Schrijf een ervaring over Ticketvoordeel en maak kans op mooie prijzen!

Ticketvoordeel

Url: https://www.ticketvoordeel.nl/

Type reizen: vliegtickets

Logo van Ticketvoordeel
Ticketvoordeel won in 2017 de Reisgraag award

Ticketvoordeel bestaat uit een dynamisch, jong team en zorgt ervoor dat het boeken van vluchten betrouwbaar, zo goedkoop mogelijk en eenvoudig verloopt. Ticketvoordeel is de enige aanbieder waar het voor de reiziger mogelijk is om het vliegticket in termijnen te betalen. Deze regeling is geldig voor een aantal vluchten. Bij deze organisatie worden geen boekingskosten in rekening gebracht. Tevens hanteert Ticketvoordeel all in prijzen waardoor je achteraf geen toeslag hoeft te betalen.

De organisatie werkt samen met Adotravel. Op de website staat er naast het kopje vliegtickets een kopje 'Alleen Hotel'. Als je hierop klikt wordt je doorgestuurd naar de website van Adotravel. Via deze website worden ook pakketreizen aangeboden zodat je gemakkelijk een vlucht met hotel kunt boeken. Er wordt onder andere gevlogen met Lufthansa, KLM, Air France en Atlas Global. Ticketvoordeel vliegt naar veel verschillende bestemmingen. Zo kun je met de organisatie naar Turkije, Tenerife, Gran Canaria, Berlijn, Boedapest, Antalya en Casablanca.

Verder heeft Ticketvoordeel een aantal prijzen gewonnen. In 2016 is de organisatie uitgeroepen tot winnaar 2016 in de zonvakantiebranche door het Nationale Business Succes Award Instituut. In 2017 heeft Ticketvoordeel de Reisgraag Award gewonnen in de categorie Vliegtickets. Om op de hoogte te blijven van de organisatie kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

op 30 oktober 2019 bestemming: , reisperiode: september 2019

Waarom een 10 omdat alles altijd perfect verloopt. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2019 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: augustus 2018

Super bedrijf top service! we zaten met een aantal problemen hebben ze voor ons zo snel mogelijk opgelost. namens Eveline dank u voor u medewerking en voor u geduld. ik zal iedereen aanraden om met dit bedrijf u ticket te boeken. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 12 mei 2019 bestemming: Nederland / Den Haag, reisperiode: juni 2018

Perongeluk dubbel geboekt, maar ben zo goed geholpen door Eveline en haar medewerkers! Ze hebben hun uiterste best gedaan om mijn betaalde bedrag terug te krijgen. Ik haal goedkoopste tickets en ze hebben ook nog is topservice.
Ik bedank hierbij Eveline en haar team voor alle moeite! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws