Nieuwe reizen bij Puurenkuur

Geschreven op 9 mei 2019 door Demi

Yogales
Yogales
De reisorganisatie Puurenkuur heeft twee nieuwe reizen toegevoegd aan haar aanbod. De nieuwe reizen zijn 'emotional healing/yoga retreat' en 'tai chi en mediatie retreat'. Dus als je op zoek bent naar balans en ontspanning tijdens je vakantie zijn deze twee reizen ideaal voor jou.

Emotional healing/yoga retreat

De emotional healing/yoga retreat is van 20 september 2019 tot 22 september 2019. Je verblijft tijdens deze reis in een hotel op het platteland van Twente. Tijdens deze reis kun je kiezen uit een royale landgoedkamer en uit een kleine eenpersoonskamer. Ook beschikt het hotel over een luxe wellness centrum waar je kunt rekenen op persoonlijke aandacht. Je geniet tijdens de vakantie van een afwisselend programma. Op het programma staan yogalessen, meditatielessen, mantralessen en in de avond healing- en ontspanningssessies. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot het nieuwe wellness centrum van het hotel. De aangeboden lessen worden in het Engels gegeven. Het is ook mogelijk om een één-op-één-sessie te boeken, dit is tegen een toeslag.

Tai chi en meditatie retreat 

De andere nieuwe reis is de tai chi en meditatie retreat van 11 oktober 2019 tot 13 oktober 2019. Ook bij deze reis verblijf je op het platteland van Twente in een hotel waar je kunt kiezen voor een royale landgoedkamer of voor een kleine eenpersoonskamer. Ook dit hotel beschikt over een luxe wellness centrum. Je volgt tijdens deze reis het Miguel's programma. Hierbij doe je mee aan drie Tai Chi-lessen en twee meditatie- en ontspanningssessies van 1 tot 1,5 uur. Verder heb je ook hier onbeperkt toegang tot het wellness centrum van het hotel.

Nieuws