Schrijf een ervaring over GoMundo en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen GoMundo

Wil je op vakantie met GoMundo? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

6,8
op basis van 388 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 8 met 74 resultaten

op 17 januari 2018 bestemming: Polen / Warschau, reisperiode: januari 2018

Ik heb een 3 daagse verassingstedentrip gekregen van mijn ouders voor kerst. Ik heb dit geboekt voor aankomend weekend van 20 januari t/m 22 januari 2018, en de reis gaat naar Warschau Polen. Ik kan nu al zeggen dat het tegenvalt. Wat 3 dagen hadden moeten zijn komt op 1 effectieve dag neer vanwege de vluchttijden. Gebeld met Gomundo maar ze kunnen niks betekenen of ter compensatie aanbieden. IK zou iedereen dus willen adviseren dit NIET TE BOEKEN!!! Het is pure misleiding en ook de oplossingsgerichtheid van de medewerkers van Gomundo is ver te zoeken. Bedankt voor deze domper!

  • Algemeen 1
op 14 januari 2018 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: december 2017

Via Groupon een 10-daagse rondreis door SiciliŽ voor twee personen gekocht. Op Groupon kan je de beschikbare data bekijken. Wij kozen voor 20 juni 2018. Na de aankoop direct gereserveerd bij GoMundo. 5 dagen later krijgen we bericht dat deze data niet mogelijk is. Na een telefoontje blijkt dat de reis niet door kan gaan vanwege het feit dat niet alle hotels beschikbaar waren. Als enige optie konden we de reis omboeken naar 16 april. Voor ons is dit geen optie, dus storten ze het bedrag voor de reis terug. Op de site van Groupon staan bij de advertentie nog een aantal dagen in een aantal maanden beschikbaar. Aangezien deze niet beschikbaar zijn vindt ik dat de advertentie misleidend is. GoMundo moet de data aanpassen in haar advertentie om teleurstellingen te voorkomen.

  • Algemeen 1
op 8 januari 2018 bestemming: Spanje, reisperiode: februari 2017

Gomundo oplichters ik raad iedereen af om ook maar iets via hun te boeken ze zijn niet serieus willen geen oplossing met je zoeken ik heb namelijk reis gereserveerd op 19 feb is bij hun op 7 januarie binnen gekomen toch een grote verchil kwa datum mocht je eventueel fout maken hun systeem waterdicht uit mijn hoofd lekt ook geen water

  • Algemeen 1
op 13 december 2017 bestemming: Malta / bergschenhoek, reisperiode: november 2017

Ik was erg vriendelijke geholpen.
heb een reis geboekt voor mijn schoonzus die 50 was geworden in november
zij was erg tevreden over deze reis

  • Algemeen 8




Wil je op vakantie met GoMundo? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

6,8
op basis van 388 reviews
Lees meer
op 8 december 2017 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: december 2017

Alles pas perfect geregeld en klopte tot in de puntjes. Online boeken en tickets duidelijk en netjes op tijd. Vlucht en transfer exact op tijd. Hotel Auramar was all inclusive en gewoon perfect. En dat voor zo'n prijs. Echt een aanrader. Gomundo !!!

  • Algemeen 9
op 7 december 2017 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: november 2017

Via Groupon een reis geboekt bij GoMundo. Wij boekten een studio voor 2personen 700mt van 't strand in Taormina. Daags voor vertrek bleken we in een hotel gedumpt 40 min. rijden van de kust, in een hotelkamer zonder ontbijt. . Helaas.. de oorspronkelijke locatie was overboekt en ze konden echt niets voor ons doen, na 12x bellen met klachten vergoedden ze ons Ä 100 pp voor de extra kosten kwijt zouden zijn. Aangekomen om 22.15u in het bijna compleet lege hotel (alles donker en op slot) werden we zeer onvriendelijk ontvangen. Nee.. niets was open, geen koffie geen eten, een fles water hadden ze tegen betaling. Matrassen waren net zo hard als de grond, kamer was schoon, op de vieze kapotte gordijnen na, en de badkamer uit de jaren 60. Voordeursleutel werkte niet. Hele hotel rook muf en was pikdonker op wat spaarlampen na, gelegen in een afschuwelijk gehucht. Ok.. ik laat m'n vakantie niet verpesten en boek dezelfde avond nog een goedkoop appartement vlak bij zee in Taormina via airbnb. Blijkt dit appartement toch vlakbij de oorspronkelijke locatie te liggen. Overboekt? Zeg maar gewoon: gesloten!! De aanbieding van GoMundo was gewoon geheel fake.
Dank GoMundo voor deze fantastisch ervaring. NOOIT MEER!

  • Algemeen 2
op 24 november 2017 bestemming: Malta / Qwaira, reisperiode: november 2017

Ook wij hadden een vijfdaagse verrassingsreis, reisbescheiden netjes twee weken voor de reis per mail binnen, contact met Go Mundo, was correct en vriendelijk. Wij gingen naar Malta in hotel Soredo, ietwat gedateerd, maar erg schoon, ruime kamers, lief personeel en het eten was prima. Veel te zien en te doen, we hebben het prima gehad, jammer dat het zo snel voorbij was.

  • Algemeen 8
op 1 november 2017 bestemming: Spanje / Tossa de Mar, reisperiode: oktober 2017

Voor een verrassingsreis via vakantieveiling werd ons hotel tossa beach center in tossa de mar toegewezen. Dit zou een 4-sterren hotel moeten zijn. Vooral het eten was echter het slechtste wat we ooit op vakantie voorgeschoteld hebben gekregen.mijn echtgenote heeft er een darmontsteking aan over gehouden. Effenaf verschrikkelijk.

  • Algemeen 4
op 1 november 2017 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: oktober 2017

We hebben deze reis "gewonnen" op vakantieveilingen. De voorpret van een leuke reis, voor een leuke prijs, van 4 nachten en 5 dagen was vůůr vertrek echter al helemaal verdwenen. We zouden 2 weken voor vertrek ons reisbescheiden ontvangen, maar toen dat niet zo was heb ik Gomundo zelf maar even gemaild om hier om te vragen zodat we onze transfer vanaf de luchthaven naar de plaats van bestemming konden gaan regelen (wat GoMundo overigens ook voor je kan regelen maar waarvoor zij dan Ä40,- p.p. vragen terwijl het ons nu slechts Ä48,- voor 2 personen kostte). De bestemming was prima, echter was het hotel heel gedateerd, niet super schoon en waren niet alle dranken all-inclusive bij onze all-inclusive reis?! Ook het eten was niet geweldig. Er was op zich redelijk wat variatie, maar het feit dat verschillende gasten hun eten vanaf het buffet eerst opwarmen in de magnetron zegt eigenlijk al genoeg. Het was elke keer weer lauw. Ons grootste nadeel van de reis waren echter de vluchttijden. Van de 4 nachten en 5 dagen bleven maar 3 nachten en 3 dagen over. De eerste dag kwamen we pas in de loop van de avond aan bij het hotel en op de dag van vertrek moesten we zelfs als weer om 1 uur 's nachts ons bed uit, omdat we zo vroeg op het vliegveld moesten zijn. Waardeloos. GoMundo gaf (tijdens onze mailwisseling voor vertrek) hierop aan dat zij enkel verplicht zijn de heenreis op dag 1 en de terugreis op dag 5 te hoeven laten plaatsvinden. Daarbij vindt Gomundo dat we zelf wel even met hen hadden kunnen bellen vůůr het kiezen van de door ons gewenste reisdata, om te informeren of de vluchttijden voor die data al bekend waren. Dan hadden we dit "misschien" zelf kunnen voorkomen?! Mijn argument dat zelfs het aantal nachten waarvoor we betaald hebben niet klopt, werd uiteindelijk afgedaan met dat je eigenlijk ook niet zoveel kunt verwachten voor de "lage" prijs die we ervoor hebben betaald. Gomundo zou zogenaamd altijd proberen om de meest gunstige vluchttijden te boeken voor haar klanten, maar daarbij wordt duidelijk niet gekeken naar de tijd, maar vooral naar de prijs. Voor slechts Ä20,- meer hadden we samen wťl een gunstige terugvlucht gehad, die mogelijkheid was er gewoon op dezelfde dag bij dezelfde maatschappij. Echter was het voor GoMundo belangrijker om iets over te houden aan het door ons betaalde bedrag dan ons een complete vakantie te bezorgen. Uiteindelijk kregen we het advies om dan zelf maar de meer gunstige terugvlucht te boeken en deze dan natuurlijk zelf te bekostigen. Dit was voor mij de eerste en de laatste keer dat ik zo via vakantieveilingen op een reis biedt en het is ook zeker dat ik nooit meer met GoMundo op reis ga. Ik heb al gezien dat veel meer mensen op deze manier door Gomundo benadeeld zijn en ik vind het onbegrijpelijk dat ze niets met de klachten doen. Slechte zaak.

  • Algemeen 3
op 31 oktober 2017 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: oktober 2017

De kamers waren niet schoon we zouden uitzicht hebben maar in plaats daarvan keken we tegen tegels aan van een andere gebouw er liepen rare beestjes op ons balkon waardoor je niet buiten kon zitten we hebben het aangegeven maar deden er niets aan bedden waren ze hard dat het ijzer er doorheen kwam kregen geen andere matrassen de muren waren zo dun dat elke keer als we praten we de receptie op de deur kregen en toen kwam na 2 dagen ook nog eens de politie omdat ze dachten dat wij drugs hadden nou sorry hoor maar dat vindt ik niet meer normaal wij zijn nog nooit zo slecht behandeld geweest dan daar in hotel moremar in lloret de mar op deze manier zou je niet meer op vakantie willen en zeker niet met gomundo.nl

  • Algemeen 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende