Schrijf een ervaring over Eliza was here en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Eliza was here

Pagina 1 van 8 met 77 resultaten

op 29 oktober 2019 bestemming: Portugal / Algarve, reisperiode: augustus 2019

Last minute geboekt op de site om 6 dagen later te vertrekken. Dit is inderdaad laat, maar als je de optie geeft online, zou je denken dat het nog mogelijk is.
We kregen niet direct antwoord, dus ik checkte te beschikbaarheid indien we rechtstreeks zouden boeken. Zaak was beschikbaar.
Volgende dag kregen we te horen dat onze vlucht geboekt was, maar nog steeds geen nieuws over verblijf.
Na drie dagen bel ik zelf op, ze gingen het nagaan want ze hadden nog geen antwoor dgekregen van het verblijf (dus er zelf ook niet achter gevraagd, ondanks last minute concept).
Uiteindelijk 2 dagen voor vertrek te horen gekregen dat het niet meer lukte. Wel dan hadden we beter zelf geboekt toen het nog mogelijk was natuurlijk.
Alternatieven die aangeboden werden waren niet vergelijkbaar en wat we zochten, dus noodgedwongen voor een veel duurdere vakantie moeten kiezen.
Toen men mij vertelde aan telefoon dat het niet ging doorgaan, kreeg ik te horen dat ik nog een e-mail zou krijgen met een alternatief. E-mail nooit gehad.
Toen ik nadien belde om te zeggen dat we niet voor het alternatief zouden gaan, zei men mij dat ik een e-mail ging krijgen om onze 'annulatie' te bevestigen. Niets ontvangen.
Er schort iets aan de organisatie :) ... Lees meer

 • Algemeen 3
op 12 augustus 2019 bestemming: Spanje / Periana, reisperiode: augustus 2019

Werkelijk prachtige lokatie, heerlijke cottage met alles wat nodig is en buitenplaatsje met BBQ, heerlijk zwembad met ligbedden, de rust, de speelmogelijkheden voor kinderen, de fijne mensen, de omgeving, het restaurant met het heerlijke eten. Alles klopt op dit adres! we hebben al op prachtige plekken mogen verblijven met eliza maar deze wint!Heerlijke tijd gehad! ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 27 juli 2019 bestemming: Griekenland / Lefkas, reisperiode: juli 2019

Alles goed geregeld. Vriendelijke gastheer en vrouw met een fles wijn als ontvangst en olijfolie uit eigen boomgaard als afscheid (let op! Niet in handbagage want de douane neemt dit in beslag :(
Mooi knus appartement. 3x per week schone lakens! En een eigen zwembad. Wat willen we nog meer! Auto stond klaar, wat op Lefkas echt wel nodig is. Geen gedoe! Alles geregeld. En door de Eliza App altijd op de hoogte. Niets op aan te merken dus een welverdiende 10! ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 23 juni 2019 bestemming: Portugal / Murteira, reisperiode: juni 2019

Na onze eerste nacht in het appartement van Quinta da Murteira, hebben wij boos en teleurgesteld onze koffers weer ingepakt en zijn we vertrokken.
De eerste avond was onze slaap – en badkamer vergeven van de kleine vliegjes.
Zelfs in ons bed en in ons haar vonden de beestjes een onderkomen. Al met al te smerig voor woorden. De eigenaar en zijn vrouw kwamen vergif spuiten om de vliegen te doden.
Helaas vonden wij in die eerste nacht en nog veel groter aantal vliegjes in de badkamer.
Op de spiegel, op de wc, in het bad, op de vloer, op de lamp, op de wastafel en op alle handdoeken.
Telefonisch hebben wij opnieuw contact gezocht met de eigenaar van het terrein, maar hij was niet bereikbaar. Daarom hebben het andere portugese telefoonnummer gebeld dat op onze Eliza-papieren stond.
Wij kregen een arrogante en onbeschofte travel-agent te spreken die ons probleem niet geloofde, en op een bepaald ogenblik de telefoonverbinding bewust verbrak.
Direct hebben wij contact gezocht met Eliza en de situatie uitgelegd. Advies van Eliza: wacht nog even af, de travel-agent komt naar jullie toe.
De man in kwestie kwam een uur later dan afgesproken het appartement binnen en begon op een schreeuwerige en klantonvriendelijke wijze te beweren dat er geen problemen waren, en dat hij geen vliegjes zag.
Deze maffiabaas, wij hebben er geen ander woord voor, bleek de organisatie van het terrein te regelen. De uiterst vriendelijke eigenaar, die gelukkig ook nog kwam, had niets in te brengen. Helaas durfde zijn vrouw, die wij vroegen om haar verhaal te doen van de vorige avond waarin onze slaapkamer vergeven was van de vliegjes, niets te zeggen tegen deze schreeuwende meneer. Het bleek dat de travel-agent de dienst uitmaakte. Deze maffiabaas zag geen probleem in ons verhaal en vertrok. Wij hebben daarna in overleg met Eliza gelukkig een andere (schone) bestemming voor onze vakantie gevonden.
Wij raden Eliza aan om deze lokatie uit het pakket te schrappen, want als er zich een probleem voordoet, dan heb je als gast pech gehad en word je als vuil behandeld.

 • Algemeen 2
op 13 juni 2019 bestemming: Griekenland / Tragaki, reisperiode: februari 2019

Villa cavo mare was adembenemend. Enorm groot voor 5/6 personen. Met 2 badkamers, 3 royale slaapkamers met balkon en enorme kasten. Overal flatscreen televisies. Maar mooiste was denk ik de ligging. Overal uitzicht op de zee rondom. We kwamen s morgens al aan en werden vriendelijk ontvangen , mochten direct in het huis.
Auto op luchthaven was wat aan oude kant maar verder prima. Site en app van eliza duidelijk. Bij vragen direct antwoord van eliza

 • Algemeen 10
op 31 oktober 2018 bestemming: , reisperiode: september 2018

Heerlijke villa (Villa Borboleta) waar wij met zijn vieren hebben genoten van 10 dagen Portugese zon, fantastisch eten in kleine restaurants in de buurt en vooral ook van het zwembad. Complimenten voor de service van deze organisatie. Tot tweemaal gebeld over de accommodatie, waar ik direct antwoord op kreeg.

 • Algemeen 9
op 23 oktober 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: september 2018

Alles perfect geregeld, locatie geweldig, appartement zoals omschreven, huurauto stond klaar.
Volgende keer weer Eliza dit dan voor derde keer

 • Algemeen 10
op 1 oktober 2018 bestemming: Spanje / Rectoria de Regencos, reisperiode: september 2018

Rectoria de Regencos is een prachtig appartement, lokatie en omgeving. Uitstekende Host Alicia. Alles zeer zeker de moeite waard, echt genieten in die omgeving begin september!

Echter, de 'Eliza was here' website is ronduit misleidend en slecht.
Waar was deze website Misleidend?
- Zo wordt er gemeld dat de luchthaven op 60km afstand ligt (Girona), maar vervolgens vliegen ze je naar Barcelona, dat is ruim 130km terugrijden!
- In tegenstelling tot wat de site vermeld: Handdoeken worden meer dan eens gewisseld (dank Alicia) en Badhanddoeken voor bij het zwembad en op het strand zijn gewoon beschikbaar (die hoef je dus niet mee te slepen, zonde van de bagageruimte)! En eind-schoonmaak en toeristenbelasting waren gewoon inclusief en reeds betaald.
- Een klein minpuntje v.w.b. de lokatie: ja er is Wifi, maar dat mag door de abominable lage snelheid geen naam hebben, daar heb je weinig aan.

Waar was deze website (en ook de service van ElizaWH) Slecht?
- Bij het boeken heen en weer stappen door de verschillende fasen van het boekingsproces is moeizaam en zeer foutgevoelig, iedere keer weer moet je alles opnieuw invoeren. Dit leidde bij ons tot twee grote ergernissen: a) we hebben per abuis een latere terugvlucht gekozen en b) aangegeven dat we slechts de aanbetaling wilden doen en niet het gehele bedrag al in april wilden betalen: beiden mislukt.
Vervolgens de retourvlucht te willen corrigeren mbv ElizaWH is onmogelijk gebleken, slecht! De betaling rechtzetten heeft weken geduurd, slecht!
De linkerhand lijkt niet te weten wat de rechter doet bij ElizaWH.

Dan kun je misschien zeggen dat is niet zo slim van je, maar probeer het maar eens, een foutje is zo gemaakt op deze site. En dan is de interactie met ElizaWH zo stroperig dat de periode waarbinnen je kosteloos kunt annuleren verstrijkt en ook dan haalt ElizaWH haar schouders op....

Heb dit ook aan Eliza gemeld, zowel in de toegestuurde enquête en per email naar hen direct. Er kwam wel snel een reactie maar deze was redelijk lauw en ging niet in op een aantal cruciale verbeterpunten van Eliza.

Al met al blijft het oordeel: goede locatie en compleet geregelde reis maar slechte service en Eliza is niet echt bereid te leren van constructief bedoelde feedback.

 • Algemeen 5
op 16 september 2018 bestemming: Griekenland / Paliouri, reisperiode: september 2018

Bij het zoeken naar een kindvriendelijke, luxueuze vakantie werden we meteen verliefd op de foto's van Kappa resort op de website van Eliza was here. We boekten een villa met privézwembad voor een week in september. Het online inchecken verliep niet van een leien dakje; bleek dat we van Eliza een verkeerd reserveringsnummer hadden gekregen.
In Griekenland aangekomen stelden we vast dat de villa die we hadden geboekt uit drie (!) verdiepingen bestond. Nergens aan de trappen waren poortjes geïnstalleerd, dus we zouden onze dreumes geen moment uit het oog kunnen verliezen. Van kindvriendelijkheid was dus weinig sprake. Bovendien bevond één van de slaapkamers zich in de kelder, dit hadden we niet kunnen afleiden van de foto's of de beschrijving op de website. De badkamers waren eveneens heel erg klein, je kon er amper in bewegen.
Rekening houdend met de veiligheid van onze dochter hebben wij onmiddellijk een andere accommodatie gevraagd. 's Anderendaags kwam de receptioniste van Kappa met een oplossing; we konden de rest van onze vakantie doorbrengen in een suite (geheel gelijkvloers). Wat een verademing! Knap appartement met mooie badkamers en een kitchenette.
De receptioniste van Kappa liet ons weten dat het prijsverschil (de villa was immers duurder dan de suite) zou verrekend worden, maar toen we hiervoor informeerden bij Eliza, moesten we dagen wachten op een antwoord.
Ook toen we mailden om het juiste reserveringsnummer te bemachtigen voor de terugvlucht, kregen we pas dagen later antwoord (en was het nummer nog niet correct). De service van Eliza kan m.a.w. stukken beter.

Wat Kappa betreft, het is een aangenaam resort voor mensen die rust zoeken. Je hebt absoluut een auto nodig, want in de nabije omgeving is er niks te zien (zelfs geen klein winkeltje waar je bv. water kan kopen).

De omliggende dorpjes bieden wel wat eetgelegenheid, maar ten opzichte van de eilanden (Kreta, Rhodos,...) niet zo gezellig.

Het ontbijt aan 15 euro per persoon is eentonig en, wat ons betreft, redelijk duur voor wat het is.

 • Algemeen 5
op 9 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Lesbos, reisperiode: augustus 2018

Alles zoals alle andere voorgaande vliegvakanties goed geregeld door Eliza!
Hele mooie accommodatie Elia Village, super aardige ontvangst en mooie appartementen, zwembad, ligging, service, vervoer.
Kortom, alweer optimaal genoten!

 • Algemeen 10
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende