Schrijf een ervaring over Vliegwinkel.nl en maak kans op mooie prijzen!

Vliegwinkel.nl

Url: https://www.vliegwinkel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: vliegtickets

Logo van Vliegwinkel.nl

Vliegwinkel opende haar eerste vestiging in Haarlem in 1989 en in de jaren daarna breidde de organisatie uit naar 4 andere grote steden in Nederland. In 2001 startte Vliegwinkel ook met het verkopen van vluchten online en zo ontstond Vliegwinkel.nl. Dit bleek zo'n groot succes dat Vliegwinkel sinds 2011 enkel nog online vliegreizen aanbiedt.

In de afgelopen jaren heeft de reisorganisatie zich snel ontwikkeld. Tegenwoordig is Vliegwinkel.nl onderdeel van Travix en is het een van de grootste online aanbieders van vliegtickets, hotelovernachtingen, huurauto's en complete vakanties van Nederland. Per bestemming en luchthaven van vertrek kan je alle maatschappijen -ook de prijsvechters- en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren. De reis is gemakkelijk uit te breiden met het aanbod van meer dan 72.000 hotels in 100 landen en het wereldwijde aanbod van de grote autoverhuurorganisaties. Ook aanvullende diensten, zoals luchthavenvervoer en visa zijn eenvoudig in orde gemaakt. Met name het aanbod van reizen in Afrika, Azië en Europa is zeer uitgebreid.

De populairste stedentrips van Vliegwinkel.nl zijn Barcelona, Berlijn, Londen, New York, Lissabon, Praag en Rome. In de categorie fly &drive zijn juist Andalusië, Sardinië en Corsica de favorieten. Voor het vinden van de perfecte bestemming is het mogelijk om de reizen te sorteren op de thema's culinair, strand, shoppen en feestdagen.

op 17 september 2020 bestemming: Italië / Bari, reisperiode: augustus 2020

Deel van de reis is gecanceld, zodat ik niet kon gaan. Ik reisde via Zürich naar Bari. Het gedeelte van een naar Bari viel uit.
Eindeloos kreeg ik op de site en in de mail, u hoort nog van ons....

  • Algemeen 1
op 14 september 2020 bestemming: Uganda / Entebbe, reisperiode: juni 2019

Zeer matige site die weliswaar iets goedkopere prijzen aanbiedt, maar zodra er iets mis gaat met de boeking, niet alleen weigert het geld terug te geven, maar het bovendien vertikt je te woord te staan. Twee retourtickets ter waarde van ruim 1500 euro richting Oeganda kon ik niet gebruiken. Dat is gezien Covid te begrijpen, net zoals ik het begrijp dat het in het begin druk was, en dat het lastig is al het geld tijdig terug te krijgen. Maar dat ze na een half jaar nog altijd weigeren mij te woord te staan, is simpelweg schoferig en onprofessioneel. Gebruik deze site dus absoluut niet!

  • Algemeen 1
op 13 september 2020 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: juni 2020

Vliegwinkel.nl was onmogelijk te bereiken naar aanleiding van de terugbetaling vliegtickets door Corona. Reageerde op niets. Ik zaad iedereen www.misscasey.nl aan. Is consumentenorgan8satie die alles doen om de terugbetaling op te eisen. Echt top! Dankzij heb heb ik mijn terugbetaling ontvangen veel sneller dan normaal.

  • Algemeen 1

Meer ervaringen