Nieuwste accommodaties Eliza was here in Griekenland

Geschreven op 8 juni 2015 door Anique

Zandstranden op het eiland Kefalonia
Zandstranden op het eiland Kefalonia
Reisorganisatie Eliza was here heeft drie nieuwe accommodaties toegevoegd aan haar aanbod. Dit keer zijn alle drie de ontdekkingen te vinden in Griekenland op de eilanden Lefkas, Kefalonia en ook op de Peloponnesos. De accommodaties beschikken allemaal over een vrij uitzicht, zijn op loopafstand van zee en zijn van alle gemakken voorzien.

Lefkas

De eerste nieuwe accommodatie op Lefkas ligt op een prachtige heuvel en heeft de naam Beyond Villa's. Vanuit de traditioneel gebouwde villa's heb je een adembenemend uitzicht op het strand en de zee. Het ligt op 120 meter afstand van de zee, het dichtstbijzijnde dorp is 500 meter verderop.

De accommodatie Beyond Villa's
De accommodatie Beyond Villa's

Kefalonia

De nieuwe accommodatie op Kefalonia is ook een plaatje. De Tramonto Suites liggen op 600 meter van het strand af. De accommodatie geeft een mooi uitzicht op de omgeving van Kefalonia, ook zijn de kamers modern ingericht en van alle gemakken voorzien.

Tramonto Suites op Kefalonia
Tramonto Suites op Kefalonia

Peloponnesos

De laatste nieuwe accommodatie, Petra Fos Boutique Hotel, ligt op de Peloponnesos. Het gebouw van lokale stenen gemaakt en met houten ramen bezit over diverse kamers met daarnaast een zwembad met uitzicht op zee. Het is op 1.500 meter afstand gelegen van zee en pittoreske dorpjes zijn er binnen 1 kilometer te vinden.

Het Petra Fos Boutique Hotel
Het Petra Fos Boutique Hotel

Nieuws

Artikelen