Schrijf een ervaring over BudgetAir en maak kans op mooie prijzen!

BudgetAir

Url: https://www.budgetair.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: vliegtickets

Logo van BudgetAir

BudgetAir biedt de beste kwaliteit, een grote keuze en uitstekende service voor elk vliegticket dat je boekt. Je kunt op de website van Budget Air vliegtickets boeken naar een groot aantal bestemmingen. Van stedentrip naar New York tot relaxen op het strand in Barcelona en van culturele reis naar Rome tot natuur bekijken in Canada: bij BudgetAir is veel mogelijk. Op de website van BudgetAir boek je de voordeligste vliegtickets naar alle bestemmingen, met laagsteprijsgarantie.

Op de website kun je per luchthaven, bestemming, maatschappij en prijs eenvoudig de beste tickets vergelijken. Bij BudgetAir zijn elke dag bezig om de beste deals bij verschillende luchtvaartmaatschappijen te vinden waardoor jouw vlucht altijd de goedkoopste is. Niet alleen voor de beste deals voor vliegtickets kun je bij BudgetAir terecht, het is ook mogelijk een huurauto te zoeken. Ideaal wanneer je vanaf de luchthaven wil beschikken over eigen vervoer. BudgetAir werkt samen met verschillende partners om dit te verwezenlijken. Daarnaast is het mogelijk om hotels te vergelijken en te boeken via de site. Je wordt ook op de hoogte gesteld van aanbiedingen van airlines.

Alle gangbare betaalmethoden worden aangeboden. BudgetAir is 7 dagen per week bereikbaar. Het Budget Air team staat op werkdagen voor je klaar van 9:00 tot 17:00 uur, op zaterdagen van 10:00 tot 17:00 uur en zelfs op zondag kun je ze bereiken tussen 10:00 en 15:00 uur. Budget Air is aangesloten bij de ANVR en SGR. Je gaat met een gerust hart op vakantie wanneer je boekt bij deze organisatie.

op 23 september 2020 bestemming: Costa Rica / nicaragua, reisperiode: maart 2020

We zijn nooit vertrokken ivm corona. Geen reactie vanuit budgetair alleen maar standaard mails. vreselijke service. ik wil mijn geld terug, maar kan er denk ik naar fluiten. we zijn inmiddels 6 maanden verder... geen mogelijkheden tot contact. echt schandalig.

  • Algemeen 1
op 23 september 2020 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: april 2020

Vlucht geannuleerd bij Ethiopian Airlines, twee business class tickets euro 4700. Ethiopian Air bevestigd dat men het geld teruggestort heeft. Nog niets ontvangen via BudgetAir. Ik had ook economy tickets rechtstreeks geboekt bij Ethiopian Airlines, dit geld had ik na 1 telefoontje binnen een week op mijn rekening staan, ergens in April. Heb al 10 maal gemailed naar BA, tevergeefs!

  • Algemeen 1
op 23 september 2020 bestemming: Mexico / Mexico-stad, reisperiode: juni 2020

De reis is door Corona geannuleerd. KLMheeft naar eigen zeggen het bedrag aan Budget Air terug gestort. Budget air laat niets van zich hioen. ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Schandalig

  • Algemeen 1

Meer ervaringen