Costa Verde nieuwe bestemming bij Eliza was here

Geschreven op 25 november 2016 door Roos

De prachtige streek Costa Verde
De prachtige streek Costa Verde
Eliza was here heeft een nieuwe bestemming in Portugal aan het aanbod toegevoegd: de Costa Verde. De Portugese kuststrook is onder andere bekend van de prachtige stad Porto. Het gebied heeft veel ongerepte, groene natuur, wijnvelden en kleurrijke huisjes. Eliza was here heeft vijf accommodaties in Costa Verde in het aanbod in de plaatsen Arcos de Valdevez, Fafe en Valdigem.

Costa Verde

De stad Porto markeert het einde van de Douro vallei, met vele wijngaarden waarvan portwijn wordt geproduceerd. Naast Porto vind je in de Costa Verde ook de levendige plaats Braga met indrukwekkende kerken, kathedralen en kastelen. Bezoek ook zeker Aveiro, ook wel het Venetië van Portugal genoemd door de gondels, kanalen en gekleurde gebouwen.

De kleurrijke stad Porto
De kleurrijke stad Porto

Accommodaties

Van de vijf accommodaties heeft Eliza twee favorieten. Dat zijn het wijnhotel Quinta de Casaldronho in Valdigem en het landhuis Quinta do Olival in Arcos de Valdevez. Het Quinta de Casaldronho is een moderne accommodatie waarbij wijnproductie een grote rol speelt. Je hebt vanuit het wijnhotel een geweldig uitzicht over het gebied. Ook het Quinta do Olival biedt een schitterend uitzicht: het landhuis staat op een heuvel omringd door olijf- en wijngaarden. Vanaf beide accommodaties kun je eenvoudig de omgeving verkennen met je huurauto.

Wijnhotel Quinta de Casaldronho
Wijnhotel Quinta de Casaldronho

Nieuws

Artikelen