Schrijf een ervaring over Effeweg.nl en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Effeweg.nl

Pagina 2 van 113 met 1128 resultaten

op 9 augustus 2019 bestemming: Duitsland / Moezel- Eifel, reisperiode: augustus 2018

Zeer arrogante en vreselijk buschauffeur gehad! Hotelkamer was erg gehorig en sterk verouderd. Een klacht neergelegd bij Effenweg, geen reactie op gehad. Mijn review is niet geplaatst, dat zegt genoeg. Voor ons nooit meer een busreis via Effeweg

 • Algemeen 2
op 30 juli 2019 bestemming: ItaliŽ / Diano marina, reisperiode: juli 2019

Mooie plaatsen gezien. Hotel iva prima,alleen de airco op de kamer kon je huren. Twintig euro PER DAG. Beetje veel als je twee kamers hebt. Ook kwam er nog aardig wat bij als je de optionele excursies bij ging boeken. Het zou prettig zijn als effe weg dat er al in de brochure bij zet. Kan je er alvast rekening mee houden en evt het geld ervoor al mee nemen. Maar je bent op vakantie dus je hoeft niet mee.

 • Algemeen 8
op 16 juli 2019 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: juli 2019

We zijn op de terugweg van Praag, superleuke dagen gehad. Hotel was basic maar schoon, ontbijt ook maar goed te doen. We zijn 2 xmeegegaan met de stadswandeling, gedaan door Jana. Leuk gedaan veel informatie, vriendelijk en alle tijd. Ook de lichttour is een aanrader. Zelf een keer met de metro gegaan, 1 euro voor half uur en dan ben je makkelijk weer bij het hotel. We raden aan om niet het pakket van ffweg.nl te nemen. Zelf wat lekker eten opzoeken, er is keuze genoeg. Tip : La Boca! Heerlijk!
Dan nog ff de busschauffeur Paul, man van de tijd! Prima chauffeur, vriendelijk en behulpzaam.
Bedankt Jana en Paul, dankzij jullie leuke dagen gehad!

 • Algemeen 9
op 15 juli 2019 bestemming: ItaliŽ / Amalfi, reisperiode: augustus 2018

Een reis geboekt met gegarandeerde vertrekgarantie .. totaal zinloos want in de kleine lettertjes staat : onder voorbehoud van annuleringen . Best lastig als je een baan hebt waarbij je heel moeilijk vrij kan krijgen.. als je dan zelf bij toeval ziet dat de reis niet door gaat is dat toch een teleurstelling aangezien effeweg zelf niet meldt om te melden dat reis niet doorgaat. Conclusie : nooit meer iets boeken bij deze organisatie.. kan echt veel meer klantgericht

 • Algemeen 1
op 9 juli 2019 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: juli 2018

Reis was prima goede chauffeur hotel minpunten

 • Algemeen 8
op 8 juli 2019 bestemming: Denemarken / Kopenhagen, reisperiode: juli 2019

Goede georganiseerde reis, prima hotel en leuke trips

 • Algemeen 9
op 7 juli 2019 bestemming: Zwitserland / Chatel, reisperiode: juli 2019

Prachtige reis, veel gezien. Geweldige chauffeur Henny, zijn vrouw Joke was super. Hotel Panoramic met jong team verdient een pluim, eten en drinken perfect.

 • Algemeen 9
op 6 juli 2019 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: juni 2019

SardiniŽ is een mooi eiland met leuke plaatsjes. De hotels waren goed en het eten in de hotels redelijk. Helaas maakte onze buschauffeur Frits die tevens als reisleider fungeerde een erg ongeintereseerde indruk. Zuchten en steunen wanneer iets gedaan moest worden omdat de beste man het warm had, denigrerende grapjes tegen sommige reizigers en hij had geen kennis van SardiniŽ. Er werd tijdens de lange ritten dan ook geen achtergrondinformatie over het land en gewoontes van de bevolking verteld. Wanneer iets werd gevraagd was het antwoord dat Frits het zou gaan uitzoeken. Wanneer een bestemming werd benaderd werd plichtmatig wat informate vanaf een briefje voorgelezen hetgeen m.i. nogal risicovol is tijdens het rijden. Diverse bestemmingen werden door Frits† negatief benaderd met als gevolg dat een aantal reizigers sommige bezienswaardigheden oversloegen waar ze later spijt van hadden omdat de bezienswaardigheden zeker de moeite waard bleken te zijn. Frits had er overduidelijk geen zin in wekte veel irritatie op. Hij was teveel onderwerp van gesprek in de groep en dat kan niet de bedoeling zijn. Na terugkomst een email ontvangen met het verzoek om een review te schrijven. Dit review is niet door Effeweg.nl gepubliceerd. Blijkbaar publiceert Effeweg.nl geen kritische reviews. Dat is jammer want zo ontstaat voor geintereseerde reizigers een onjuist beeld.

 • Algemeen 6
op 4 juli 2019 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: juni 2019

Wat Jan al op de site schrijft, waren er weinig positieve dingen. Ik ben het helemaal eens met wat hij schrijft.
De chauffeur als reisleider was werkelijk een ramp. De 6 geef ik omdat hij wel een goede chauffeur is.

 • Algemeen 6
op 3 juli 2019 bestemming: Oostenrijk / Kaprun, reisperiode: juni 2019

Het was een geweldige reis van Effeweg veel gezien fantastische chauffeur Richard en prima hotel

 • Algemeen 9
 • Vorige
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende