Nieuwe programma's Puurenkuur in Thailand

Geschreven op 27 februari 2019 door Femke

Hotel Absolute Sanctuary, Thailand
Hotel Absolute Sanctuary, Thailand
Puurenkuur is de reisorganisatie in wellness- en kuurreizen wereldwijd. Zij heeft zes nieuwe programma's aan haar reisaanbod toegevoegd. Dit zijn nieuwe, innovatieve en holistische programma's om bewust en in balans te leven. Deze programma's worden gevolgd bij Absolute Sanctuary, een wellnesshotel op het tropische eiland Koh Samui, Thailand. Deze accommodatie beschikt over een infinity pool, yogastudio en spa. De nieuwe programma's zijn Women's Holistic Health, Men's Vitality, Rest & Rebalance, Mindfulness, Body Realignment en Sleep Well.

Nieuwe programma's

  • Women's Holistic Health: Dit programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die een betere hormoonbalans willen. Het behandelt hormonale veranderingen in je lichaam en pakt de oorzaken ervan aan. Door de juiste therapie, voeding, reiniging en beweging verminderen je stemmingswisselingen en reguleer je emotionele stress.
  • Men's Vitality: Voor mannen is er ook een programma rondom vitaliteit. De focus ligt op fitness, stressmanagement en holistische behandelingen.
  • Rest & Rebalance: Een gezonde balans vinden in je leven, dat is het doel van het Rest & Rebalance-programma. Voor wie de druk voelt van een veeleisende baan en en druk gezinsleven is dit een ideale behandeling. Er zijn veel een-op-een coachingsessies en ondersteunende behandelingen.
  • Mindfulness: Je een voelen met jezelf, dat bereik je met het mindfulness programma. Je wordt je bewust van je adem, gedachten en acties. Door middel van coachingsessies, een voedingsplan, behandelingen en groepsfitness kom je dichter bij jezelf.
  • Body Realignment: Dit programma verlicht pijn en werkt aan een gezondere ruggengraat op lange termijn. Ideaal voor wie last heeft van nek-, rug- en schouderklachten. Je lichaamshouding en structurele problemen worden in kaart gebracht. Onder andere privéyoga- en pilatessessies, massages en consultaties zullen zorgen voor verbetering.

Extra's

Bij alle programma's zijn een kamerupgrade bij aankomst, ongelimiteerde deelname aan yoga- en meditatielessen en retourtransfers van luchthaven naar hotel inbegrepen. Ook krijg je een spa-giftvoucher ter waarde van 100 euro per persoon.

Nieuws