Nieuw aanbod Eliza was here in Griekenland

Geschreven op 2 februari 2017 door Renee

Pilion, Griekenland
Pilion, Griekenland
Het aanbod van reisorganisatie Eliza was here is in Griekenland flink uitgebreid. Aan het bestaande reisaanbod zijn in totaal 10 nieuwe accommodaties toegevoegd, bestaande uit appartementen en villa's. Voor alle bestemmingen van Eliza was here geldt dat de omgeving nog onaangetast is door het massatoerisme. Zo kan je hier optimaal genieten van deze bijzondere en rustige plekken. Bij alle reizen zijn de vlucht, huurauto en verblijf inbegrepen.

Vier van de nieuwe accommodaties zijn gelegen op Ithaka, een westelijk gelegen Grieks eiland. Hier kun je nog een traditionele taverna vinden in een van de rijkgekleurde dorpjes. Ook aan strand heeft het eiland geen tekort. En andere accommodatie ligt op Kefalonia, een eiland dichtbij Ithaka. Mooi strand, leuke haventjes, restaurants en winkeltjes. Dit eiland heeft het allemaal. Kalliroi Villa biedt hier een karakteristiek onderkomen dat voorzien is van allerlei luxe snufjes. Kassandra is het meest westelijke eiland van Chalkidiki en de plek waar Kalma Villas te vinden is. Kalma Villas ligt op slechts één kilometer afstand van de badplaats Nea Moudania en ook de stad Thessaloniki is goed te bereiken.

Veranda en uitzicht Kalma Villas
Veranda en uitzicht Kalma Villas


De zevende accommodatie die is toegevoegd aan het aanbod van Eliza was here ligt op Pilion, een eiland aan de oostkust van Griekenland. In de omgeving is er veel te ondernemen, zoals mountainbiken, kanoën of zeilen. Bij Chroma Villas is er de keuze tussen zes uniek ingerichte villas, met elk hun eigen kleuraccent en sfeer. Op Rhodos is Lindia Athena Luxury Villas gelegen in een rustige baai met mooie stukken strand. En dat op slechts twee kilometer afstand van het historische plaatsje Lindos. Vanaf de grote veranda heb je een prachtig uitzicht over de zee en aan luxe ontbreekt het je hier zeker niet.
Uitzicht en inrichting Lindia Athena Luxury Villas
Uitzicht en inrichting Lindia Athena Luxury Villas


Tenslotte zijn er twee nieuwe accommodaties toegevoegd op Peleponnesos, het grootste schiereiland van Griekenland. Plo Suites ligt dicht bij de zee en is de perfecte uitvalsbasis voor het maken van een boottocht. Ook kan je hier fietsen lenen om er zelf op uit te trekken. Daarnaast biedt Liokrina Villas de typische traditionele Griekse sfeer. Hier kun je in het zoutwaterzwembad of jacuzzi plonsen onder het genot van een drankje van de bar.

Nieuws

Artikelen