Estivant Vakanties wint Reisgraag Award 2019

Geschreven op 8 januari 2019 door Tl

Estivant viert feest!
Estivant viert feest!
Estivant Vakanties uit Nijmegen heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie singlesreizen gewonnen. Uit alle 7.000 reviews die zijn binnengekomen in 2018 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 8,8 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Nicole Lagé (Estivant Vakanties):"Voor het tweede jaar op rij verkozen tot beste single reisorganisatie van Nederland. En dat met zo’n hoog cijfer. Supertrots! Wat ons geheim is? We zorgen ervoor dat alles écht goed geregeld is. Van het persoonlijke advies van onze vakantiespecialisten vooraf, tot het vlekkeloze vervoer en de sfeervolle accommodaties. Maar als er iemand is die deze prijs echt verdient, dan zijn dat onze reisleiders wel. Altijd betrokken en enthousiast. Zij maken de vakanties van onze Gasten pas echt onvergetelijk!"

Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws