Schrijf een ervaring over Local Hero Travel en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe bestemmingen Local Hero Travel: GeorgiŽ en Nicaragua

Geschreven op 5 september 2019 door Gina

Natuurpracht in GeorgiŽ
Natuurpracht in GeorgiŽ
Local Hero Travel komt met twee nieuwe bestemmingen: Georgië en Nicaragua. De reizen naar Georgië staan al online. Dit zijn zowel voorbeeldrondreizen als rondreizen op maat. De reizen naar Nicaragua komen deze maand online. Ook voor Nicaragua zullen er zowel voorbeeldrondreizen als rondreizen op maat te boeken zijn.

Reizen naar Georgië

Ga jij voor een voorbeeldrondreis of heb jij een eigen route in gedachten? Bij Local Hero Travel kan het allebei. De voorbeeldrondreizen zijn zelfs verdeeld in thema's zodat je alleen reizen te zien krijgt die bij jouw wensen passen. Kies bijvoorbeeld voor een budgetreis of een actieve reis. Heb je bijzondere wensen of ga je tijdens het reizen liever van de gebaande paden af? De reizen naar Georgië zijn ook op maat samen te stellen.

Reizen naar Nicaragua

Op dit moment zijn de reizen voor Nicaragua nog niet bekend. Deze komen allemaal in september online. Wanneer je niet kunt wachten en graag begint met het plannen van je reis, heeft Local Hero Travel daar een oplossing voor. Zij kunnen je namelijk nu al samen brengen met de Local Hero van je bestemming.