Schrijf een ervaring over CheapTickets.nl en maak kans op mooie prijzen!

CheapTickets.nl

Url: https://www.cheaptickets.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: vliegtickets

Logo van CheapTickets.nl

CheapTickets.nl is een prijsvergelijker voor vliegtickets van meer dan 800 luchtvaartmaatschappijen. Nadat je de prijzen van de aanbieders hebt vergeleken kun je hier je vliegticket te boeken. CheapTickets.nl biedt een compleet aanbod met vluchten aan voor de beste prijzen. Het is tevens mogelijk om een hotel te boeken, auto te huren, een vakantie te boeken of een zakenreis vast te leggen.

Op de website van Cheaptickets vind je alle informatie over de gekozen bestemming. Zo vind je alle informatie over de bezienswaardigheden en de weersverwachting. Boeken is bovendien heel simpel. Binnen 5 stappen is de vakantie of vlucht geboekt.

Cheaptickets.nl werkt aan een beter milieu door reizigers tegen een kleine vergoeding GreenSeat aan te bieden. Door bij de boeking te kiezen voor deze optie compenseer je de CO²uitstoot van de reis. Ook geef je op deze manier huishoudens in veel ontwikkelingslanden de mogelijkheid van duurzame energie gebruik te maken.

CheapTickets.nl is onderdeel van Travix. Travix is het grootste, Nederlandse online reisbureau met vijf onafhankelijke websites: CheapTickets.nl, vliegwinkel.nl, BudgetAir, Flugladen en Vayama. Het hoofdkantoor van CheapTickets.nl is te vinden in het Brabantse Oosterhout. Cheaptickets.nl is aangesloten bij de ANVR, de SGR en de IATA. Je kunt dus met een gerust gevoel op reis.

op 3 maart 2021 bestemming: Verenigde Staten / Las Vegas, reisperiode: oktober 2020

Zeer slechte ervaring! Ik heb januari 2020 een reis geboekt naar Las Vegas voor oktober 2020. Zo als bekend heeft Corona roet in het eten gegooid. Nu probeer ik al maanden restitutie te ontvangen, eerst was er geen communicatie vanuit cheaptickets, geen informatie vanuit cheaptickets wat ik kon doen en geen enkele reactie op mijn mailtjes.
Na klagen op social media werd er via facebook contact opgenomen en werd toegezegd dat alles binnen enkele weken opgelost zou worden.
Nu, maanden later, heb ik nog steeds niets ontvangen ondanks een toezegging via een mailtje van 08 februari jongstleden dat alles binnen 10 werkdagen op mijn rekening zou staan.
Ik probeer nu dus weer in contact te komen met cheaptickets, maar als ik inlog via de website van cheaptickets wordt aangegeven dat mijn zaak gesloten is en kan ik hierover niet meer chatten via de website, terwijl dit toch door cheaptickets wordt geadviseerd.....🤔
Ik begrijp dat cheaptickets in een lastige situatie zit en druk is, maar ik heb genoeg ruimte/tijd gegeven. Ik word hier duidelijk aan het lijntje gehouden zoals met vele anderen wordt gedaan.
CheapTickets.nl: neem je verantwoordelijkheid en kom gewoon je toezeggingen na!

  • Algemeen 1
op 2 maart 2021 bestemming: , reisperiode: november 2020

Ivm covid de reis geannuleerd, tot op heden nooit een cent retour gekregen. Cheaptickets is niet te bereiken, niet via mail, chat of telefoon. Eindelijk een mail dat je het moet regelen via de vliegmaatschappij, dat deze de refund regelt, maar deze vliegmaatschappij (Lufthansa) geeft aan geen refunds te doen als je geboekt hebt via een online agent. Cheap tickets geeft geen sjoege, onbetrouwbaar. Ongeloofelijk dat ze hiermee weg komen. Nooit meer boeken via CheapTickets !

  • Algemeen 1
op 15 februari 2021 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: mei 2020

Ivm covid geannuleerd, tot op heden nooit een cent retour gekregen. Cheaptickets scheept je af dat je het zelf moet uitzoeken met de luchtvaart maats. Ik wil gewoon MIJN GELD terug voor een niet geleverde dienst. Cheaptickets is een onbetrouwbare organisatie waar je geen zaken mee moet doen! Zijn niet te bereiken, alleen via chat robots waar je niets aan hebt. Het enige wat je krijgt is een flutmailtje van 26 aug 2020. Waarin ik zelf het met de vliegmaatschappij moet regelen. Makkelijk geld verdienen zo. De betreffende vliegmaatschappij heeft zo snel mogelijk de klant gegevens gewist zodat je niet meer bekend bent en dus niets kan indienen. Ik verwacht en eis dat Cheaptickets binnen 30 dagen contact opneemt en MIJN GLED geld terugstort.

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws