Schrijf een ervaring over GoMundo en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen GoMundo

Wil je op vakantie met GoMundo? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

6,7
op basis van 401 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 9 met 85 resultaten

op 8 maart 2018 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: maart 2018

Eerst hotel toegewezen gekregen wat gesloten was kregen we een andere dat zou een upgrade zijn maar is nog slechter dan slecht! Wc, lampen alles beschimmeld bed ligt alsof je op bakstenen ligt. Echt mensen koop geen verrassingstrip via VakantieVeilingen die via gomundo gaat wat is echt ondermaats

 • Algemeen 1
op 24 februari 2018 bestemming: Malta / St Paula bay, reisperiode: mei 2018

Omdat ik al verschillende reizen hen gehad mocht ik na bellen zelf bestemming aangeven toen we een hotel kregen waar we al eerder waren geweest mocht ik zelfs nog kiezen uit 3 hotels alles prima geregeld erg vriendelijk personeel bij gomundo

 • Algemeen 10
op 24 februari 2018 bestemming: Malta / Paradise bay, reisperiode: februari 2018

In een smerig schimmelhok weggezet, van ellende direct reis terug geboekt.

 • Algemeen 1
op 24 februari 2018 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: oktober 2017

Via vakantie veiling naar Spanje geweest was fantastisch

 • Algemeen 10
Wil je op vakantie met GoMundo? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

6,7
op basis van 401 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
op 20 februari 2018 bestemming: Spanje / BCN, reisperiode: februari 2018

Zeldzaam slechte klantenservice. Ik boek een reis, stel een simpele vraag, duurt twee weken voor antwoord.
Krijg een email over wijziging hotel ivm sluiting hotel met voorstel voor vervangend hotel, maar krijg voucher voor het oude (gesloten) hotel. Stel daarover een vraag: geen antwoord, ook niet na herhaling en herhaling.

 • Algemeen 10
op 19 februari 2018 bestemming: Malta / Buggiba, reisperiode: februari 2018

Verrassingsreis gewonnen van GoMundo via Vakantieveilingen.nl. Ik raad dit iedereen af. Je wordt echt misleid, DOE HET NIET.

 • Algemeen 1
op 15 februari 2018 bestemming: Malta / St Pauls bay, reisperiode: februari 2018

Via vakantie veilingen een reis gewonnen . In de eerste instantie zou ik met een vriendin gaan maar wegens familieomstandigheden kon ze niet meer . Dus ik besloot mijn zoon mee te nemen . Dit kostte me 140 euro om even een naam te wijzigen . Wat ik echt schandalig vind . Daarnaast moest je ook nog eens apart voor je koffers betalen . Op Zaventem aangekomen wilde ik mijn zoon inchecken want kinderen onder de 16 moest je daar te plekke inchecken koste me dat nog eens 50 euro . Gomundo had mijn zoon als volwassene ingeboekt ! Terwijl ik toch echt de juiste gegevens heb gestuurd ! Dit kon ik dan wel terugverhalen . Ook het hotel was. Verschrikkelijk ! Slecht onderhouden , schimmel
Op de muren scheuren en Brad plekken op de bedsprei die volgens mij ook erg oud was . Daarnaast ook nog is dat ze gasten van een ander hotel eerder lieten ontbijten dan eigen gasten . Geen water , lekkage en na het ontbijt geen kop koffie te krijgen ! Nou hier scoort en gomundo en het hotel geen punten mee ! Ik heb het geluk dat ik een Kennisnet hier heb wonen en die heeft ons uit het hotel gehaald en haar woning aangeboden ! Wij zijn wij zijn maar 3 sagen in het hotel gebleven en wat een opluchting dat we onze kennis hadden ! Nooit meer een vakantie via VakantieVeiling . Deze hadden we aa geboden gekregen van een vriend die voelt zich ook erg schuldig

 • Algemeen 4
op 6 februari 2018 bestemming: Portugal / Algarve, reisperiode: februari 2018

Via vakantieveilingen deze reis 'gewonnen'.
Alles door Gomundo perfect geregeld. Ryanair had schijnbaar de tijden vanaf Eindhoven aangepast. Zonder problemen werd deze omgezet naar Dusseldorf Weeze.
Hotel was iets gedateerd, maar hier kan Gomundo niks aan doen.
Zou zo weer met ze boeken!

 • Algemeen 8
op 1 februari 2018 bestemming: Malta, reisperiode: januari 2018

Slechte hotel,slechte behandeling van gasten.bijna geen beschiekbaar wifi in hotel.versleten hand doek....etc.belooft 4 steren hotel maar werkelijk 3 ster..

 • Algemeen 5
op 30 januari 2018 bestemming: Hongarije / Boedapest, reisperiode: februari 2018

GoMundo is zeer misleidend. Ze geven je zogezegd een prachtige reis van 3 dagen, die eigenlijk neerkomt op 1 dag, aangezien we de eerste dag pas aankomen om 23.00u en de derde dag al weg moeten om 6.00u.

Ik heb 150 euro betaald voor 1 dag in Boedapest te zijn, terwijl ik voor 50 euro een heen- en terugvlucht had kunnen boeken met Ryanair.
De gegevens kregen we ook pas 1 week op voorhand doorgestuurd, waardoor het moeilijk was om nog alles te plannen.
Mijn reisgenoot kon helaas niet meer meegaan, dus moest ik iemand anders zoeken en bleek dat ik daarvoor ook nog eens 90 euro moest bij betalen. Een grote schande! Voor een 1-dagsreis 90 euro betalen voor een simpele naamsverandering, dat is een brug te ver.

Ik klaag niet snel, maar ze hebben ons enorm opgelicht en niet goed ingelicht. Ik voel mij bedrogen en in het zak gezet. Ik raad het iedereen af om via GoMundo te boeken.
NOOIT MEER!

 • Algemeen 1
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende