Nieuwe bestemming bij Eliza was here: Nederland

Geschreven op 6 juli 2020 door Anique

Hollandse lanschappen
Hollandse lanschappen
Eliza was here heeft een nieuwe bestemming toegevoegd aan haar aanbod, namelijk ons eigen Nederland. Je kunt nu ook voor een autovakantie in eigen land terecht bij de reisorganisatie. De adresjes zijn veelal omringd door de natuur en gelegen in alle uithoeken van het land. Hierdoor geniet je van de rust, maar heb je als je wilt leuke stadjes of dorpjes in de nabijheid. 

De adressen zijn zoals gebruikelijk bij Eliza was here weg van de massa en kleinschalig. Op het moment is het aanbod van de reisorganisatie voornamelijk nog in Utrecht te vinden, maar ook Friesland staat op de planning. Ook Nederland is namelijk zeer veelzijdig met de lange kusten, heuvelachtige landschappen in het zuiden en de ruimte in het noorden van het land. 

Op het moment is het bijvoorbeeld mogelijk om een eilandje te boeken, gelegen in Vinkeveen en ontzettend romantisch. Hier voel je je echt even alleen op de wereld en kan je de prachtige zonsondergang aanschouwen aan het water. Een andere optie is een authentiek boetiekhotel in Abcoude, dat wordt omringd door wonderschone natuur. 

Nieuws

Artikelen