Eliza was here breidt aanbod uit

Geschreven op 10 januari 2018 door Paula

Lygarion Aroma Villas op Kefalonia
Lygarion Aroma Villas op Kefalonia
Reisorganisatie Eliza was here heeft het aanbod uitgebreid met drie accommodaties. Deze accommodaties bevinden zich op Kreta en op Kefalonia. De nieuwe verblijven zijn Elea Village, Veranda Rossa en Lygarion Aroma Villas.

Elea Village

Elea Village bevindt zich op Kreta en is gekwalificeerd met vier sterren. Het verblijf ligt in de prachtige natuur en beschikt over een zwembad. Op 500 meter afstand ligt het strand en op 350 meter ligt het dorpje Palaiokastro. Hier vind je gezellige barretjes en restaurantjes. De eerste beschikbaarheid van deze accommodatie is in april 2018 en is nu te boeken.

Veranda Rossa

Ook Veranda Rossa is gelegen op Kreta, in de kuststad Rethimnon. Deze accommodatie is gekwalificeerd met vier sterren en beschikt over een zwembad. Daarnaast ligt het strand op 300 meter afstand en het dorp zelf op 40 meter afstand van het verblijf. De eerste beschikbare datum van dit verblijf is in april en is ook nu te boeken.

Lygarion Aroma Villas

Lygarion Aroma Villas ligt op het Griekse eiland Kefalonia. Deze viersterren villa's zijn gloednieuw en erg modern en luxe ingericht. Iedere villa beschikt over een privézwembad. Deze accommodaties liggen 600 meter van het strand af en 2 kilometer van het dorp. Op 300 meter afstand vind je een supermarkt. De eerste beschikbare datum van dit verblijf is in mei 2018 en is nu boekbaar.

Nieuws

Artikelen