Ervaringen GOfun.nl

Pagina 1 van 1 met 38 resultaten

op 4 oktober 2019 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: juli 2019

Het is een super slechte bedrijf je komt aan op het vliegveld en je gaat daar een bus in en dat meisje zegt gelijk je wordt opgelicht want je komt in een andere hotel. Dus begint al goed en ze weten er van(gofun, corendon). Zeggen ze daar vul een klachten formulier in (doen wij dat) en krijgt je in nederland geld terug. Kom je terug in nederland zeggen ze ik zie geen klachten formulier dus kan niks voor je doen. Dus nooit via gofun of corendon boeken is 1 pot nat. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 29 juli 2019 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: juli 2019

Bij aankomst werd ons een pakket aangeboden wat er goed uit zag, achteraf zijn we met 18 man dik opgelicht. 2000 euro naar de filistijnen. “Jullie krijgen gratis shotjes, cocktails en toegang tot de vetste kroegen en clubs”. Niets daarvan terug gezien, 1 shotje. Wel een duur shotje van 120 euro. ... Lees meer

  • Algemeen 3




op 15 juli 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2018

Allereerst hebben we het erg naar ons zin gehad op zuipvakantie, maar dit is volledig aan onszelf te danken. We betaalden 500€ voor vlucht en een (redelijk) hotel voor 7 dagen. Dit zou goedkoper kunnen als je het zelf boekt. Vervolgens kwamen we daar aan en werd ons een partypakket aangesmeerd, waar we niet even over mochten nadenken. Dit pakket kostte 100€ en beloofde ons gratis welkomsdrankjes, gratis shotjes, entree voor clubs. Alle feestjes begonnen om de belachelijke tijd van 8 uur (op dat moment heb je in griekenland nog niet eens avond gegeten), kwam je later dan kreeg je geen gratis drankjes meer. Tot onze grote verbazing werd er geen entree geheven bij de feestjes waar wij dus 100€ voor hebben betaald. ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 27 juni 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juni 2019

Allereerst een goed hotel op starbeach.
Maar wij zijn gewend dat als we ontvangen worden een informatie bijeenkomst is. Die was er maar van corendon, niks over die meeting maar we hadden bij go fun geboekt om toch nog een paar leuke feesten mee te pakken deze vakantie. We hebben helemaal niks van jullie gehoord de hele vakantie die we daar zaten. Totdat we jullie wel op een avond een kroegentocht zagen doen op de strip. Het is echt een klein beetje jammer 2 jaar geleden ook bij jullie geboekt en daar een top tijd gehad dus. Gewoon echt jammer dat het ook mis kan gaan jammer weer...
Voorderest een prima bestemming maar jammer van het go fun team daar. Ook als we probeerden jullie te contacten kregen we 2 dagen erna een keer een appje jammer. Dus mensen het eiland Kreta is echt fantastisch maar jammer van de organisatie daar. Zoals ik al zei niet zo van jullie gewent!

  • Algemeen 4
op 24 januari 2019 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: augustus 2018

Deze zomer gaan wij met GOfun op vakantie dit omdat afgelopen jaar ook goed is bevallen. Vorige zomer zijn we met 8 man naar Lloret de Mar met de bus geweest! We zagen eerst tegen de reis op maar het feest begon al in de bus en voor we het wisten waren we al in Lloret. Verbleven in Bolero Park en deze kamer was gerenoveerd, top! Bij aankomst stond de reisbegeleiding al klaar om ons alles te vertellen over Lloret en hebben wij duidelijke informatie gekregen. In de avond zijn wij met de reisleiding op pad geweest en hebben wij ze goed leren kennen.

Dit jaar gaan wij naar Chersonissos en zijn super benieuwd!

  • Algemeen 8
op 10 januari 2019 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: juli 2018

Toen ik de reis ging boeken samen met mijn vrienden, hadden we een paar voorwaarden: goed hotel, dicht bij het strand & een leuke afwisseling van restaurants/barretjes. Dit heeft Kos allemaal! Toen wij op de luchthaven aankwamen werden we op een leuke manier opgevangen door de reisleiding, gevolgd door een info-meeting bij ons hotel. Hierdoor wisten wij hoe we de reisleiding konden bereiken in geval van nood, wat leuke dingen van het eiland zelf & de activiteiten. Wij hebben via de reisleiding van GOfun de hele week fietsen gehuurd, waardoor we de hele week overal konden komen en we zijn mee geweest met een boottocht. Al met al een topvakantie en de reisleiding heeft ons goed geholpen

  • Algemeen 8
op 1 november 2018 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juli 2018

Geweldige reis gehad in Lloret de Mar! Appartementen Bolero Park is een super leuke accommodatie op prima afstand van het ce trum. De reisleiding was super en we hebben een rondje botsauto’s gedaan met ze.

  • Algemeen 9
op 17 september 2018 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: juni 2018

Ik geef GoFun een dikke 10, omdat ik mede door deze toffe reisorganisatie en haar super leuke en gezellige reisleiders een vakantie heb gehad om nooit meer te vergeten!! Alles was top geregeld en je kon voor vragen altijd bij een van de reisleiders terecht. Daarnaast leer je de leukste en gaafste plekken, clubs en kroegen van Albu kennen! Je brengt uitgaan naar een nieuw level met de leuke club- en kroegentours!! Dus zoeken jij en je vrienden een perfecte reisorganisatie om een super vette vakantie bij te boeken, zoek dan niet verder en boek bij GoFun!!! Xoxo

  • Algemeen 10
op 13 september 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2018

We hadden een prachtig mooi hotel 'Villa Myrto' niks op aan te merken maar de organisatie Go Fun heeft onze vakantie daar flink weten te verpesten doormiddel van oplichting. Bij aankomst krijg je een introductie van Go Fun waarvan eigenlijk alleen de bedoeling is dat je een bandje koopt voor de activiteiten daar. We kregen geen bedenktijd want het moest direct worden verwerkt in het systeem. de mensen van Go Fun voerde de druk enorm op om er letterlijk bovenop te zitten en elke vorm van twijfel bij je weg te halen. Mocht je toch een twijfel hebben dan werd deze ontkracht doormiddel van slimme praatjes over verzonnen ervaringen van andere voorgaande groepen. Omdat wij bang waren om iets te missen hebben deze oh zo speciale bandjes gekocht voor €110,- de man. De activiteiten die worden gegeven zijn alles behalve speciaal. Een van de voordelen van het bandje/ pakket is dat je gratis naar de wc mag in 1 bar/club. Hier betaal ik dus geen €110,- voor toch? Daarnaast heb je in verschillende bars/clubs Happy Hour om 00.00 uur, maar omdat de meeste clubs pas om half 1 open gingen zijn hadden wij hier helemaal niks aan.
Bij StarBeach kost een regulier kaartje €30,- (bij een propper wellicht €20,-) met dit bandje kregen we toegang voor 2 feesten op StarBeach €60,- dus. De feesten op StarBeach zijn oké, niet aan te raden als je van echt uitgaan houd.
Een nog ander voordeel van het bandje is dat je korting kunt krijgen bij restaurants bij het aantonen van het bandje/gekochte pakket. Ik heb dit met mijn vrienden meerdere malen geprobeerd maar werden letterlijk uitgelachen door het personeel..

Een verspilde €110,- gekocht onder dwang. Erg zonde...

  • Algemeen 4
op 13 september 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2018

De reis was super geregeld. Alleen bij aankomt bij je accommodatie verteld de reisleiding nog even wat algemene informatie. Daarbij word ook verteld over het activiteiten progamma van Gofun. Belachelijke prijzen voor wat je ervoor krijgt. Als je met je vrienden wilt overleggen om een beslissing te maken word dat niet gewaardeerd. Je moet gelijk een activiteiten pakket kiezen of geen. Wij hadden voorgesteld om nog 1 dagje erover na te denken. Dat mocht volgens de reisleiding niet aangezien ze dan niet met de planning uitkwamen. Nou prima wij dus overhaast een beslissing gemaakt. Al snel kom je erachter dat het echt complete onzin is wat je voor dat geld krijgt. We hebben 140 euro betaald. Daarbij mochten we naar 2 starbeach feesten. gem is een kaartje voor starbeach zon 30 euro. Voor derest kregen we met ons bandje bij sommige tentjes korting. En mochten we mee doen aan een paar activiteiten die helemaal niets voorstellen.

Verder was de vakantie buiten het bandje super.

DUS KOOP GEEN BANDJE BIJ GOFUN.

  • Algemeen 2
op 29 augustus 2018 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: augustus 2018

Bij aankomst in het hotel, waren we kapot en wilde we eigenlijk gelijk inchecken, om naar onze kamer te gaan. Een van de reisleidersters wilde eerst nog vertellen over de “gaafste” feesten op het eiland. Met tegen zin bleven we staan om haar verhaal aan te horen. Doordat ze het allemaal zo enthousiast vertelde, vonden wij het super leuk. Tot dat zij een formulier pakte waar we onze gegevens in moesten vullen en een pakket moesten kiezen. We konden onze ogen niet geloven even €140 tot €170 euro neer tikken om 1 weekje wat activiteiten te doen. Wij hebben dit aanbod afgewezen waarop de reisleidster erg geïrriteerd reageerde, want haar “verkooppraatje” was natuurlijk niet gelukt. Dezelfde avond was mijn pasjehouder met mijn rijbewijs, pinpassen en vakantie gestolen uit mijn tas tijdens het lopen. Terwijl ik compleet overstuur was moest ik aangifte doen bij de Spaanse politie i.v.m vergoeding van mijn rijbewijs. Omdat ik niet wist hoe de aangifte precies werkte in Spanje, belde ik naar de reisleidsters van gofun. Van hun kreeg ik een nummer wat ik moest bellen, via dit nummer kreeg ik weer een ander nummer en hier mee kon ik dus uiteindelijk aangifte doen. Toen ik het eerste nummer belde, werd gelijk de verbinding verbroken doordat het nummer niet juist was. Uiteindelijk heeft mijn moeder vanuit Nederland deze aangifte voor mij moeten doen. Omdat de reisleidersters die zogenaamd “24/7” voor je klaarstaan dus totaal geen begeleiding geven in dit soort vervelende situaties. De dag voor vertrek zou er nog contact met ons worden opgenomen, over hoelaat de transfer ons op kwam halen om ons af te zetten bij de luchthaven in Palma, uiteindelijk is er helemaal geen contact met ons opgenomen en moesten wij maar zelf contact opnemen met de arrogante en slecht georganiseerde dames van gofun.
Wat een super slechte begeleiding heeft gofun. Wij hebben er zelf een leuke vakantie van gemaakt, maar ik ga nooit meer op vakantie met gofun.

  • Algemeen 3
op 22 juli 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2018

KOOP GEEN BANDJE
Vakantie naar Griekenland, Chersonissos.

We sliepen bij Villa Mytro het hotel krijgt van ons 5 sterren!

Deze recensie gaat over de Activiteiten die Gofun aanbiedt bij aankomst!

Bij aankomst wordt je gelijk opgelicht, GoFun biedt activiteiten aan en een bandje. Koop GEEN bandje of activiteiten! Wij hebben €110,- pp betaald voor NIKS!

Als je binnen komt, krijg je na een uitleg een formulier. Vervolgens wordt je gedwongen om iets te kiezen, je MOET kiezen wat je wilt je mag er helemaal niet over na denken. De mensen van GoFun staan voor je neus als je het met je vrienden wilt bespreken. Wanneer ze iets negatiefs horen springen ze er gelijk tussen en maken ze er een mooi verhaal van. Je voelt je heel ongemakkelijk maar omdat je bang bent om wat te missen, kies je toch één van de drie pakketten.

De activiteiten die worden gegeven zijn op slechte tijden en zijn echt niet bijzonder, vervolgens met het bandje mag je gratis naar de wc bij Het Hof terwijl dat 0,50€ kost betaalt je dus €110,- voor een bandje zodat je "gratis" naar de wc mag.

Ook heb je bij veel plekken Happy Hour tot 00:00 maar het feesten en de meeste mensen komen pas om 01:00 dus je hebt daar ook helemaal niks aan.

Bij Star Beach kost een kaartje €30,- maar voor een bandje bij GoFun betaal je €110,- en mag je naar twee feesten, dan kan je net zo goed los twee kaarten halen en bij een propper misschien nog goedkoper en betaal je maar €60,- voor twee feesten.

Een ander "voordeel" van de bandjes is dat je goedkoop kan eten, een tientje voor een drie gangen menu. MAAR dat kan ook gewoon zonder bandje!

Let a.u.b. op! Het is echt zonde om je geld zo te verspillen.

  • Algemeen 1
op 2 november 2017 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: juni 2016

Ons hotel was erg slecht geregeld en de activiteiten die in het pakket zaten waren opeens duurder. Als er iets mis was kwamen ze meestal wel gelijk langs om te helpen.

  • Algemeen 6
op 31 oktober 2017 bestemming: Griekenland / Chersonissos, reisperiode: juli 2017

Vliegreis was minder en organisatie was weinig aanwezig, voor de rest was het wel leuk!

  • Algemeen 7
op 31 oktober 2017 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: juli 2017

De reisleidsters waren erg leuk en goed maar kregen weinig steun vanuit hun organisatie. Wel hadden ze leuke activiteiten.

  • Algemeen 6
op 31 augustus 2017 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: juli 2017

Goed georganiseerd, alleen was onze reisdag veranderd dit zorgde voor onduidelijkheid en waren ze ook niet duidelijk over. Verder prima

  • Algemeen 8
op 29 augustus 2017 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: augustus 2017

Het was allemaal super goed geregeld, de leiders waren grappig en lette goed op ons op! Onze vorige vakantie bij andere maatschappij was afgelast en deze vakantie heeft het dubbel en dwars goed gemaakt! Super bedankt !!!tot volgend jaar

  • Algemeen 9
op 22 oktober 2016 bestemming: Spanje / Lloret, reisperiode: juli 2016

Gewoon meer dan prima!!!!!!!!!

  • Algemeen 9
op 12 oktober 2016 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: juli 2014

De reis was op en top geregeld , van af moment een dat we aankwamen op het vliegveld in Palma de Mallorca.

De reis leiding gaf op al je vragen antwoord en dacht goed mee als dat nodig was.

  • Algemeen 10
op 13 maart 2016 bestemming: Italië / Rimini, reisperiode: juli 2014

Jongerenvakantie. Onwijs genoten en voor herhaling vatbaar. Goed georganiseerd. Leuke reisleiders

  • Algemeen 8
op 10 november 2015 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: juli 2015

Afgelopen zomer in juli was ik met 3 vriendinnen naar Albufissa met GoFun. We hebben echt een geniale vakantie gehad!!! Ons appartement was wel chill (Ourasol), lekker dichtbij het strand en de strip. Overdag gingen we vaak uitbrakken op het strand, zwemmen in de zee word je wel weer wakker van haha. En savonds natuurlijk heel hard stappen!! Het verzamelpunt van de kroegentocht en andere feesten was vlakbij ons appartement, dus dat was heel chill. Kroegentocht op de eerste avond is sowieso een aanrader want er zijn zoooooooooveel kroegen en clubs daar dat je echt niet weet waar je heen moet :p En het is ook wel leuk om nieuwe vrienden te maken met iedereen daar, dan kom je elkaar weer op de feestjes tegen enzo. Zo hebben wij ook alle 4 (iedereen was single) leuke boys gescoord op de relaxing cruise, dat was echt een super chill dagje. En ik wist echt niet dat de kust van Albufeira zooo mooi was!! Perfect strandje om even foto’s te maken! De reisleiding ging ook altijd mee overal dus we hebben eigenlijk ook nooit problemen gehad, dat was wel heel fijn. Dan heb je altijd het gevoel dat het wel goed komt. En gezellig natuurlijk ook met hun! Al met al dus echt een top vakantie, we gaan volgend jaar gewoon weer met GoFun!

  • Algemeen 10
op 5 augustus 2015 bestemming: Spanje / Blanes, reisperiode: juli 2015

Dit jaar 10 dagen in Blanes geweest. De busreis was allemaal erg goed geregeld en we hadden een hele fijne bus! Toen we aankwamen om half 8 (sochtends) kwamen we erachter dat we pas konden inchecken om 1 uur op de camping, koffers werden gestald in een café (de ezel) tot 1 uur mocht je het zelf even uitzoeken. Je bent suf na een busreis en daar weten ze precies op in te spelen want ze gooien je vol met dingen die je kan doen, zoals ik al zei je bent suf en vind het eigenlijk allemaal wel best. Ik was met 3 personen en namen het goedkoopste pakket, das lekker verdient 3x € 100,-. Later op de dag besefte we eigenlijk dat we het niet wilden. Terug draaien was uit den boze want alles was al doorgegeven. Reisleiding waren erg leuke mensen, behalve op een arrogante deus na. Als je iets aan haar vroeg of wat dan ook wist ze nergens antwoord op te geven, wist ze dit wel dan draaide ze haar hoofd om gaf een kort antwoord en liep weg ? Echt een onuitstaanbaar mens, zo dachten er meer, aangezien de andere echt top mensen waren ! Buiten dat een erg prettige week gehad, op de camping was het een paar dagen een beetje een zooitje ongeregeld ze hadden zoveel boekingen maar niet genoeg tenten dus werd er midden in het pad een tent gezet na veel protest met meerdere mensen en reisleiding contact met hoofdkantoor uiteindelijk toch goed geregeld. Of ik volgend jaar terug ga ? Ja zeker, maar dan wel in een appartement met het vliegtuig !

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 4
  • Excursies 3
  • Prijs / kwaliteit 7
op 24 juli 2015 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: juli 2015

10 juli ging ik samen met me beste vriendinnetje voor het eerst op vakantie, natuurlijk gekozen voor go-fun door de goede recenties en foto's. Wij hebben een top tijd gehad, super erg gelachen tijdens de kroegentocht, Bsm was ook super. Ik heb 100% genoten, volgend jaar zeker weer met gofun, dit jaar was mallorca great!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 28 juni 2015 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: mei 2015

Aardig appartement en goed vlucht gehad. Alleen GoFun had veel minder gasten dan Gogo en Beachmasters. Bovendien was bijna alle GoFun reisreisleiding arrogant en vooral veel aan het drinken en hun eigen feestje aan het vieren. Wij mochten mee met de kroegentocht van Gogo, was veel drukker, goedkoper en ook leuk. Zaten ook leuk kerels bij. Bij GoFun veel meisjes. appartement was best voor slechts 330 euro.

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 3
  • Excursies 3
  • Prijs / kwaliteit 4
op 10 juni 2015 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: mei 2015

Net weer terug van onze examenreis met GoFun naar Mallorca. We verbleven in Luna Park, een goed hotel. Super gave vakantie gehad, Mallorca is een topbestemming! Vooral de reisleiding (Babette & Amanda) heeft onze vakantie extra leuk gemaakt. Alles was goed geregeld. Ze stonden 24/7 voor ons klaar, we konden iedere avond met ze feesten en ze kwamen ons zelfs nog uitzwaaien op het vliegveld. Volgend jaar zeker weten weer met GoFun!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 17 maart 2015 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: augustus 2014

Super vakantie gehad afgelopen jaar. Dit jaar ga ik zeker weer boeken via GoFun. ontzettend fijne reisleiders, die je overal bij kunnen en willen helpen. Ook een superschoon en mooi hotel. helemaal top dus!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 2 maart 2015 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: augustus 2014

Met GoFun naar Kos geweest en absoluut een topvakantie gehad! De reisleiding was super, reageerde snel op vragen en niet te beroerd om gezellig mee te feesten! Samen met vrienden hebben we een Lazy Cruise Day gedaan en onwijs mooie eilandjes gezien en gefeest. Dit jaar weer geboekt met vrienden via GoFun! De reis gaat deze zomer naar Albufeira.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 9 februari 2015 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: augustus 2014

Reisleiding van Gofun was vorig jaar echt super. Ze stonden altijd voor ons klaar en waren zelf na een avond met bijna geen slaap vrolijk.. :-). Wel was er een klein probleempje bij aankomst, ons hotel was overboekt. Reisleiding heeft meteen actie ondernomen en hebben echt hun best gedaan waardoor we uiteindelijk een betere kamer kregen dan we hadden geboekt. Verder bijna elke avond lekker op stap geweest met o.a. de reisleidsters. Bedankt Go Fun, wij hebben er weer zin innnnnn... Tot juli!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 10
op 29 januari 2015 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: augustus 2014

Heb vorig jaar via GoFun vakantie geboekt naar Sunny Beach met 2 maten. Vooraf heel internet afgespeurd en GoFun kwam er het beste uit de test zeg maar. Dezelfde reis van voordeliger als de rest en het viel niks tegen. Kamers waren wat klein maar verder top locatie! Super vlakbij alles (1 minuutje strand, centrum lag minder dan 10 minuutjes lopen). Reisleiding was super lachen en deden heel erg hun best. Boottrip en kroegentocht waren mega gezellig. Wij waren super tevreden over GoFun en gaan dit jaar weer met GoFun, maar dan naar Mallorca.. :-)

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 28 januari 2015 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: juni 2014

Bij aankomst wordt je zowat verplicht om een excursie of in iedergeval een kroegentoch te nemen. Je wordt gelokt omdat ze zeggen dat ze nog niet de goede gegevens van je hebben en je daarom verplicht bent om de 'verkoop'/ welkomstpraatje bij te wonen.

Wanneer er iets gebeurt met je, je moet bijv naar het ziekenhuis dan is het de policy van GoFun dat ze niet meegaan, noch meehelpen met eventuele hulp.
Daarnaast komen overboekingen helaas erg veel voor. Een update van de kamer zit er dan helaas al helemaal niet in..

  • Algemeen 3
  • Accommodatie 4
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 1
  • Excursies 1
  • Prijs / kwaliteit 5
op 10 januari 2015 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: juli 2014

Go Fun is absoluut geen aanrader naar Kos. Er werden ons de eerste avond papieren laten zien waarop we een pakket konden kiezen voor die week met activiteiten.

We moesten direct beslissen en mochten niet de volgende dag het formulier komen inleveren. Het pakket stelde niks voor, je betaalde 70 euro voor het pakket en daar kreeg je een zonnebril en een kortingskaart voor. De kortingskaart kende helaas geen enkele kroeg of bedrijf, dus korting was er niet bij.

Zo vielen er deze week nog meerdere dingen voor welke niet netjes waren.

Toen we hier melding van maakten bij de reisleiding werd daar niks mee gedaan en werd er gezegd dat dit ons eigen schuld was.

Na thuiskomst een hele nette brief naar GoFun gestuurd, nooit meer wat van gehoord. Geen aanrader dus!!!

  • Algemeen 4
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 1
  • Excursies 1
  • Prijs / kwaliteit 5
op 21 oktober 2014 bestemming: Spanje / Blanes, reisperiode: augustus 2014

Reis duurde lang, maar verliep rustig, geen complicaties. Het appartementencomplex was heel netjes en een probleem werd meteen opgelost door de reisleiding. Geboekt bij GoFun.nl

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 16 september 2013 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juni 2013

Alles zeer goed geregeld door Gofun.nl, hotel was wat verouderd maar schoon en netjes

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 17 juli 2013 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: juli 2013

Dinsdag 9 juli met een vriendin samen op vakantie naar Sunny beach gegaan.
21:30 landde we in burgas eenmaal aangekomen 22:30 in een cafeetje in Sunny beach voor de uitleg en pakketten enzovoort, besloten we het basispakket te nemen. Omdat je daar alleen met leva's kon betalen vroegen we aan de reisleider waar we konden pinnen, konden ze ons al niet vertellen, fijn 3 uur later vertrokken we met een droge strot naar ons hotel. Eenmaal in onze kamer snel omgekleed om naar de strip te gaan. Op de strip kwamen we gofun weer tegen en vroegen of ze dit keer wel een pinautomaat wisten te vinden. Dit keer wisten ze het wel, maar was die automaat leeg, weer vragen maar verder wisten ze het niet meer. Na wat zoeken kunnen pinnen en gaan feesten! Omdat die feesten in het partypakket allemaal achterlijk vroeg waren gepland zijn we naar velen niet gegaan half 8 voor een kroegentocht slaat nergens op!!
De whiteparty op de boot was een prima feest maar weer was je 2 uur verder door het getreuzel van gofun. Het eindpunt was nessebar en werden daar opgewacht door 3 bussen voor 300 man. Weer 3 kwartier moeten wachten tot de bus weer terug was.
Afgezet bij de iceberg, maar moesten eerst weer pinnen, dat zou kunnen maar je moest eerst naar binnen voor Een stempel, dus werd je bijna aan je haar na binnen getrokken. Geen stempel. En zijn gaan pinnen eenmaal terug konden we gewoon weer doorlopen.
Het volgende feest de volgende dag summervibes begon om half 10, omdat wij geen zin hadden om te haasten waren wij er om half 11, waar de reisleider zei: dames jullie moeten betalen want jullie hebben geen bandjes. Na uitleg over het partypakket en het checken van de lijst zeiden ze dat ze geen bandjes meer hadden waardoor we wel moesten betalen voor de afterparty in de revolution, maar ze nu wel even hun ogen dicht zouden houden bij de ingang?!? Hallloooooo wij hebben hiervoor betaald!!
Door een hele domme fout van ons zelf ons vliegtuig gemist, wij dachten namelijk dat we de volgende dag zouden vertrekken (haha)
12 uur moesten we uitgechekt zijn maar toen lagen wij lekker aan het zwembad bij ons hotel.
Omdat het weer omsloeg zijn wij half 2 weer naar onze kamer gegaan waar we om kwart voor 2 werden gebeld door de receptie dat wij al 2 uur onze kamer uit moesten zijn.
Lachend zeiden we nee wij vertrekken morgen pas, nee zij de receptie en wij vertelde wel naar beneden te komen eenmaal op ons ticket te hebben gekeken schrokken we ons dood en zagen we dus dat we inderdaad die dag zouden vertrekken!
Om half 3 smiddags zou ons vliegtuig vertrekken. Onze koffer maar ingepakt en naar de receptie om de sleutel in te leveren enzovoort kwamen we go Fun weer tegen en vertelde dit. Maar ook met de vraag waarom hun geen smsje of belletje hebben gepleegd waarom we niet bij de bus waren toen die ons op kwamen halen bij ons hotel. Want ja wij zijn ontzettend stom geweest!
MAAAAARRR elke reisorganisatie controleert of iedereen er is of de groep compleet is en vooral van en naar de vluchthaven.
Zo niet, kun je een belletje plegen of een smsje sturen. Misschien waren we wel voor dood achter gelaten , hoe gaat go Fun dat dan uitleggen aan ouders die hun kinderen van 16 jaar vertrouwd met een jongerenvakantie op vakantie laten gaan. Omdat ze te beroerd zijn om een telefoontje te plegen!
Na dit allemaal moesten we het ook maar uitzoeken vrijdag zou er een vlucht gaan waar we mee terug konden voor 150€ pp maar hotel moesten we zelf maar naar kijken, en dat moesten we maar even laten weten VIA EEN SMSJE OF EEN TELEFOONTJE!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 1
  • Excursies 1
  • Prijs / kwaliteit 8
op 10 juli 2013 bestemming: Spanje / Blanes, reisperiode: juni 2013

Ik ben zondag thuisgekomen van een jongerenvakantie naar Blanes met 2 vriendinnen. We hadden slechte verhalen over Gofun gelezen, maar kunnen absoluut zeggen dat wij géén klachten hebben. Ons hotel bleek van tevoren overboekt, maar hiervoor hebben we een veel beter alternatief gekregen. Ook op bestemming hielpen de reisleiders je goed en waren ze eigenlijk altijd wel beschikbaar voor vragen. Ook gaan ze gezellig mee uit stappen en op de dag van vertrek kwamen ze zelfs nog naar elk hotel/appartement om aan iedereen te vragen hoe de vakantie was bevallen. Wij hebben een superfijne vakantie gehad, mede dankzij Gofun!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 16 januari 2010 bestemming: Italië / Rimini, reisperiode: juli 2009

Wij zijn afgelopen jaar met 4 meiden naar Rimini geweest met Gofun. we hebben ons prima vermaakt, alleen we weten wel dat we nooit meer met de reisorganisatie GoFun gaan!!

De reisbegeleiding was heel slecht, niet enthousiast en helemaal niet begripvol. Op de terugreis hadden we als enige reisorganisatie ongeveer 8 uur vertraging (we vertrokken pas om 3 uur 's nachts) waar wij NIET van op de hoogte waren gesteld. Zelf vaak gesmst en gebeld, om 9 uur 's avonds hadden we eindelijk iemand aan de telefoon gekregen. En toen we belden werden er geen excuses aangeboden en ons verteld dat wij toch eens even rustig aan moesten doen. Terwijl de reisorganisatie "belooft" rond half 3 de tijden bekend te maken en het alle andere reisorganisaties wél is gelukt om op tijd te vertrekken!

Voor de rest gingen we naar een discotheek waar ook veel andere reisorganisaties waren en was alleen onze reisbegeleiding niet aanwezig, waardoor we zelf moesten uitzoeken hoe we thuis moesten komen. Uiteindelijk konden we met een andere organisatie mee terug in de bus.

Kortom, de reisbegeleiding was ronduit bagger, totaal niet geschikt voor een jongerenreis.

Verder was de accomodatie ook smerig. We kregen geen schone handdoeken zoals wel was beloofd en er was helemaal niet goed schoongemaakt toen we erin konden!

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 5
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 4
  • Excursies 6
  • Prijs / kwaliteit 6
op 30 augustus 2008 bestemming: Griekenland (Kreta) / Chersonissos, reisperiode: juli 2007

Het geboekte appartement van GoFun kon wel schoner.. Miezerige douchestraal.. Het personeel was niet altijd even behulpzaam en het appartement lag ver van het centrum.

Wel een mooie omgeving, schone zwembaden, leuke kroegen en knappe jonge mannen.

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 6
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 7
op 4 juni 2008 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: juli 2007

Onwijs gave vakantie gehad met GoFun.nl. Super leuke excursies (kroegentocht, jeep safari) met leuke begeleiding! We hebben alweer geboekt voor dit jaar!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
  • 1