Eliza was here krijgt nieuwe website

Geschreven op 9 oktober 2013 door Anique

Zakynthos is een van de bestemmingen
Zakynthos is een van de bestemmingen
UTRECHT – Eliza was here zal binnenkort een nieuwe website lanceren. Hiermee wil de reisorganisatie nog beter inspelen op de persoonlijke betrokkenheid van hun klanten. 'We gaan ons nog meer identificeren met de klant omdat we in de reisbranche onderscheidend willen blijven', zegt senior marketeer Nicole Scheerens bij Eliza was here.

De beleving zal al beginnen voordat je op reis gaat, hierbij staat het ontdekken centraal. Ook de eigenaren van de accommodaties gaan een grotere rol spelen op de nieuwe website. Relevante content en de meest actuele updates zijn hierbij zeer belangrijk. De mening en de betrokkenheid van klanten was steeds weer de reden tot relevante innovaties bij de organisatie. 'We luisteren echt naar onze klant', zegt Scheerens.

Onlangs nodigde Eliza was here nog 200 ambassadeurs en nieuwe reisgenoten uit voor een culinair diner. Betrokkenheid creëren stond hierbij centraal. De groep repeaters bij Eliza is heel groot, ruim 30%. De nieuwe website speelt hier ook goed op in.

Nieuws

Artikelen