Schrijf een ervaring over Vliegwinkel.nl en maak kans op mooie prijzen!

Vliegwinkel.nl

Url: https://www.vliegwinkel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: vliegtickets

Logo van Vliegwinkel.nl

Vliegwinkel opende haar eerste vestiging in Haarlem in 1989 en in de jaren daarna breidde de organisatie uit naar 4 andere grote steden in Nederland. In 2001 startte Vliegwinkel ook met het verkopen van vluchten online en zo ontstond Vliegwinkel.nl. Dit bleek zo'n groot succes dat Vliegwinkel sinds 2011 enkel nog online vliegreizen aanbiedt.

In de afgelopen jaren heeft de reisorganisatie zich snel ontwikkeld. Tegenwoordig is Vliegwinkel.nl onderdeel van Travix en is het een van de grootste online aanbieders van vliegtickets, hotelovernachtingen, huurauto's en complete vakanties van Nederland. Per bestemming en luchthaven van vertrek kan je alle maatschappijen -ook de prijsvechters- en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren. De reis is gemakkelijk uit te breiden met het aanbod van meer dan 72.000 hotels in 100 landen en het wereldwijde aanbod van de grote autoverhuurorganisaties. Ook aanvullende diensten, zoals luchthavenvervoer en visa zijn eenvoudig in orde gemaakt. Met name het aanbod van reizen in Afrika, Azië en Europa is zeer uitgebreid.

De populairste stedentrips van Vliegwinkel.nl zijn Barcelona, Berlijn, Londen, New York, Lissabon, Praag en Rome. In de categorie fly &drive zijn juist Andalusië, Sardinië en Corsica de favorieten. Voor het vinden van de perfecte bestemming is het mogelijk om de reizen te sorteren op de thema's culinair, strand, shoppen en feestdagen.

op 26 november 2020 bestemming: Costa Rica / Heemstede, reisperiode: juli 2020

Reis naar Costa Rica is in juni geannuleerd door Covid-19. Van American Airlines begrepen dat ze in augustus onze refund hebben uitbetaald. Dit kan je ook nazoeken op hun website. Geen reacties op de email. Vliegwinkel houdt ons aan het lijntje en zegt op AA te wachten. Onzin! Het geld is al uitbetaald aan hun. Nooit meer Vliegwinkel, wij gaan op zoek naar een manier om ons geld terug te krijgen!

  • Algemeen 1
op 20 november 2020 bestemming: Indonesië, reisperiode: april 2020

Ticket omboeken door Corona was onmogelijk en communicatie leek nergens op. Uiteindelijk zelf via Qatar een voucher bekomen...wat voor vliegwinkel niet mogelijk was. Absoluut een fiasco wat vliegwinkel.nl betreft

  • Algemeen 1
op 9 november 2020 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: augustus 2020

Door covid geannuleerd. Heb geboekt met egypt air! Ik heb de vliegwinkel niet 1x telefonisch gesproken, ze zijn gewoon telefonisch niet bereikbaar. Ook op mails reageren ze niet, tenZij je een klacht indient maar ook dat antwoord is is standaard tekst. Ik snap best dat het moeilijk en vervelend iis om al die vragen te beantwoorden. Maar een persoonlijk telefoontje in die 3,5 maand dat ik al wacht op een fatsoenlijk bericht over de stand van zaken zou mij meer gerust stellen dam een bedrijf dat alle communicatie blokkeert. Volgende keer gewoon naar het reisburo om de hork en daar boeken. Dan ben je mss wel duurder uit maar daar staan ze je teminste te woord. Nu maar afwachten of ik mijn geld van egyptair voor 5 tickets nog terug ga zien

  • Algemeen 1

Meer ervaringen