Nieuw aanbod Eliza was here in Portugal

Geschreven op 31 januari 2017 door Renee

Costa Verde, Portugal
Costa Verde, Portugal
Unieke plekken waar niet veel toeristen komen, dat is de specialiteit van de reisorganisatie Eliza was here. Deze bestemmingen zijn nog onaangetast door het massatoerisme en hier kun je écht de omgeving leren kennen. Genieten van de rust en in het ritme van het land staan hierbij centraal. Eliza was here heeft in totaal acht nieuwe accommodaties gevonden op deze bestemmingen in Portugal en delen dit graag met ons.

Zeven van de nieuwe accommodaties zijn in het noorden van Portugal gelegen, bijna allemaal op minder dan 45 kilometer van het Portugese strand. Eén van de accommodaties is gelegen op het eiland Madeira, ten westen van de Noord-Afrikaanse kust. Er is keuze uit in traditionele Portugese stijl gebouwde, moderne en karakteristieke appartementen. Allen zijn voorzien van een airco en zwembad en liggen op slechts 1 tot 7 kilometer van een supermarkt, restaurant en dorpje. Hieronder zijn 3 van de nieuwe accommodaties kort uitgelicht.

1. Casas da Levada 

In dit op Madeira gelegen prachtige stenen gebouw zijn zes vakantieappartementen gemaakt. Alle appartementen hebben een privéterras dat uitkijkt over de groene omgeving. De houten accenten en de omliggende boomgaard geven deze vakantiebestemming een heerlijk sprookjesachtig gevoel. Het natuurlijke stroompje langs het zwembad dat regenwater wegleidt is een levada, waar deze accommodatie haar naam aan te danken heeft. De hele familie draagt zijn steentje bij om van Casas da Levada het droomhuis te maken wat het is en verwelkomt iedereen hartelijk.

Casas de Levada
Casas de Levada

2. Sossego da Lata appartement

Van buiten maakt dit appartement een moderne indruk, maar van binnen komt de gezellige sfeer je tegemoet. Het appartement is voorzien van allerlei keukengerei en een ruim ingerichte badkamer. Omringd door het vele groen kan je in het zwembad springen voor een verfrissende duik. Op slechts 3 kilometer ligt het dorpje Barragem da Queimadela, waar dichtbij een mooie waterval te vinden is. Het zal je hier aan niks ontbreken. 

3. Quinta do Olival Hotel

Ook deze nieuwe accommodatie aan de Costa Verde van Eliza was here is met hart en ziel opgezet door een enorm gastvrije familie. Al generaties is het landhuis eigendom van de Portugese familie en dit pareltje delen ze tegenwoordig ook met anderen. De liefde voor de omgeving is ook te zien aan de moestuin met biologische groente, olijf- en wijngaarden waar het huis door omringd wordt. In de omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen langs een route die persoonlijk uitgestippeld is door de eigenaresse.

Nieuws

Artikelen