Schrijf een ervaring over Ticketvoordeel en maak kans op mooie prijzen!

Ticketvoordeel

Url: http://www.ticketvoordeel.nl/

Type reizen: vliegtickets

Logo van Ticketvoordeel
Ticketvoordeel won in 2017 de Reisgraag award

Ticketvoordeel begon in 2008 met het aanbieden van voordelige vliegtickets naar Bulgarije en Turkije. De ondernemer had al succes met het aanbieden van de verkoop van pakketreizen naar Turkije (www.adotravel.nl ) en ´hotel only´ (www.Spothotels.nl). Dit was de aanleiding voor het aanbieden van voordelige losse vluchten en zo ontstond Ticketvoordeel. De vluchten worden o.a. uitgevoerd door Onur Airlines, Sunexpress, Pegasus Airlines, Transavia en Corendon. Voor elk van de vliegmaatschappijen geeft Ticketvoordeel een overzicht van de voorwaarden, bijvoorbeeld over de toegestane bagage en annuleringen.

Het jonge en dynamische team van Ticketvoordeel.nl maakt het boeken van een vlucht zo eenvoudig, betrouwbaar en goedkoop mogelijk. Je kunt bij Ticketvoordeel.nl direct beschikbaarheid en prijzen van aangeboden vluchten opvragen. Ze brengen als een van de weinige reisorganisaties daarvoor geen boekingskosten in rekening. Daarnaast is het de enige reisorganisatie waarbij je het vliegticket in termijnen kunt betalen. Om een zo breed mogelijk publiek aan te trekken biedt Ticketvoordeel nu ook veel vliegtickets naar andere bestemmingen en vanaf meerdere vliegvelden. Zo vlieg je nu bijvoorbeeld ook naar Praag, Tenerife, Rhodos en Ibiza. Wel zijn de meeste bestemmingen nog in Turkije. Ticketvoordeel ontving de Reisgraag Award 2017 in de categorie Vliegtickets en werd hiermee door consumenten uitgeroepen tot de beste reisorganisatie op dit gebied.

op 28 september 2017 bestemming: Turkije / Izmir, reisperiode: oktober 2017

Buro heeft goede service, telefonisten erg behulpzaam en aardig

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2017 bestemming: Turkije / Izmir, reisperiode: september 2017

Het hoge cijfer is voor de goede service. Door een eigen fout hadden wij verkeerde tickets geboekt. Hoewel het niet hoeft hebben we door inspanning van Ticketvoordeel toch ons geld teruggekregen, zonder daar iets voor de rekenen. Top dus!

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2017 bestemming: Turkije / Adana, reisperiode: december 2016

Hadden vertraging van 24 uur. Op zich hotel om te slapen en eten goed geregeld . Maar we kregen een formulier mee van onurair voor een vergoeding ik moet namelijk werken de dag erna.nou ticketvoordeel stuurde mij door naar onurair maar die gaven niet thuis. Ik vind dat ticketvoordeel dit had moeten regelen heb tenslotte mijn ticket daar gekocht maar nee hoor .

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws