog maken. Ook hier was Ron weer onze reisleider en chauffeur, hij week, (mag ik dat wel vertellen?) wel eens van de route af om mooie bezienswaardigheden aan ons te laten zien. Mooi op tijd arriveerden we op onze verzamelplaats en vertrokken we na een gezellig en goed afscheidsdiner terug naar huis. In Amersfoort moesten we overstappen in een kleiner busje, waar we samen met een echtpaar vanuit het hoge noorden netjes weer thuis werden gebracht. Bravo, bravo, compliment voor deze goed georganiseerde reis naar het mooie Zwitserland. De twee zusjes uit Harderwijk Nies en An.

  • Algemeen 10
op 18 december 2018 bestemming: Zwitserland / Brigg, reisperiode: november 2018

Goede chauffeur goede service mooie reis

  • Algemeen 9
op 18 december 2018 bestemming: Zwitserland / Brig, reisperiode: november 2018

Sfeervol en goed verzorgd en een prima chauffeur, ook het hotel was goed

  • Algemeen 9
op 18 december 2018 bestemming: KroatiŽ / Opatija, reisperiode: oktober 2018

Geweldige reis met geweldige chauffeur en bovenal belezen gids. Veel moeite genomen om ons zoveel als mogelijk te laten genieten van het land en haar geschiedenis

  • Algemeen 9
op 18 december 2018 bestemming: Duitsland / 3daagse kerstreis, reisperiode: december 2018

Alles was uitstekend georganiseerd ook het hotel we hebben nergens geen klachten over de chauffeuse was ook uitstekend

  • Algemeen 9
op 18 december 2018 bestemming: Schotland / Div, reisperiode: juni 2018

Geweldige reis en goede chauffeur

  • Algemeen 10
op 12 december 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2018

VIES HOTEL..... GEEN SCHONEN LAKENS.. VERF AAN MUREN AF... SCHIMMEL OP DE VLOER EN BADKAMER

  • Algemeen 1
op 12 december 2018 bestemming: Wales / Wales, reisperiode: augustus 2017

Erg onvolledig uitgevoerde reis met goede chauffeur maar geen reisleider tegelijk. Wist niets te vertellen van Wales en de reis ernaartoe. Heb dit alles reeds kenbaar gemaakt per e-mail en telefoon naar uw burelen en secretaresses en directie ? Deze onderneming moet kleinschaliger opereren en de reiziger niet opzadelen met onduidelijkheden en financiele verrassingen onderweg. IK ga in ieder geval nooit meer met jullie mee op reis wanneer er geen goede reisleider aan boord is. Gelukkig hebben jullie Wales geschrapt uit het programma. En nog een tip - ga niet naar het voormalige oostblok want daar hebben jullie geen kaas van gegeten -.

  • Algemeen 4
op 11 december 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: december 2018

Dit cijfer geef ik omdat de reis heel goed is geweest goede chauffeur we hadden minder verwacht voor die prijs we hebben 4heel mooie dagen gehad heel tevreden we gaan zeker nog een stedentrip maken dikke pluim voor organisatie

  • Algemeen 8
op 10 december 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: december 2018

Ik zit nu letterlijk in de bus op weg naar Nederland vanuit Praag. Misschien is het een optie om de volgende keer rekening te houden dat Nederlanders het langste volk op aarde is en de bussen aan te passen op langere mensen. Ik ben 1.73 en zit bijna met mijn benen in mijn nek, mijn vriend van 1.83 zit er niet veel beter bij net zoals vele andere reisgenoten in de bus. Hotel was prima, oud en gehorig, maar vriendelijk personeel en de bedden lagen goed. Ontbijt was simpel maar goed te doen. Alleen die reis.. een bus met meer beenruimte zou fijn zijn!

  • Algemeen 6
op 9 december 2018 bestemming: Duitsland / Bonn, reisperiode: december 2018

Plaatsen Keulen en Bonn heel leuk voor de kerst markten hotel klein en ontbijt eenvoudig maar wel verzorgd en smakelijk ervaren chauffeur michel maakte onze reis verder erg compleet en gezellig een dikke pluim voor hem . Alleen een heel groot min punt was de terug weg vanaf Didam naar onze opstap plaatsen daar werdt Michel gewisseld voor een chauffeur die ons weer naar onze opstap plaats zou brengen ,deze chauffeur volgens mij zonder enige ervaring liet ons wachten in een ijskoude bus omdat de bus uit oberhausen vertraagd was eenmaal toen het gezelschap kompleet was gingen we richting Veenendaal ik vroeg hem als de kachel aan mocht kreeg ik als antwoord ,geen idee weet niet hoe het werkt ? Dus ik weer naar me plaats terug en verder kou lijden met andere passagiers die met mutsen en handschoenen ook in de bus zaten ,eenmaal in Veenendaal aangekomen en de chauffeur buiten de bus stond ben ik weer naar voren gelopen en even op zijn dashboard gekeken en daar ik ervaring in het transport heb zag ik dat de airco volop koude lucht stond te blazen en bij terug komst van chauffeur gemeld en hem uitgelegd hoe de kachel en airco werkte dus probleem ťťn opgelost alleen daar bleef het niet bij chauffeur wist niet hoe de achterste deur open moest dus alle mensen met de tassen met kerst spullen aan de wandel door de bus van achter naar de voorste deur , probleem 3 hebben wij ook nog meegemaakt in Amsterdam daar parkeerde hij de bus niet op de parkeerplaats op de europa boulevard maar tot onze verbazing op de doorgaande weg met de koffers aan de linker kant van de bus wat een zeer onveilige situatie opleverde met de voorbijgaande autoís en passagiers die hun koffer via de doorgaande weg moesten pakken , daar vandaan reisde wij verder naar Haarlem waar wij er uit moesten en konden onze erg natte koffers pakken omdat chauffeur in Didam met het wachten op de bus vanuit oberhausen de bagage kleppen open liet staan terwijl de regen met bakken uit de lucht kwam en de wind vol in het bagage ruim stond , maar al met al mede door chauffeur Michel een erg gezellige kerst reis hebben gehad met alleen een niet te al te leuke terug reis door de wissel chauffeur die ons met bus 14 naar onze opstap plaatsen moest brengen

  • Algemeen 8
op 27 oktober 2018 bestemming: Ierland, reisperiode: oktober 2018

De rondreis door Ierland was mooi, de chauffeur/reisleider was goed op de hoogte van Ierland, regelde veel zaken voor de groep en was duidelijk in zijn uitleg. Maar wat Effeweg nalaat om te vermelden zijn meerdere excursies en de prijzen hiervan, dit is een onaangename verrassing die toch meer geld gaat kosten. Tevens zijn de hotelkosten uitgeknepen wat bleek uit weinig variatie in de diners. De grootste ergernis komt op het eind, na het afscheidsdiner wordt je via een hele grote omweg naar je opstapplaats teruggebracht. Om 19.15 uur begint de rondreis en eindigt om 23.30 uur. Zelfs de chauffeur was er klaar mee.
Hopelijk wordt de planning bij Effeweg een keer wakker en bedenkt logische routes, deze klacht is vaker voorgekomen. Het geeft zowel bij reizigers en chauffeurs minder frustratie!!!

  • Algemeen 7
op 21 oktober 2018 bestemming: KroatiŽ / Opatija, Lovran, reisperiode: oktober 2018

Mooi hotel in Opatija met uitzicht op zee. Ontbijt en diner prima. Laatste hotel op de terugweg in Duitsland zwaar onder de maat. Geen wifi, tv en verwarming. Avondeten ronduit vies.
Excursie naar de grotten in Postina erg mooi, Plitvicemeren adembenemend mooi. Dag naar Krk viel wat tegen, met name de eerste stop waar we een lunch konden gebruiken. Dit was een uitgestorven dorp waar niets te beleven viel. In onze beleving zonde van de tijd. De stad Krk was wel leuk om doorheen te lopen. Reisleidster en chauffeuse Ilse is een echte topper. Excursies kostten meer geld dan in de brochure vermeld stond.
Het leuke reisgezelschap maakte veel goed.

  • Algemeen 7
op 17 oktober 2018 bestemming: Frankrijk / Euro disney, reisperiode: oktober 2018

Eerst moet je om kwart over 8 op het opstappunt zijn.Dan krijg je te horen dat ie pas om 9 uur gaat rijden,vervolgens rijden ze pas om 10 over 9 weg.Dan doen ze er 9 uur over om naar Disneyland Parijs te rijden.Omdat er onderweg idioot veel in en over moeten stappen.De chauufeur intereseert het allemaal niks.Ze niet gewoon ;We gaan gezellig naar Euro Disney,nee hij zegt;Nou dan gaan we maar naar dat Disney-gedoe.
In de beschrijving en in de mail staat duidelijk dat de terug reis om 11 begint.Maar nee,je moet gewoon om kwart voor 9 al klaar staan(en dat is al t laatste hotel waar ie mensen oppikt)
Wat een vreselijke slechte en waardeloze service!

  • Algemeen 2
op 15 oktober 2018 bestemming: Polen, reisperiode: september 2018

8 daagse reis Krakau.

Algehele indruk:
- De chauffeur was een goede chauffeur maar geen reis/leider. Geen uitleg, geen overleg, geen uitleg
- We hadden geen telefoonnummer van de chauffeur.
- Niemand was in het hotel te bereiken bij urgentie.
- Tijdens het verblijf in Polen was er geen gelegenheid tot lunchen.
- We voelden ons als een stel schapen die ergens gedumpt werden.

Dag 1 Vertrek 9.00 uur.
Dag 2 Wroclaw. We werden op een parkeerplaats afgezet.
Geen uitleg over wat en waar iets te zien was. 112 bruggen niet gezien. Kathedraal eiland Ostrow niet gezien.
Aankomst hotel Galicja:
- Slecht matras. De planken voelde je er doorheen.
- Ontbijt om 07.00 of 08.00 uur. Ook als de ochtend vrij was. Terwijl in het hotel stond aangegeven ontbijt tot 10.00
- Geen gelegenheid om nog even gezellig na te praten.
Dag 3 Joodse wijk en stadswandeling.
Dag 4 Volgens de planning na het ontbijt naar Auschwitz Birkenau.
Het vertrek was pas om 11.30 uur. Veel te laat met als gevolg Birkenau in het donker
te bezichtigen.
Dag 5 Dunajec kloof en Zakopane Op de parkeerplaats gedropt.
Waar is de houten kerk of kabelbaan ??? Jammer gemist!!!!
Dag 6 Na het ontbijt zouden we de zoutmijn gaan bezichtigen. Dat werd 11.30 uur.
Daardoor was er geen tijd meer om de fabriek van Oskar Schindler te bezoeken
ís Avonds zou er om 18.00 uur in Krakau een folklore diner zijn. Dit werd 19.30.
We werden in Krakau gedropt. Geen folklore en de groep zat verspreid.

  • Algemeen 4
op 14 oktober 2018 bestemming: KroatiŽ / Ijpatja, reisperiode: september 2018

Omdat hetzwaaar tegen viel geen lift in het hotel .laatste keer dat wij met effenweg mee gaan zeer slecht.

  • Algemeen 5
op 7 oktober 2018 bestemming: Zwitserland / Saas Grund, reisperiode: juli 2018

We hebben enorm genoten van deze mooie reis.We reisden met vrienden en tot onze verbazing werden we ondergebracht in een heel mooi appartement met uitzicht op de bergen en de plaatselijke kabelbaan.Prachtig!!Het reisgezelschap in de bus was ook dit jaar weer gezellig en niet te vergeten onze topchauffeuse Mayke.Wat een kanjer,daar kan effe weg trots op zijn!Wat een gezellige meid!Volgend jaar weer weg met effe weg en wat ons betreft...Mayke ga je weer met ons mee?😂😂

  • Algemeen 10
op 7 oktober 2018 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: september 2018

Mede dankzij chauffeur Koop HYLKEMA een hele mooie reis gehad. Veel indrukken opgedaan en dankzij de gidsen veel informatie gekregen. Jammer dat veel mensen een 5☆ locatie verwachten voor een minimaal bedrag aan reiskosten. Wil je de steden echt goed bekijken ga dan niet met deze reis mee maar doe elke stad een paar dagen. Wij hebben genoten en voor deze prijs gewoon goed gegeten!

  • Algemeen 8
op 30 september 2018 bestemming: Duitsland / Bremm, reisperiode: september 2018

Wij Ine en Ria uit Enschede hebben een prachtige reis gehad bestemming Moezel en Rijn.Chauffeur Frenk heeft ons veel laten zien,goed Hotel,eten en drinken was niets op aan te merken!Alles was perfect in orde zeker een aanrader en de chauffeur krijgt een dikke pluim hij vertelde onderweg veel!

  • Algemeen 10
op 29 september 2018 bestemming: Zwitserland / GenŤve, reisperiode: november 2018

Chauffeur was goed alleen chaotisch jammer dat ie rouleringssysteem niet toe ging passen nu een hoop onvrede onder de reizigers. Eten in overnachtingshitel heel slecht terugweg zijn we weggegaan bij het hoofdgerechr

  • Algemeen 7
op 29 september 2018 bestemming: Duitsland / Moezel e.o., reisperiode: september 2018

We zijn de afgelopen 5 dagen met vrienden met vakantie geweest,en hebben het geweldig naar onze zin gehad. We hadden een chauffeur die ons erg veel heeft laten zien👍Zijn naam was Frenk en verdiend een dikke 10.mede door zijn enthousiasme hebben wij 5 onvergetelijke dagen gehad hiervoor ( nogmaals) onze hartelijke dank en heel graag tot een volgende reis👍🏻👍🏻👍🏻

  • Algemeen 9
op 27 september 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: oktober 2018

Praag een schitterende stad. Alleen het diner was slecht ontbijt zeer goed. Een leuke chauffeurnLeonard

  • Algemeen 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende