Schrijf een ervaring over Effeweg.nl en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Effeweg.nl

Pagina 1 van 111 met 1102 resultaten

op 15 mei 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: mei 2019

1) Het was een goede introductie van Berlijn.
2) In de bus werd ons duidelijk gemaakt dat gebruik van de wc alleen voor noodgevallen was. Maar als je moet gaan hoef je niet gestraft te worden met een gore toilet. De walm van urinelucht vind ik ongehoord. Daarbij was geen handvat aanwezig om je vast te houden. Op iedere passagiersstoel wel. 'Om veiligheidsredenen' zei de chauffeur. Ik heb een blauwe plek op mijn achterhoofd overgehouden omdat ik naar achteren bonkte toen de bus (zachtjes!) stopte. Er waren voornamelijk senioren passagiers.
3) Verder viel me op dat het ontbijt van hotel Azimut nogal verschilde met de foto van het ontbijt op de site..
4) Effeweg stuurde mij een verzoek om een review te geven maar ik merkte op dat ze het niet op de site hebben geplaatst. 'Helaas plaatsen wij niet alle reviews' werd mij meegedeeld..?? Waarom stuur je dan zo'n verzoek? Ik heb er wel moeite voor gedaan en de informatie die ik gaf zou ik zelf belangrijk vinden voordat ik iets zou boeken. Bij deze.

  • Algemeen 7
op 13 mei 2019 bestemming: , reisperiode: mei 2019

Een prachtige reis en heel veel gezien. Goeie hotels en lekker eten. Frits een hele ervaren en leuke chauffeur. Hij heeft goed zijn best voor ons gedaan om het tot een onvergetelijke vakantie te maken.

  • Algemeen 9
op 8 mei 2019 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: april 2018

Wat een fijne service is er gegeven. Ze stonden ons voor de reis altijd vriendelijk te woord en tijdens de reis dachten ze mee. We moesten terug naar een andere stad en van de chauffeur mochten weg mee met de andere reizigers die die kant op moesten. Scheelde heel veel reistijd. Dikke vette top!!!!

  • Algemeen 10
op 5 mei 2019 bestemming: Noorwegen / Stavanger, reisperiode: april 2019

Het was een fantastische reis met een grote (58 pers.) groep en een uitstekende chauffeur! Eťn dag echter was ee misser...Vanaf de boot van Stavanger werden we 's morgens om 7-45 u al in het centrum van een ijskoud Stavanger afgezet. Alles, maar dan ook echt alles was gesloeten en er zat niets anders op dan maar wat rond te lopen tot onze geboekte fjordentocht begon om 10 uur, Om 13 uur weer terug en we hadden nog tijd tot 18 uur! Het was 1 mei en dat wordt in Noorwegen ook gevierd en dat betekende dat alle winkels gesloten zijn!
Voor deze reis niets dan lof. het was allemaal prima geregeld. De mogelijkheid aan boord te blijven en mee heen en terug te varen naar Bergen is kosteloos en kan altijd!

  • Algemeen 8




op 26 april 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2019

Wat een heerlijke reis hebben we gehad naar Londen. Alles tip top geregeld. Een top chaufeur. Fabian reed ons heel rustig door Londen heen en was duidelijk in wat wij van hem en hij van ons konden verwachten. Voor het eerst een reis waar iedereen op tijd bij de bus was! Dank je wel nogmaals Fabian! We hebben genoten! Windsor en Hampton Court waren prachtig!

  • Algemeen 10
op 15 april 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2019

Heerlijke citytrip. Sjaak weet hoe je een groep moet begeleiden. Rijkunsten in deze drukke stad perfect. Afspraken zijn afspraken. Heeft ons als groep gewaarschuwt voor kleine dingen, toch wisten mensen zich niet aan deze dingen te houden. Goede stem om naar te luisteren. Hotel was goed, ontbijt vonden wij minder, maar genoeg te koop in deze fantastische stad. Het enige wat van ons niet gehoeven had was het eten in Terheijden. Wij wouden wel graag naar huis! Al met al top dagen, met hele leuke andere gasten. Veel gelachen en heerlijk gewinkeld, voetbal gekeken, de stad bekeken en heel veel gebruikt gemaakt van t fantastische ov

  • Algemeen 10
op 25 februari 2019 bestemming: Zwitserland / Brig, reisperiode: februari 2019

Perfecte reis, zeer goede chauffeur/reisleider. heeft ons de mooiste plekjes laten zien tijdens de verplichte rustpauzes.

  • Algemeen 10
op 16 februari 2019 bestemming: Zwitserland / Brigg, reisperiode: februari 2019

Het zou een droomreis zijn en dat werd het ook.😁
We hebben gemerkt, dat effeweg er alles aan heeft gedaan heeft.
Het waren lange ritten heen en terug, maar mede door de zeer ervaren chauffeur/reisbegeleider goed te doen. Ruim de tijd nemen bij de tussenstops en weer op tijd vertrekken.
De hotels van de tussenstops in Duitsland waren beide goed proffesioneel gezellig en vriendelijk, tupisch Deutsch.
Het hotel in Brigg vonden we een heerlijk verblijf, ruime kamer heerlijke douche, uitzicht op de sneeuwtoppen.
Ontbijt met volop keuze, genoeg om te nuttigen. N eitje, fruit , yoghurt met van alles erbij. Div. Broodjes, koffiekeuzes thee ed.
Avondeten 3 gangen ruim voldoende met telkens de vraag of er meer gewendt werd. Het eten was altijd heet opgediend, bravo.
De trips met de trein, bus met de groep ging telkens weer goed. Als de man van effeweg n mogelijkheid zag om iets moois te latrn zien dan koos hij daarvoor. Mede door zijn keuzes hebben we n fotoalbum straks met de mooiste kiekjes. We hebben ook het geluk aan onze zijde gehad met het weer, elke dag werd het mooier, en wij enthousiaster. Nog meer mooie spots en hele leuke gesprekken met verschillende mensen, soms heel serieus en vaak ook met heel veel lol erbij. De bonte avond kon niet bonter met gezellige muziek na het avondeten in Duitsland.
Kanniet wachten om weer n reis te maken. Henk nogmaals dank.

  • Algemeen 10
op 4 februari 2019 bestemming: Zwitserland / Brigg, reisperiode: januari 2019

Mooie reis;goede informatie van chaufeur prima hotel

  • Algemeen 8
op 31 december 2018 bestemming: , reisperiode: augustus 2018

Wat kregen we veel aangeboden voor deze reis: prachtig landschap, mooie dagtochten, veel te zien, uitstekend (eenvoudig) hotel maar wel met heerlijk eten (zelfs de lunch was inbergrepen) en een bijzonder aardige en rustige chauffeur. We maken niet vaak 2 dezelfde reis maar nu denken we er hard over dit toch te doen: De beste reis van 2018!

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende