Skyscanner

Url: https://www.skyscanner.nl/

Type reizen: vliegtickets

Logo van Skyscanner

Skyscanner vergelijkt sinds 2003 miljoenen vluchten van meer dan 1.000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites. Daarnaast biedt de website ook de beste hotelaanbiedingen, autoverhuur en vakantie-aanbiedingen. Maandelijks maken 60 miljoen bezoekers gebruik van deze diensten.

Met de reisapp van Skyscanner wordt het boeken van je volgende reis nog gemakkelijker. Deze reisapp biedt vliegtickets, hotels en autohuur in een app. Je ziet in een oogopslag wat de beste tijd is om te reizen met de functie verken topdeals. Bovendien kun je zoeken op alle bestemmingen, kiezen voor een weekendje weg en een prijsalarm instellen. Dat laatste houdt in dat je automatisch een bericht krijgt als de prijs van je vlucht wijzigt.

In 2014 en 2015 heeft Skyscanner de Zoover Award 'Beste aanbieder vliegtickets van Nederland' gewonnen. Skyscanner heeft kantoren in Barcelona, Beijing, Boedapest, Edinburgh, Glasgow, Londen, Miami, Shenzhen, Singapore en Sofia. Skyscanner maakt deel uit van de Ctrip Group.

Op de social media kanalen Facebook en Instagram kun je terecht voor aantrekkelijke aanbiedingen voor vliegtickets, autoverhuur en hotels, reistips, inspiratie, goedkope vliegtickets, winacties en meer. Het is ook mogelijk via deze kanalen contact op te nemen met Skyscanner. Op de website vind je bovendien een help- en feedbackknop. In het geval van een hulpvraag moet je eerst je vraag intypen in het helpcentrum. Als je geen passend antwoord vindt, klik dan op een van de resultaten en klik vervolgens op de knop ‘Contact opnemen met ons’ die onderaan elk antwoord staat.

Ervaringen met Skyscanner

Skyscanner krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen