Estivant Vakanties wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 8 januari 2018 door Paula

Estivant Vakanties wint Reisgraag Award 2018
Estivant Vakanties wint Reisgraag Award 2018
Reisorganisatie Estivant Vakanties heeft dit jaar de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Singles reizen gewonnen. Uit alle review van 2017 kregen zij binnen deze categorie het hoogste cijfer, namelijk gemiddeld een 9,1. De reisorganisatie uit Nijmegen mocht voor de eerste keer deze publieksprijs in ontvangst nemen.

Guido van Schagen (Directeur van Estivant Vakanties): "Wat een enorme eer om met zo’n hoog cijfer de Reisgraag Award te winnen voor beste singlereisorganisatie van Nederland. Wij halen er ontzettend veel voldoening uit als wij onze Gasten op vakantie verrassend blij kunnen maken met onze single- en eenoudervakanties. Deze prijs is wederom een mooie bevestiging dat we daarin heel vaak slagen. Onze Gasten kunnen er op rekenen dat bij Estivant alles ook echt goed geregeld is. Van het betrokken advies van onze reserveringsafdeling, het vervoer van en naar bestemming, de inrichting van de accommodatie tot aan de uitvoering ter plekke. En als toch een keer iets mis gaat? Dan lossen we dat op. Snel en goed. Onze teams staan altijd met een lach klaar voor onze eenoudergezinnen en singles tijdens hun vakantie. Ik draag deze prijs dan ook graag op aan onze 350 zomermedewerkers, want zij hebben met hun enorme inzet deze prijs nog wel het meest verdiend."

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws