Schrijf een ervaring over BudgetAir en maak kans op mooie prijzen!

BudgetAir

Url: https://www.budgetair.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: vliegtickets

Logo van BudgetAir

BudgetAir biedt de beste kwaliteit, een grote keuze en uitstekende service voor elk vliegticket dat je boekt. Je kunt op de website van Budget Air vliegtickets boeken naar een groot aantal bestemmingen. Van stedentrip naar New York tot relaxen op het strand in Barcelona en van culturele reis naar Rome tot natuur bekijken in Canada: bij BudgetAir is veel mogelijk. Op de website van BudgetAir boek je de voordeligste vliegtickets naar alle bestemmingen, met laagsteprijsgarantie.

Op de website kun je per luchthaven, bestemming, maatschappij en prijs eenvoudig de beste tickets vergelijken. Bij BudgetAir zijn elke dag bezig om de beste deals bij verschillende luchtvaartmaatschappijen te vinden waardoor jouw vlucht altijd de goedkoopste is. Niet alleen voor de beste deals voor vliegtickets kun je bij BudgetAir terecht, het is ook mogelijk een huurauto te zoeken. Ideaal wanneer je vanaf de luchthaven wil beschikken over eigen vervoer. BudgetAir werkt samen met verschillende partners om dit te verwezenlijken. Daarnaast is het mogelijk om hotels te vergelijken en te boeken via de site. Je wordt ook op de hoogte gesteld van aanbiedingen van airlines.

Alle gangbare betaalmethoden worden aangeboden. BudgetAir is 7 dagen per week bereikbaar. Het Budget Air team staat op werkdagen voor je klaar van 9:00 tot 17:00 uur, op zaterdagen van 10:00 tot 17:00 uur en zelfs op zondag kun je ze bereiken tussen 10:00 en 15:00 uur. Budget Air is aangesloten bij de ANVR en SGR. Je gaat met een gerust hart op vakantie wanneer je boekt bij deze organisatie.

op 3 maart 2021 bestemming: Vietnam, reisperiode: juli 2019

De reis werd door de luchtvaartmaatschappij geannuleerd. De tussenpersoon BudgetAir doet niets. Summier contact maar geen actie

  • Algemeen 1
op 12 januari 2021 bestemming: Australië / Perth-Broome, reisperiode: juli 2020

Onze vlucht van Perth naar Broome is een maand van te voren, op 10 juni 2020, geannuleerd. Tot op de dag van vandaag hebben we geen geld terug ontvangen.

  • Algemeen 1
op 5 december 2020 bestemming: Sint-Maarten, reisperiode: november 2020

Ik ben erachter gekomen dat BudgetAir zelf de reis annuleert zonder dat er een aanvraag door de klant is gedaan, misschien omdat ze het geld nodig hebben??
Geen idee maar ik lees het vaak op internet en het is mij overkomen. BudgetAir claimt dat de luchtvaartmaatschappij de reis geannuleerd heeft maar als je zelf belt met de luchtvaartmaatschappij zeggen ze dat het niet klopt.
In elk geval, ik heb voordat BudgetAir de annulering kon afronden, met UNited airline gebeld, de situatie uitgelegd en gevraagd om aub geen geld over te maken naar BudgetAir omdat de kans groot is dat ik het geld nooit meer terugzie.
Ik heb gevraagd om een VOUCHER en hier zijn ze wel mee akkoord gegaan.
Ze kunnen het geld alleen boeken op de rekening van degene die betaald heeft (BudgetAir) maar een voucher op naam van de passagier is wel te regelen.
Dus voor de mensen die nog op tijd zijn, is dit wellicht een oplossing. Bel met de luchtvaartmaatschappij en kijk of ze je op deze manier tegemoet kunnen komen.

  • Algemeen 1

Meer ervaringen