Schrijf een ervaring over GoMundo en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen GoMundo

Wil je op vakantie met GoMundo? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

6,6
op basis van 404 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 9 met 86 resultaten

op 31 maart 2018 bestemming: Malta / St. Julians, reisperiode: maart 2018

Op 6/12/17 boekten we via Groupon onze reis voor Malta/Paradise Bay (4 sterren) of gelijkwaardig. Refererend naar de teksten van GoMundo : de reservering is definitief als je het hele boekingsproces hebt doorlopen en betaald hebt . Indien er geen beschikbaarheid bljkt te zijn dan nemen we zo snel mogelijk contact met u om eventuele alternatieven te bespreken. = NIET GEBEURD ALHOEWEL OP 7 DECEMBER ALLES BETAALD WAS. Andere opmerking van GoMundo : het betreft hier een samengestelde reis. Deze reizen worden niet vooraf georganiseerd maar worden pas ingekocht zodra een boeking door een consument wordt gemaakt en betaald.
Op 22/2/18 kregen we onze reispapieren waar we tot onze grote verbazing lazen dat het niet de Paradise Bay was maar wel de Burlington Appartement (3 sterren?) in St. Julians. Mail gestuurd voor het feit dat dit hotel niet hetzelfde aantal sterren had en op 28/2 kreeg ik antwoord dat GoMundo akkoord was over "de sterren" en mij 200 Euro aanbood als "commerciŽle geste".
Op 14/3 kwamen we dus toe om 1h00 in de morgen en moesten we onze sleutels gaan halen in het hotel rechtover de appartementen. Op Internet zagen de studios er basic maar netjes uit maar in realiteit : in de inkomsthall staan verwelkte plantenbakken vol met sigarettepeuken, lift buiten dienst en onze studio was op HET ZESDE VERDIEP (!), in de trappenzalen ligt er zwart dierenhaar en sigarettepeukjes, de electriciteitsdraden hangen op rare wijze in de gangen. Na veel puffen zijn we boven geraakt waar volgende ontgoocheling : overgordijnen hongen naast hhun roede, behalve de frigo was alles in de keuken vettig en versleten, blote electriciteitsdraden. Bij het opstaan nieuwe ontdekkingen : douche is een ramp - er komt amper water uit, oude handdoeken en geen verwarming in de badkamer, latten van het derde bed liggen op de grond, geen afstandsbediening voor TV.
Om 9h contact genomen met GoMundo die juist gebeld hebben met de beheerders van de Burlington maar verder niets hebben gedaan en elke keer dat ik weerbelde kreeg ik iemand anders. Dankzij de hulp van de receptie van het St. George Park Hotel hebben we de beheerders van Burlington kunnen spreken die - na enkele minuten discussie ons voorgesteld hebben om voor ons een kamer in de St. George te boeken (op hun kosten).
Op de terugreis hebben we belgen ontmoet die in de Paradise Bay logeerden, het hotel was absoluut niet volgeboekt ............ als conclusie kunnen we dus zeggen dat de Paradise Bay als lokaas dient !!!
NOOIT MEER REIZEN WE MET GOMUNDO NL - THANKS TO THE DRAGONARA PEOPLE AND THE RECEPTION OF THE ST. GEORGE PARK HOTEL.

  • Algemeen 4
op 8 maart 2018 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: maart 2018

Eerst hotel toegewezen gekregen wat gesloten was kregen we een andere dat zou een upgrade zijn maar is nog slechter dan slecht! Wc, lampen alles beschimmeld bed ligt alsof je op bakstenen ligt. Echt mensen koop geen verrassingstrip via VakantieVeilingen die via gomundo gaat wat is echt ondermaats

  • Algemeen 1
op 24 februari 2018 bestemming: Malta / St Paula bay, reisperiode: mei 2018

Omdat ik al verschillende reizen hen gehad mocht ik na bellen zelf bestemming aangeven toen we een hotel kregen waar we al eerder waren geweest mocht ik zelfs nog kiezen uit 3 hotels alles prima geregeld erg vriendelijk personeel bij gomundo

  • Algemeen 10
op 24 februari 2018 bestemming: Malta / Paradise bay, reisperiode: februari 2018

In een smerig schimmelhok weggezet, van ellende direct reis terug geboekt.

  • Algemeen 1




Wil je op vakantie met GoMundo? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

6,6
op basis van 404 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
op 24 februari 2018 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: oktober 2017

Via vakantie veiling naar Spanje geweest was fantastisch

  • Algemeen 10
op 20 februari 2018 bestemming: Spanje / BCN, reisperiode: februari 2018

Zeldzaam slechte klantenservice. Ik boek een reis, stel een simpele vraag, duurt twee weken voor antwoord.
Krijg een email over wijziging hotel ivm sluiting hotel met voorstel voor vervangend hotel, maar krijg voucher voor het oude (gesloten) hotel. Stel daarover een vraag: geen antwoord, ook niet na herhaling en herhaling.

  • Algemeen 10
op 19 februari 2018 bestemming: Malta / Buggiba, reisperiode: februari 2018

Verrassingsreis gewonnen van GoMundo via Vakantieveilingen.nl. Ik raad dit iedereen af. Je wordt echt misleid, DOE HET NIET.

  • Algemeen 1
op 15 februari 2018 bestemming: Malta / St Pauls bay, reisperiode: februari 2018

Via vakantie veilingen een reis gewonnen . In de eerste instantie zou ik met een vriendin gaan maar wegens familieomstandigheden kon ze niet meer . Dus ik besloot mijn zoon mee te nemen . Dit kostte me 140 euro om even een naam te wijzigen . Wat ik echt schandalig vind . Daarnaast moest je ook nog eens apart voor je koffers betalen . Op Zaventem aangekomen wilde ik mijn zoon inchecken want kinderen onder de 16 moest je daar te plekke inchecken koste me dat nog eens 50 euro . Gomundo had mijn zoon als volwassene ingeboekt ! Terwijl ik toch echt de juiste gegevens heb gestuurd ! Dit kon ik dan wel terugverhalen . Ook het hotel was. Verschrikkelijk ! Slecht onderhouden , schimmel
Op de muren scheuren en Brad plekken op de bedsprei die volgens mij ook erg oud was . Daarnaast ook nog is dat ze gasten van een ander hotel eerder lieten ontbijten dan eigen gasten . Geen water , lekkage en na het ontbijt geen kop koffie te krijgen ! Nou hier scoort en gomundo en het hotel geen punten mee ! Ik heb het geluk dat ik een Kennisnet hier heb wonen en die heeft ons uit het hotel gehaald en haar woning aangeboden ! Wij zijn wij zijn maar 3 sagen in het hotel gebleven en wat een opluchting dat we onze kennis hadden ! Nooit meer een vakantie via VakantieVeiling . Deze hadden we aa geboden gekregen van een vriend die voelt zich ook erg schuldig

  • Algemeen 4
op 6 februari 2018 bestemming: Portugal / Algarve, reisperiode: februari 2018

Via vakantieveilingen deze reis 'gewonnen'.
Alles door Gomundo perfect geregeld. Ryanair had schijnbaar de tijden vanaf Eindhoven aangepast. Zonder problemen werd deze omgezet naar Dusseldorf Weeze.
Hotel was iets gedateerd, maar hier kan Gomundo niks aan doen.
Zou zo weer met ze boeken!

  • Algemeen 8
op 1 februari 2018 bestemming: Malta, reisperiode: januari 2018

Slechte hotel,slechte behandeling van gasten.bijna geen beschiekbaar wifi in hotel.versleten hand doek....etc.belooft 4 steren hotel maar werkelijk 3 ster..

  • Algemeen 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende