Lazio is de nieuwe bestemming van Eliza was here

Geschreven op 21 november 2017 door Paula

Casale le Crete
Casale le Crete
Eliza was here heeft een nieuwe bestemming aan het aanbod toegevoegd. Het gaat om Lazio, een regio in Italië. In deze regio vind je veel bezienswaardigheden zoals onder andere de wijngaarden, prachtige landschappen en helderblauwe meren. Eliza was here biedt twee accommodaties in Lazio aan.

Casale le Crete is een landhuis met een prachtig landschap als omgeving. Het huis beschikt over zes appartementen. Het is gekwalificeerd met drie sterren en beschikt over een zwembad. Het huis ligt op één kilometer afstand van het dorpje Acquapendente en op één kilometer afstand van het natuurreservaat Monte Rufeno. Je verblijft hier op basis van logies.

Il Bagolaro is een echte Italiaanse boerderij die beschikt over tien accommodaties. Je kunt hier genieten van het echte boerenleven. Zo vind je op de boerderij een restaurant waar de producten die op de boerderij worden geproduceerd, worden gebruikt. De accommodaties zijn gekwalificeerd met vier sterren en de boerderij beschikt over een zwembad. Het stadje Nerola ligt drie kilometer verderop en je verblijft op basis van logies ontbijt.

Nieuws

Artikelen