Schrijf een ervaring over GoMundo en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen GoMundo

Wil je op vakantie met GoMundo? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

7,8
op basis van 413 reviews

1 consumenten award

Solmar Tours won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
6,8
op basis van 385 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 7 met 67 resultaten

op 1 november 2017 bestemming: Spanje / Tossa de Mar, reisperiode: oktober 2017

Voor een verrassingsreis via vakantieveiling werd ons hotel tossa beach center in tossa de mar toegewezen. Dit zou een 4-sterren hotel moeten zijn. Vooral het eten was echter het slechtste wat we ooit op vakantie voorgeschoteld hebben gekregen.mijn echtgenote heeft er een darmontsteking aan over gehouden. Effenaf verschrikkelijk.

  • Algemeen 4
op 1 november 2017 bestemming: Spanje / Santa Susanna, reisperiode: oktober 2017

We hebben deze reis "gewonnen" op vakantieveilingen. De voorpret van een leuke reis, voor een leuke prijs, van 4 nachten en 5 dagen was vóór vertrek echter al helemaal verdwenen. We zouden 2 weken voor vertrek ons reisbescheiden ontvangen, maar toen dat niet zo was heb ik Gomundo zelf maar even gemaild om hier om te vragen zodat we onze transfer vanaf de luchthaven naar de plaats van bestemming konden gaan regelen (wat GoMundo overigens ook voor je kan regelen maar waarvoor zij dan €40,- p.p. vragen terwijl het ons nu slechts €48,- voor 2 personen kostte). De bestemming was prima, echter was het hotel heel gedateerd, niet super schoon en waren niet alle dranken all-inclusive bij onze all-inclusive reis?! Ook het eten was niet geweldig. Er was op zich redelijk wat variatie, maar het feit dat verschillende gasten hun eten vanaf het buffet eerst opwarmen in de magnetron zegt eigenlijk al genoeg. Het was elke keer weer lauw. Ons grootste nadeel van de reis waren echter de vluchttijden. Van de 4 nachten en 5 dagen bleven maar 3 nachten en 3 dagen over. De eerste dag kwamen we pas in de loop van de avond aan bij het hotel en op de dag van vertrek moesten we zelfs als weer om 1 uur 's nachts ons bed uit, omdat we zo vroeg op het vliegveld moesten zijn. Waardeloos. GoMundo gaf (tijdens onze mailwisseling voor vertrek) hierop aan dat zij enkel verplicht zijn de heenreis op dag 1 en de terugreis op dag 5 te hoeven laten plaatsvinden. Daarbij vindt Gomundo dat we zelf wel even met hen hadden kunnen bellen vóór het kiezen van de door ons gewenste reisdata, om te informeren of de vluchttijden voor die data al bekend waren. Dan hadden we dit "misschien" zelf kunnen voorkomen?! Mijn argument dat zelfs het aantal nachten waarvoor we betaald hebben niet klopt, werd uiteindelijk afgedaan met dat je eigenlijk ook niet zoveel kunt verwachten voor de "lage" prijs die we ervoor hebben betaald. Gomundo zou zogenaamd altijd proberen om de meest gunstige vluchttijden te boeken voor haar klanten, maar daarbij wordt duidelijk niet gekeken naar de tijd, maar vooral naar de prijs. Voor slechts €20,- meer hadden we samen wél een gunstige terugvlucht gehad, die mogelijkheid was er gewoon op dezelfde dag bij dezelfde maatschappij. Echter was het voor GoMundo belangrijker om iets over te houden aan het door ons betaalde bedrag dan ons een complete vakantie te bezorgen. Uiteindelijk kregen we het advies om dan zelf maar de meer gunstige terugvlucht te boeken en deze dan natuurlijk zelf te bekostigen. Dit was voor mij de eerste en de laatste keer dat ik zo via vakantieveilingen op een reis biedt en het is ook zeker dat ik nooit meer met GoMundo op reis ga. Ik heb al gezien dat veel meer mensen op deze manier door Gomundo benadeeld zijn en ik vind het onbegrijpelijk dat ze niets met de klachten doen. Slechte zaak.

