Mooie farmhouses op Gozo van Eliza was here

Geschreven op 8 augustus 2019 door Vanessa

Bella Vista Farmhouses
Bella Vista Farmhouses
Gozo is het kleine zusje van Malta, hier vind je een gastvrije bevolking, mooie groene heuvels en fotogenieke witte dorpjes. Misschien wel het mooiste aan Gozo is de ruige kustlijn en de typische okergele huizen die het eiland een unieke uitstraling geven. Een ideale bestemming als je op zoek bent naar kleinschalige accommodaties. Specialist in het aanbieden van kleinschalige vakantie is de reisorganisatie Eliza was here. En ook op Gozo hebben ze een mooi aanbod. 

Naast de 3 kleinschalige accommodaties Tal-Fanal Village, Razett Ghasi en Murella Living bieden ze ook 3 farmhouses aan: Gozo Farmhouses, Carini Farmhouses en Bella Vista Farmhouses. Deze laatste is de nieuwste ontdekking van Eliza. Bij Bella Vista Farmhouses heb je de keuze uit ruime villa`s met plaats tot wel 8 personen. Deze zijn allen authentiek ingericht en van alle gemakken voorzien. Vanaf het terras kun je iedere avond genieten van een prachtige zonsondergang. Er is gratis wi-fi en je kunt er fietsen huren.

Boek je een reis bij Eliza was here dan is er altijd een vlucht en huurauto inbegrepen. Eliza zoekt de meest unieke plekjes voor je, ver weg van het massatoerisme. Je kunt er helemaal opgaan in de lokale bevolking en proeven van de plaatselijke gebruiken en gewoontes.

Nieuws

Artikelen