Schrijf een ervaring over GOfun.nl en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen GOfun.nl

Pagina 1 van 4 met 34 resultaten

op 24 januari 2019 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: augustus 2018

Deze zomer gaan wij met GOfun op vakantie dit omdat afgelopen jaar ook goed is bevallen. Vorige zomer zijn we met 8 man naar Lloret de Mar met de bus geweest! We zagen eerst tegen de reis op maar het feest begon al in de bus en voor we het wisten waren we al in Lloret. Verbleven in Bolero Park en deze kamer was gerenoveerd, top! Bij aankomst stond de reisbegeleiding al klaar om ons alles te vertellen over Lloret en hebben wij duidelijke informatie gekregen. In de avond zijn wij met de reisleiding op pad geweest en hebben wij ze goed leren kennen.

Dit jaar gaan wij naar Chersonissos en zijn super benieuwd! ... Lees meer

 • Algemeen 8
op 10 januari 2019 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: juli 2018

Toen ik de reis ging boeken samen met mijn vrienden, hadden we een paar voorwaarden: goed hotel, dicht bij het strand & een leuke afwisseling van restaurants/barretjes. Dit heeft Kos allemaal! Toen wij op de luchthaven aankwamen werden we op een leuke manier opgevangen door de reisleiding, gevolgd door een info-meeting bij ons hotel. Hierdoor wisten wij hoe we de reisleiding konden bereiken in geval van nood, wat leuke dingen van het eiland zelf & de activiteiten. Wij hebben via de reisleiding van GOfun de hele week fietsen gehuurd, waardoor we de hele week overal konden komen en we zijn mee geweest met een boottocht. Al met al een topvakantie en de reisleiding heeft ons goed geholpen ... Lees meer

 • Algemeen 8
op 1 november 2018 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juli 2018

Geweldige reis gehad in Lloret de Mar! Appartementen Bolero Park is een super leuke accommodatie op prima afstand van het ce trum. De reisleiding was super en we hebben een rondje botsauto’s gedaan met ze. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 17 september 2018 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: juni 2018

Ik geef GoFun een dikke 10, omdat ik mede door deze toffe reisorganisatie en haar super leuke en gezellige reisleiders een vakantie heb gehad om nooit meer te vergeten!! Alles was top geregeld en je kon voor vragen altijd bij een van de reisleiders terecht. Daarnaast leer je de leukste en gaafste plekken, clubs en kroegen van Albu kennen! Je brengt uitgaan naar een nieuw level met de leuke club- en kroegentours!! Dus zoeken jij en je vrienden een perfecte reisorganisatie om een super vette vakantie bij te boeken, zoek dan niet verder en boek bij GoFun!!! Xoxo

 • Algemeen 10
op 13 september 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2018

We hadden een prachtig mooi hotel 'Villa Myrto' niks op aan te merken maar de organisatie Go Fun heeft onze vakantie daar flink weten te verpesten doormiddel van oplichting. Bij aankomst krijg je een introductie van Go Fun waarvan eigenlijk alleen de bedoeling is dat je een bandje koopt voor de activiteiten daar. We kregen geen bedenktijd want het moest direct worden verwerkt in het systeem. de mensen van Go Fun voerde de druk enorm op om er letterlijk bovenop te zitten en elke vorm van twijfel bij je weg te halen. Mocht je toch een twijfel hebben dan werd deze ontkracht doormiddel van slimme praatjes over verzonnen ervaringen van andere voorgaande groepen. Omdat wij bang waren om iets te missen hebben deze oh zo speciale bandjes gekocht voor €110,- de man. De activiteiten die worden gegeven zijn alles behalve speciaal. Een van de voordelen van het bandje/ pakket is dat je gratis naar de wc mag in 1 bar/club. Hier betaal ik dus geen €110,- voor toch? Daarnaast heb je in verschillende bars/clubs Happy Hour om 00.00 uur, maar omdat de meeste clubs pas om half 1 open gingen zijn hadden wij hier helemaal niks aan.
Bij StarBeach kost een regulier kaartje €30,- (bij een propper wellicht €20,-) met dit bandje kregen we toegang voor 2 feesten op StarBeach €60,- dus. De feesten op StarBeach zijn oké, niet aan te raden als je van echt uitgaan houd.
Een nog ander voordeel van het bandje is dat je korting kunt krijgen bij restaurants bij het aantonen van het bandje/gekochte pakket. Ik heb dit met mijn vrienden meerdere malen geprobeerd maar werden letterlijk uitgelachen door het personeel..

Een verspilde €110,- gekocht onder dwang. Erg zonde...

 • Algemeen 4
op 13 september 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2018

De reis was super geregeld. Alleen bij aankomt bij je accommodatie verteld de reisleiding nog even wat algemene informatie. Daarbij word ook verteld over het activiteiten progamma van Gofun. Belachelijke prijzen voor wat je ervoor krijgt. Als je met je vrienden wilt overleggen om een beslissing te maken word dat niet gewaardeerd. Je moet gelijk een activiteiten pakket kiezen of geen. Wij hadden voorgesteld om nog 1 dagje erover na te denken. Dat mocht volgens de reisleiding niet aangezien ze dan niet met de planning uitkwamen. Nou prima wij dus overhaast een beslissing gemaakt. Al snel kom je erachter dat het echt complete onzin is wat je voor dat geld krijgt. We hebben 140 euro betaald. Daarbij mochten we naar 2 starbeach feesten. gem is een kaartje voor starbeach zon 30 euro. Voor derest kregen we met ons bandje bij sommige tentjes korting. En mochten we mee doen aan een paar activiteiten die helemaal niets voorstellen.

Verder was de vakantie buiten het bandje super.

DUS KOOP GEEN BANDJE BIJ GOFUN.

 • Algemeen 2
op 29 augustus 2018 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: augustus 2018

Bij aankomst in het hotel, waren we kapot en wilde we eigenlijk gelijk inchecken, om naar onze kamer te gaan. Een van de reisleidersters wilde eerst nog vertellen over de “gaafste” feesten op het eiland. Met tegen zin bleven we staan om haar verhaal aan te horen. Doordat ze het allemaal zo enthousiast vertelde, vonden wij het super leuk. Tot dat zij een formulier pakte waar we onze gegevens in moesten vullen en een pakket moesten kiezen. We konden onze ogen niet geloven even €140 tot €170 euro neer tikken om 1 weekje wat activiteiten te doen. Wij hebben dit aanbod afgewezen waarop de reisleidster erg geïrriteerd reageerde, want haar “verkooppraatje” was natuurlijk niet gelukt. Dezelfde avond was mijn pasjehouder met mijn rijbewijs, pinpassen en vakantie gestolen uit mijn tas tijdens het lopen. Terwijl ik compleet overstuur was moest ik aangifte doen bij de Spaanse politie i.v.m vergoeding van mijn rijbewijs. Omdat ik niet wist hoe de aangifte precies werkte in Spanje, belde ik naar de reisleidsters van gofun. Van hun kreeg ik een nummer wat ik moest bellen, via dit nummer kreeg ik weer een ander nummer en hier mee kon ik dus uiteindelijk aangifte doen. Toen ik het eerste nummer belde, werd gelijk de verbinding verbroken doordat het nummer niet juist was. Uiteindelijk heeft mijn moeder vanuit Nederland deze aangifte voor mij moeten doen. Omdat de reisleidersters die zogenaamd “24/7” voor je klaarstaan dus totaal geen begeleiding geven in dit soort vervelende situaties. De dag voor vertrek zou er nog contact met ons worden opgenomen, over hoelaat de transfer ons op kwam halen om ons af te zetten bij de luchthaven in Palma, uiteindelijk is er helemaal geen contact met ons opgenomen en moesten wij maar zelf contact opnemen met de arrogante en slecht georganiseerde dames van gofun.
Wat een super slechte begeleiding heeft gofun. Wij hebben er zelf een leuke vakantie van gemaakt, maar ik ga nooit meer op vakantie met gofun.

 • Algemeen 3
op 22 juli 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2018

KOOP GEEN BANDJE
Vakantie naar Griekenland, Chersonissos.

We sliepen bij Villa Mytro het hotel krijgt van ons 5 sterren!

Deze recensie gaat over de Activiteiten die Gofun aanbiedt bij aankomst!

Bij aankomst wordt je gelijk opgelicht, GoFun biedt activiteiten aan en een bandje. Koop GEEN bandje of activiteiten! Wij hebben €110,- pp betaald voor NIKS!

Als je binnen komt, krijg je na een uitleg een formulier. Vervolgens wordt je gedwongen om iets te kiezen, je MOET kiezen wat je wilt je mag er helemaal niet over na denken. De mensen van GoFun staan voor je neus als je het met je vrienden wilt bespreken. Wanneer ze iets negatiefs horen springen ze er gelijk tussen en maken ze er een mooi verhaal van. Je voelt je heel ongemakkelijk maar omdat je bang bent om wat te missen, kies je toch één van de drie pakketten.

De activiteiten die worden gegeven zijn op slechte tijden en zijn echt niet bijzonder, vervolgens met het bandje mag je gratis naar de wc bij Het Hof terwijl dat 0,50€ kost betaalt je dus €110,- voor een bandje zodat je "gratis" naar de wc mag.

Ook heb je bij veel plekken Happy Hour tot 00:00 maar het feesten en de meeste mensen komen pas om 01:00 dus je hebt daar ook helemaal niks aan.

Bij Star Beach kost een kaartje €30,- maar voor een bandje bij GoFun betaal je €110,- en mag je naar twee feesten, dan kan je net zo goed los twee kaarten halen en bij een propper misschien nog goedkoper en betaal je maar €60,- voor twee feesten.

Een ander "voordeel" van de bandjes is dat je goedkoop kan eten, een tientje voor een drie gangen menu. MAAR dat kan ook gewoon zonder bandje!

Let a.u.b. op! Het is echt zonde om je geld zo te verspillen.

 • Algemeen 1
op 2 november 2017 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: juni 2016

Ons hotel was erg slecht geregeld en de activiteiten die in het pakket zaten waren opeens duurder. Als er iets mis was kwamen ze meestal wel gelijk langs om te helpen.

 • Algemeen 6
op 31 oktober 2017 bestemming: Griekenland / Chersonissos, reisperiode: juli 2017

Vliegreis was minder en organisatie was weinig aanwezig, voor de rest was het wel leuk!

 • Algemeen 7
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Volgende