  • Algemeen 3
op 31 oktober 2017 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: oktober 2017

De kamers waren niet schoon we zouden uitzicht hebben maar in plaats daarvan keken we tegen tegels aan van een andere gebouw er liepen rare beestjes op ons balkon waardoor je niet buiten kon zitten we hebben het aangegeven maar deden er niets aan bedden waren ze hard dat het ijzer er doorheen kwam kregen geen andere matrassen de muren waren zo dun dat elke keer als we praten we de receptie op de deur kregen en toen kwam na 2 dagen ook nog eens de politie omdat ze dachten dat wij drugs hadden nou sorry hoor maar dat vindt ik niet meer normaal wij zijn nog nooit zo slecht behandeld geweest dan daar in hotel moremar in lloret de mar op deze manier zou je niet meer op vakantie willen en zeker niet met gomundo.nl

  • Algemeen 3
op 30 oktober 2017 bestemming: Italië / Venetië, reisperiode: november 2017

Omdat ik geboekt had voor 188 euro alles verzilvert en betaald en dan zeggen ze je moet 100 euro bij betalen anders is er niets vrij HOE niks vrij betaal ik meer dan wel dus zeer slecht

  • Algemeen 1




Wil je op vakantie met GoMundo? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

7,8
op basis van 413 reviews

1 consumenten award

Solmar Tours won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
6,8
op basis van 385 reviews
Lees meer
op 28 oktober 2017 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: oktober 2017

Een verassing reis gewonnen op vakantie veiling wij zijn in hotel moremar geweest schoon en kamer goede bedden balkon idd blinde muur maar viel best mee verwacht geen 5 sterren hotel als het goed is slaap je alleen in de kamer en ga je overdag naar het strand super leuke vakantie gehad leuke winkeltjes personeel van het hotel zeer vriendelijke

  • Algemeen 7
op 28 oktober 2017 bestemming: Malta / san julian, reisperiode: oktober 2017

Gomundo heeft ons fantastisch geholpen, vragen die wij van te voren hadden over de reis, transfer en reisbescheiden zijn via mail en via telefoon heel vlug en goed behandeld. Wij zagen al snel dat onze verrassingsreis naar Noord Spanje zou gaan en hebben toen met wat bijbetaling de garantie gekregen dat de reis wat zuidelijker kwam te liggen. Het was een 7 daagse verrassingsreis van GoMundo ( 18- 25 okt) en voor het eerst met Ryanair met alleen handbagage gereisd. Helaas moest onze handbagage op de heenvlucht toch in het ruim omdat er niet genoeg plek was waardoor we toch weer moesten wachten bij de bagageband en met mijn 1 m 80 vond ik de beenruimte wel erg krap. Voor de rest was vliegen met Ryanair prima. Wel vonden wij het Engels van de stewardessen niet om aan te horen.Transfer op tijd! Het hotel was erg gedateerd, een badkamer die nodig aan vervanging toe is maar verder wel schoon was met zeer vriendelijk personeel. Een gevarieerd en goed buffet voor ieder wat wils. We zaten midden in het gezelligste gedeelte van de stad en overal vlakbij, met een buskaart voor de hele week ( €21,00 pp ) het hele eiland gezien. Het weer was fantastisch zo'n 24 tot 27 graden met een windje. 1 dag code geel voor de wind maar zijn toen in de buurt overdekt gaan shoppen. Prijzen zijn wat aan de dure kant. Malta is echt de moeite waard met prachtige historische plekken leuke steden en een mooi gevarieerd kustgebied.
( wel erg blij dat we in Nederland wonen)
Fietsen of een scooter huren kan je beter niet doen, je ziet ook niemand op een fiets of scooter omdat het veel te gevaarlijk is, ze rijden links, veel te veel verkeer, superdruk en er is hoogteverschil.
GoMundo heeft deze reis heel goed geregeld.
Geen 10 maar een 8 voor deze reis naar Malta.

  • Algemeen 8
op 27 oktober 2017 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: oktober 2017

Via vakantieveilingen gedacht een leuke verrassingsreis te krijgen. Wat blijkt nu ik de andere ervaringen heb gelezen? Iedereen gaat naar lloret de mar en komt in een goedkoop hotel in een van de slechts gelegen kamers. In dit geval Moremar. Transfer zit niet in de verrassing. Wij huurden een auto bij rentalcars, kost niet veel en je kunt de omgeving een beetje verkennen, want Lloret is voor ouderen niet erg aantrekkelijk. Over het hotel:
De ligging is goed, De kamers zijn klein, maar netjes.Tot zover gaat het nog. Wat erg is, is de gehorigheid. Zelfs een gewoon gesprek vanuit de naastliggende kamer is bijna letterlijk te volgen. Het is zodoende vaak onrustig en rumoerig. Ons balkon keek uit op een blinde muur die op 2 meter afstand lag. Geen zon en weinig licht en door de weerkaatsing van het geluid ook buiten veel rumoer. Oordoppen meenemen en zoveel mogelijk je vertier buiten de deur zoeken dus. Ik heb vakantieveilingen en Gomundo op mijn "nooit meer doen" lijst gezet.

  • Algemeen 5
op 26 oktober 2017 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: oktober 2017

Via vakantieveilingen 5 dagen all inclusive vakantie gewonnen. Dit werd geregeld via Gomundo. Onze bestemmingsplaats was lloret de mar. Wij vonden het jammer toen wij dit zagen, omdat dit bekend staat als een uitgaansplaats, maar zijn er toch met een open blik heen gegaan. Wat tegenviel waren voornamelijk de vliegtijden. Wij kwamen rond half 9 in de avond aan in Barcelona en hadden via Gomundo een bustransfer geregeld. Dit was héél lastig te vinden, nergens stonden er aanwijzingen waar je moest zijn. Daarbij duurde de busreis 3 uur voordat je bij je hotel was. Uiteindelijk waren wij er rond half 12 in de nacht dus je 1e dag is al voorbij. Het hotel waarin wij verbleven was verschrikkelijk! De gangen en hotelkamer, badkamer waren smerig en vies!! Het eten was net een vreetschuur. De terugweg moesten wij al om 8 uur in de ochtend vertrekken dus ook daar weer een dag van kwijt. Wij hebben er 3 volle dagen gehad van de 5. Dit vind ik echt niet kunnen. Wij hadden beter zelf een vakantie kunnen regelen. Ik zou dit niemand aanraden!

  • Algemeen 1
op 18 oktober 2017 bestemming: Italië / Venetië, reisperiode: oktober 2017

Via Groupon, mooie prijs, prachtig hotel Apogia Sirio.Dorpje voor de deur.Venetie 15 min met de bus, retourtje 3€

  • Algemeen 9
op 9 oktober 2017 bestemming: Spanje / Tossa de Mar, reisperiode: oktober 2017

5 daagse reis is in feite maar 3 1/2 dag.
eerste mail die ik kreeg was uw reis vanaf brussel zavetem naar barcelona.
jippi dachten wij dat is een prachtige stad. na herhaaldelijk contact kregen wij 7 dagen van te voren de reisbescheiden , helaas wat het niet barcelona maar tosse de mar een badplaats ongeveer 2 uurtjes van barcelona af. geen transfer erbij . zelf de bus geregeld en wij waren de 14 stop , snachts vertrokken om op tijd bij het vliegveld te zijn, en na de lunch aangekomen bij het hotel, waar we alleen gebruik konden maken van de snacks die een uur later beschikbaar zouden zijn. we vielen ongeveer flauw van de honger. het hotel 4 sterren was ver beneden niveau, een kamer net groot genoeg om een twee persoonsbed in te krijgen, zeer slecht eten , temperatuur van het avondeten kwam niet boven de 40- graden uit, vies droog en smakeloos. om 23.00 uur werden we letterlijk van het terras verwijderd. Het dorp zelf moet je geen mensen in zetten in oktober het dorp slaapt dan er is niks te doen en strand kun je vergeten met deze temperaturen. na 1 dag wandelen heb je het hele gebied gezien. dan de terugreis , we moesten midden in de nacht weg daar het vliegtuig om 6 uur in de ochtend vertrok, taxi moeten nemen dik anderhalf uur rijden naar vliegveld, kosten € 185 ,- euro.

  • Algemeen 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende