Schrijf een ervaring over Eliza was here en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Eliza was here

Pagina 1 van 9 met 83 resultaten

op 3 augustus 2020 bestemming: Spanje / CataloniŽ, reisperiode: juli 2019

Beste,

We besloten op 10 juli niet af te reizen naar CataloniŽ omdat BelgiŽ een paar dagen ervoor het systeem met kleurencodes invoerde. Op moment van vertrek was het niet duidelijk of CataloniŽ oranje of rood zou kleuren. Doordat CataloniŽ uiteindelijk oranje kleurde werd ons aangeraden om na thuiskomst in quarantaine te gaan tot 2 negatieve coronatests afgenomen werden. Aangezien we beiden een esentieel beroep uitoefenen (zorg en voedingsindustrie) was dit voor ons onmogelijk. Mogelijks kon dit zelfs leiden tot ontslag. De reisorganisatie Eliza was here was tot niets bereid: geen voucher, geen omboeking. Bij Eliza ben je wel een nummer ook al beweren ze het tegendeel ... Lees meer

 • Algemeen 1
op 12 juni 2020 bestemming: ItaliŽ / Corte dei Venti te Tamarispa, reisperiode: mei 2020

Het oordeel geldt niet de reis, deze is gecancelled in verband met Corona-perikelen, maar de afhandeling nadien.
Na het cancellen van de reis kreeg ik ongevraagd een Corona voucher zonder de mogelijkheid van een cash restitutie. Desgevraagd blijkt de mogelijkheid wel te bestaan, maar dat zou een jaar in beslag kunnen nemen. Indien ik het er niet mee eens was moest ik maar een advocaat in de hand nemen. Mijn opmerking dat er een wettelijke regeling bestaat op grond waarvan zij verplicht zijn binnen 12 dagen de koopsom te restitueren werd afgedaan met de mededeling dat ik maar solidair moet zijn met de multinational Sunweb/Eliza was Here.
Eea komt bevreemdend en niet echt klantvriendelijk over ............ ... Lees meer

 • Algemeen 1
op 22 mei 2020 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juni 2020

Ik heb de reis (nog) niet gemaakt. Mijn reis is (a.g.v. Corona) omgeboekt naar 2021, op mijn eigen verzoek, zonder bijbetalen, vouchers of addertjes onder het gras en zonder morren. Ik vind het geweldig dat jullie deze mogelijkheid bieden en meedenken met de klant (flexibele omruilgarantie). Gezien alle negatieve berichtgeving rondom reisorganisaties, wil ik graag een positief geluid laten horen. Echt TOP Eliza, jullie hebben 3 mensen echt heel blij gemaakt. Wat is er een last van onze schouders gevallen. Bedankt! ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 14 maart 2020 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: maart 2020

Omdat we morgen niet kunnen gaan vanwege de corona. Noodtoestand in Spanje, vanaf overmorgen is daar alles dicht en moet iedereen binnen blijven.. En van Eliza was Here krijgen we niks te horen behalve dat we gewoon nog kunnen gaan. Terwijl Transavia aanbiedt om gratis om te boeken, heeft Eliza was here daar blijkbaar lak aan. Heel jammer.

 • Algemeen 1
op 24 februari 2020 bestemming: Spanje / Ronda, reisperiode: februari 2020

Een heerlijk appartement met een schitterend uitzicht. Heel gasvrij ontvangen.

 • Algemeen 8
op 3 januari 2020 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: december 2019

Het reispakket bij Eliza boeken leek een goede en goedkopere keuze. Maar dit doen we nooit weer. Een dag voor vertrek belt Eliza om na wat vriendelijke chitchat mee te delen dat onze kamer is dubbel geboekt. Foutje van hotel blijkbaar. Geen andere kamer of hotel meer mogelijk natuurlijk dan die ene die het hotel nog beschikbaar heeft.
Daarnaast voldeed het hotel niet aan de euforische beschrijving van Eliza op de website; goeie marketing maar werkt 1x.

 • Algemeen 6
op 29 oktober 2019 bestemming: Portugal / Algarve, reisperiode: augustus 2019

Last minute geboekt op de site om 6 dagen later te vertrekken. Dit is inderdaad laat, maar als je de optie geeft online, zou je denken dat het nog mogelijk is.
We kregen niet direct antwoord, dus ik checkte te beschikbaarheid indien we rechtstreeks zouden boeken. Zaak was beschikbaar.
Volgende dag kregen we te horen dat onze vlucht geboekt was, maar nog steeds geen nieuws over verblijf.
Na drie dagen bel ik zelf op, ze gingen het nagaan want ze hadden nog geen antwoor dgekregen van het verblijf (dus er zelf ook niet achter gevraagd, ondanks last minute concept).
Uiteindelijk 2 dagen voor vertrek te horen gekregen dat het niet meer lukte. Wel dan hadden we beter zelf geboekt toen het nog mogelijk was natuurlijk.
Alternatieven die aangeboden werden waren niet vergelijkbaar en wat we zochten, dus noodgedwongen voor een veel duurdere vakantie moeten kiezen.
Toen men mij vertelde aan telefoon dat het niet ging doorgaan, kreeg ik te horen dat ik nog een e-mail zou krijgen met een alternatief. E-mail nooit gehad.
Toen ik nadien belde om te zeggen dat we niet voor het alternatief zouden gaan, zei men mij dat ik een e-mail ging krijgen om onze 'annulatie' te bevestigen. Niets ontvangen.
Er schort iets aan de organisatie :)

 • Algemeen 3
op 12 augustus 2019 bestemming: Spanje / Periana, reisperiode: augustus 2019

Werkelijk prachtige lokatie, heerlijke cottage met alles wat nodig is en buitenplaatsje met BBQ, heerlijk zwembad met ligbedden, de rust, de speelmogelijkheden voor kinderen, de fijne mensen, de omgeving, het restaurant met het heerlijke eten. Alles klopt op dit adres! we hebben al op prachtige plekken mogen verblijven met eliza maar deze wint!Heerlijke tijd gehad!

 • Algemeen 9
op 27 juli 2019 bestemming: Griekenland / Lefkas, reisperiode: juli 2019

Alles goed geregeld. Vriendelijke gastheer en vrouw met een fles wijn als ontvangst en olijfolie uit eigen boomgaard als afscheid (let op! Niet in handbagage want de douane neemt dit in beslag :(
Mooi knus appartement. 3x per week schone lakens! En een eigen zwembad. Wat willen we nog meer! Auto stond klaar, wat op Lefkas echt wel nodig is. Geen gedoe! Alles geregeld. En door de Eliza App altijd op de hoogte. Niets op aan te merken dus een welverdiende 10!

 • Algemeen 10
op 23 juni 2019 bestemming: Portugal / Murteira, reisperiode: juni 2019

Na onze eerste nacht in het appartement van Quinta da Murteira, hebben wij boos en teleurgesteld onze koffers weer ingepakt en zijn we vertrokken.
De eerste avond was onze slaap Ė en badkamer vergeven van de kleine vliegjes.
Zelfs in ons bed en in ons haar vonden de beestjes een onderkomen. Al met al te smerig voor woorden. De eigenaar en zijn vrouw kwamen vergif spuiten om de vliegen te doden.
Helaas vonden wij in die eerste nacht en nog veel groter aantal vliegjes in de badkamer.
Op de spiegel, op de wc, in het bad, op de vloer, op de lamp, op de wastafel en op alle handdoeken.
Telefonisch hebben wij opnieuw contact gezocht met de eigenaar van het terrein, maar hij was niet bereikbaar. Daarom hebben het andere portugese telefoonnummer gebeld dat op onze Eliza-papieren stond.
Wij kregen een arrogante en onbeschofte travel-agent te spreken die ons probleem niet geloofde, en op een bepaald ogenblik de telefoonverbinding bewust verbrak.
Direct hebben wij contact gezocht met Eliza en de situatie uitgelegd. Advies van Eliza: wacht nog even af, de travel-agent komt naar jullie toe.
De man in kwestie kwam een uur later dan afgesproken het appartement binnen en begon op een schreeuwerige en klantonvriendelijke wijze te beweren dat er geen problemen waren, en dat hij geen vliegjes zag.
Deze maffiabaas, wij hebben er geen ander woord voor, bleek de organisatie van het terrein te regelen. De uiterst vriendelijke eigenaar, die gelukkig ook nog kwam, had niets in te brengen. Helaas durfde zijn vrouw, die wij vroegen om haar verhaal te doen van de vorige avond waarin onze slaapkamer vergeven was van de vliegjes, niets te zeggen tegen deze schreeuwende meneer. Het bleek dat de travel-agent de dienst uitmaakte. Deze maffiabaas zag geen probleem in ons verhaal en vertrok. Wij hebben daarna in overleg met Eliza gelukkig een andere (schone) bestemming voor onze vakantie gevonden.
Wij raden Eliza aan om deze lokatie uit het pakket te schrappen, want als er zich een probleem voordoet, dan heb je als gast pech gehad en word je als vuil behandeld.

 • Algemeen 2
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende