Reviews over srprs.me

De Jong Intra Vakanties
8,5
op basis van 1210 reviews

10 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer
Riksja Travel
9,0
op basis van 475 reviews

8 consumenten awards

Riksja Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 1095 reviews

13 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 3 van 5 met 416 resultaten

op 5 oktober 2017

We boekten dit betaalbare concept omdat we zin hadden in avontuur/ een verrassende bestemming. Maar we kwamen terecht in Genève. Mooie stad maar ook de duurste stad van Europa én spijtig genoeg weinig bruisend of avontuurlijk. We hebben er absoluut het beste van gemaakt maar we vonden de stad Genève niet in het concept passen en dat was wel een teleurstelling. Voor de rest was alles prima geregeld en ook het hotel was in orde. Ook de communicatie van srprs.me is leuk en duidelijk! Dus ik zou zeker nog eens een srprs.me reis boeken maar Genève zal zeker niet meer op het verlanglijstje staan.

  • Algemeen 6
op 5 oktober 2017

Drie prima verblijven geregeld door srprs.me. (roadtrip)
De drie verblijven waren totaal verschillend van elkaar, maar allemaal erg goed. Het was steeds weer een verrassing! Dit avontuur is echt een aanrader. Ik ga dit zeker nog eens doen.

  • Algemeen 10




op 5 oktober 2017

Het was geweldig! Leuk land, reis was goed geregeld!

  • Algemeen 10
op 4 oktober 2017

We vonden het een super ervaring! We hebben enorm genoten van onze reis!

  • Algemeen 9
op 4 oktober 2017

Toffe stad, zwembad of jacuzzi was aangenaam geweest

  • Algemeen 8
op 4 oktober 2017

Het was een complete verrassing en de reis was goed geregeld. Het weer zou niet zo best zijn en was toch super. Ik heb van het begin tot het eind genoten met mijn zus van deze surprice trip en zou het zo weer doen.
Team bedankt!!

  • Algemeen 8
op 4 oktober 2017

Alles ok, geen parking aan hotel

  • Algemeen 8
op 4 oktober 2017

Goed geregeld, goed hostel, alleen minder fijne vliegtijden. Verder alles top geregeld en lekker spontaan want je weet pas op vliegveld waar je heen gaat, hele toffe ervaring.

  • Algemeen 9
op 4 oktober 2017

Alles was TOP!!!

  • Algemeen 9
op 3 oktober 2017

We hebben een hele leuke 3 daagse roadtrip gehad naar een grote stad. Het hotel wat wij hadden was heel hip en mooi en op loopafstand van het centrum. We gaan zeker nog eens boeken bij srprs.me!

  • Algemeen 10
op 3 oktober 2017

Mooie roadtrip door Duitsland en Frankrijk, met mooie wegen onderweg waarvoor ik ook had gekozen. Sundern was puur natuur en wandelen, Straatsburg een verrassing van hoe aangenaam een stad was. Mooie overnachtingsplaatsen.

  • Algemeen 8
op 2 oktober 2017

Lissabon was super leuk! Maar anderhalf dag is echt te kort. En Ericeira is bet leuk maar 4 dagen is veels te lang! Dus ik had het liever omgedraaid gezien. Maar misschien hadden we dan wel voor een stedentrip moeten kiezen 😉 Overnachtingen waren wel goed geregeld! Jammer dat de medewerker van het 2e hotel zo doordramde over een voucher! Maar jullie hebben dat prima opgepakt nadat ik gebeld had. En achteraf bleek dat ze dit bij iedereen deed.....

  • Algemeen 8
op 2 oktober 2017

Ik vond de reis heerlijk en srprs.me heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen. Ik vond het wel enorm spannend, want bij het thema backpacking laat je letterlijk alles los. De vluchttijden waren goed en ook beide hostels waarin ik terecht ben gekomen waren netjes. Ik vond het ook een geruststelling dat er een noodnummer is die je kan bellen als er iets verkeerd is gegaan met je reis, of als je er zelf niet uit komt. Ik kan het iedereen aanraden om een sprong in het diepe te nemen en een reis te boeken naar bestemming onbekend. Ik ga in de toekomst zeker weer een reis bij srprs.me boeken!

  • Algemeen 9
op 2 oktober 2017

Alles was tip top in orde, we werden al ingecheckt op het vliegtuig, het hotel was pal in het centrum nabij een metro station, mooi proper hotel met lekker ontbijt.
Ook was er een zeer vlotte communicatie met srprs.me. Alle vragen werden onmiddellijk beantwoord.
Zeer persoonlijke aangename sfeer. Top!

  • Algemeen 10
op 1 oktober 2017

Ik geef dit cijfer omdat ik het een super vakantie vond. Alles was vooraf goed geregeld, je kregen optijd alles te horen. Ik heb een goed gevoel gekregen bij de reisorganisatie. Ze denken echt met je mee,en zijn bereidwillig om je wensen.

  • Algemeen 9
op 1 oktober 2017

+ mooi hotel, mooie locatie, hulp van srprs.me
- post niet aangekregen, overnachting was nog niet betaald

  • Algemeen 5
op 30 september 2017

Mooi hotel, centraal gelegen. De vlucht heen was wel heel erg vroeg maar het voordeel daarvan was dat we natuurlijk de eerste dag al veel van de stad hebben kunnen bezoeken. De communicatie op het vlak van de vlucht terug was niet echt top. We wisten wel wanneer we onze vlucht hadden maar van hoe we aan onze instapkaart moesten geraken hadden we totaal geen idee. Bedankt voor de toffe reis en het is zeker niet de laatste keer dat we een avontuur aangaan met sprs.me!

  • Algemeen 7
op 30 september 2017

Organisatie was top! regeling was top en ik had het gevoel dat heet helemaal persoonlijk was voor mij en mijn vriendin waar we heen gingen. Met suprise me echt geen zorgen aan je hoofd van het zoeken naar een bestemming, vliegtickets en verblijf. Ze regelen gewoon alles voor jou

  • Algemeen 9
op 29 september 2017

Top dagen gehad!

  • Algemeen 10
op 29 september 2017

Een zeer leuke ervaring/verrassing.
Prijs kwaliteit zeer goed.

  • Algemeen 8
op 29 september 2017

Ik kan mij niet echt iets bedenken dat tegenviel. Ik hield van Wenen en was heel aangenaam verrast.

  • Algemeen 10
op 29 september 2017

Kraskaart en vluchtgegevens kwamen pas aan nadat we al terug thuis waren (na telefonisch contact alle benodigde documenten wel vlot via mail ontvangen). Hotel was centraal in de stad gelegen en goed bereikbaar vanaf de luchthaven met het openbaar vervoer. Mooi en proper hotel met lekker en gevarieerd ontbijt. Locatie was top, we zouden er zelf niet voor gekozen hebben, maar zeker de moeite!

  • Algemeen 8
op 29 september 2017

Toffe stad! Super hotel!

  • Algemeen 9
op 29 september 2017

Het hele proces vanaf de boeking tot de ontdekking van de logies op bestemming is 1 grote verrassing! Elk detail is vakkundig uitgedokterd en zorgt voor een heel leuke vakantie!

  • Algemeen 9
op 29 september 2017

Zeer tevreden! Leuke, sfeervolle stad (waar we zelf nooit aan zouden denken), uitstekend hotel op loopafstand van alle bezienswaardigheden en gezellige pleintjes. Ook de communicatie met srprs.me naar wens, spontane club!

  • Algemeen 9
op 28 september 2017

Er zijn voor een weekend citytrip gegaan. Op Schiphol kwamen we er achter dat Sevilla de bestemming was. Waren we toevalligerwijs beiden nog nooit geweest. We hadden een schattig authentiek hotelletje midden in het centrum. Was hebben we genoten!

  • Algemeen 10
op 28 september 2017

Lang getwijfeld... is surprise me echt zo goed georganiseerd én zo verrassend als ze zich profileren? Ik heb geen smartphone, enkel een iPod...hoe communiceer je dan?
Maar ik deed het... ik boekte een een 'broke'-midweek... en het was TOP, het leek allemaal op een sprookje dat echt uit kwam. De enveloppe op je deurmat, het wachten op de luchthaven en het wegkrassen van je code...je ongelofelijke bestemming zien... en bij aankomst op bestemming beseffen dat je email niet werkt en je dus niet weet waar je heen moet...maar hey, dat maakt het allemaal eens zo avontuurlijk! Gelukkig kon ik wel chatten met iemand van surprise me en ze hielpen me meteen uit de nood zodat ik wist waar ik heen moest. Een topbestemming, leuk hostel, zalige (en nog eerder weinig bekende!) stad en ik voelde me zó avontuurlijk en stoer:) Voor herhaling vatbaar!! Niet twijfelen, gewoon doen!

  • Algemeen 10
op 28 september 2017

Top service, onverwachte bestemming!

  • Algemeen 9
op 28 september 2017

We zijn op vakantie geweest met srprs. me en het was echt een fantastische trip. We kozen voor het broke thema maar betaalden extra voor een privé kamer. Alles was heel goed geregeld. Enkel bestemming onbekend had voor ons nét iets beter gekund. Maar de spanning op voorhand en de spontaniteit ter plaatse die een srprs-reis met zich meebrengt maakt dat helemaal goed! Ik kan niet wachten om mijn volgende srprs-reis te boeken!

  • Algemeen 9
op 28 september 2017

Het was fantastisch! Mooie stad, goed hotel, super organisatie en een hele persoonlijke benadering! Echt top! Wij boeken zeker nog eens!

  • Algemeen 10
op 28 september 2017

Leuke bestemming, hostel was oke. Het leek wel alsof het hostel niet helemaal op de hoogte was van onze komst want ze wouden ons eerst nog aanrekenen voor de kamer. Jammer wel dat er geen ontbijt werd aangeboden in het hostel.

  • Algemeen 7
op 28 september 2017

De bestemming was prachtig. Het was een mix van een cultuur en ontspanning, voor ons de ideale combinatie. De locatie van ons hostel lag zeer centraal, waardoor je de meeste bezienswaardigheden al wandelend kon bezoeken. Het hostel was redelijk hygiënisch, een klein nadeel was dat er weinig douches (4) waren voor een volzet hostel van zo'n 20 meerpersoonskamers. Wij gaan zeker nog eens op een surprise me-reis!

  • Algemeen 9
op 28 september 2017

Eerste reis met srprs.me was heel leuk. Onze beide kinderen (11 en 9), maar ook wij vonden het geweldig spannend om pas op de luchthaven de bestemming te weten. Kopenhagen was daarnaast een uitstekende bestemming voor ons (goed gekozen dus door srprs.me): mooie stad, kindvriendelijk, veel te beleven, vlotte verbinding tussen luchthaven en hostel. Ook een mooie prijs-kwaliteitsverhouding. Verzorgde hostel!
Onze kinderen vragen wanneer we nog eens op verrassingsreis gaan :-)

  • Algemeen 9
op 28 september 2017

Ik vind het echt een super bestemming! Heel blij dat we hier zijn uitgekomen, alles was top! verblijf ook enkel vond ik het spijtig dat ons logement in een zakenbuurt lag en er dus daarrond niet veel te beleven viel

  • Algemeen 8
op 28 september 2017

Alles was super geregeld! De stad heeft ons aangenaam verrast.

  • Algemeen 10
op 28 september 2017

Wij hebben onze honeymoon geboekt via srprs.me. Best beslissing ooit. Fantastische locaties, die voldeden aan de opgegeven verwachtingen. Veel te doen, veel zon. En vooral, een fantastische opvolging. Waren er problemen, de mensen van srps.me hielpen onmiddellijk en het was in no time opgelost.

  • Algemeen 9
op 28 september 2017

Een super leuk solo together reis. Srprs.me bracht me in contact met 7 fantastische reisgenoten in een schitterend land.

  • Algemeen 10
op 27 september 2017

Alles was in orde en duidelijk. Hierdoor hadden we een geweldige tijd en ervaarden we beiden een ongelofelijk en oog openend avontuur

  • Algemeen 10
op 27 september 2017

Ik vond het een super leuke stad en een heel tof concept. Wel was het handig geweest als de transfer van en naar luchthaven was inbegrepen. Ook zou het fijn zijn om in de enveloppe of bij aankomst een kaart of reisgids van de bestemming te ontvangen.

  • Algemeen 8
op 27 september 2017

Er was in het 'dorp' niet veel om te doen. Na 1 dag had je eigenlijk alles al gezien. Toen hebben we besloten om naar de andere plaatsen in kroatië te reizen (wel met de bus meestal 1/2 uur onderweg. Voor de rest was de hostel heel aangenaam.

  • Algemeen 7
op 27 september 2017

Een super originele reis! Een verrassende bestemming en mooi onze wensen ingewilligd!
We hebben al zin in een nieuw avontuur!

  • Algemeen 8
op 27 september 2017

Ik vond het jammer dat iedereen de we kende, die al met srprs.me waren weggeweest, allemaal naar dezelfde gegaan zijn. Echt verrast waren we niet echt...

  • Algemeen 7
op 27 september 2017

Madrid en Milaan bezocht. Ik vond de reis echt super ! Ik was samen met een vriendin gegaan en we hadden allebei met volle overtuiging gekozen voor de ‘multicity’. We kwamen terecht in 2 steden waar we normaal gezien nooit zelf naar toe gegaan zouden zijn maar nu weet ik al dat ik ooit nog eens terug naar Madrid ga, wat een topstad! Ook de organisatie was super. wij waren niet zo slim geweest om een taxi te nemen, die natuurlijk duur was, naar het hotel en dit hadden wij laten weten aan de organisatie. Enkele uren later kregen wij telefoon om verschillende alternatieven voor te stellen hoe we terug naar de luchthavan konden geraken op een goedkope manier. Ook op de hotels hadden wij niets op te merken, kamers met alles erop en eraan en in het 2de hotel ook nog eens een luxeontbijt gekregen. Ik reis zeker en vast nog eens met srprs.me!!

  • Algemeen 10
op 27 september 2017

Leuke verrassing, mooie bestemming en toffe cultuur!

  • Algemeen 9
op 27 september 2017

Super!! vakantie gehad. Zeer mooi hotel. Heel mooie omgeving. Dit is voor herhaling vatbaar. Dank u Srprs.me

  • Algemeen 10
op 27 september 2017

Superleuk concept Solo Together, leuke groep, topbestemming met goed weer, tiptop accomodatie en vlekkeloze organisatie.

  • Algemeen 10
op 27 september 2017

Hotel, vlucht, ontbijt... Het was allemaal tot in de puntjes geregeld en in orde. Zelfs met griep was het een ongelofelijke reis. Zeker voor herhaling vatbaar. Maar dan misschien eens een zonnige bestemming :p

  • Algemeen 8
op 27 september 2017

De reis was in één woord: zalig! We hebben twee citytrips in Europa gedaan; de twee steden waren complementair. Over de hotels en de gepersonaliseerde berichten ter voorbereiding niets dan lof!

  • Algemeen 9
op 27 september 2017

Het was een unieke en spannende ervaring. Je kijkt steeds meer uit naar je vertrek en de bestemming. Je kan zonder stress vertrekken en gewoon genieten van je tijd daar.

  • Algemeen 7
op 27 september 2017

Ik keek veelbelovend uit naar mijn eerste (!) vakantie met srprs.me. In mijn eentje dan nog wel ! Bij de onthulling wist ik niet goed wat te verwachten van deze stad, maar het bleek een super ervaring te worden. Zowel de reis als ter plaatste was alles dik in orde. Dankzij jullie heb ik mijn hart aan deze stad verloren !

  • Algemeen 9
op 27 september 2017

Sprs.me had alles super geregeld! Het hotel was geweldig en we hadden een leuke bestemming, waar we beide nog nooit waren geweest. Volgende citytrip wordt weer geboekt dan sprs.me, want niets is leuker dan zelf niets te moeten plannen en ook nog eens een verrassing te krijgen!

  • Algemeen 10
op 27 september 2017

Totaal onverwachts gingen wij naar Servië waar we in een geweldig hostel kwamen(bongo). Personeel was zeer vriendelijk, net als de bevolking.

  • Algemeen 9
op 27 september 2017

Het was een mooi weekend! Het weer zat ook erg mee gelukkig! Prachtige bestemming.. goed hotel in een mooie omgeving.. niet weten waar je terecht komt maakt het juist zo leuk! De reis er naartoe is al een beleving daardoor

  • Algemeen 9
op 27 september 2017

We vonden het echt een super ervaring! We hadden deze bestemming helemaal niet verwacht. Een super leuke bestemming, top locatie van het hotel.

  • Algemeen 10
op 27 september 2017

Wat hebben we aan fantastische reis achter de rug! Madrid is een fantastische stad! Daar bovenop nog eens een prachtig hotel, fantastische vlieguren en de perfecte reispartner bij maakte deze reis onvergetelijk! Bedankt Srprs.me

  • Algemeen 9
op 27 september 2017

Het is een super concept!

  • Algemeen 10
op 27 september 2017

Ik ben samen met een vriendin op citytrip vertrokken via srprs me en alles was perfect geregeld! Een leuke bestemming waar voldoende te beleven viel voor het aantal dagen dat wij er waren. Ook onze verblijfplaats, een 4-sterrenhotel was zeker in orde! Enige opmerking is dat de "surprise"-ervaring er wel meteen af was eens ter plaatse. Het leek ons leuk moest er de mogelijkheid zijn om een activiteit te boeken, waarvan srprs me die dan regelt, volgens hetzelfde principe als de reis. "Wees op dat moment op die plaats" zo iets..
Buiten dat klein puntje van feedback een echte topervaring!

  • Algemeen 8
op 27 september 2017

Top organisatie: vluchten goed geregeld, hotel was in orde! En dat voor die prijs! We hebben 3 geweldige dagen achter de rug :)

  • Algemeen 9
op 27 september 2017

Het hotel was fantastisch! Betere vluchturen konden we niet wensen!
Supertoffe stad en een fantastisch weertje! Kortom.. srprs.me was een supertoffe ervaring!

  • Algemeen 10
op 27 september 2017

Het was een ongelooflijk leuke reis en we waren zeer blij met de bestemming! Alleen op de luchthaven naar onze volgende bestemming moesten we ineens bijbetalen voor een koffer terwijl dit de andere keren niet zo was.

  • Algemeen 9
op 26 september 2017

Ik had een Solo Together trip, het waren zeer toffe mensen! De bestemming is een bestemming dat ik in de zomer nooit zelf zou geboekt hebben en dat maakt het leuk aan Srprs.me want Wenen in de zomer is een prachtige bestemming! We hebben zeer veel dingen in de stad bezocht, veel nieuwe mensen leren kennen, een leuke slaapplek gehad in een hostel die goed gelegen lag, leuk gefeest en zoveel meer!

Ik vind het een zeer leuk concept voor op reis te gaan en ik ga zeker terug op reis via srprs.me! Danku srprs.me en tot binnenkort! :)

  • Algemeen 10
op 26 september 2017

De reis voldeed niet aan onze eisen , er werd geen rekening gehouden met ons budjet ook de besteming was totaal niet wat we gevraagd hadden .

  • Algemeen 4
op 26 september 2017

Fantastische bestemming minder goed hotel

  • Algemeen 8
op 26 september 2017

Het was onze eerste reis zonder kinderen. Na een bewogen 1e jaar als ouders hadden we wel wat ontspanning verdiend en dat hebben we gekregen! Een hip hotel, midden in het centrum, lekker warm weer en een vlotte vlucht zonder zorgen. Dankje srprs.me! Wij komen zeker terug, maar dan mét kinderen (want die hebben we stiekem toch wel gemist).

  • Algemeen 9
op 26 september 2017

Toen de bestemming onthuld werd, was het niet meteen wat we verwacht hadden. We wisten dan ook niet wat we moesten verwachten van de reis, maar deze was GEWELDIG. Op de bestemming waren zo veel mooie plaatsen, wat we helemaal niet hadden verwacht. We zullen dan ook zeker nog een volgende reis boeken met srprs.me, want het was fijn om de controle eens los te laten.

  • Algemeen 10
op 26 september 2017

Alles voldeed aan mijn verwachtingen. De groep was super, de stad was perfect, mooi weer, ... Het enige wat jammer was, was het omwisselen van het geld, maar dat nam ik er graag bij. Super hostel, lieve mensen, mooie omgeving en dicht tegen alles! Eventueel een infobrochure of iemand in de luchthaven van Amsterdam plaatsen zou ook nog wel leuk zijn. Jammer ook dat we een smartphone nodig hadden om de code te kunnen invoeren en daarna iedereen vast zat aan hun toestel. Prachtige ervaring, leren samenwerken met volkomen vreemden en samen avonturen beleven! GEWELDIG!

  • Algemeen 10
op 26 september 2017

De reis was absoluut tot in de puntjes perfect georganiseerd! Geweldige communicatie en bijstand als er vragen zijn! De bestemming was echt een verrassing en ik heb er enorm van genoten! Ik kan niet wachten om nog een trip te boeken bij Srprs.me!! Dankjewel aan het schitterende team!

  • Algemeen 10
op 26 september 2017

Leuke bestemming! Het hotel was ook redelijk centraal gelegen en gelukkig lagen wij niet in het hoofdgebouw, maar in een rustiger gedeelte. Heel leuk om pas op de luchthaven de bestemming te weten. Alles verliep heel vlot en was goed geregeld.

  • Algemeen 9
op 26 september 2017

Het was een super toffe reis op een super mooie locatie. Een plaats waar je normaal niet onmiddellijk naar op reis zou gaan. Maar zeker de moeite waart.

  • Algemeen 9
op 26 september 2017

Fijne ervaring, heel spanend. Super bestemming met een hippe hostel als verblijfplaats. Zou het aan iedereen aanraden.

  • Algemeen 9
op 26 september 2017

In februari was het op onze reisbestemming ijskoud, maar toch hebben we het er enorm naar onze zin gehad. De stad zelf was wondermooi en het hotel was ook geweldig. Zeer gemakkelijk dat de vliegreis en het hotel door srps.me voor ons geregeld was en prijs-kwaliteit top. Kortom, een fantastische ervaring voor herhaling vatbaar. Mijn vriendin en ik zijn al volop aan het uitkijken om een nieuwe trip te boeken!

  • Algemeen 10
op 26 september 2017

Alles was inorde. Goede locatie en een tophotel! Alles was heel goed geregeld.

  • Algemeen 9
op 26 september 2017

Een spannend avontuur, zonder je hoofd te moeten breken over waar je nu naar toe wilt. Gewoon je datum kiezen en afwachten. De bestemming was perfect en de geregelde accommodatie ter plekke was prachtig!

  • Algemeen 9
op 26 september 2017

Omdat het een onvergetelijke reis was doordat we ver buiten onze comfortzone zijn getreden om de challenges te halen.

  • Algemeen 9
op 25 september 2017

Leuke locatie, maar vooral heerlijk concept!! Goed hotel en leuke tips ontvangen voor op de bestemming!

  • Algemeen 8
op 25 september 2017

Het was simpel gezegd geweldig. De informatie voor de reis was goed. Je wist de bagage regels en ook of je zelf moest inchecken. De envelop met de krascode was ruim op tijd in huis. De website waar je je bestemming uiteindelijk onthuld is erg duidelijk. Geeft alle informatie die je nodig hebt, zoals vliegmaatschappij, vertrektijd, hotel informatie.
Door alle goede en duidelijke informatie maakte dit tot een geweldige ervaring. En niet weten waar je naar toe gaat, geeft een totaal nieuwe dimensie aan je vakantie.

  • Algemeen 10
op 25 september 2017

Omdat het allemaal top geregeld was, de aanloop naar onze verrassingsvakantie, de persoonlijke briefjes die bij het pakket zaten, de communicatie met de medewerkers van srprs.me en dan de locaties waar we terecht kwamen: geweldig!
Wat ik miste was een aantal tips met leuke en bijzondere bezienswaardigheden in de buurt van de plaatsen waar we zaten.

  • Algemeen 9
op 24 september 2017

Goed geregeld en een prima hotel waar we verbleven.

  • Algemeen 8
op 23 september 2017

Het was zo'n ontzettend tof avontuur om alleen op reis te gaan naar drie onbekende bestemmingen. Alles was perfect geregeld en steeds op de luchthaven werd mijn nieuwe bestemming onthuld en kreeg ik mijn verblijfsinfo toegestuurd. De hostels waren erg goed en centraal gelegen in de steden. Ik had ook het idee dat ik altijd contact kon opnemen als er wat zou zijn. Bij het bijboeken van mijn bagage van tevoren werd ik goed geholpen.

  • Algemeen 10
op 22 september 2017

Ik vond het echt een topreis! Er was snelle en goede service vanuit sprsme, de bestemming was helemaal mijn ding, ik ben veeeeel relaxter op vakantie gegaan omdat ik niks hoefde te regelen en het weer was ook nog eens (bijna alle dagen) goed!!

  • Algemeen 9
op 21 september 2017

Alles was heel goed geregeld door Srprs.me, in het hostel was het alleen niet top, anders was het cijfer nog hoger geweest. Het was erg leuk!

  • Algemeen 8
op 20 september 2017

Geen bestemming om 4 dagen rond te lopen! En slecht hotel! Vlucht waarbij we niet bij elkaar zaten! Kortom geen aanrader! Voor ons nooit meer Srprs.me!

  • Algemeen 2
op 20 september 2017

Goed georganiseerd. Relaxt, omdat je je niet voor kunt bereiden

  • Algemeen 9
op 20 september 2017

Het was überhaupt al erg verrassend dat wij in N-Ierland terecht zouden komen. Niet bepaald een bestemming die je snel zal kiezen voor een vakantie maar het was erg leuk. De verbinding van het vliegveld naar het hotel was goed. Je kon met de bus of de metro naar het hotel gaan (natuurlijk ook altijd met een taxi). Het hotel was goed en lag op loopafstand van het centrum. Kamer (bedden) en (uitgebreid) ontbijt waren erg goed. Alle bezienswaardigheden waren ook op loopafstand. (max. 30 minuten). We gaan zeker nog een keer met srprs.me. Waarom geen 10? Er zijn altijd kleine dingetjes die nog beter kunnen. Welke? Die mag jij uitvinden.

  • Algemeen 9
op 20 september 2017

De reis was geweldig! Ik had gehoopt op een leuke groep, maar het was veel meer dan dat. Vanaf het moment dat we elkaar allemaal kenden op het vliegveld was de klik er al. Iedereen heeft zo zijn eigen persoonlijkheid, maar toch zijn we ook weer hetzelfde. Ook de verblijfplaats was op een prima locatie, maar het had wel iets netter mogen zijn. Met de bestemming waren we heel tevreden, want hier was zo ontzettend veel te doen. Het is bijna niet uit te leggen hoe leuk deze reis was, maar ik weet wel dat ik vrienden voor het leven heb gemaakt!

  • Algemeen 9
op 20 september 2017

Verrassend en we hebben het erg leuk gehad!

  • Algemeen 8
op 20 september 2017

De reis was op zich prima geregeld,
Bij aankomst lang moeten wachten voor dat we in het appartement konden telefoon werdt niet opgemomen konden slecht engels.
heel mooi en fijn dat bij binnenkomst dat wel ontbijt tentje was ook heel leuk alleen elke ochtend waren de producten die je kon bestellen 80% op
Mensen in de binnen stad leren kennen die vertelde dat Krakau, een leukere en mooiere optie is volgende keer.
Al met al zeker geen kritiek, en zal dit ook zeker niet de laatste keer zijn dat ik met jullie zal boeken.

  • Algemeen 7
op 19 september 2017

Alles was super goed! Mooi hotel midden in de stad. Goed ontbijt en vriendelijk personeel!

  • Algemeen 10
op 16 september 2017

Op roadtrip geweest met srprs.me, waarbij je pas onderweg hoort waar je heen gaat rijden. We hebben in twee hotels geslapen in twee verschillende steden en onderweg allerlei dorpjes en steden bezocht. Super leuke ervaring en alles is heel goed geregeld. En als verrassing op de laatste bestemming een kaartje van srps.me op onze hotelkamer om ons nog veel plezier te wensen. Echt een aanrader, een fantastische tijd gehad!

  • Algemeen 10
op 16 september 2017

Lokaties was perfect, het hostel was super leuk en we hebben een fantastische week gehad!

  • Algemeen 10
op 15 september 2017

Wat zijn wij verrast door ons srprs.me-reisje! Een bestemming die we zelf niet zo snel zouden uitkiezen, maar daardoor extra leuk om deze stad te kunnen ontdekken. Srprs.me had de reisdocumenten toegestuurd zodat we al ingecheckt en wel op Schiphol stonden en ook het gereserveerde hotel (inclusief heerlijk ontbijt) was goed geregeld. Hierdoor bleef er voor ons veel tijd over om deze nieuwe stad te ontdekken. Onverwacht en extra leuk was dat wij ons niet hadden kunnen voorbereiden op de reis, maar daardoor veel locals hebben gesproken die ons de beste tips voor leuke restaurantjes en goede sightseeing plekken konden geven. Hierdoor hebben we de stad nog beter leren kennen. Wij kijken met veel plezier terug op een zeer geslaagde citytrip!

  • Algemeen 10
op 14 september 2017

Fantastische tijd gehad in Oslo. Het was echt een hele leuke verrassing dat we hier terecht kwamen. Veel gezien in die 4 dagen en we denken hier zeker nog eens een keer terug te keren, om dan niet alleen Oslo, maar ook de omgeving van Oslo verder te verkennen!

  • Algemeen 10
op 14 september 2017

Echt helemaal geweldig!!! Samen met mijn moeder een geweldige reis gehad, een bestemming die helemaal aan onze verwachtingen/eisen voldoet. Nog steeds zijn we aan het nagenieten. Verder zoals altijd goede service van sprs.me

  • Algemeen 10
op 13 september 2017

Hotel was super. Alles goed verzorgd. Stad was verrassend, en voor 4 dagen ook genoeg te ontdekken.

  • Algemeen 9
op 13 september 2017

Omdat het ons nog beter beviel dan onze vorige 2 srprsme vakanties! Super leuke bestemming, lekker warm, mega mooi hotel en top reistijden!!!

  • Algemeen 10
op 13 september 2017

Verrassingseffect was super. Prijs/kwaliteits verhouding was goed. Service van srprs.me was uitstekend.

  • Algemeen 9
op 13 september 2017

De reis was prima, hotel was top. We misten enkel nog wat tips om te kunnen gaan doen op de plaats van bestemming (misschien met link die beschikbaar is nadat je op de plaats van bestemming bent aangekomen)

  • Algemeen 8
op 13 september 2017

Dit was mijn tweede Broke Trip met Srprs.me. De eerste keer was fantastisch, waardoor ik het nogmaals heb geboekt. Ditmaal was het echt minder. De douches in de badkamer waren kapot, waardoor we met +/- 30 man twee douches moesten delen. Er ontstonden dus ontzettend lange wachtrijen. Daarnaast was er geen ruimte waar je je kon omkleden en was de badkamer gemengd. Ook was het veel te heet in de kamers waardoor we amper hebben geslapen. We sliepen met 9 personen in een kamer, waar overduidelijk maar ruimte was voor 6 slaapplekken. Het hostel heeft de reis voor ons toch wel echt een beetje verpest, want het concept blijft ontzettend leuk. Ik zou niet meer de Broke Trip kiezen.

  • Algemeen 6
op 13 september 2017

Het was heel bijzonder om met 7 mensen te gaan die je nog niet kent. Voor deze reis kiezen schepte daardoor gelijk een band

  • Algemeen 9
op 13 september 2017

Ik wist niet waar ik uit zou komen, dat was ook een van de redenen dat ik voor srprs.me had gekozen. Ik kwam in een mooie stad, die ik op mijn gemak heb ontdekt. De spanning voor de reis, voor het onbekende zorgde voor een extra boost van het plezier. Alles was netjes opgezet en goed georganiseerd.

Bij het uitchecken was er een problem met de betaling, een belletje naar srprs.me en binnen 5 minute was het opgelost :)

  • Algemeen 8
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende