Interview GOfun.nl

Interview met Willem Langenberg
Interview met Willem Langenberg van GOfun.nl

Persoonlijke vragen voor de geïnterviewde

Vertel eens wat over jezelf, hoe lang werk je al bij de organisatie? Wat is je huidige functie? Heb je ook andere functies gehad? Wat vind je wel/niet leuk aan je functie?
Mijn naam is Willem Langenberg, 34 jaar oud en woonachtig in Loenen a/d Vecht waar ik met mijn vriendin en onze 2 kinderen woon. Na het behalen van mijn VWO diploma in Hilversum ben ik naar Amsterdam verhuisd om daar te gaan studeren aan de VU. Aangezien de praktijk mij meer trok dan de theorie, ben ik na het behalen van mijn propedeuse een makelaarskantoor gestart om vervolgens via een omweg in de IT en Finance terecht te komen bij Corendon als algemeen manager van GoFun. Een onwijs uitdagende functie die vooral leuk is door de dynamiek, diversiteit en natuurlijk het product; ‘Jongerenvakanties naar alle populaire zon, zee en strandbestemmingen’.

Vragen over de organisatie

Hoe is het bedrijf ontstaan?
Om binnen Corendon de jongere doelgroep (jongeren tussen 16 – 24 jaar) optimaal te kunnen bedienen, is ruim negen jaar geleden het label GoFun jongerenreizen opgericht. Door het gebruik van de Corendon vloot zijn we in staat jongerenvakanties aan te bieden tegen zeer scherpe tarieven.

Waarom is destijds voor de bedrijfsnaam gekozen?
GoFun is al bijna tien jaar dé specialist op het gebied van jongerenreizen. Jongeren die voordelig op vakantie willen, nieuwe vrienden willen ontmoeten, zonnen en vooral heel veel willen feesten! GoFun zegt het eigenlijk al, Go and have Fun!

Wat is de visie en missie van de organisatie?
GoFun wil haar klanten voor een voordelige prijs een fantastische vakantie met veel FUN bezorgen.

Wie is de doelgroep?
De doelgroep bestaat uit jongeren tussen de 16-24 jaar die houden van zon, zee, strand en gezelligheid natuurlijk.

Waarin onderscheidt de organisatie zich van concurrenten?
GoFun kan in veel gevallen gebruik kan maken van de Corendon vloot en heeft erg goede afspraken met busorganisaties, daardoor is het mogelijk om vakanties aan te bieden tegen zeer scherpe tarieven. Wij zijn dan ook uniek met onze laagste prijsgarantie! Vind je dezelfde reis elders voor minder geld, dan vergoeden wij het verschil en krijg je daarbovenop ook nog eens 20 euro korting. Bovenop dit alles heeft GoFun natuurlijk de leukste en gezelligste reisleiding.. :-)

Welke bestemmingen verkopen jullie op dit moment het meest?
GoFun biedt een keur aan populaire feestbestemmingen aan, zoals de topbestemmingen Mallorca, Albufeira, Sunny Beach, Lloret de Mar, Blanes, Rimini, Alanya, Chersonissos, Kos en Marmaris.

Kun je trends of verschuivingen noemen m.b.t. bestemmingen?
Het afgelopen jaar waren onze busbestemmingen enorm in trek, vooral onder de 16-17 jarigen. Waarschijnlijk heeft ons tarief vanaf 142 euro hier mee te maken. Mallorca is dit jaar weer erg populair voor jongeren rond de 20 jaar, daarnaast zien we dat veel jongeren ook Turkije ontdekken, waarbij Marmaris één van de topbestemmingen is.

Wat is echt kenmerkend/karakteristiek voor de organisatie?
Kenmerkend aan GoFun is dat je op vakantie nooit alleen bent. Met de reisleiding van GoFun is er altijd wel een feestje in de buurt en maak je genoeg vrienden. Op elke GoFun-bestemming staat een team van professionele en gezellige reisleid(st)ers klaar om er een top vakantie van te maken. Zij nemen de jongeren mee naar de leukste bars, discotheken en hotspots op de bestemming.

Hoe zou je graag omschreven willen worden door klanten?
Als de leukste, gezelligste en natuurlijk beste organisatie om een jongerenreis te boeken.

Zijn jullie aangesloten bij ANVR/SGR/Calamiteitenfonds? Waarom wel/niet?
Uiteraard zijn wij bij allen aangesloten. Als organisatie willen wij onze gasten natuurlijk het beste bieden qua ondersteuning en garanties.

Heb je nog iets toe te voegen?
De 8 zekerheden van GoFun!
1. De leukste reisleiders en reisleidsters
2. 100% laagste prijsgarantie
3. 200% feestvakanties
4. De beste beachparty's
5. De vetste kroegentochten
6. Gave excursies
7. Tot 30% goedkoper dan andere aanbieders van jongerenreizen
8. Veilig en betrouwbaar boeken