Estivant Vakanties wint Reisgraag Award 2021

Geschreven op 9 april 2021 door Gina

Team Estivant met Reisgraag Award
Team Estivant met Reisgraag Award
Estivant Vakanties heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021 gewonnen. De awards zijn uitgereikt aan de reisorganisaties die in dit jaar met veel negatieve reviews, juist positieve reviews van hun klanten hebben ontvangen. Estivant Vakanties is een van deze reisorganisaties. Daarom hebben zij dit jaar deze publieksprijs in ontvangen mogen nemen. 

Quote

“Trots! Voor het vierde jaar op rij verkozen tot de beste single reisorganisatie van Nederland. En dat in deze bizarre tijden! Wat een mooi compliment. Niet alleen voor onze collega’s op kantoor, maar zeker ook voor al die kanjers op onze vakantiebestemmingen. Elk jaar halen zij alles (maar dan ook écht alles) uit de kast om onze singles en eenoudergezinnen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Te gek dat dit ook zo wordt ervaren door onze Gasten!” - Marijke Onstein, Estivant Vakanties

Reisgraag Awards 2021

Dit is alweer de 10e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemming een award winnen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Awards gekozen. De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland. 

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2021 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2021/

Nieuws