Schrijf een ervaring over Vliegtickets.nl en maak kans op mooie prijzen!

Vliegtickets.nl

Url: https://www.vliegtickets.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: vliegtickets

Logo van Vliegtickets.nl

Ben je op zoek naar een vliegticket? Op de website van Vliegtickets.nl kun je wellicht wat vinden. Vliegtickets.nl is een van de grootste webwinkels voor vliegtickets in Nederland. Ze bieden namelijk niet alleen vliegtickets aan van de grootste luchtvaartmaatschappijen, maar ook tickets van lowcostmaatschappijen vind je in het aanbod. Doordat met alle luchtvaartmaatschappijen goede afspraken zijn gemaakt kan Vliegtickets.nl alle vliegreizen aanbieden voor een scherpe prijs. Naast vakantievluchten ben je ook voor groepsreizen of een zakelijke vlucht bij Vliegtickets.nl aan het juiste adres. In het aanbod van de reisorganisatie vind je vluchten naar vele bestemmingen wereldwijd, op alle continenten. De reisorganisatie weet dat het voor veel landen uit het aanbod belangrijk is om goed voorbereid op reis te gaan. Daarom vind je op de website ook aanvullende informatie over de noodzakelijkheid van een visum, reserveringen en bagagerestricties.

Alle medewerkers van Vliegtickets.nl zijn IATA gekwalificeerd. Dit wil zeggen dat zij je altijd de beste hulp kunnen bieden bij het vinden en reserveren van een goed vliegticket. Daarnaast is Vliegtickets.nl aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en Thuiswinkel Waarborg. Deze labels garanderen dat je veilig kunt boeken. De klantenservice is 365 dagen per jaar geopend en telefonisch te bereiken. Ze zijn zelfs via WhatsApp te bereiken tijdens kantooruren.

op 19 februari 2021 bestemming: Italië / Genua, reisperiode: april 2020

Bizar hoe Vliegtickets.nl omgaat met deze situatie. Geen terugbetaling, ze komen afspraken niet na en reageren niet meer. Voor ons nooit meer tickets via hen.

  • Algemeen 1
op 2 februari 2021 bestemming: Hongarije / Boedapest, reisperiode: juni 2020

Heb ticket gekocht samen met kosten voor ruimbagage 138 euro en ook een annuleringsverzekering 45 euro totaal voor 500 euro krijg nu alleen de tickets ter waarde van 287 euro terug.
Dit vind ik diefstal. Nooit meer boeken met deze club.

  • Algemeen 1
op 25 januari 2021 bestemming: Turkije / Istanbul, reisperiode: april 2020

Door Corona reis geannuleerd,
Wacht nu al vanaf April op mijn geld.
Men is niet te bereiken,
Krijg geen antwoord op mijn mails.

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws