Epirus nieuwste bestemming bij Eliza was here

Geschreven op 1 maart 2016 door Anique

De Griekse bestemming Epirus
De Griekse bestemming Epirus
Eliza was here heeft weer een nieuwe en nog vrij onontdekte bestemming opgenomen in haar aanbod. Vanaf nu kunnen er ook reizen worden geboekt naar het Griekse Epirus (Parga). Deze regio ligt in het noordwesten van het Griekse vasteland en is het meest bergachtige gebied van Griekenland.

Epirus

Er zijn weer aan aantal bijzondere vakantieadresjes gevonden door Eliza was here in Epirus, waar traditionele Griekse winkeltjes, smalle steegjes, natuur, historie en schone stranden de vakanties hier beschrijven. Het stadje Parga is dan wel gelegen op het vasteland, de sfeer heeft veel weg van die op een eiland. Doordat het gelegen is op een berghelling zijn er diverse schaduwrijke terrassen te vinden met adembenemende vergezichten. De zee is er erg helder en de stranden zijn ideaal om vanaf te gaan snorkelen of duiken.

Overnachten

Overnachten kan in drie verschillende accommodaties. Zo kan de Cactus Villas in Sivota geboekt worden, wat gezellige villa's zijn met een privézwembad en uitzicht over de zee. Ook Costa Smeralda heeft een fenomenaal uitzicht over de zee. Je bent hier zo op het strand en verblijft in een van de appartementen. Tot slot is Agathi Studios een optie. Bovenop de heuvel gelegen heb je een prachtig uitzicht over de bergen. Bovendien zijn alle boekingen voorzien van een eigen huurauto.

Nieuws

Artikelen