Schrijf een ervaring over Local Hero Travel en maak kans op mooie prijzen!

Nieuw bij Local Hero Travel: de alternatieve top 5

Geschreven op 13 januari 2021 door Anique

De alternatieve top 5
De alternatieve top 5
Maak je een (verre) reis, dan zijn er altijd highlights die je perse wilt zien. Begrijpelijk, het zijn niet voor niets highlights. Denk aan Angkor Wat in Cambodja, Macchu Pichu in Peru en de Chinese Muur in China. Het nadeel is dat je vaak niet de enige bent die naar deze plekken reist. 

Daar bedacht Local Hero Travel iets op: een Top 5 ‘off the beaten track’. Bijzondere, onbekende highlights op je reisbestemming waar je nauwelijks andere reizigers tegenkomt. Zo zie je niet alleen de bekende highlights, maar ook de hidden gems van een land. Kleinschalig, onontdekt en puur. 

Bij Local Hero Travel vind je inmiddels op meer dan de helft van de 38 bestemmingen zo’n alternatieve Top 5. Binnenkort zelfs in alle landen. Laat je inspireren en kijk bij de alternatieve top 5 van Costa Rica, Thailand of Madagaskar en doe inspiratie op voor jouw eigen rondreis. Je local Hero, oftewel je reisspecialist ter plaatse, denkt met je mee en helpt jouw deze bijzondere ‘off the beaten track’ highlights in je reis te plannen. 

Nieuws