Schrijf een ervaring over Eliza was here en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Eliza was here

Pagina 1 van 1 met 84 resultaten

op 26 februari 2021 bestemming: Griekenland, reisperiode: mei 2020

Wauw , Eliza was here waar wij vaak mee reizen ..wil nu ondanks de belofte dat wij ons geld zouden terug krijgen niet geven .want volgens een medewerkster van Eliza was here heeft een collega een foutje begaan om dit ons toe te kennen .
Het gaat om een flink bedrag van ons geboekte reis in 2019 ...nooit meer Eliza was here

  • Algemeen 1
op 3 augustus 2020 bestemming: Spanje / CataloniŽ, reisperiode: juli 2019

Beste,

We besloten op 10 juli niet af te reizen naar CataloniŽ omdat BelgiŽ een paar dagen ervoor het systeem met kleurencodes invoerde. Op moment van vertrek was het niet duidelijk of CataloniŽ oranje of rood zou kleuren. Doordat CataloniŽ uiteindelijk oranje kleurde werd ons aangeraden om na thuiskomst in quarantaine te gaan tot 2 negatieve coronatests afgenomen werden. Aangezien we beiden een esentieel beroep uitoefenen (zorg en voedingsindustrie) was dit voor ons onmogelijk. Mogelijks kon dit zelfs leiden tot ontslag. De reisorganisatie Eliza was here was tot niets bereid: geen voucher, geen omboeking. Bij Eliza ben je wel een nummer ook al beweren ze het tegendeel

  • Algemeen 1




op 12 juni 2020 bestemming: ItaliŽ / Corte dei Venti te Tamarispa, reisperiode: mei 2020

Het oordeel geldt niet de reis, deze is gecancelled in verband met Corona-perikelen, maar de afhandeling nadien.
Na het cancellen van de reis kreeg ik ongevraagd een Corona voucher zonder de mogelijkheid van een cash restitutie. Desgevraagd blijkt de mogelijkheid wel te bestaan, maar dat zou een jaar in beslag kunnen nemen. Indien ik het er niet mee eens was moest ik maar een advocaat in de hand nemen. Mijn opmerking dat er een wettelijke regeling bestaat op grond waarvan zij verplicht zijn binnen 12 dagen de koopsom te restitueren werd afgedaan met de mededeling dat ik maar solidair moet zijn met de multinational Sunweb/Eliza was Here.
Eea komt bevreemdend en niet echt klantvriendelijk over ............

  • Algemeen 1
op 22 mei 2020 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juni 2020

Ik heb de reis (nog) niet gemaakt. Mijn reis is (a.g.v. Corona) omgeboekt naar 2021, op mijn eigen verzoek, zonder bijbetalen, vouchers of addertjes onder het gras en zonder morren. Ik vind het geweldig dat jullie deze mogelijkheid bieden en meedenken met de klant (flexibele omruilgarantie). Gezien alle negatieve berichtgeving rondom reisorganisaties, wil ik graag een positief geluid laten horen. Echt TOP Eliza, jullie hebben 3 mensen echt heel blij gemaakt. Wat is er een last van onze schouders gevallen. Bedankt!

  • Algemeen 10
op 14 maart 2020 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: maart 2020

Omdat we morgen niet kunnen gaan vanwege de corona. Noodtoestand in Spanje, vanaf overmorgen is daar alles dicht en moet iedereen binnen blijven.. En van Eliza was Here krijgen we niks te horen behalve dat we gewoon nog kunnen gaan. Terwijl Transavia aanbiedt om gratis om te boeken, heeft Eliza was here daar blijkbaar lak aan. Heel jammer.

  • Algemeen 1
op 24 februari 2020 bestemming: Spanje / Ronda, reisperiode: februari 2020

Een heerlijk appartement met een schitterend uitzicht. Heel gasvrij ontvangen.

  • Algemeen 8
op 3 januari 2020 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: december 2019

Het reispakket bij Eliza boeken leek een goede en goedkopere keuze. Maar dit doen we nooit weer. Een dag voor vertrek belt Eliza om na wat vriendelijke chitchat mee te delen dat onze kamer is dubbel geboekt. Foutje van hotel blijkbaar. Geen andere kamer of hotel meer mogelijk natuurlijk dan die ene die het hotel nog beschikbaar heeft.
Daarnaast voldeed het hotel niet aan de euforische beschrijving van Eliza op de website; goeie marketing maar werkt 1x.

  • Algemeen 6
op 29 oktober 2019 bestemming: Portugal / Algarve, reisperiode: augustus 2019

Last minute geboekt op de site om 6 dagen later te vertrekken. Dit is inderdaad laat, maar als je de optie geeft online, zou je denken dat het nog mogelijk is.
We kregen niet direct antwoord, dus ik checkte te beschikbaarheid indien we rechtstreeks zouden boeken. Zaak was beschikbaar.
Volgende dag kregen we te horen dat onze vlucht geboekt was, maar nog steeds geen nieuws over verblijf.
Na drie dagen bel ik zelf op, ze gingen het nagaan want ze hadden nog geen antwoor dgekregen van het verblijf (dus er zelf ook niet achter gevraagd, ondanks last minute concept).
Uiteindelijk 2 dagen voor vertrek te horen gekregen dat het niet meer lukte. Wel dan hadden we beter zelf geboekt toen het nog mogelijk was natuurlijk.
Alternatieven die aangeboden werden waren niet vergelijkbaar en wat we zochten, dus noodgedwongen voor een veel duurdere vakantie moeten kiezen.
Toen men mij vertelde aan telefoon dat het niet ging doorgaan, kreeg ik te horen dat ik nog een e-mail zou krijgen met een alternatief. E-mail nooit gehad.
Toen ik nadien belde om te zeggen dat we niet voor het alternatief zouden gaan, zei men mij dat ik een e-mail ging krijgen om onze 'annulatie' te bevestigen. Niets ontvangen.
Er schort iets aan de organisatie :)

  • Algemeen 3
op 12 augustus 2019 bestemming: Spanje / Periana, reisperiode: augustus 2019

Werkelijk prachtige lokatie, heerlijke cottage met alles wat nodig is en buitenplaatsje met BBQ, heerlijk zwembad met ligbedden, de rust, de speelmogelijkheden voor kinderen, de fijne mensen, de omgeving, het restaurant met het heerlijke eten. Alles klopt op dit adres! we hebben al op prachtige plekken mogen verblijven met eliza maar deze wint!Heerlijke tijd gehad!

  • Algemeen 9
op 27 juli 2019 bestemming: Griekenland / Lefkas, reisperiode: juli 2019

Alles goed geregeld. Vriendelijke gastheer en vrouw met een fles wijn als ontvangst en olijfolie uit eigen boomgaard als afscheid (let op! Niet in handbagage want de douane neemt dit in beslag :(
Mooi knus appartement. 3x per week schone lakens! En een eigen zwembad. Wat willen we nog meer! Auto stond klaar, wat op Lefkas echt wel nodig is. Geen gedoe! Alles geregeld. En door de Eliza App altijd op de hoogte. Niets op aan te merken dus een welverdiende 10!

  • Algemeen 10
op 23 juni 2019 bestemming: Portugal / Murteira, reisperiode: juni 2019

Na onze eerste nacht in het appartement van Quinta da Murteira, hebben wij boos en teleurgesteld onze koffers weer ingepakt en zijn we vertrokken.
De eerste avond was onze slaap Ė en badkamer vergeven van de kleine vliegjes.
Zelfs in ons bed en in ons haar vonden de beestjes een onderkomen. Al met al te smerig voor woorden. De eigenaar en zijn vrouw kwamen vergif spuiten om de vliegen te doden.
Helaas vonden wij in die eerste nacht en nog veel groter aantal vliegjes in de badkamer.
Op de spiegel, op de wc, in het bad, op de vloer, op de lamp, op de wastafel en op alle handdoeken.
Telefonisch hebben wij opnieuw contact gezocht met de eigenaar van het terrein, maar hij was niet bereikbaar. Daarom hebben het andere portugese telefoonnummer gebeld dat op onze Eliza-papieren stond.
Wij kregen een arrogante en onbeschofte travel-agent te spreken die ons probleem niet geloofde, en op een bepaald ogenblik de telefoonverbinding bewust verbrak.
Direct hebben wij contact gezocht met Eliza en de situatie uitgelegd. Advies van Eliza: wacht nog even af, de travel-agent komt naar jullie toe.
De man in kwestie kwam een uur later dan afgesproken het appartement binnen en begon op een schreeuwerige en klantonvriendelijke wijze te beweren dat er geen problemen waren, en dat hij geen vliegjes zag.
Deze maffiabaas, wij hebben er geen ander woord voor, bleek de organisatie van het terrein te regelen. De uiterst vriendelijke eigenaar, die gelukkig ook nog kwam, had niets in te brengen. Helaas durfde zijn vrouw, die wij vroegen om haar verhaal te doen van de vorige avond waarin onze slaapkamer vergeven was van de vliegjes, niets te zeggen tegen deze schreeuwende meneer. Het bleek dat de travel-agent de dienst uitmaakte. Deze maffiabaas zag geen probleem in ons verhaal en vertrok. Wij hebben daarna in overleg met Eliza gelukkig een andere (schone) bestemming voor onze vakantie gevonden.
Wij raden Eliza aan om deze lokatie uit het pakket te schrappen, want als er zich een probleem voordoet, dan heb je als gast pech gehad en word je als vuil behandeld.

  • Algemeen 2
op 13 juni 2019 bestemming: Griekenland / Tragaki, reisperiode: februari 2019

Villa cavo mare was adembenemend. Enorm groot voor 5/6 personen. Met 2 badkamers, 3 royale slaapkamers met balkon en enorme kasten. Overal flatscreen televisies. Maar mooiste was denk ik de ligging. Overal uitzicht op de zee rondom. We kwamen s morgens al aan en werden vriendelijk ontvangen , mochten direct in het huis.
Auto op luchthaven was wat aan oude kant maar verder prima. Site en app van eliza duidelijk. Bij vragen direct antwoord van eliza

  • Algemeen 10
op 31 oktober 2018 bestemming: , reisperiode: september 2018

Heerlijke villa (Villa Borboleta) waar wij met zijn vieren hebben genoten van 10 dagen Portugese zon, fantastisch eten in kleine restaurants in de buurt en vooral ook van het zwembad. Complimenten voor de service van deze organisatie. Tot tweemaal gebeld over de accommodatie, waar ik direct antwoord op kreeg.

  • Algemeen 9
op 23 oktober 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: september 2018

Alles perfect geregeld, locatie geweldig, appartement zoals omschreven, huurauto stond klaar.
Volgende keer weer Eliza dit dan voor derde keer

  • Algemeen 10
op 1 oktober 2018 bestemming: Spanje / Rectoria de Regencos, reisperiode: september 2018

Rectoria de Regencos is een prachtig appartement, lokatie en omgeving. Uitstekende Host Alicia. Alles zeer zeker de moeite waard, echt genieten in die omgeving begin september!

Echter, de 'Eliza was here' website is ronduit misleidend en slecht.
Waar was deze website Misleidend?
- Zo wordt er gemeld dat de luchthaven op 60km afstand ligt (Girona), maar vervolgens vliegen ze je naar Barcelona, dat is ruim 130km terugrijden!
- In tegenstelling tot wat de site vermeld: Handdoeken worden meer dan eens gewisseld (dank Alicia) en Badhanddoeken voor bij het zwembad en op het strand zijn gewoon beschikbaar (die hoef je dus niet mee te slepen, zonde van de bagageruimte)! En eind-schoonmaak en toeristenbelasting waren gewoon inclusief en reeds betaald.
- Een klein minpuntje v.w.b. de lokatie: ja er is Wifi, maar dat mag door de abominable lage snelheid geen naam hebben, daar heb je weinig aan.

Waar was deze website (en ook de service van ElizaWH) Slecht?
- Bij het boeken heen en weer stappen door de verschillende fasen van het boekingsproces is moeizaam en zeer foutgevoelig, iedere keer weer moet je alles opnieuw invoeren. Dit leidde bij ons tot twee grote ergernissen: a) we hebben per abuis een latere terugvlucht gekozen en b) aangegeven dat we slechts de aanbetaling wilden doen en niet het gehele bedrag al in april wilden betalen: beiden mislukt.
Vervolgens de retourvlucht te willen corrigeren mbv ElizaWH is onmogelijk gebleken, slecht! De betaling rechtzetten heeft weken geduurd, slecht!
De linkerhand lijkt niet te weten wat de rechter doet bij ElizaWH.

Dan kun je misschien zeggen dat is niet zo slim van je, maar probeer het maar eens, een foutje is zo gemaakt op deze site. En dan is de interactie met ElizaWH zo stroperig dat de periode waarbinnen je kosteloos kunt annuleren verstrijkt en ook dan haalt ElizaWH haar schouders op....

Heb dit ook aan Eliza gemeld, zowel in de toegestuurde enquÍte en per email naar hen direct. Er kwam wel snel een reactie maar deze was redelijk lauw en ging niet in op een aantal cruciale verbeterpunten van Eliza.

Al met al blijft het oordeel: goede locatie en compleet geregelde reis maar slechte service en Eliza is niet echt bereid te leren van constructief bedoelde feedback.

  • Algemeen 5
op 16 september 2018 bestemming: Griekenland / Paliouri, reisperiode: september 2018

Bij het zoeken naar een kindvriendelijke, luxueuze vakantie werden we meteen verliefd op de foto's van Kappa resort op de website van Eliza was here. We boekten een villa met privťzwembad voor een week in september. Het online inchecken verliep niet van een leien dakje; bleek dat we van Eliza een verkeerd reserveringsnummer hadden gekregen.
In Griekenland aangekomen stelden we vast dat de villa die we hadden geboekt uit drie (!) verdiepingen bestond. Nergens aan de trappen waren poortjes geÔnstalleerd, dus we zouden onze dreumes geen moment uit het oog kunnen verliezen. Van kindvriendelijkheid was dus weinig sprake. Bovendien bevond ťťn van de slaapkamers zich in de kelder, dit hadden we niet kunnen afleiden van de foto's of de beschrijving op de website. De badkamers waren eveneens heel erg klein, je kon er amper in bewegen.
Rekening houdend met de veiligheid van onze dochter hebben wij onmiddellijk een andere accommodatie gevraagd. 's Anderendaags kwam de receptioniste van Kappa met een oplossing; we konden de rest van onze vakantie doorbrengen in een suite (geheel gelijkvloers). Wat een verademing! Knap appartement met mooie badkamers en een kitchenette.
De receptioniste van Kappa liet ons weten dat het prijsverschil (de villa was immers duurder dan de suite) zou verrekend worden, maar toen we hiervoor informeerden bij Eliza, moesten we dagen wachten op een antwoord.
Ook toen we mailden om het juiste reserveringsnummer te bemachtigen voor de terugvlucht, kregen we pas dagen later antwoord (en was het nummer nog niet correct). De service van Eliza kan m.a.w. stukken beter.

Wat Kappa betreft, het is een aangenaam resort voor mensen die rust zoeken. Je hebt absoluut een auto nodig, want in de nabije omgeving is er niks te zien (zelfs geen klein winkeltje waar je bv. water kan kopen).

De omliggende dorpjes bieden wel wat eetgelegenheid, maar ten opzichte van de eilanden (Kreta, Rhodos,...) niet zo gezellig.

Het ontbijt aan 15 euro per persoon is eentonig en, wat ons betreft, redelijk duur voor wat het is.

  • Algemeen 5
op 9 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Lesbos, reisperiode: augustus 2018

Alles zoals alle andere voorgaande vliegvakanties goed geregeld door Eliza!
Hele mooie accommodatie Elia Village, super aardige ontvangst en mooie appartementen, zwembad, ligging, service, vervoer.
Kortom, alweer optimaal genoten!

  • Algemeen 10
op 8 augustus 2018 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: juli 2018

De voorbereiding naar ons toe was helder en prima op tijd,via app krijg je alle informatie.De locatie was Super,de huurauto stond klaar en qua prijs is het de allerbeste optie om het via Eliza te doen,ze maken je vlucht,huurauto en verblijf tot voor ons wen onvergetelijke vakantie,blijf zo doorgaan !

  • Algemeen 10
op 30 mei 2018 bestemming: Spanje, reisperiode: mei 2018

Omdat ons de kamer tegen viel ,niet kwa bedden maar een tafel met 2stoelen. Wij hadden volgens ons zelf een appartement en dit was het niet. De gemeenschappelijke zaal waar het ongezellig was en te koud was voor ons niet aangenaam.Het hele plaatje was erg leuk om te zien maar ik heb zelf wel betere accomodaties van Eliaza gehad. Wij hadden niet zo heel mooi weer en dan valt het tegen. Met mooi weer is alles anders. mar even goed misten wij een tafel met twee stoelen is wel het minimale voor een appartement zoals deze.

  • Algemeen 7
op 25 mei 2018 bestemming: ItaliŽ / Novoli, reisperiode: mei 2018

De accomodatie in Novoli is verouderd, en sinds dit jaar vaak in het weekend verhuurd voor feesten ( groepen van 70 personen) dus weg met de rust. Ravi probeert echt vreselijk zijn best te doen , maar is niet efficiŽnt in het bedienen. De locatie is gehorig wanneer de kamers naast je de wc doortrekken ben je wakker. De stoelen op het terras boven zijn voor een gedeelte kapot, en de tafels zijn vies. Wij hadden hoge verwachtingen maar dit valt toch echt tegen , zeker omdat je juist deze accommodatie hebt gekozen voor de rust, ook heel bijzonder dat je hiervan niets op jullie revieuws hebt gelezen, want ik begrijp dat dit toch echt sinds dit jaar is. Dus hopelijk voor onze opvolgers gaan jullie hier iets aan doen , of in ieder geval vermeldde, zodat je niet voor een verassing komt te staan. Verder moet ik wel zeggen dat het eten in de avond en de wijn prima zijn, maar Door die feesten zijn wij naar Lecce gegaan om te eten.

  • Algemeen 7
op 8 januari 2018 bestemming: Spanje / Marbella, reisperiode: december 2017

Eind 2017, begin 2018, hebben we een week de ďSuite de LuxeĒ van The Urban Villa gehuurd. De ontvangst was hartelijk door Virginia en onze bagage werd via diverse trapjes naar de Suite gebracht. En die mag er zijn. Royale grote slaapkamer en een iets kleinere. Daarbij badkamer, eigen sauna, grote woonkamer en twee ďeigenĒ terrassen.
Dat we een week voortreffelijk weer hadden met volop zon en 20 graden draagt natuurlijk ook bij. We hebben notabene in het kleine zwembad gezwommen. En dat op 4 januari! Toegegeven, het water was aan de koude kant. Ontbijt is gelukkig niet overdreven en dik in orde. Het avondeten dat door Santiago werd bereid verdient een ster. Heel smakelijk en fatsoenlijke porties. Wat wil je nog meer?
Het appartement ligt zoín 5 km van Marbella, richting Ojťn. Daarbij is wel een redelijke conditie vereist als je de berg op loopt naar TUV. En dat geldt ook voor de auto. Maar daar krijg je dan ook een prachtig uitzicht voor terug dat uitziet over Marbella, de Middellandse Zee en de Marokkaanse kustlijn.
De jaarwisseling hebben we in TUV gevierd met andere gasten en vrienden van TUV. Erg sfeervol en Santiago had een geweldig buffet bereid.
Het is een mooie locatie die zich goed leent voor uitstapjes mits je een auto hebt. Je loopt niet even naar het strand. Wij hebben het Alhambra in Granada bezocht en dat is goed te doen in ťťn dag.
Het is 400 km heen en terug!! Ook Ronda en Gibraltar zijn een bezoek waard. En die plaatsen bereik je in ruim een uur met de auto. Als je van bochtige wegen houdt is een bezoek aan Ronda aan te bevelen maar neem dan wel een middeltje tegen wagenziekte mee.
Is er dan helemaal niets aan te merken? Nou eigenlijk niet.
Of misschien toch. Wij zouden het waarderen als je een kop koffie en thee op de kamer kunt zetten. En jammer dat bij ons vertrek de gastvrouwen niet aanwezig waren. We hadden we nog graag afscheid willen nemen

  • Algemeen 8
op 8 december 2017 bestemming: Griekenland / Balos, reisperiode: juli 2017

Alles klopte:tijden,huurauto en accomodatie.

  • Algemeen 10
op 6 november 2017 bestemming: Griekenland / Corfu, reisperiode: augustus 2016

Een hartelijk ontvangst, geweldige locatie met prachtig uitzicht. Hier ga ik nog een keer met mijn gezin terugkomen!

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2017 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: augustus 2017

Huisje geboekt op Madeira, Vivenda Rustica da Calheta. Dezelfde dag van boeking lazen we een recentie bij een andere aanbieder dat er een metaalbewerkingsbedrijf naast het huisje zat. Reis kon direct al niet gewijzigd worden, maar volgens Eliza was here bestond het bedrijf niet meer. Helaas die zat er nog en maakte zeer veel herrie. Er liepen kakkerlakken in huis, slecht tuinmeubilair. Bed waardeloos. Deze niet zo gunstige beoordeling heb ik willen plaatsen op de site vam Eliza was here, maar die hebben ze niet geplaatst. Ze behouden zich dus het recht om alleen positieve recenties te plaatsen. Slechte zaak vind ik. Wij boeken daarom nooit meer bij Eliza was here.

  • Algemeen 3
op 28 september 2017 bestemming: Griekenland / Methoni, reisperiode: september 2017

Idyllisch plekje! Als het weer maar goed is zoals bij ons, een fantastische mooie week gehad, uitzicht prachtig mooi over de baai, appartement groot, schoon, alles wat nodig was aanwezig, ontbijt fantastisch, gemoedelijk en gastvrije plek om even tot rust te komen. Zwembad heel schoon en fijn om in te zwemmen. Mooie plaatsjes en plekken bekeken in de buurt, heerlijk gegeten in verschillende eetgelegenheden, allemaal goed, zeer de moeite waard geweest om hiernaartoe te gaan, een topper!

  • Algemeen 10
op 19 september 2017 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: augustus 2017

Fantastische vakantie/eiland, alleen de kosten van de huurauto vallen tegen.
wij moesten 500,00 euro bij betalen voor een upgrade, Eliza bedoelt met een mini een "kleine " auto wij bedoelden het merk?! een tegenvaller van jewelste op dag 1. Bij navraag wat wij voor de huurauto al betaald hadden in de reissom, hebben wij geen antwoord op gekregen.

  • Algemeen 8
op 19 september 2017 bestemming: Griekenland / peleponessos, reisperiode: september 2017

Heerlijk schoon hotel, mooie ruime studio met keukentje en ruim balkon,goede badkamer,vriendelijk personeel ,prima ontijt en goed en lekker avondeten, alles met betrekking tot de huur auto snel en goed afgehandeld. dit was onze eerste vakantie met eliza was here, maar zeker voor herhaling vatbaar! Prima!!

  • Algemeen 9
op 18 september 2017 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: september 2017

Boeken ging goed, papieren en informatie allemaal netjes op tijd. Echter, wat ik al vaker las in de reviews, was de accommodatie geheel niet volgens verwachting. Het romantische, rustige en knusse 'Agriturismo" Su Vrau bleek een hotel met 4 gebouwen. De ligging was weliswaar prachtig maar de service en het restaurant waren waardeloos. Ongevarieerd ontbijtbuffet, 1 koffiemachine waarvoor je eindeloos in de rij moest staan, beperkte menukaart en het dagelijkse vooraf vastgestelde 3 gangen-menu van 25 euro (incl. water en wijn) is geen aanrader. Bij je vlees, vis of omelet zit geen enkele garnituur. Geen groente, geen plakje aardappel, zelfs geen pasta sliertje.
De kamer was schoon. Het balkon moesten we helaas delen met nog een andere kamer (lekkere "privacy") en dan ook nog met alle mensen van de gang die er hun handdoeken kwamen ophangen. Onze badkamerdeur kon niet dicht.
Het werd in de brochure echt 1000 x mooier voorgespiegeld dan het uiteindelijk was. Het 'agriturismo' bood ook o.a. paardrijden aan? Nee dus. Ja het kon wel in Agrustos, daar hadden ze een foldertje van, verder graag zelf even uitzoeken.
Nee, niet voor herhaling vatbaar!
En met deze review vanuit de grond van mijn hart win ik vast geen goodiebag!

  • Algemeen 4
op 1 september 2017 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: augustus 2017

Niet tevreden over de geboekte accomodatie. de omschrijving op de site van Eliza was veel rooskleuriger dan de werkelijkheid.
Aantal punten direct bij aankomst doorgemaild. Snelle reactie, maar weinig oplossingen.
Huurauto mocht niet op onverharde wegen volgens verhuurder. Eliza biedt dit aan in 1 pakket. Weg naar accomodatie was onverhard en wij mochten hier officieel dus niet rijden.
Voelt niet ontspannen.
Bij thuiskomst een klacht ingediend.
Eliza hanteert een reactie termijn van max 4 weken. Erg lang.
Ook een kritische ervaring op de site geplaatst. Deze is nooit geplaatst.
Dat wil zeggen dat er alleen positieve reacties te lezen zijn op eliza was here.
Slechte zaak.

  • Algemeen 3
op 29 augustus 2017 bestemming: Griekenland / Rhodos, reisperiode: augustus 2017

Ongelooflijk goede service!!!

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2017 bestemming: Portugal / Loule, reisperiode: april 2016

Omdat het zo is! Alles perfect verlopen, de vlucht, autohuur, accommodatie. Enigste minpuntje was de borg voor de autohuur, mag beter vermeld worden en vermogen vd auto, upgraden is aan te bevelen bij bergachtig gebied met name steile hellingen. Huisje schoon en opgeruimd, zeer gastvrij onthaald door eigenaars. Goede ervaring met Eliza 👌

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2017 bestemming: Griekenland / lefkas, reisperiode: augustus 2017

Wij zijn naar El Camino villas geweest en hadden vills Levantes ! Zoals in meerdere recensies wordt aangegeven is dit de villa met het allermooiste uitzicht en daar is geen woord van gelogen. Maar we vinden het toch eerder een villa die geschikt is voor 2 personen. Wij waren met 4en en wisten dat 2 personen een slaapbank deelden, maar wat een onding om op te slapen, ook is er geen verduistering aanwezig en kom je 'savonds terug in je villa kun je niet nog even zitten ! Buiten was geen optie want er waren erg veel muggen, binnen ook trouwens ondanks de overal aanwezige horren ! Ook hadden wij aangegeven bij de boeking dat het om een 25 jarig huwelijksfeest ging maar daar hebben ze verder niets mee gedaan, beetje jammer ! De hygiene is overigens wel top dankzij Maria !

  • Algemeen 7
op 13 augustus 2017 bestemming: Griekenland / Horefto, reisperiode: augustus 2017

Alles maar dan ook alles is perfect verlopen! De boeking, de betaling, de informatie die we vooraf kregen maar vooral de accommodatie en bestemming waren top! We logeerden in Hotel Aeolos in Horefto. Typisch Grieks plaatsje (met voornamelijk Griekse toeristen) met een superleuk hotel. De omgeving is prachtig. Je kunt er alle kanten op. Ligging aan zee maar ook het mooie binnenland met z'n karakteristieke dorpjes is de moeite van het bezoeken waard. Ik zou zo weer terug willen.

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2017 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: juli 2017

Het hotel op Madeira was met recht een Pareltje. Verbleven in hotel Estalagem del Ponta. Het was een fly-drive vakantie. Bij het ophalen van de auto kreeg ik te horen dat ik met de A klasse auto de stijle bergen niet op zou komen. Alsof ik dan een keus heb?? Dus upgrade gedaan naar sterkere motor. (Eerst probeerden ze mij een los navigatie setje van 120 euro voor een week aan te smeren) Bij het inleveren van de auto bleek er een beschadiging in de lak te zitten. Nu vier weken verder en nog steeds geen terugstorting van het eigen risico. De documenten ingeleverd, maar veel miscommunicatie. (al 3 x bewijs gemaild dat bedrag X met mijn creditcard is ingenomen. Ook onvoorziene kosten. Belasting van 77 euro wat ik nog even mocht betalen. Waarvoor, krijg ik geen antwoord op. Dus accomodatie was super maar de afwikkeling van Eliza was here vind ik moeizaam verlopen. Veel extra kosten nog achteraf.

  • Algemeen 8
op 11 juli 2017 bestemming: Griekenland / halkidiki, reisperiode: juni 2017

Alles prima geregeld,prachtige accommodatie met zeer vriendelijke eigenaren. we verbleven in Kalives,acc. Olea Mare.

  • Algemeen 9
op 9 juli 2017 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: januari 2017

Vakantie prima verlopen. Mooie locatie en zeer vriendelijke mensen.
2 opmerkingen: moeten telkens ongeveer 4 dagen wachten op een antwoord via e-mail. Als je dringend antwoord wenst, moet je opbellen en wegens wat reclame die tel. wordt gemaakt en de wachttijd vooraleer er iemand aan de lijn komt, kunnen de Tel.kosten oplopen (toch vanuit BelgiŽ)
- graag een foto van de huurauto (zodat je direct ziet om welke auto het gaat)en een juiste omschrijving. Er stond vermeld dat er plaats was voor 2 grote koffers daar waar er slechts plaats was voor 1 grote koffer.
Auto was veel te klein voor 4 personen met bagage.

  • Algemeen 8
op 27 mei 2017 bestemming: ItaliŽ / Cortona, reisperiode: augustus 2017

Zonder geldige opgaaf van reden werd de accommodatie, die in februari al was geboekt en aanbetaald, eind mei plots geannuleerd. Het alternatief dat werd geboden was verre van gelijkwaardig. Vanwege het korte tijdbestek zou en zich bijna gedwongen voelen het alternatief wel te accepteren, dat is geen fijn spelletje!

  • Algemeen 2
op 22 januari 2017 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: oktober 2016

Eliza was here heeft ons een fantastische vakantie bezorgd. Door in eerste instantie een probleem met de huurauto (onze fout, niet alle reispapieren meegenomen), beloofde het niet veel goeds. Dit is perfect opgelost door een medewerker van Eliza was here. Het verblijf was prachtig, met een lieve eigenaresse die ons iedere ochtend met een lach welkom heette. Ik kan deze organisatie aanbevelen als je op zoek bent naar iets bijzonders!

  • Algemeen 9
op 6 oktober 2016 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2016

Eliza heeft jonge mensen aan de telefoon die niet doeltreffend werken en vaak zegt elke medewerker ook nog iets anders. Doordat men traag reageerde, konden we een bepaalde datum niet meer boeken en moesten we later, en duurder..

De accomodatie was prima, we kenden deze al. Het schoonmaakpersoneel (niet Grieks) uitstekend en vriendelijk, maar de beheerder en de twee dames bij de receptie waren heel stug, onvriendelijk en dachten nergens in mee.

  • Algemeen 6
op 5 oktober 2016 bestemming: Griekenland / Petani Beach, reisperiode: september 2016

Pluim voor Eliza was here, organisatie, telefonisch contact was perfect!

  • Algemeen 9
op 24 september 2016 bestemming: Griekenland / Gialova, reisperiode: september 2016

Eleonas Villas liggen fantastisch met uitzicht op zee. De villa's zijn geweldig, groot, schoon en van alle gemakken voorzien. Auto via Herz viel zwaar tegen (oud, smerig en vol met deuken en krassen) en na kort overleg met Eliza kregen wij een vergoeding aangeboden waar wij tevreden mee zijn. Dit is onze 6e ervaring met Eliza en zeker niet de laatste.

  • Algemeen 8
op 18 september 2016 bestemming: Spanje / La Palma, reisperiode: augustus 2016

Alles was prima geregeld. Alles gaat online, je kunt ze altijd bellen of mailen mocht je vragen hebben of iets aangepast wilde hebben. Wij hebben geen standaardreis geboekt , maar twee verschillende accommodaties op La Palma gecombineerd. Het contact hierover verliep zeer soepel. De huurauto en beide accommodaties waren heel goed geregeld. Totaal geen problemen gehad. Ik kan iedereen aanraden om via deze organisatie te boeken. Wij hebben genoten van ons verblijf op La Palma bij Finca El Moral en Villas Los Pajeros. We hebben nu al onze volgende vakantie geboekt, dit keer naar Portugal.

  • Algemeen 10
op 17 september 2016 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2016

Was een persoon die het liefst via reisbureau zijn vakantie boekt Lekker direct face to face Altijd goed toch. Nu via kennissen geboekt met een zekere schroom bij Eliza was here? Moet volmondig toegeven dat dit concept super is. Je hebt met niemand contact maar alles is super geregeld tot in de puntjes. Dus totaal geen " Red mijn vakantie gevoel" Gaan zeker in de toekomst meer gebruik maken van deze vakantie site Mijn hart was goed voor een 10 maar die geef ik niet zo gauw.

  • Algemeen 9
op 16 september 2016 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2016

Onze vierde keer met eliza op vakantie alles goed geregeld , we moesten door familie omstandigheden eerder naar huis zijn prima geholpen door eliza. Wij boeken zeker weer.

  • Algemeen 9
op 15 september 2016 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2016

Dit was de tweede keer dat we met Eliza reisden en het is erg goed geregeld. Fijne accommodatie, weg van de drukte. Eigen portal en app om zaken te regelen en documenten altijd bij de hand te hebben. Ze doen wat ze beloven tegen een goede prijs.

  • Algemeen 9
op 14 september 2016 bestemming: Griekenland / Corfu, reisperiode: september 2016

Een bestemming voor koelbloedige mensen. Ook niet geschikt voor oudere mensen is mijn mening. De wegen naar ok dit kleine paradijs zijm een avontuur op zich, heb medelijden met de mensen die in de avond zijn aangekomen. Haarspeldbochten en onverlicht...brrr nooit meer. Bij het strand komen in deze omgeving is een strijd aangaan met angst.

  • Algemeen 7
op 24 augustus 2016 bestemming: Spanje / Alicante, reisperiode: augustus 2016

Eliza was here had alles heel goed geregeld. We hadden zelf wat anders in onze gedachten wat betreft de locatie, maar dat hadden we vooraf ook kunnen opzoeken. We kregen van Eliza heel netjes mails vooraf en je werd er meerdere malen aan herrinnerd dat je kon inchecken en dat je formulieren moest uitprinten, netjes! Ook de huurauto wat prima geregeld, geen problemen gehad en we hadden een fijne nieuwe auto. De īfincaī was ook erg mooi, rustig en vriendelijke eigenaren. Enige nadeel hieraan vonden wij dat we zelf geen (mini) koelkast op onze kamer hadden en dat er weinig in de buurt was qua eetgelegenheden. Hiervoor moesten we dagelijks minimaal 30 minuten rijden. Werd wel avondeten aangeboden, maar kostte 20 pp en je wist niet wat je zou krijgen.

  • Algemeen 9
op 27 juli 2016 bestemming: KroatiŽ / Kanfanar, reisperiode: juli 2016

Het beloofde 4 sterren hotel Dva Belladura in Kanfanar viel erg tegen. Het goede aangeschreven restaurant was de hele week gesloten, geen restaurants op loopafstand. Smerig zwembad, veel grote torren in en rondom het zwembad. Het ontbijt was erg slecht, heel eenvoudig, geen variatie en op tafel neergekwakt. Gelijk 1e avond met Eliza gebeld maar ze hadden alleen nog ťťn accommodatie maar veel te ver weg. Inmiddels heel veel gebeld, gemaild, foto's opgestuurd van het ontbijt en het zwembad maar Eliza heeft nog niets aan onze klacht gedaan. We hebben voor 1 week EUR 1180 betaald, heel veel, maar daar verwachtten we dan ook veel van. Niets is minder waar, naar ons idee een 2 sterren hotel. Nooit meer!!

  • Algemeen 3
op 19 juni 2016 bestemming: Portugal / Ericeira, reisperiode: juni 2016

Locatie: Villa Ana Margerida. Fantastische plek. Unieke 1,2 en 3 kamer villas, geheel in maritiem Portugese stijl. De eigenaar is hier 20 jaar geleden aan begonnen en verbetert nog elke dag zijn parkje. Schitterend uitzicht over de Atlantische oceaan met dagelijks brandingsurfers. Het parkje zelf doet denken aan een buitenlandse vorm van de Efteling. Het thema - zee, varen, haven - is consequent doorgevoerd. Er zijn zoveel hoekjes en plekjes waar je kunt liggen, zitten, kijken, rusten. Gratis internet. Zeer goed vonden wij het systeem van hergebruik van levensmiddelen en andere zaken, die je over hebt. Elke gast mag uit de voorraad putten, die door andere gasten is achtergelaten en deze voorraad wordt dagelijks gecontroleerd op houdbaarheid en versheid. Pluspunt. De omgeving is eveneens geschikt om erop uit te gaan: Sintra, Mafra, Lissabon, Copa de Roca, Cascais, noem maar op. De auto die bij de trip hoort is onontbeerlijk, maar ook dat was goed geregeld. Kortom Eliza heeft niet gelogen: een geweldige plek.

  • Algemeen 9
op 14 juni 2016 bestemming: Griekenland / Verga, reisperiode: juni 2015

Op een hoogte van ongeveer 600-700 meter in de bergen ligt Raylos Villas. Als je voor de rust op vakantie gaat is het the place to be. Een geweldige plek met een ongelooflijk fraai uitzicht op de baai van Missinia en Kalamata. De weg naar boven is een avontuur op zich met vele haarspeldbochten maar de beloning is geweldig. Het zwembad is prima en als je als je aan de rand "hangt" kijk je de diepte in en uiteraard weer naar de golf en Kalamata. Kortom een geweldige ervaring.

  • Algemeen 8
op 4 maart 2016 bestemming: Cyprus / Psematismenos, reisperiode: september 2015

Prima geregeld en erg leuke accommodatie. Perfecte gastvrijheid, we voelden ons hier helemaal thuis.

  • Algemeen 9
op 18 januari 2016 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2013

Wat een top organisatie! Auto stond netjes te wachten op het vliegveld! Het inchecken en outchecken was een beetje raar aangezien er bij de appartementen geen receptie is! Elisa was here nog paar gebeld en zij hebben alles geregeld! Ze zorgen voor unieke locaties en goede klantenservice!

  • Algemeen 8
op 16 november 2015 bestemming: Griekenland / Koutouloufari, reisperiode: september 2015

De accommodatie waar wij waren was werkelijk een droom! De ellende begon bij de autoverhuurder Herz en de zeer slechte afhandeling van Eliza daarna bij terugkomst in Nederland. Wij hadden nl een kapotte autosleutel meegekregen en moesten deze zelf vergoeden ondanks dat we hem niet zelf hadden kapot gemaakt en ondanks dat we het volledig eigen risico hadden afgekocht. WAARDELOOS. Vandaar een 3!

  • Algemeen 3
op 2 oktober 2015 bestemming: Portugal / Algarve, reisperiode: april 2015

Eliza was here bied accommodaties aan die heel sfeervol zijn en buiten de grote massa om gaan. Ik werk zelf in de reisbranche en heb nog nooit een keuken gezien van een huisje (of appartement) zoals die in quinta a borboleta in Loule/Algarve.

Eliza was here medewerkers dachten mee met mijn specefirke mensen omtrend mijn gezondheid.

  • Algemeen 9
op 30 september 2015 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2015

Zeer eenvoudig en eentonig ontbijt. Keuze uit aardbeien nam en puntje smeerkaas en zeer hard gekookt ei. Tijdens ons verblijf zijn vloeren en sanitair geen enkele keer nat gereinigd. Een aantal airco's defect. BVN werkte niet naar behoren. Ligbedden en parasols defect. Zwembad vloer geen enkele keer schoongemaakt. Het geheel gaf de indruk van achterstallig onderhoud. Foto's in de folder komen niet overeen met de werkelijkheid.

  • Algemeen 5
op 28 september 2015 bestemming: Griekenland / Santorini, reisperiode: september 2015

Top-acco op een topplek. Gastvrije Grieken, lekker eten, rust en mooie dingen in de omgeving te zien. Alle vrijheid door inbegrepen huurauto.

  • Algemeen 9
op 25 september 2015 bestemming: Griekenland / Lesbos, reisperiode: mei 2014

Heel erg goed! Fijne organisatie. Alles in 1 pakket (fly-drive-acco). Nieuw schoon appartement en zeer aardige gastheer.

  • Algemeen 8
op 18 september 2015 bestemming: Portugal / loule, reisperiode: augustus 2015

Erg jammer dat je 1 dag (aankomst na middernacht) mist van een korte vakatie (week). Ä400 leergeld betaald zullen we maar zeggen.

  • Algemeen 3
op 17 mei 2015 bestemming: Cyprus / Goudi, reisperiode: mei 2015

We hebben met ons gezin een heerlijke week meivakantie doorgebracht in Cyprus. Alles was zoals we gehoopt hadden. De informatie van de reisorganisatie was duidelijk en correct. De accommodatie overtrof onze verwachtingen!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 17 mei 2015 bestemming: Griekenland / Lesbos, reisperiode: april 2015

Appartement had alleen eerste en laatste dagen warm water. in beide badkamers wel een jacuzzi; dat dan weer wel. volgens eliza in de documentatiemap op locatie hebben ze in Lesbos perfectie ingeruild voor levenskunst en improvisatietalent. Als er (weer) geen warm water is, wifi het niet doet, elektriciteit is uitgevallen eigenaar je niet begrijpt moet je daar maar eens bij stilstaan enz. Nog nooit zulke 'bulshit' gelezen in een vakantiefolder. Je betaalt wel de hoofdprijs bij Eliza

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 5
  • Vervoer 6
  • Prijs / kwaliteit 6
op 17 februari 2015 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: februari 2015

Om te beginnen is de informatie op de website niet correct. Ze verkopen hun reizen mooier dan ze zijn, en als je navraag doet, geven ze aan niks te kunnen garanderen, je moet het maar zien bij aankomst.
Het allerergste is echter dat ze ons twee weken van te voren lieten weten dat onze geboekte en betaalde vakantie niet doorgaat vanwege een dubbelboeking!!! Ze boden keuze uit twee alternatieven die totaal niet voldeden aan onze wensen. FinanciŽle compensatie was niet mogelijk. Helaas is er ook bij andere organisaties niks meer beschikbaar op zo'n korte termijn. Geen vakantie voor ons dus volgende week, vertel dat je zoon van 5 maar eens!
Toen aangegeven dat we de vakantie wilden verplaatsen naar de meivakantie, maar graag wel voor dezelfde prijs, want in mei zijn de prijzen veel hoger. Aangezien het de fout van EWH is dat wij noodgedwongen onze vakantie moeten verplaatsen, zou je zeggen dat zij dit compenseren. Maar nee, geen enkele service of tegemoetkoming van hun kant. Ze geven de klant gewoon het nakijken!

  • Algemeen 1
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 1
  • Reisbegeleiding 1
  • Excursies 1
  • Prijs / kwaliteit 1
op 8 november 2014 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: oktober 2014

Slechtste reisbureau in 30 jaar. Appartement was prachtig op de foto s maar 3 kleine donkere hokken. Voor Ä 800,- per week, nog geen 2 sterren, geen enkel comfort, moesten bed van vide naar beneden slepen, steile trap was niet te doen. Spaarzaam uitgeruste keuken in ander gebouw. Mierenplaag, 2 kakkerlakken in de keuken. 1 pers. zwembad niet verwarmd. Bij regen badkamerdak lek als een mandje. Geen informatiemap en alleen Spaans sprekende tuinman als aanspreekpunt. Banken smerig, beddegoed armoedig. Eens maar nooit meer Eliza was here.

  • Algemeen 4
  • Accommodatie 3
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 3
op 1 november 2014 bestemming: Turkije / GŲcek, reisperiode: oktober 2014

Logeren bij Aparthotel Mr. Dim is echt vakantie-vieren. Prima, kleinschalige en zeer klantvriendelijke, accommodatie, vlakbij het centrum van het kleine havenstadje GŲcek. Geen drukte, geen verkopers die je lastig vallen. Perfecte uitvalsbasis voor de vele bezienswaardigheden in de omgeving ( cultuur, natuur), maar ook mooie zwemgelegenheden in de buurt.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 9
op 31 oktober 2014 bestemming: Portugal / Lagos, reisperiode: augustus 2014

Prachtige plek met prima auto voor mooie prijs. Alles prima georganiseerd en we kregen wat ons was beloofd. Een mooie rustige plaats in een nieuwe reisbestemming. Geboekt bij Eliza was here.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 20 oktober 2014 bestemming: Griekenland / Corfu, reisperiode: september 2014

De foto's op de internet site waren exact gelijk aan de werkelijkheid en niet zoals zo vaak een stuk minder. Personeel kundig en vriendelijk. Een lastminute wijziging werd probleemloos doorgevoerd. Zeer tevreden over Eliza was here!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 9
op 20 oktober 2014 bestemming: Griekenland / Lesbos, reisperiode: augustus 2014

Fantastische plekjes weet Eliza te vinden. Wij waren deze keer op Lesbos, maar de volgende reis gaat ook via Eliza was here!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 15 juni 2014 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: mei 2014

Heerlijke rustig gelegen accommodatie geboekt bij Eliza was here, precies wat we zochten.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 8 juni 2014 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: mei 2014

Goed georganiseerd door Eliza was here. wel weinig informatie over huizencomplex en faciliteiten en prijzen restaurant ter plekke. hoge prijzen en receptioniste die teveel bij haar gasten 'op de lip zit'.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 7
op 16 oktober 2013 bestemming: Griekenland / Rousospiti, reisperiode: september 2013

In de via Eliza was here gehuurde villa was het bed erg hard. Zo hard, dat het bijna onbeslaapbaar was. Na telefonisch overleg met Eliza, konden we een opdekmatras kopen, hierna was het slaapprobleem ogelost. Eliza heeft direct na indienen van de kassabon, het geld overgemaakt. We hebben alle waardering voor de snelle, correcte en vriendelijke manier van afhandelen door Eliza.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 18 maart 2013 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: mei 2013

Klanten van Eliza was here worden gelokt met zogenaamde beschikbaarheid op de site, die een aanvraag blijkt. Op de aanvraag wordt lange tijd niet gereageerd, en bij actieve navraag, waar de klant zelf echteraan moet bellen, blijkt de aanvraag afgewezen. Ondertussen voelt de klant zich, door het verstrijken van ed tijd, genoodzaakt om een andere, mindere reis af te nemen.

  • Algemeen 1
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 1
  • Reisbegeleiding 1
  • Excursies 1
  • Prijs / kwaliteit 1
op 3 maart 2013 bestemming: Spanje / Mozoga, reisperiode: juli 2012

Onze eerste ervaring met Eliza was here was teleurstellend, eens maar nooit weer. De accomodatie kwam verre van overeen met de foto's die Eliza op haar website toont. In plaats van een warm en sfeervolle accomodatie zaten we in een kil en rommelig hok. Ter plaatse heeft Eliza was here de klacht pas na 4,5 dag (van de in totaal 9 vakantiedagen) opgelost. Keer op keer werden we maar niet teruggebeld, ondanks beloftes die werden gedaan.
Inmiddels is onze klacht nu (8 maanden later) in behandeling bij de Geschillen Commissie Reizen. Kortom, zowel tijdens de vakantie als na terugkomst zijn wij erg teleurgestled over Eliza was Here.
Wat ons betreft liggen prijs en kwaliteit (veel) te ver uitťťn en worden beloftes rondom de accomodatie niet waargemaakt en wordt de organisatie gerund door jonge onervaren stagaires.

  • Algemeen 2
  • Accommodatie 2
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 2
op 2 augustus 2012 bestemming: Spanje / Lanzarote, reisperiode: juli 2012

Begin juli hebben wij een reis geboekt bij Eliza was here. De accomodatie was compleet anders dan op de website was vermeld. Van een sfeervolle en comfortabele studio was absoluut geen sprake. Wij hebben gelijk contact opgenomen met Eliza was here. Onze klacht is zeer slecht afgehandeld, 4 dagen duurde het voordat er een oplossing was gevonden. Keer op keer werden beloftes over terugbellen en het geven van oplossingen niet nagekomen. In het weekend konden ze ons niet verder helpen; maandag zouden we de eersten zijn voor wie een oplossing zou worden gevonden, schandalig als je een 11 daagse reis hebt geboekt. Na terugkomst blijft Eliza ontkennen dat de accomodatie niet comform foto's en omschrijving op de website is. Wij worden hierdoor genoodzaakt om (veel) tijd te steken in de afhandeling van onze klacht. Onze ervaring is tot nog toe zeer negatief! Wij vinden het belangrijk deze ervaring in deze review te vermelden...

  • Algemeen 2
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 5
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 1
op 7 oktober 2011 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: mei 2011

Via internet een vakantie geboekt "voor rustzoekers" bij Eliza was here. Dat werd Keri op Zakynthos. Kleinschalig complex buiten het dorpje Keri gelegen. Schitterende locatie, met ook heel mooi uitzicht. Inbegrepen was een huurauto(otje).

Het apartement viel een beetje tegen, omdat de getoonde foto's een mooiere inrichting weergaven en we boven EN beneden ons ook gasten hadden.
OOK het feit dat het voor rustzoekenden was, kwam raar over: blaffende honden(uren lang), schreeuwende pauwen en ouders met (gilhuilende) baby's en peuters. Daar was het niet voor geschikt, want overal waren trapjes uit natuursteen, dus best tricky om te lopen, laat staan voor een klein kind.

Je kunt wel heerlijk eten bij de eigenares en de omgeving is echt prachtig, ook om wandelingen te maken.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 6
op 20 september 2011 bestemming: Griekenland / Corfu, reisperiode: september 2011

Na 5 jaar toch weer naar Kommeno Villas op Corfu, de gastvrijheid van SPIROS en VOULA waren weer geweldig. En dan het prachtige uitzicht blijft onvergetelijk+het feit dat alles zeer schoon is. het eten voortreffelijk met een uitstekende staf die stuk voor stuk zeer gastvrij en behulpzaam zijn.
Een plek om weer terug te komen. Een puntje is dat de app. hier en daar wat mankementjes vertonen, maar dat neem je dan voor lief omdat wat ik boven schreef dit een onvergetelijke plek is om vakantie te houden. Geboekt bij Eliza was here.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 8 juli 2011 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: juni 2011

We hebben hier een schitterende vakantie gehad met Eliza was here in een hele fijne accomodatie . Het personeel, ontbijt en eventueel diner is helemaal geweldig. Alles komt zo vers uit hun eigen tuin. Verder heeft Madeira een heerlijke temperatuur en je kunt er heerlijk allerhande wandelingen maken.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 5 oktober 2010 bestemming: Portugal / Algarve, reisperiode: april 2007

Prima geregeld door Eliza was here. Op het vliegveld in Faro stond de Nederlandse eigenaar van het appartement ons op te wachten. Hij ging met ons mee naar de autoverhuurder en reed voor ons uit naar de accomodatie. Was ook wel nodig, want anders kon je het niet vinden. Eliza was here heeft alleen maar mooie, schone accomodaties op echt unieke stekjes! Wij zijn nu 2x met Eliza was here op vakantie geweest, en willen niets anders meer!Vooral het kleinschalige, op zeer mooie plekken gesitueerd, spreekt ons zeer aan.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 18 mei 2010 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juni 2008

Alleen maar goede ervaringen met Eliza was here. Prima geregeld allemaal, we hebben inmiddels 2x geboekt.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 1 december 2009 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: oktober 2009

Bij aankomst geen fles wijn van Eliza was here. Zwembad was buiten gebruik. Parasol defect. Geen tv in het app. Openhaard kon niet gebruikt worden. En ten slotte 3 dagen lang geen warm water... Niet echt een succes dus.

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 2
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 2
op 12 januari 2009 bestemming: Griekenland / Corfu, reisperiode: juli 2008

Service Eliza was here is perfect! Voor een 3-sterren appartement een 6-sterren uitzicht! Appartementen zijn schoon, mankeert niets aan. Het zwembad is helemaal goed. Ook het restaurant is prima, vriendelijk personeel.

De huurauto was nieuw. Wij hebben wel gelezen dat dit complex niet geschikt is voor mensen slecht ter been.
Een top-vakantie, de omschrijving/foto's op de website is precies zoals het is, niets is overdreven. Voor 2009 weer geboekt bij Eliza!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 13 augustus 2008 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: juni 2008

Prima verzorgde reis van Eliza was here waarbij wij 2 weken hebben genoten van het Siciliaanse leven, de cultuur en het heerlijke eten.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 12 augustus 2008 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juni 2008

Wederom een reis bij Eliza was here geboekt. Ik heb niets anders dan lof over deze organisatie. Goede, mooie gebruiksvriendelijke internetsite. Ik heb de reisbegeleiding een:1 gegeven omdat, de optie \'n.v.t.\' er niet is, er was geen begeleiding waar ik ook heel blij om ben. Ik hou ervan om mijn eigen gang te gaan, zonder tussenkomst van reisleiders. Eliza regelt alles op afstand voor je, maar er is wel iemand op locatie aanwezig indien nodig. Gelukkig heb ik deze niet nodig gehad.

Prijs/kwaliteit verhouding was weer uitstekend. Schitterende appartementen, super schoon, elke dag schoonmaak (incl. afwas en bedden opmaak!) Je gaat op vakantie alsof je naar je eigen huisje in het buitenland gaat, je merkt niet dat het via een organisatie geregelt is en dat vind ik een groot pluspunt!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 9
op 8 juni 2008 bestemming: Griekenland / Corfu, reisperiode: mei 2008

Uitstekende accomodatie, maar absoluut niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, wat niet vermeld staat op de site van Eliza was here.
Er was een ouder echtpaar van 80 jaar en dit was voor hen zeker niet geschikt. Spiros en Voula zijn zeer gastvrij.
En niets is hen te veel. Een prachtige plek en een heel mooi eiland. Dit was de 7de keer dat wij er met tussenpozen weer zijn geweest.

  • Algemeen 4
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 2
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 10
op 10 april 2008 bestemming: Portugal, reisperiode: juni 2006

Een geweldige ervaring. Alles prima via internet geregelt. Auto staat klaar op het vliegveld. Prima accommodatie. Dit jaar voor de 2e keer via Eliza was here geboekt naar Kreta. Ga er vanuit dat alles weer perfect geregelt is.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 10
op 6 januari 2008 bestemming: Portugal / Algarve, reisperiode: juni 2007

Fantastische plek in Portugal!! Aanrader voor romantisch weekendje weg of gezellig een weekje met de kids. Super, bedankt Eliza was Here.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 9
  • 1